Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
edelstaal
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

milo71 10-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine die veel waar geeft voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

9,0
Al tijden op zoek naar dit apparaat voor een betaalbare prijs. Hier in Nederland belachelijke hoge prijs, totdat ik in Duitsland ging zoeken waar deze net over de grens gewoon duizend euro goedkoper is voor dezelfde machine. Voor 50 euro rij ik op en neer en maak ik er gelijk een leuk dagje van. Enigste verschil is dat er geen Nederlandse taal op zit. Ik kan dit apparaat aanbevelen! Home connect werkt prima. De Siemens is uitgebreid in te stellen en je kunt ook gebruikers profielen opslaan. Dit is erg gemakkelijk omdat mijn vriendin alleen decaf mag en hierdoor automatisch de juiste bonen reservoir selecteert, en natuurlijk alle instellingen! Het is een hoop geld, maar dan heb je ook wat. Wat ik vooral mooi vind is dat het melkreservoir in de machine geïntrigeerd is en makkelijk te verwijderen. En natuurlijk onderhoudsvrij.

Pluspunten

  • dual bean
  • makkelijk instellen
  • gebruikersprofielen
  • relatief stil
  • home connect

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Brabantia 16-04-2019

Top man deze reactie👍, mag ik vragen waar jij hem hebt gehaald🤔ikzelf zit namelijk aan een Q6 te denken

milo71 16-04-2019

Gekocht bij Saturnus in Duisburg. Check eerst de voorraad bij de meest nabijgelegen winkel!

Reageer

Monique 26-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

slechte ervaring

Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

1,0
toen ik het apparaat heb gekocht was ik er erg enthousiast over nu naar een half jaar, moet hij voor de 2e keer terug voor dezelfde melding "Zetgroep reinigen" blijft hij aangegeven. is wel snel naar een half jaar.......

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

M.Essers 25-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

9,0
Hele fijne machine werkt uitstekend.
Alles kun je zelf instellen hoeveelheid koffie,ea
Kan hem een ieder aanraden.

Pluspunten

  • Topmachine
  • Betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guppie 22-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor ieder wat wils

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

9,0
Eerlijke heerlijke koffie. Door de mogelijkheid van meerdere soorten bonen tegelijk kun je koffie zetten zoals een ieder die wil. Door de instelling van jouw favoriete koppie koffie per persoon te kunnen vastzetten heb je zo een lekker bakje koffie gezet. Zeer geluidsarm voor een bonenmachine.

Pluspunten

  • Meerdere soorten bonen
  • Instellen favoriete kopje koffie per persoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet, snel en stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

10,0
Voor een espressomachine zeer stil, snel op temperatuur. diverse mogelijkheden. Gewoon een geweldig product. Ja het is een prijzig apparaat. maar voor lekkere koffie wil ik wel betalen.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Miranda 04-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie uit een prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

9,0
Na jaren Nespresso cups toch om voor heerlijke bonen uit een gebruikersvriendelijk apparaat. Ontzettend blij mee,
apparaat zet heerlijke koffie. Met de profielen sla je jouw juiste koffie op. In de barista-modes is de koffie keuze oneindig. Probeer en je bent om. De home-connect app is gemakkelijk toe te voegen met de optie coffee world is oneindig in gebruik en diversiteit uit verschillende landen. We hopen een besparing te hebben in gebruik van koffiebonen t.o.v. Nespresso.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • de hoeveelheid aan mogelijkheden
  • 2 soorten bonen
  • eenvoudig te onderhouden
  • voorverwarmen kopjes

Minpunten

  • hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heelijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

8,0
overgestapt van Senseo naar koffie machine, wat een verschil,
geweldig mooie en stille machine.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • snel
  • stil
  • lekker

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ton 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

10,0
Mooie machine echt een aanwinst.koffie smaak heerlijk...... . Makkelijk te bedienen en schoon te maken..Een echte aanraader.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooie uitstraling
  • heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy E. 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste aankoop ever!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

10,0
Net voor de kerstdagen begaf mijn oude volautomaat het. Gelukkig konden we de Siemens EQ S700 plus connect na een duidelijke uitleg in de winkel meteen meenemen. Wat een luxe! Dit is echt genieten! Ook kan ik de temperatuur van de koffie en het warme water flink heet instellen. Dit was ik bij mijn oude apparaat niet gewend. Er zijn veel keuzes in koffie. Ik moet alle mogelijkheden nog uitproberen, maar ben nu al heel erg enthousiast! Laat de feestdagen maar komen (en mijn verjaardag de dag daarna). Nu kan ik mijn gasten een kopje koffie naar keuze serveren. Ze zullen verrast zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Snertvent 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, mooi stil en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

10,0
Deze volautomaat is een verademing. Wat meteen opvalt is dat hij zo stil is bij het malen van de bonen en melk opschuimen. Gebruik en bediening is praktisch, je kunt merken dat er over alles nagedacht is. Om maar wat te noemen, je kunt twee verschillende soorten bonen kiezen, maar ook automatisch naar het andere bonenreservoir schakelen als er een reservoir leegraakt. Het is wel aan te raden om er eerst koffie mee te zetten en daarna de tijd te nemen om Home Connect in te stellen. Het display geeft aan wanneer er een schoonmaakprogramma gedraaid moet worden, maar zegt ook 'Alstublieft' als de koffie klaar is. Wel zo gezellig.

Pluspunten

  • Mooi en degelijk design
  • Stil
  • 2 bonenreservoirs
  • Veel mogelijkheden
  • Praktisch en eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch

Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

9,0
Koffie is uitstekend. Eerdere reviews hebben het over te koude melk. Wij ervaren dat niet.

Het enige nadeel is dat hij doorspoeld voor je kan beginnen. Dit staat het op afstand starten in de weg. Ik snap het voor het behoud van het apparaat wel.

Pluspunten

  • duidelijk kwaliteit
  • mooi afgewerkt

Minpunten

  • doorspoelen voor je kan beginnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Drunen 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffieautomaat, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Algemene score

10,0
Geeft heerlijke diverse soorten koffie, is gemakkelijk in gebruik. voor iedereen kan de koffie naar eigen smaak worden ingesteld. Dus een aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer