Siemens TI301209RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JOE 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, lekkere koffie eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voorheen ook een Siemens espresso machine gehad, en net als toen nu ook weer prima koffie.
De bediening is eenvoudig, melkopschuimen is zo gepiept, gelijk in het kopje, koffie dr op en klaar.

Pluspunten

  • Sterkte makkelijk in te stellen
  • Cappuccino en Latte zeer eenvoudig te maken
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens TI301209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 31-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

slechte opschuimer

Algemene score

5,0
heel vaak kunnen we het gezette kopje koffie weggooien omdat het niet goed de melk opschuimt (latte en cappuccino , maar als die het goed doet is het ook wel een lekker bakkie

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • slechte opschuimer
  • watertank snel leeg
Geschreven voor: Siemens TI301209RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marcel 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn 3e machine van Siemens en dat is niet voor niets !

Algemene score

10,0
Perfecte machines voor prive gebruik. Erg goede koffie. Simpele bediening en simpele reiniging. Daarom reeds mijn 3e machine van Siemens
Geschreven voor: Siemens TI301209RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Olaf 1951 15-04-2018

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Mijn eerste koffieapparaat met bonen. Zeer eenvoudig in gebruik. Heel veel mogelijkheden o.a sterkte en soorten koffie. Nu een week in huis. Wil niet meer anders
Geschreven voor: Siemens TI301209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KATWIJK 08-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inmiddels het apparaat teruggebracht naar BCC!

Algemene score

3,0
In eerste instantie blij met t apparaat maar na een aantal weken gingen ons een paar dingen irriteren : het lawaai, te kleine opvang bak voor de koffieschijven en heel belangrijk: de espresso wordt niet heet..maar warm. We hebben hem retour gedaan en de helft van ons bedrag terug gekregen..dit liever dan hem houden of terug naar de fabriek want je weet gewoon dat hij net warmer gaat worden..enkel bij een heel duur apparaat van 900,-..

Pluspunten

  • Klein apparaat , compact
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Temperatuur koffie
  • Geluid bij het malen
  • Te klein opvang bak
  • Geen instelmogelijkheden temperatuur
  • Geen warmte plaat vd kopjes
Geschreven voor: Siemens TI301209RW

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Scully 25-02-2018

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Sinds een paar dagen in mijn bezit. In het begin is het even uitzoeken hoe alles werkt, maar dan wijst het zich vanzelf. Het app. zet heerlijke koffie. De koffie is goed heet. Makkelijk schoon te maken. Het app spoelt automatisch bij het opstarten en na het uitzetten van het app. door. Zet er een bakje onder het koffie tuitje. Net zo handig.
Geschreven voor: Siemens TI301209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie espressomachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld, maar nu toch gekocht ivm chemie/reiniging apparaten. Mooi compact apparaat, geen aparte melkslangen die verstopt gaan zitten. Makkelijk in onderhoud. te reinigen met melkzuurbasis

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goede warme koffie
  • melk schuimt goed en warm op

Minpunten

  • ontkalkingsfilter lastig te plaatsen
Geschreven voor: Siemens TI301209RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard01 23-12-2017

Prima koffie

Algemene score

10,0
We hebben deze koffieapparaat vorige maand gekocht als opvolger van een Siemens S50 die 7 jaar dienst had gedaan Een prima apparaat met veel mogelijkheden. Makkelijk in gebruik.
Geschreven voor: Siemens TI301209RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jolanda Zijlmans 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening

Algemene score

8,0
Het apparaat is gemakkelijk om in te stellen en geeft verrukkelijke koffie. is niet moeilijk te onderhouden en ontkalken is met een druk op de knop geregeld.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in onderhoud
Geschreven voor: Siemens TI301209RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. I van Katwijk 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met een luxe uitstraling en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zochten een mooi apparaat met genoeg keuze mogelijkheden omdat mijn man enkel espresso drinkt en ik graag cappuccino. Ideaal dat alles automatisch werkt en dat je de maalstand van de bonen nog kan aanpassen. Ik heb nu eindelijk wat meer ruimte in mijn keuken want ik kan nu mijn percolator, melkopschuimer, espressomachine en koffiezetapparaat opruimen !.wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Genoeg keuze mogelijkheden koffie varianten
  • Automatisch uit, stand-by , duurzaam.
Geschreven voor: Siemens TI301209RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koffie/cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te hanteren koffie machine. Mooie behuizing, compact apparaat. De koffie en cappuccino is heerlijk. Pijpje voor de opschuiming zit in midden apparaat geïntegreerd.

Pluspunten

  • Mooie behuizing
  • Goede koffie
  • Geintegreerd pijpje voor de cappuccino

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens TI301209RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer