Siemens EQ.9 s400 rvs - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 49 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 s400 rvs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roelsl 20-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
Na 10jr siemens eq7 te hebben gehad uitstapje gemaakt naar simpele Jura d4. We konden niet wennen aan de smaak en de ongelooflijke herrie. Dus maar weer verkocht via mp. Nu de siemens eq9 enkele weken in gebruik. Vanaf eerste kop koffie meteen goed van smaak. En wat is ie stil. Vandaag de zetgroep schoongemaakt. Ook hier heeft Siemens een veel makkelijker systeem bedacht dan bij de vorige eq7.
Al met al zeer tevreden en een absolute aanrader.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Stil maalwerk
  • Zetgroep makkelijk te reinigen
  • Mooi display makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burgjes 30-10-2021

Een feest na 40 jaar filterkoffie

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Aanwinst voor onze nieuwe keuken. Makkelijk te onderhouden, koffie is goed op temperatuur en apparaat is relatief stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vanessa 03-08-2021

Mooi design en stil in gebruik

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi design, erg stil, veel functies zoals ook je eigen kopje koffie profiel hoeveel schuim je wilt op je cappuccino . Aanrader en de siemens gaan naar mijn ervaring altijd lang mee mits je deze goed onderhoud natuurlijk!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stefan 21-07-2021

Musthave voor elke koffieliefhebber

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi en elegant aan de buitenzijde en levert goede koffie! Tevens keuze in bijna alle koffiesoorten en helemaal naar eigen smaak in te stellen met de profielen.

Enigste nadeel is dat de drip/afval bak snel vol zit, maar voor de rest heb ik geen nadelen gevonden.

Conclusie: Wellicht aan de prijs, maar zeker elke euro waard!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sun-x 14-07-2021

Fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds drie weken in ons bezit. Fijn dat het een stil apparaat is. Wel vinden wij het langer duren bij twee koffie (in vergelijking met ons oude Siemens apparaat). Ook spettert deze nieuwe machine meer, terwijl we wel de koffie-uitloop gebruiken voor de hoogte van de kopjes. Lekbak is snel vol, kan een nadeel zijn. Vinden wij van niet. Het blijft allemaal schoner. Het schoonmaken van de Z-groep gaat makkelijk en snel. De bediening is simpel. En het is heerlijke koffie. De melk-specialiteiten hadden iets warmer gemogen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Okan Y. 10-07-2021

Makkelijke / geweldige apparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeker een aanrader. Makkelijk in onderhoud en gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

No 30-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very good Cofee machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
This is a very good machine that gives u control over how you like your Cofee prepared .
From temperature, to Cofee strength . I love the late and cappuccinos and the ability to adjust the milk ratio is very nice and makes it easy to find your right cup of Cofee.
The machine is silent compared to EQ6+ I had before …and the milk drink temperature is hotter compared to the EQ6 which is a plus to me

Pluspunten

  • Customizable
  • Hot milk drinks
  • Solid build quality
  • 6 individual profiles with 10 drinks each
  • Excellent milk container

Minpunten

  • No touch screen
  • Drip tray a bit small

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esran 16-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Van Jura overgestapt naar Siemens wegens het zelfreinigende systeem. Erg blij mee. Ook vele malen stiller dan ons vorige apparaat. Veel keuze en gemak. Zeker de prijs waard.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Makkelijk schoonmaken
  • Veel keuze en voorkeursinstellingen

Minpunten

  • Melk niet gekoeld, moet apart in koelkast
  • Maar 1 soort bonen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

ISU 06-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, zetgroep en melkkan zijn zeker een verbetering.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Waar wij in eerste instantienop gelet hebben is de zetgroep, melkkan en lekbak. Deze zijn allemaal verbeterd en werken absoluut maar behoren. Er is hier goed over nagedacht gezien de storingen die wij voorheen hadden bij de oudere modellen. 2 kopje tegelijk insiders ideaal en de smaak is top!

Pluspunten

  • Zetgroep
  • Lekbak
  • Melkkan/systeem

Minpunten

  • De prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melany 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lauwe bak koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

1,0
Het apparaat geeft lauwwarme cappuccino/koffie verkeerd/latte macchiato. Ondanks dat de temperatuur is ingesteld op de hoogste stand, krijg je een koffie op kamertemperatuur. Niet tevreden en ik raad dit product niet aan.

Minpunten

  • Koude koffie
  • Duur
  • Groot

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Honal 03-04-2022

Wij hadden ook koude cappucino. Totdat wij ( via een kennis) achter zijn gekomen, dat je hep lipje dat in de koffiebonenbakje zit , te draaien! Sindsdin hebben we warmere koffie!
Ik heb hiervoor een account aangemaakt om je van de koude cappucino te helpen. ;)

Reageer

R.Bruggeman 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens eq 9

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Super blij met deze machine
heel erg stil
Vele mogelijk heden
om de smaak aan te kunnen passen
Heb daarom ook geen min punten

Pluspunten

  • Super
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Giuseppe 12-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke gemakkelijk een kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

8,0
heeft wel wat gekost maar wat een fijn apparaat. Super makkelijk. Dit was een Moederdag cadeau. Mijn moeder is al wat ouder en ze vind hem super fijn en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Mooie Machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Koffie machine maakt met de juiste keuze koffiebonen een heerlijke kop koffie! Ruime keuze uit verschillende soorten koffie, handige personalisatie optie voor 6 personen. Zo heeft iedereen zijn eigen koffie naar zijn of haar smaak. Niet twijfelen, gewoon kopen als je lekkere koffie belangrijk vind.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lekkere koffie
  • Koffie heeft goede temperatuur
  • Handig melkreservoir
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 05-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens eq 9 s 400

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

9,0
Wat een fantastische machine , ja wat aan de prijs .maar wat een lekkere koffie komt er uit deze machine.

Pluspunten

  • Zeer lekker koffie
  • Maak bijna geen herrie

Minpunten

  • Prijs
  • Schoonmaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Klein 22-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

8,0
Mooie machine, aanwinst ik de keuken en zeer geluidsarm. Daarnaast heerlijke koffie met verschillende keuzes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 14-01-2021

Super Espresso volautomaat van Siemens !!!!

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De Siemens volautomaat ziet er heel mooi uit maar wat belangrijker is er komt de perfecte koffie uit er is overal aangedacht je kunt de drank sterker maken milder extra sterk wat je maar wilt. Een perfecte cappuccino en een hele lekkere late en nog veel en veel meer !!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Asma 12-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

10,0
Ik ben nu altijd extra vroeg wakker voor mijn heerlijk kopje koffie in de ochtend geen gedoe meer met filters en melk opwarmen. Gewoon draaien wat je wil hebben en op knop drukken en het komt kant elkaar in je kopje. Het apparaat geeft zelf aan wanneer hij leeg is of gespoeld moet worden en geleegd moet worden. Ideaal.

Pluspunten

  • Lekkere warme koffie
  • Spoelt zelf
  • Geeft aan wanneer de bakken geleegd moet worden

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

7,0
Prima apparaat. Omschrijving was niet duidelijk bij de online aankoop. Dacht dat apparaat met telefoon app te bedienen was maar dat was een andere versie. Dat doet natuurlijk niks af aan de koffie want die is heerlijk. altijd siemens koffie apparaat gehad.Bij 1 kopje cappuccino worden toch beiden koffie gaten gebruikt waardoor je in de cappuccino 2 druppels van de koffie in de schuim krijgt in plaats van 1. Kopje altijd onder beiden gaatjes zetten ook al zet je maar 1 kopje

Pluspunten

  • melk slang wordt automatisch gereinigd
  • klein

Minpunten

  • klein koffieprut en water reservoir
  • online was omschrijving niet duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wim Harteveld 07-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede kop koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

6,0
Deze machine zet een goede kop koffie, maar heeft ook zo zijn nadelen, de lekbak moet veel geleegd worden, waterreservoir aan de kleine kant, waterfilter bevestiging is waardeloos filter komt gemakkelijk los , heeft ook veel elektrische storingen en het reservoir voor de bonen is aan de kleine kant.
Al met al gezien deze problemen is de prijs voor dit apparaat wel aan de hoge kant.
Helaas heb haast alle apparatuur van Siemens en dat bevalt goed vandaar ook de keuze voor dit apparaat, maar dit apparaat is niet Siemens waardig, helaas !!!

Pluspunten

  • Stil
  • Goede kop koffie

Minpunten

  • Veel storingen
  • Waterfilter bevestiging

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Sandra 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s400 rvs

Algemene score

8,0
De koffie smaakt heerlijk. De machine is stil bij gebruik en hij staat prachtig in onze designkeuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews