Fitbit Versa kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 159,00
Naar de laagste prijs

Kies voor een gezond en actief leven met Fitbit Versa

Kies voor een gezond en actief leven met Fitbit Versa, een veelzijdige smartwatch voor gezondheid en fitness. Registreer hartslag, activiteit en slaap en ontvang persoonlijke begeleiding om je doelen te bereiken. Profiteer de hele dag door van geavanceerde functies zoals contactloos betalen, muziek, work-outs op het scherm, apps en meer. Versa is het perfecte maatje met een waterdicht, lichtgewicht design en een batterijduur van meer dan 4 dagen.

* Krijg inzicht in je gezondheid
* Waterdicht tot 50 meter
* Apps en meldingen van je smartphone
* Batterijduur van 4 dagen of langer

Een gezond en actief leven met Fitbit Versa

Registreer hartslag, activiteit en slaap en ontvang persoonlijke begeleiding om je doelen te bereiken.

"Als je belangrijkste focus ligt op een fitness- en activiteitentracker, maar het ook leuk vindt om wat smartwatch eigenschappen er bij te krijgen, dan is dit de perfecte keuze!"

9.0
Annick 30-04-2018

Bekijk alle reviews

Krijg inzicht in je gezondheid

Fitbit Versa registreert al je dagelijkse activiteiten zoals stappen, afstand, actieve minuten en verbrande calorieën: ontdek hoe elke stap je dichter bij je doelen brengt.

Waterdicht tot 50 meter

Fitbit Versa is waterdicht tot 50 meter: draag je smartwatch onder de douche, in het zwembad, op het strand of waar je maar wilt.

Apps en meldingen van je smartphone

Installeer apps of ontvang meldingen van oproepen, berichten, agendagebeurtenissen en apps zoals Gmail en Facebook. Daarnaast kun je snelle antwoorden sturen. (Werkt wanneer je telefoon in de buurt is; snelle antwoorden alleen voor Android.)

Batterijduur van 4 dagen of langer

Een dag duurt 24 uur. Dankzij een batterijduur van meer dan 4 dagen registreert Fitbit Versa je hele dag, zonder een minuut te verliezen. (Varieert afhankelijk van gebruik en andere factoren.)

Fitbit Versa kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 159,00
Naar de laagste prijs