Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, bruin

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 09-02-2019

Heerlijke koffie- en melkproducten

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

10,0
Ik heb de EQ6+S300 nu 1 week in gebruik en ik moet zeggen een geweldig apparaat heerlijke koffie- en melkproducten. Wat betreft de smaak, valt niet te twisten deze is uitzonderlijk goed. Toch heb ook een wat minder punt van deze machine ontdekt: Ik heb in het menu de koffie temperatuur op maximaal gezet en voor de koffie is dit wel goed (kan warmer) echter wanneer er melkproducten worden gemaakt zoals cappuccino koelt de melk de koffie teveel af. De melk is lauw en bij het zoeken op internet blijkt dit het enige minpunt te zijn. Begrijp mij niet verkeerd Cappuccino is heerlijk maar moet wel het kopje voorverwarmen met heet water en na bereiding direct opdrinken. Hopelijk is er een update beschikbaar die de bereidingstemperatuur van de melk verhoogt zodat dit puntje van kritiek ook verdwijnt!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ReB 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

9,0
Van een volautomatisch Espresso machine mag je verwachten dat je op een simpele manier een heerlijke Espresso, Cappuccino, Latte macchiato, enz, geproduceerd krijgt en dat hebben ze bij Siemens goed begrepen!
De machine doet zijn werk stil, vlot en schoon.
Standaard is de machine voorzien van een groot aantal voorgeprogrammeerde Koffie, Thee en Melk recepturen.
Deze recepturen zijn eenvoudig te selecteren en te produceren.
Het aanraken van het gewenste symbool, op het ruime scherm, voldoet om het receptuur te laten uitvoeren.
Wat ook handig is: Alle recepturen en opties die beschikbaar zijn, zijn verlicht.
Kortom een fantastische machine!

Pluspunten

  • Snel en eenvoudig, heerlijke Koffie
  • Machine is stil
  • Tijdens het uitzetten wordt spoelprogramma gestart

Minpunten

  • Koffie mag wat warmer (staat al maximaal)
  • watertank snel leeg, lekbak snel vol.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rick 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

IQ300 Complete machine, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

8,0
Toch wel een klasse verschil met mijn vorige volautomaat van Gagia, De vele mogelijkheden, de smaak (met dezelfde koffie), de looks en het geluid, zijn aspecten waarin deze Siemens er superieur uitspringt.
De 2 memory knoppen zijn handig en voldoende voor ons tweeën, want de andere mogelijkheden zijn meer voor het bezoek. Ongelooflijk verschil van smaak en ik merk nu pas hoe ik gewend was aan het geluid van mijn oude machine.

Pluspunten

  • complete machine
  • Makkelijk in gebruik
  • Haalt het beste uit je bonen
  • Ziet er mooi uit
  • stil

Minpunten

  • Behoorlijke aanschafprijs
  • hoge onderhoudskosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wouter 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie evenaart makkelijk kwaliteit van café-restaurant!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

9,0
Inmiddels enkele dagen in bezit. Is makkelijk in gebruik. Zowel het instellen van koffiesoort, koffiesterkte als hoeveelheid (ml).
Zeer goede opschuimkwaliteit van de melk. D.m.v. een meegeleverd slangetje kan deze in een pak melk gestopt worden. Uiterst handig. En pakmelk kan na gebruik zo weer in de koelkast, zodat extra afwas van melkkan o.i.d. niet aan de orde is. En na gebruik reinigt apparaat zichzelf. Zelfs binnenkant van het slangetje, wel zo makkelijk. Grote schoonmaak van apparatuur is nog niet aan de orde geweest, dus kan daar nog geen mening over geven. Maar volgens gebruiksaanwijzing is dat ook makkelijk te doen.
En is qua formaat niet super groot en past makkelijk op ons aanrechtblad.

Kortom wil je koffie, zoals in een café-restaurant, dan kan je wat dat betreft thuis blijven.
Alleen het koekje bij het serveren dan niet vergeten om het compleet te maken.

Pluspunten

  • Kwaliteit koffie
  • Weinig geluid bij gebruik
  • Automatische reiniging
  • Touchscreen duidelijk/éénvoudig.Ook in Nederlands.
  • Geen knopen maar touchscreen. Dus hygiënischer

Minpunten

  • Water zelf bijvullen (reservoir is wel groot)
  • Wordt zonder koffiebonen meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Linssen 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ6 300 plus: snel, stil en super stijlvol

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

10,0
De Siemens EQ6 300+ voldoet aan al mijn verwachtingen. De kleur ristretto is echt heel mooi. In vergelijking met oudere Siemens koffiemachine zet deze nog betere koffie. De machine maakt niet veel geluid bij het malen van de bonen.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Design
  • Waterreservoir
  • Verschillende producten

Minpunten

  • Groot
  • Geen ontkalkingstabletten meegeleverd
  • Schoonmaak rag voor melkslang niet meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donald van der Waart van Gulik 09-12-2018
  • Product gekocht

SIEMENS EQ.6Plus s300

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

10,0
Vandaag dit prachtige apparaat gekocht bij Koffie Discounter in Naarden.Daar zeer goed geholpen door een Medewerkster van Siemens.Vanmiddag apparaat aangesloten.Zeer eenvoudig,apparaat verteld precies wat je moet doen.Een aantal kopjes gemaakt om uit te proberen en waren zeer naar tevredenheid.Apparaat is zeer eenvoudig te bedienen en ziet er zeer mooi en degelijk uit.Kleur , die wij gekozen hebben , is geweldig !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolina 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

10,0
Deze koffie machine is de trots van koffie. Het is een goede en overzichtelijk koffie machine met heel veel mogelijk heden, ieder naar wens. Een luxe om je visite een heerlijke kop koffie aan te bieden. Ik zou het iedereen indien mogelijk deze koffie machine te adviseren. Perfecht!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handige machine met uitstekende koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

9,0
Op zoek geweest naar volautomatische espresso/cappucinomachine. Aantrekkelijk aan de TE653318RW zijn de vele instelmogelijkheden, de gemakkelijke bediening, het door het display goed begeleide onderhoudsprogramma. Prima, dus. Klein minpuntje: cappucino en espresso moet je eigenlijk altijd zetten in goed voorverwarmde kopjes, maar als dat alles is....

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • koffie helemaal naar eigen smaak

Minpunten

  • kopjes moeten goed voorverwarmd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Riel 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super product net zo goed al in het koffiehuis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te bedienen. En het resultaat, de koffie is zeer goed.
Alles is zeer duidelijk en eenvoudig instelbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

T.C 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote keuze uit de lekkerste koffievarianten. Erg tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

10,0
Een geweldig fijn apparaat. Maakt prachtige cappuchino's, heerlijke espresso's en toplungo's. Een echte aanrader voor onder de 800 euro.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Stil apparaat
  • Heerlijke koffie
  • Mooi scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

V d brink 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

10,0
Topproduct komt heerlijke koffie uit werkt simpel veel keuze mogelijkheden voor diverse soorten koffie te maken. Kortom geen spijt. En ik ben een echte Italiaanse koffie drinker dus kan het weten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De enige echte Klaas 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een eyecatcher op mijn aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

8,0
Mijn nieuwe Siemens volautomatische koffiemachine is een aanwinst in mijn keukentje. Vanaf nu nog alleen maar heerlijke koffie. Espresso, Latte, Cappuccino en gewone koffie in een handomdraai in mijn kopje. Apparaat is makkelijk te bedienen en schoon te houden. Vooral mijn huisgenoten profiteren mee van mijn aankoop.

Pluspunten

  • Snel een heerlijk kopje koffie
  • Makkelijk schoon te maken
  • Een aanwinst in mijn keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pracht apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

9,0
Van een Senseo overgestapt naar echte koffie! Heerlijke koffie, goed heet en eenvoudige bediening. Wel iets groter als verwacht, maar het staat prachtig. Handig dat ook filterkoffie mogelijk is, dit heb ik zelf nog niet geprobeerd.

Pluspunten

  • Goed heet
  • Eenvoudig schoonmaken
  • Veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

remy van de graaf 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg veel keuze met lekkere koffie met gemalen bonen !

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

10,0
Genieten van een lekkere bak koffie !
Door de vele keuze instellingen is het goed uit proberen wat voor iedereen de beste smaak is !
Het loopt nu al storm op mijn kamer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 19-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus TE653318RW zwart, bruin

Algemene score

10,0
Perfect apparaat. Zo krijg ik het niet in de horeca. Lekker mijn eigen boontjes. En makkelijk te bedienen.
Makkelijk schoon te houden. Melksysteem werkt ook perfect. We drinken hier gezellig een bakkie en keus zat.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk schoon te houden
  • Veel keuze

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer