Nest Learning Thermostat™ (€249) nu €49
bij een 3 jarig energiecontract van Essent en gratis standaardinstallatie.
Meer informatie

Nest Learning Thermostat™ bij
een Essent energiecontract.

Slim wonen in een huis waar apparaten samenwerken en te bedienen zijn met je smartphone is de toekomst. Gemak, comfort en energiebesparing staan voorop. Nest en Essent leveren niet gewoon een thermostaat. Essent en Nest maken je leven comfortabeler met écht slimme apparaten. Met een één-, drie- of vijfjarig energiecontract van Essent, haal je de Nest Thermostaat nu heel voordelig in huis. Inclusief gratis deskundige standaardinstallatie

Essent en de Nest Learning Thermostat™

Ontdek de Nest Learning Thermostat™

“Echt fantastisch dat deze thermostaat onthoudt wanneer je er wel of niet bent. Helemaal top om op afstand de thermostaat te kunnen bedienen via de app. Iets later thuis? Dan snel even bijstellen en als mijn kinderen vergeten om de thermostaat lager te zetten als ze naar bed gaan kan ik dat gemakkelijk even bijsturen.”

- Sacha (53)

Mooi design

De 3e generatie Nest Learning Thermostat is mooier dan ooit. Dankzij een groter, duidelijker scherm en afstandsweergave kun je vanaf de andere kant van de kamer de tijd of de ingestelde temperatuur bekijken.

Gebruiksvriendelijk

De Nest thermostaat is niet zomaar een thermostaat. Je Nest thermostaat onthoudt de temperatuur die je prettig vindt en zet zichzelf lager als je weg bent, zodat je geen energie verspilt aan het verwarmen van een leeg huis.

Op afstand bedienbaar

Met de Nest-app op je smartphone heb je je thermostaat in huis en op zak. Zodra hij verbonden is met wifi, kun je hem overal bedienen. Wijzig de temperatuur in de app en de Nest thermostaat past snel de temperatuur in huis aan.

Zelflerend

De Nest Learning Thermostat™ leert van je. Hij leert je favoriete temperaturen in huis kennen. En hij verlaagt de temperatuur wanneer je weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen of hoe tochtig het is en verbruikt zo alleen de noodzakelijke energie. Zo bespaart de Nest thermostaat energie.

Nest Learning Thermostat™ (€249) nu €49
bij een 3 jarig energiecontract van Essent en gratis standaardinstallatie.
Meer informatie