De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 70 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ferdi 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onze tweede volautomaat moest weer een delonghi zijn...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
De ervaring met de vorige machine van delonghi waren zodanig dat er voor ons geen andere keus was. Na meer dan 30000 kopjes koffie ging de oude wat kuren vertonen. Op basis daarvan dufden wij het aan om een duurdere te kopen, in de wetenschap dat deze alleen maar beter kan zijn. De nieuwe is stiller, meer voorgeprogrammeerde keuzen, bluetooth, en nog veel meer. Het instellen is een makkie. De instelbaarheid van de soorten koffie is per keer mogelijk en via profielen.
Kortom: topmachine!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Instelbaaarheid
  • Simpel te omderhouden

Minpunten

  • Wellicht wat prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ te Breda 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke uitleg, ziet er goed uit. heerlijke koffiesmaken

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
na lang zoeken, hebben we besloten voor primadonna koffiemachine. het merk stond eigenlijk al snel vast. het zou een DeLonghi worden. maar de keus is enorm.
ik was al een hele goede gewend en die heeft het langer dan 10 jaar volgehouden. dus dan is de keuze wel moeilijk. want je wil minstens dezelfde kwaliteit of beter. daarom hebben we uiteindelijk gekozen voor de primadonna class boven de dynamica. het is wel wat duurder maar het ziet er dan ook prima uit. geen moment spijt van want de koffiesmaak is voor ieder persoonlijk te maken. we hebben he nog maar net maar ik ga eens rustig alles uit proberen. er wachten me vast nog wat verrassingen.

Pluspunten

  • instelbare koffie voor iedereen
  • duidelijk display
  • warmte aan te passen
  • volume aan te passen en de aroma
  • eigenlijk teveel pluspunten om op te noemen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi verbetert espresso-apparaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Niet mijn eerste DeLonghi en wat opvalt is dat het gebruik is verbeterd, gelukkig smaakt de koffie als vanouds. Het waterreservoir is vergroot, de lekbak is zo gemaakt dat niet eerst het het hele binnenwerk open hoeft als je dit wilt schoonmaken/legen. Ook de simpele knoppen op de voorzijde met 'persoonlijke' sterkte en waterhoeveelheid zijn nog steeds aanwezig en verbeterd.

Pluspunten

  • groot waterreservoir
  • makkelijke toegang tot lekbak

Minpunten

  • ik kan niet meer pluspunten toevoegen in Chrome?
  • geen nadelen kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DBE 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke menu, mooi design, lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Mooi design, makkelijk in gebruik, duidelijk menu, veel keuze in verschillende koffie en thee, warme melk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matti_van_west 16-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke espressos en cappuchinos met zeer volle schuim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

10,0
Het is niet de goedkoopste volautomaat, maar dan heb je ook wel wat. Alle klassieke Italiaanse koffierecepten zijn met 1 druk op de knop te krijgen. Verder is alles zowel via het apparaat als via een mobiele app te personalizeren. Heel blij mee. Het heeft het thuiswerken een stuk makkelijker en leuker gemaakt.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Vele soorten koffie

Minpunten

  • chocomelk niet mogelijk zover ik weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Glenn 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Super apparaat met veel functies en als je jouw favoriete bonen gevonden hebt wil je geen andere. Deze apparaat gekocht vanwege de kosten ivm onze Nespresso apparaat.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Veel functies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elsje M. 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, minimaal geluid bij zetten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Simpel om in gebruik te nemen. Lekkere Warme koffie, moet alleen even de juiste smaak verhoudingen vinden. Veel mogelijkheden qua soorten, sterkte en hoeveelheid instelbaar. Voor mij extra plus dat je aan de voorkant het water bij kan vullen en dat het zo niet uitmaakt waar het apparaat staat. Ook een groot bonen reservoir. Echt blij met mij aankoop.

Pluspunten

  • Waterreservoir voorzijde
  • Melkreservoir makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 29-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke scherm met verschillende koffie keuzes

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

10,0
Mooi product. duidelijk keuze menu/knoppen om de juiste keuzes te kunnen maken. Kan de hoeveelheid koffie en sterkte makkelijk instellen.
Kan makkelijk bij de delen om alles bij te vullen en te reinigen.

Zijn er tevreden met dit apparaat.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Makkelijk te reinigen en bij te vullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 16-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke Bediening

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Het betreft een volautomatische Espressomachine.Door middel van de druk op een knop maakt deze machine diverse kopjes koffie ( zoals espresso, capucino en latte machiato) zelfstandig aan, waarbij je het proces in zijn geheel kunt volgen. Iedere volgende stap geeft de machine aan.

Pluspunten

  • makkelijk instellen sterkte en hoeveelheid koffie

Minpunten

  • handleiding Nederlands is koeterwaals

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wen 29-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Mooi en Duidelijke display en makkelijke bediening een mooi apparaat voor in je keuken en het belangrijkste lekkere koffie

Pluspunten

  • Goed hete koffie
  • Sterkte handmatig aan te passen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edouard Wagenaar 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi aparaat ziet goed en stijlvol uit

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

7,0
Lang getwijfeld omdat het apparaat vrij prijzig is maar geen seconde spijt van. Zoveel variaties en zo Geweldig apparaat.

Minpunten

  • weet ik zo niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Broek 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onderhoud

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Weer gekozen voor DeLonghi, vanwege het gemak in gebruik en in onderhoud.
Ideaal, is deels zelfreinigend, en hoeft niet iedere week met een tablet gereinigd te worden. 1 x in de week de zetgroep afspoelen met lauw water, en ontkalken wanneer nodig. Praktisch in gebruik dus met een redelijk groot gezin.

Pluspunten

  • zelfreinigend
  • easy in gebruik

Minpunten

  • de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
lekker koffie en goed in gebruik.
een aanrader voor iedereen helemaal na een drukke werkdag een heerlijke mok koffie.

Pluspunten

  • goede koffie , simpel in gebruik.

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Geenen 29-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Met de PrimaDonna ECAM 550.55.SB kun je vrij eenvoudig en direct een heerlijk kopje espresso, cappuccino, latte macchiato, cafe lungo of gewone koffie zetten. Dit geldt ook voor een kop warme melk. Maar deze machine heeft nog veel meer mogelijkheden die je via het duidelijk en eenvoudig te bedienen display kunt ontdekken, zoals onder andere Caffelatte en Flat White. Kortom voor deze prijs een prima product.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • keuzemogelijkheden maalgraad en sterkte koffie
  • diverse koffievariaties
  • mooi design

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirkje 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met veel mogelijkheden. Makkelijk in onderhoud. Verschillende variaties in koffie te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Service aan huis

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er erg goed en degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Met de gebruiksaanwijzing is het apparaat eenvoudig in te stellen.
Goede smaak van de diverse koffiesmaken, apparaat is gemakkelijk
en eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Goede smaak van de koffie
  • Eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Tot nog toe geen minpunt gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes van Heck 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Buitengewoon fraaie en gemakkelijk te bedienen volautomaat !
Het kleurendisplay geeft de machine een hedendaagse look.
De temperatuur van de koffie is prima.

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • fraai design
  • kleurendisplay moderne uitstraling
  • teperatuur koffie is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JP Valk 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Mijn motivatie om wederom voor een De'Longhi te kiezen , is het gebruiksgemak en de degelijkheid van de machines. ook het onderhoud vergt niet teveel tijd.

Pluspunten

  • Goede hete koffie.
  • Prima melkdranken
  • Redelijk stille machine
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Prijzig
  • De App zou beter kunnen, valt ook vaak weg hier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.G.H.M. Haans 05-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mppoe espressuapparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
onderhoudsvrij,heerlijke koffie en goede service en een mooie machine en vele instelmogelijkheden voor espresso en capuccino ,caffelatte en latte Macchiato

Pluspunten

  • snelle bereiding
  • lekkere smaak

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf van Schaik 14-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apperaad over zichtelijk,makkelijk in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Heb altijd een DeLonghi gehad zou niet anders willen,over zichtelijk lekker, goed te bedienen, gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • overzichtelijke
  • makkelijk in de bediening

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews