De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs - Reviews

Beste deals -9% prijsdaling
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ferdi 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onze tweede volautomaat moest weer een delonghi zijn...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
De ervaring met de vorige machine van delonghi waren zodanig dat er voor ons geen andere keus was. Na meer dan 30000 kopjes koffie ging de oude wat kuren vertonen. Op basis daarvan dufden wij het aan om een duurdere te kopen, in de wetenschap dat deze alleen maar beter kan zijn. De nieuwe is stiller, meer voorgeprogrammeerde keuzen, bluetooth, en nog veel meer. Het instellen is een makkie. De instelbaarheid van de soorten koffie is per keer mogelijk en via profielen.
Kortom: topmachine!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Instelbaaarheid
  • Simpel te omderhouden

Minpunten

  • Wellicht wat prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ te Breda 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke uitleg, ziet er goed uit. heerlijke koffiesmaken

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
na lang zoeken, hebben we besloten voor primadonna koffiemachine. het merk stond eigenlijk al snel vast. het zou een DeLonghi worden. maar de keus is enorm.
ik was al een hele goede gewend en die heeft het langer dan 10 jaar volgehouden. dus dan is de keuze wel moeilijk. want je wil minstens dezelfde kwaliteit of beter. daarom hebben we uiteindelijk gekozen voor de primadonna class boven de dynamica. het is wel wat duurder maar het ziet er dan ook prima uit. geen moment spijt van want de koffiesmaak is voor ieder persoonlijk te maken. we hebben he nog maar net maar ik ga eens rustig alles uit proberen. er wachten me vast nog wat verrassingen.

Pluspunten

  • instelbare koffie voor iedereen
  • duidelijk display
  • warmte aan te passen
  • volume aan te passen en de aroma
  • eigenlijk teveel pluspunten om op te noemen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er erg goed en degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Met de gebruiksaanwijzing is het apparaat eenvoudig in te stellen.
Goede smaak van de diverse koffiesmaken, apparaat is gemakkelijk
en eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Goede smaak van de koffie
  • Eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Tot nog toe geen minpunt gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes van Heck 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een sieraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Buitengewoon fraaie en gemakkelijk te bedienen volautomaat !
Het kleurendisplay geeft de machine een hedendaagse look.
De temperatuur van de koffie is prima.

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • fraai design
  • kleurendisplay moderne uitstraling
  • teperatuur koffie is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JP Valk 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Mijn motivatie om wederom voor een De'Longhi te kiezen , is het gebruiksgemak en de degelijkheid van de machines. ook het onderhoud vergt niet teveel tijd.

Pluspunten

  • Goede hete koffie.
  • Prima melkdranken
  • Redelijk stille machine
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Prijzig
  • De App zou beter kunnen, valt ook vaak weg hier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.G.H.M. Haans 05-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mppoe espressuapparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
onderhoudsvrij,heerlijke koffie en goede service en een mooie machine en vele instelmogelijkheden voor espresso en capuccino ,caffelatte en latte Macchiato

Pluspunten

  • snelle bereiding
  • lekkere smaak

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf van Schaik 14-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apperaad over zichtelijk,makkelijk in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Heb altijd een DeLonghi gehad zou niet anders willen,over zichtelijk lekker, goed te bedienen, gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • overzichtelijke
  • makkelijk in de bediening

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieliefhebber 02-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Ik heb al meerdere machines van Delonghi gehad en werkten prima maar dan zijn ze versleten en koop ik een nieuwe

Pluspunten

  • Prima apparaat
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toch weer een DeLonghi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Zojuist na 12 jaar een DeLonghi volautomaat naar tevredenheid te hebben gebruikt, een nieuwe DeLonghi machine aangeschaft en in gebruik genomen. De oude warmde niet meer zo goed op en begon te lekken. Vanwege de goede ervaringen dus bij hetzelfde merk gebleven en de eerste kopjes uit het nieuwe apparaat smaakten toch een stuk beter dan de laatste kopjes van het oude apparaat. Ook de instellingsmogelijkheden en de soorten koffies zijn veel uitgebreider. Vooral handig is de connect functie, zodat je via de DeLonghi app alles nog preciezer kunt instellen. Heb dus net pas de eerste kopjes gewone koffie gezet, dus de overige bereidingen moet ik nog allemaal uittesten.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk in te stellen
  • Goede koffie
  • Warme koffie
  • Coffee Link app

Minpunten

  • Malen is nog steeds vrij luid
  • Geen warmhoudplaatje
  • Het TFT scherm zelf is geen touchscreen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John m 25-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Wij zochten een goede koffiezetapparaat, en kwamen al snel met de verkoper aan de praat waar ons de longli al snel opviel om zijn elegantie en de vele mogelijkheden makkelijke bediening en weinig onderhoud. Dus was deze snel gekocht en tot nu toe met veel plezier.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitstekende smaak van de koffie

Minpunten

  • Heb ik nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T&S 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Een heel mooie volautomatische espressomachine, gewoon wat je mag verwachten van zo'n apparaat, een heerlijk bakje koffie en andere koffie specialiteiten.

Pluspunten

  • De installatie
  • Het gemak van de diverse koffie te bereiden.

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G Heemskerk 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol en veel automatische keuzemogelijkheden

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Het is een prachtige machine in de keuken met veel verstel mogelijkheden naar eigen smaak voor verschillende personen. Na tien jaar te hebben genoten van de koffie van een De'Longhi Magnifico Pronto was deze op. Weer gekozen voor een De'Longhi. Misschien een wat prijzige machine maar zeker de keuze waard.

Pluspunten

  • Mooie koffie met een heerlijke cremelaag
  • Verschillende personen naar eigen smaak aanpassen
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Makkelijk te bedienen
  • Rustige en elegante uitstraling

Minpunten

  • Voor plaatsing is de diepte vrij lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wsh 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ecam55055sb

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

10,0
Goed apparaat.uitstekende bereiding van de koffie. Mooi duidelijk scherm eenvoudig te bedienen. Prijs kwaliteit zeker waard

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Duidelijk scherm
  • Vanaf de telefoon te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

John 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Apparaat is mooi om te zien en eenvoudig in gebruik. Uit eigen ervaring zeer tevreden over een De'Lohghi machine. Eenvoudige reiniging. Vorige machine pas vervangen na volledige slijtage maar nooit geen stukken aan gehad.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Groot koffie reservoir en watervoorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicolette 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Blikvanger

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Heb de machine nu anderhalve week in huis en gisteren een workshop gehad van DeLonghi over hoe de machine werkt en ook nog leuke cadeautjes erbij gekregen.
Door deze workshop werd mij duidelijk dat de machine veel meer mogelijkheden heeft als dat ik voor ogen had.
We hadden tot nu toe alleen gewone koffie gezet en dat beviel zo goed maar sinds gisteren ook de andere soorten koffie gezet en ook die smaakte erg lekker.

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken
  • ieder z'n eigen profile
  • groot bonen resevoir
  • makkelijk uitneembaar water resevoir
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wim 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ecam55055sb

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

4,0
Deze machine gekocht , zeer goede Expresso goed op temperatuur. Wat je mag verwachten van het merk delonghi. Het apparaat is zelfs via de mobiele telefoon te bedienen.
Kort om klasse apparaat.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Heldere uitleg
  • Persoonlijk in te stellen

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie functionele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Vandaag gekocht vanwege het ontwerp en het gebruiksgemak. Lekker grote watertank en een bonenreservoir wat groot genoeg is. Fijn te gebruiken met de app.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Grote watertank en bonen reservoir

Minpunten

  • Slechts 1 persoon tegelijk te koppelen via de app.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima Donna 20-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mogelijkheden voor een acceptabele prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
De longhi is een betrouwbaar en goed merk met een geweldige service zoals ik met mijn oude machine heb ervaren. Deze machine biedt goede mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Service

Minpunten

  • Geen, zeker niet in relatie tot andere merken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Het werkt perfect, de schuim is mooi stevig. De smaak is goed. De waterbak is wel zwaar, moet je met 2 handen vasthouden. Ook is het onhandig dat je het melkreservoir eraf moet halen wanneer je het koffiedikbakje leegt. Verder maalt hij de koffie redelijk stil.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Goede schuim

Minpunten

  • Zware waterbak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Bas 24-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
We hebben de machine nog maar net, maar het in gebruik nemen is eenvoudig. Prima koffie en cappucino

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Beetje duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews