Siemens TI301209RW zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
1 kopje per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI301209RW zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Rutte 14-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Siemens TI30120RW Q3

Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

7,0
Wilden graag een bonenmachine.Onze keus qua prijs en kwaliteit viel ons oog hier voor.Het is wel vervelend dat je snel steeds de machine moet reinigenVoordeel is dat de machine na elke zetbeurt alles doorspoeld

Pluspunten

  • Sterkte zelf bepalen per kopje

Minpunten

  • Moet wel erg snel steeds reinigen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Petertje 25-02-2019

Niet tevrede

Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

2,0
Ik heb dit aparaat 01-07-2018 gekocht en is al een keer terug geweest bij Siemens ik ben er niet te vrede mee .hij doet niet wat hij moet doen ,koffie latta machiato niet goed en de cappuccino ook niet ik vind het best veel geld voor deze koffiemachine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Degenhardt 17-02-2019

Koffie is goed, kwaliteit van apaaraat slecht

Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

4,0
De koffie uit deze machine is prima. Maar we hebben het apparaat nu een jaar en hij gaat voor de tweede keer terug naar fabrikant vanwege een defect.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jaap F 26-01-2019

Automatische koffie-espresso machine

Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

6,0
Wij zijn op zich tevreden, want de koffie is ekker, maar de temperatuur van de gezette koffiie zou warmer mogen zijn. En dat geldt nog veel sterker voor de cappuccino en de latte macchiato, die absoluut niet warm genoeg uit het apparaat komen en heel snel naar een te lage temperatuur zijn afgekoeld. Dat beïnvloedt onze beoordeling. Zelfs een beetje spijt. We vragen ons zelfs af er in die zin iets met het apparaat aan de hand is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Masselvink 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie machine

Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

9,0
Daar wij regelmatig een cappuccino willen drinken maar het niet rendabel voor ons tweetjes is om een grote melkkan erbij te hebben, hebben we voor het model gekozen met een melkstaaf. Het is een geweldig apparaat met de functie van een grote machine .... Veel onderhoudsvriendelijker voor een enkel kopje latte of cappuccino.
Een echte aanrader......Heerlijk en efficient in gebruik.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • 1 kopje per keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

8,0
dit apparaat zet heerlijke cappuccino,latte macchiato, expresse en cremakoffie alles is erg heet als je het zet (geen lauwe koffie dus)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed warme koffie, eenvoudig te bedienen apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer tevreden over dit apparaat. Koffie is goed qua temperatuur en smaakt erg goed. Melk opschuimen gaat ook goed. Het apparaat is eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • smaak
  • temperatuur koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

8,0
Goed apparaat wat makkelijk te bedienen is. De melk opschuimer werkt prima zit alleen gauw een beetje los.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul Schulpen 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke espresso

Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik was al een tijd op zoek naar een goede espresso machine. Onlangs heb ik die van siemens (TI1302209RW) gekocht. Sindsdien waan ik me, ondanks de december kou, in het warme Italië als ik van mijn zelf gezette espresso geniet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

9,0
Voor een lekker kopje koffie zou dit apparaat in elke keuken moeten staan.mooie vormgeving, simpel in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hamza 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig

Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

8,0
Ik vind een goed koffieapparaat prijs kwaliteit verhouding . Maklijk schoon te houden lekker koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbaar merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

8,0
Makelijk in het gebruik, simpel schoon tehouden en een mooi apparaat in de keuken. Heel blij met deze aaankoop. De volgende word weer een siemens.

Pluspunten

  • Lekker warm
  • Makkelijk schoon temaken
  • Snel

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koffiemachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een geweldige machine is! Super gebruiksvriendelijk, de verschillende soorten koffie kun je gemakkelijk zetten door de duidelijke iconen bovenop de machine. De koffie is perfect van temperatuur, lees heet! Wil je een cappuccino of een latte macchiato? Vul je kop met 100 ml melk, schuif de melkopschuimer naar beneden, kies welke koffie je wilt en de machine doet de rest! Je hoeft dus niet eerst apart de melk op te schuimen.

Verder is de machine prima schoon te maken. De melk opschuimer haal je zo uit elkaar en kan zelfs in de vaatwasser. Datzelfde geldt voor het koffiedik afvalbakje. Je doet de deur open van de machine en je kan overal goed bij. Geen moeilijke hoekjes waar de koffiedik kan aankoeken. Het waterreservoir is snel en simpel bij te vullen, alsmede de bonen!

Ik had hiervoor een Gaggia Titanium, maar die had veel meer onderhoud nodig en was een stuk duurder.

Kortom, een prachtige machine voor een eerlijke prijs! En waarom een cijfer 9 en geen 10? Nou, ik krijg hem van de buitenkant niet meer zo glimmend schoon zonder vingerafdrukken als dat ik hem uit de doos haalde, haha!

Pluspunten

  • Super gebruiksvriendelijk!
  • Heerlijke koffie
  • Perfecte temperatuur
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol, strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

8,0
Een geweldige espressomachine, had ik veel eerder moeten aanschaffen. Het is niet alleen een opvallend mooi en strak design, maar ook een apparaat met voldoende keuzemogelijkheden. En de bediening is heel eenvoudig. Wij genieten thuis nu ook eindelijk van heerlijk pittige espresso's en mooi geschuimde cappuccino's!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • makkelijk te reinigen
  • mooi strak uiterlijk
  • koffie op de juiste temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie van Hoorn 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

9,0
Iedere ochtend wakker worden met heerlijke koffie! Ook onze visite is er heel blij mee als ze bij ons op de koffie kunnen komen!

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Goedkoop in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank Stam 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

10,0
Ik heb gisteren een Siemens TI301209RW aangeschaft en na een paar jaar alleen maar kopje Senseo gaat er nu een wereld voor ons open, wil een Latte Machiato of een espresso, geen probleem, heerlijk krachtig en op temperatuur. Top!!!!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patty 01-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

9,0
Zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Alleen het eerste kopje koffie wat je zet is nooit zo goed heet.

Pluspunten

  • Zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Eerste kop koffie is niet echt heet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super maschine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

9,0
super makkelijk te bedienen en de producten die zijn super warm.
ook is hij erg stil en isgoed schoon te houden

Pluspunten

  • stil
  • heet
  • bediening eenvoudig
  • cappuccino erg lekker

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk te bedienen

Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

9,0
omdat we elke keer veel koffie weggooide hebben we deze machine gekocht.Elke keer een vers kopje koffie expresso of een latte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edita Hrnic 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI301209RW zwart

Algemene score

9,0
In verleden heb ik verschillende koffieapparaten gehaad ,deze is kwa prijs ,kwaliteit ,onderhoud en gebruik echt top .makkelijk om te gebruiken ,schoonmaken ,goed stevig apparaat dizajn alles in een.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews