De'Longhi ECAM 550.55.SB - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 550.55.SB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ferdi 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onze tweede volautomaat moest weer een delonghi zijn...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

8,0
De ervaring met de vorige machine van delonghi waren zodanig dat er voor ons geen andere keus was. Na meer dan 30000 kopjes koffie ging de oude wat kuren vertonen. Op basis daarvan dufden wij het aan om een duurdere te kopen, in de wetenschap dat deze alleen maar beter kan zijn. De nieuwe is stiller, meer voorgeprogrammeerde keuzen, bluetooth, en nog veel meer. Het instellen is een makkie. De instelbaarheid van de soorten koffie is per keer mogelijk en via profielen.
Kortom: topmachine!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Instelbaaarheid
  • Simpel te omderhouden

Minpunten

  • Wellicht wat prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ te Breda 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke uitleg, ziet er goed uit. heerlijke koffiesmaken

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

9,0
na lang zoeken, hebben we besloten voor primadonna koffiemachine. het merk stond eigenlijk al snel vast. het zou een DeLonghi worden. maar de keus is enorm.
ik was al een hele goede gewend en die heeft het langer dan 10 jaar volgehouden. dus dan is de keuze wel moeilijk. want je wil minstens dezelfde kwaliteit of beter. daarom hebben we uiteindelijk gekozen voor de primadonna class boven de dynamica. het is wel wat duurder maar het ziet er dan ook prima uit. geen moment spijt van want de koffiesmaak is voor ieder persoonlijk te maken. we hebben he nog maar net maar ik ga eens rustig alles uit proberen. er wachten me vast nog wat verrassingen.

Pluspunten

  • instelbare koffie voor iedereen
  • duidelijk display
  • warmte aan te passen
  • volume aan te passen en de aroma
  • eigenlijk teveel pluspunten om op te noemen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

9,0
Top top top top top ......
Ieder zijn eigen koffie.
Elke dag weer. Veel mogelijkheden. Voor ieder wat wils.

Reageer

Delonghi Prima donna 05-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

9,0
Product gekocht bij koffiediscounter, heerlijke warme koffie tot de laatste slok. Makkelijk in te stellen profielen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nina 02-12-2018
  • Product gekocht

superfijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

9,0
een heel gebruiksvriendelijke espresso apparaat, die er tevens ook super uit ziet!!!
van eenvoudige koffie, tot een super lekkere cappuccino.. alles is mogelijk

Pluspunten

  • melkkan die gemakkelijk eraf te halen is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

chyarr 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie uit een super apparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

9,0
Schitterend apparaat waar de heerlijkste koffie uit komt zeker een aanrader voor iedereen die van koffie houd.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • heerlijke koffie
  • heel veel varianten mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOP!!! heerlijke koffie, eenvoudige bediening en onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

9,0
De espressomachine van DeLonghi zet een lekkere koffie, veel verschillende koffie variaties, een persoonlijk koffieprofiel en is erg eenvoudig in bediening en onderhoud. De aparte melkkan is erg makkelijk op de machine te plaatsen en geeft goed en aangepast schuim naar eigen behoefte per koffie variatie. Daarnaast gaan er meer bonen dan de meeste andere apparaten en is ook de waterbak groter en makkelijker bereikbaar via voorzijde. Daarnaast is het een strak design en niet te groot dus makkelijk overal te plaatsen. Echt een geweldige aankoop!

Pluspunten

  • goede koffie
  • veel koffie variaties
  • eigen koffieprofiel
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudige en weinig onderhoud

Minpunten

  • prijs is voor 2 personen aan de hoge kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christiaan 05-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ecam550.55.SB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

8,0
In eerste instantie hebben wij een Miele CM 5500 aangeschaft. Over dit apparaat waren wij niet tevreden aangezien de opvangbakken na het zetten van een paar bakken koffie al geleegd moeten worden. Ook was de koffie erg zuur. Dit apparaat na een maand gebruik geretourneerd.
Nu enkele maanden de Ecam550.55.SB van DeLonghi in gebruik en over dit apparaat zijn wij tevreden, zie plus- en minpunten.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Robuust en degelijk
  • Persoonlijke voorkeuren opslaan
  • Bonen + reeds gemalen koffiebonen mogelijk

Minpunten

  • Delonghi-app is nutteloos (ivm spoelen apparaat)
  • De schermbediening is wat onoverzichtelijk
  • Kwaliteit melkschuim verschilt (zelfde melk)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo Tuinstra 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie volautomaat veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

9,0
Mooie volautomaat mooi van formaat gemakkelijk te bedienen veel keuzes. Maakt echt een goed bakje koffie zo wij het willen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Mooi formaat
  • Vele opties

Minpunten

  • Redelijk geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine delonghi primadonna class

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

8,0
Mooie uitvoering met verlichte display. Duidelijke beschrijving. Leuk bediening met de app. Lekker snel koffie!

Pluspunten

  • duidelijke beschrijving
  • mooie uitvoering
  • duidelijk display
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie en gemakkelijk te reinigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

9,0
Tijdens de zoektocht naar een koffiemachine kwamen wij snel uit bij Delonghi ivm dat deze goed te reinigen is en ook goed uit de testen kwam. Geen spijt van, perfect naar wens in te stellen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te reinigen
  • snel opgewarmd
  • Stil

Minpunten

  • geen chocolade gemakkelijk mogelijk
  • melktuitje niet uittrekbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Had ik eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB

Algemene score

8,0
Onze oude delonghi cappuccino was het binnen werk aan vervanging toe.
Heb gewoon een nieuwe gekocht dit was wel duurder maar heb er nu 1 met meerderen functie dit is voor ons een plus punt idem als het gebruiks vermak.

Pluspunten

  • Instelbaar naar eigen wens
  • Gemakkelijk gebruiks gemak

Minpunten

  • Tot nu toe geen 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer