Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Thule Euroway G2 921 (Model 2012)

8,9 Lees 5 reviews

Vergelijkbare producten

Menabo E-dison

Aantal fietsen
2
Bevestiging
trekhaak
Laadvermogen
60 kg
Menabo E-dison

Thule Euroride 941 (Model 2012)

Aantal fietsen
2
Bevestiging
trekhaak
Laadvermogen
36 kg
Thule Euroride 941 (Model 2012)

Hapro Atlas 2

Aantal fietsen
2
Bevestiging
trekhaak
Laadvermogen
50 kg
Hapro Atlas 2
8,7 (9)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 5 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jiddovv 30-09-2013 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Na het lezen van de anwb fietsendrager test heb ik er toch maar voor gekozen de Thule 921 te bestellen. Na lang zoeken op internet naar een goedkope winkel kwam ik uit op deze pagina http://www.autovoordeelshop.nl/thule-euroway-921-fietsendrager.


Het monteren van de fietsendrager gaat echt heel makkelijk, dit is de eerste fietsendrager die ik gekocht heb dus heb geen vergelijkingsmateriaal maar dit vindt ik toch wel super werken. Voor de rest spreekt alles wel voor zich, je schuift de goten waar de fiets in komt te staan uit. Daarna plaats je de fiets en maakt deze vast met 2 riemen bij de banden en maakt de stang vast aan het frame.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
petervl57 30-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Dit is onze vierde fietsendrager en van die vier is dit zonder meer de handigste en meest degelijk uitgevoerde fietsdrager, die we hebben gehad. Door het lage gewicht is hij makkelijk te hanteren en het plaatsen op de kogel gaat heel soepel. De framebeugels zijn geschikt voor behoorlijk dikke framestangen en zijn van binnen met rubber uitgevoerd, zodat risico op beschadiging van de fietslak minimaal is. Het spanbandensysteem voor het vastzetten van de wielen werkt prettig en voelt degelijk aan. Zowel de kogelbevestiging als de buitenste framebeugel kan op slot.

Het maximale draaggewicht van deze drager is 46 kilo en daarom is hij niet zonder meer geschikt voor het vervoer van 2 elektrische fietsen. Gelukkig worden deze elektrische fietsen steeds lichter uitgevoerd. We hebben bij aankoop van onze e-bikes goed gelet op het gewicht. Haal je tijdens het vervoer de accu van de fiets, dan kun je het gewicht wel binnen die 46 kilo houden. In dat geval is de drager juist heel geschikt voor elektrische fietsen, omdat de kogeldruk dan samen met de drager binnen de 60 kilo blijft.
Wel moet je uitkijken met e-bikes met middenmotor (bosch-systeem). Een van onze fietsen heeft zo'n bosch-systeem. Als je deze fiets op de achterste drager wilt plaatsen komt de motor bijna op de buitenste sterk gebogen draagbeugel te rusten (hij staat er net een milimetertje los van). Dat zou per framemaat wel eens kunnen verschillen, maar het is verstandig daar even bij stil te staan. Deze fiets kan wel op de binnenste drager, want daar is de drager onderbroken en hangt die motor vrij. Onze 2e elektrische fiets heeft ook een middenmotor, maar die is wat meer achter de trapas geplaatst, waardoor deze motor wel vrij blijft van de gebogen draagstang. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden.

We hebben bij de drager een oprijgootje gekocht, wat het plaatsen van de rijwielen op de drager nog iets makkelijker maakt.

Al met al zijn we zeer tevreden met deze Thule, die op alle fronten degelijkheid en gebruiksgemak uitstraalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bloesemrit 01-05-2013 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Vergeleken met de 2 fietsdragers van andere merken, welke wij hiervoor gehad hebben, ervaren wij de EuroWay G2 921 als bijzonder prettig en handig in gebruik. Dit geldt zowel voor het bevestigen van de drager op de trekhaak evenals van de fietsen op de drager.

De drager is relatief licht van gewicht en mede daardoor gemakkelijk hanteerbaar. Wij gebruiken deze fietsdrager voor het vervoer van 2 gewone fietsen, maar ook voor het vervoer van één e-bike. De fietsen staan in een mum van tijd stevig bevestigd op de drager.

Onze bevindingen omtrent deze fietsdrager zijn heel positief. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pleitersheim 07-07-2012 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
een prima product,maar wij hebben Koga's Alliance en deze zijn zeer moeilijk te plaatsen op deze fietsen drager,eigenlijk passen ze er niet op de diepte van de drager is te kort.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Robert van Arnhem 15-06-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Als je het eenmaal weet, is bevestiging op de trekhaak niet moeilijk. Jammer dat de gebruiksaanwijzing alleen tekeningen bevat en geen begeleidende tekst. Met 2 fietsen is het even passen en meten, maar toch vrij eenvoudig. Ook hierbij miste ik toelichtende tekst. De degelijkheid moet nog blijken. Het kunststof van b.v. de wielgoten is licht uitgevoerd. Desondanks staan de 2 fietsen van samen 44 kilo er stevig op en geeft de drager geen krimp.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed