De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ferdi 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onze tweede volautomaat moest weer een delonghi zijn...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
De ervaring met de vorige machine van delonghi waren zodanig dat er voor ons geen andere keus was. Na meer dan 30000 kopjes koffie ging de oude wat kuren vertonen. Op basis daarvan dufden wij het aan om een duurdere te kopen, in de wetenschap dat deze alleen maar beter kan zijn. De nieuwe is stiller, meer voorgeprogrammeerde keuzen, bluetooth, en nog veel meer. Het instellen is een makkie. De instelbaarheid van de soorten koffie is per keer mogelijk en via profielen.
Kortom: topmachine!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Instelbaaarheid
  • Simpel te omderhouden

Minpunten

  • Wellicht wat prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ te Breda 03-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke uitleg, ziet er goed uit. heerlijke koffiesmaken

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
na lang zoeken, hebben we besloten voor primadonna koffiemachine. het merk stond eigenlijk al snel vast. het zou een DeLonghi worden. maar de keus is enorm.
ik was al een hele goede gewend en die heeft het langer dan 10 jaar volgehouden. dus dan is de keuze wel moeilijk. want je wil minstens dezelfde kwaliteit of beter. daarom hebben we uiteindelijk gekozen voor de primadonna class boven de dynamica. het is wel wat duurder maar het ziet er dan ook prima uit. geen moment spijt van want de koffiesmaak is voor ieder persoonlijk te maken. we hebben he nog maar net maar ik ga eens rustig alles uit proberen. er wachten me vast nog wat verrassingen.

Pluspunten

  • instelbare koffie voor iedereen
  • duidelijk display
  • warmte aan te passen
  • volume aan te passen en de aroma
  • eigenlijk teveel pluspunten om op te noemen

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toch weer een DeLonghi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Zojuist na 12 jaar een DeLonghi volautomaat naar tevredenheid te hebben gebruikt, een nieuwe DeLonghi machine aangeschaft en in gebruik genomen. De oude warmde niet meer zo goed op en begon te lekken. Vanwege de goede ervaringen dus bij hetzelfde merk gebleven en de eerste kopjes uit het nieuwe apparaat smaakten toch een stuk beter dan de laatste kopjes van het oude apparaat. Ook de instellingsmogelijkheden en de soorten koffies zijn veel uitgebreider. Vooral handig is de connect functie, zodat je via de DeLonghi app alles nog preciezer kunt instellen. Heb dus net pas de eerste kopjes gewone koffie gezet, dus de overige bereidingen moet ik nog allemaal uittesten.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk in te stellen
  • Goede koffie
  • Warme koffie
  • Coffee Link app

Minpunten

  • Malen is nog steeds vrij luid
  • Geen warmhoudplaatje
  • Het TFT scherm zelf is geen touchscreen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John m 25-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Wij zochten een goede koffiezetapparaat, en kwamen al snel met de verkoper aan de praat waar ons de longli al snel opviel om zijn elegantie en de vele mogelijkheden makkelijke bediening en weinig onderhoud. Dus was deze snel gekocht en tot nu toe met veel plezier.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitstekende smaak van de koffie

Minpunten

  • Heb ik nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T&S 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Een heel mooie volautomatische espressomachine, gewoon wat je mag verwachten van zo'n apparaat, een heerlijk bakje koffie en andere koffie specialiteiten.

Pluspunten

  • De installatie
  • Het gemak van de diverse koffie te bereiden.

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G Heemskerk 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol en veel automatische keuzemogelijkheden

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Het is een prachtige machine in de keuken met veel verstel mogelijkheden naar eigen smaak voor verschillende personen. Na tien jaar te hebben genoten van de koffie van een De'Longhi Magnifico Pronto was deze op. Weer gekozen voor een De'Longhi. Misschien een wat prijzige machine maar zeker de keuze waard.

Pluspunten

  • Mooie koffie met een heerlijke cremelaag
  • Verschillende personen naar eigen smaak aanpassen
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Makkelijk te bedienen
  • Rustige en elegante uitstraling

Minpunten

  • Voor plaatsing is de diepte vrij lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wsh 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ecam55055sb

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

10,0
Goed apparaat.uitstekende bereiding van de koffie. Mooi duidelijk scherm eenvoudig te bedienen. Prijs kwaliteit zeker waard

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Duidelijk scherm
  • Vanaf de telefoon te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

John 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Apparaat is mooi om te zien en eenvoudig in gebruik. Uit eigen ervaring zeer tevreden over een De'Lohghi machine. Eenvoudige reiniging. Vorige machine pas vervangen na volledige slijtage maar nooit geen stukken aan gehad.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Groot koffie reservoir en watervoorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicolette 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Blikvanger

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Heb de machine nu anderhalve week in huis en gisteren een workshop gehad van DeLonghi over hoe de machine werkt en ook nog leuke cadeautjes erbij gekregen.
Door deze workshop werd mij duidelijk dat de machine veel meer mogelijkheden heeft als dat ik voor ogen had.
We hadden tot nu toe alleen gewone koffie gezet en dat beviel zo goed maar sinds gisteren ook de andere soorten koffie gezet en ook die smaakte erg lekker.

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken
  • ieder z'n eigen profile
  • groot bonen resevoir
  • makkelijk uitneembaar water resevoir
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wim 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ecam55055sb

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

4,0
Deze machine gekocht , zeer goede Expresso goed op temperatuur. Wat je mag verwachten van het merk delonghi. Het apparaat is zelfs via de mobiele telefoon te bedienen.
Kort om klasse apparaat.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Heldere uitleg
  • Persoonlijk in te stellen

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie functionele machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Vandaag gekocht vanwege het ontwerp en het gebruiksgemak. Lekker grote watertank en een bonenreservoir wat groot genoeg is. Fijn te gebruiken met de app.

Pluspunten

  • Ontwerp
  • Gebruiksgemak
  • Grote watertank en bonen reservoir

Minpunten

  • Slechts 1 persoon tegelijk te koppelen via de app.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima Donna 20-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mogelijkheden voor een acceptabele prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
De longhi is een betrouwbaar en goed merk met een geweldige service zoals ik met mijn oude machine heb ervaren. Deze machine biedt goede mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Service

Minpunten

  • Geen, zeker niet in relatie tot andere merken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Het werkt perfect, de schuim is mooi stevig. De smaak is goed. De waterbak is wel zwaar, moet je met 2 handen vasthouden. Ook is het onhandig dat je het melkreservoir eraf moet halen wanneer je het koffiedikbakje leegt. Verder maalt hij de koffie redelijk stil.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Goede schuim

Minpunten

  • Zware waterbak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Bas 24-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
We hebben de machine nog maar net, maar het in gebruik nemen is eenvoudig. Prima koffie en cappucino

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Beetje duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacco 20-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreid keuzemenu en hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Er zijn veel mogelijkheden om verschillende soorten koffie te zetten. Mogelijkheid om profielen aan te maken. Cappuccino is goed warm. Heel acceptabel geluidsniveau.

Pluspunten

  • hete koffie
  • persoonlijke instellingen

Minpunten

  • apparaat beetje hoog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lammerts 15-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tijd voor heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Ongeveer 8 jaar in het bezit geweest van een Philips Saeco Odea, dit was een fijne machine destijds, maar de koffie was niet bijzonder heet en na 8 jaar tijd voor iets anders. Ik heb diverse vergelijking en test reviews gelezen, Consumentenbond testen gelezen en op basis van goede resultaten en testen gekozen voor een Delonghi machine. Apparaat nog maar net in het bezit, maar ziet er goed uit, maakt heerlijke koffie en de temperatuur is prima.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Veel mogelijkheden
  • Ziet er mooi uit
  • Bediening via App

Minpunten

  • Plaat waar kopje op staat is krasgevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John M 07-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi Prima donna class

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Het is een hoogwaardig espresso machine , en vriendelijk in gebruik. De koffie smaakt echt goed. Maar gebruik wel goede koffie bonen van een bekent merk

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • Zeer mooi uiterlijk , en een degelijke machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hens Runhaar 02-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving, duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

8,0
Dit product is mij aanbevolen door de verkoopster van de mediamarkt. Beste alternatief voor de veel duurdere Jura. Uitstekende koffie, kan ik nu beamen.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • stevige melkhouder.

Minpunten

  • instructieboekje niet zo duidelijk vind ik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.R. 28-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Delonghi volautomatisch exprossoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
dit apparaat bevalt zeer goed. veel mogelijkheden en eenvoudig te bedienen.
compact en goed en eenvoudig schoon te maken zonder teveel en omslachtige werkzaamheden. Geeft duidelijke instructie mee voor de volgende stappen.
Ook via de app leuk aan te sturen.

Pluspunten

  • vormgeving zonder poespas
  • bediening
  • onderhouds vriendelijk

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erika Velema 24-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 550.55.SB rvs

Algemene score

9,0
Wij hebben 10 jaar een De longhi gehad zonder problemen. En nu willen we een nieuwe waar je ook meerdere dranken mee kan maken. Omdat de oude het zo goed heeft gedaan, gingen we weer voor een De longhi.
Het is een super apperaat. Wat me verbaast is dat hij fluisterstil is. Dat was onze vorige niet. Die maakt meer geluid bij malen en geven. Maar dat was prima want we wisten niet beter. Tot we deze in gebruik namen. Geweldig. Ik zet het apperaad aan laat hem even spoelen, dat gaat ook snel. Dan zet ik mijn kopje eronder en ga op de bank zitten. Als ik dan zin in koffie krijg gebruik mijn app. Zo leuk dit.
Onze oude gaat naar onze dochter. Die kan er dan ook nog een poos van genieten want hij is niet stuk.

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Fluisterstil
  • Veel keus in dranken

Minpunten

  • Wat prijzig
  • Verder geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews