Siemens TI30A209RW zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
1 kopje per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI30A209RW zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AA JJB AA 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Espresso

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

10,0
Deze Siemens espresso machine geeft geweldige lekkere koffie ,eigen sterkte makkelijk in te stellen en zeer makkelijk te bedienen.Alles word duidelijk aangegeven en dan ook nog zoveel gevarieerde koffie .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Stolk 21-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, heerloijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
We moeten nog ervaring opdoen met het apparaat, maar de eerste indruk is prima. Echt betere smaak dan dat we gewend waren.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • smaak van de koffie

Minpunten

  • er kunnen geen 2 kopjes tegelijk worden gezet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Stolk 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, heerloijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
We moeten nog ervaring opdoen met het apparaat, maar de eerste indruk is prima. Echt betere smaak dan dat we gewend waren.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • smaak van de koffie

Minpunten

  • er kunnen geen 2 kopjes tegelijk worden gezet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wout 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie apparaat maakt wel veel geluid en er zit een kleine afvalbak in voor de koffie tevens is de waterbak ook niet te groot

Pluspunten

  • Lekkere koffie

Minpunten

  • geluid
  • afval

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harbers 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ECHTE warme koffie

Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
We hebben dit koffieapparaat ruim een week in gebruik. Na jaren een Saeco minuto te hebben gebruikt is dit een flinke verbetering t.a.v. het onderhoud zetgroep. Maar nu ook koffie die lekker warm is en vol van smaak.

Pluspunten

  • Goede temperatuur
  • stiller
  • mooi design
  • zetgroep vanuit voorkant bereikbaar

Minpunten

  • klein waterreservoir 1,4 l
  • klein opvangbakje koffieprut

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda 20-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

8,0
Ben van een nespresso apparaat geswitcht naar dit apparaat en ben er heel blij mee.
Makkelijk te bedienen en super dat voor cappuccino of latte macchiato de melk gewoon al in het kopje wordt bereid.
Fijn dat alle onderdelen makkelijk schoon te maken zijn.
Koffie is lekker heet en smaakt heerlijk.
Ik heb nog niet veel bonen getest maar ben begonnen met de bonen van DE.

Pluspunten

  • geen apart reservoir voor melk nodig
  • makkelijk in onderhoud
  • mooi design

Minpunten

  • drink nu teveel koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Haverkamp 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie en eenvoudig gezet

Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
Absoluut heerlijke espresso en koffie crème. De kinderen vinden de cappuccino heerlijk. Goede temperatuur.
Groot voordeel is dat bij aan en uitschakelen de machine gereinigd word. Zo weet je zeker dat de koffie goed is.

Pluspunten

  • temperatuur
  • reinigingscyclus bij aan- en uitzetten
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • het lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pieter 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie en een probleemloos apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

8,0
Dit is onze tweede Siemens koffiemachine, en niet zonder reden. Onze eerste machine heeft de nodige liters koffie gemaakt en geniet nu van de eeuwige rust. De keuze voor weer een Siemens was niet moeilijk. Hij zet heerlijke koffie en zo eenvoudig dat een kind die de was kan doen ook koffie kan zetten met deze machine. We hebben mensen met veel verschillende koffiesmaken, aan die behoefde voldoet dit apparaat uitstekend. Het zal nog wat jaren duren, maar dan nemen we weer eenzelfde.

Pluspunten

  • Snel gebruiksklaar
  • Minder geluid dan zijn voorganger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lehel 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
Zeer eenvoudig in gebruik, snel een kop koffie, espresso of cappuccino maar ook meerdere keuzes mogelijk. Ik heb nu enkele dagen de Siemens EQ3 One Touch in gebruik. Stand caffe crema geeft snel een lekker kop koffie, lekker heet en een mooie schuimlaag bovenop. De touch knoppen werken direct, de koffie sterkte kan gekozen worden tussen 1 of 3. Ik ben nog steeds verbaasd hoe snel een cappuccino gemaakt kan worden zonder veel poespas. Koude melk in de kop, stoompijpje naar beneden schuiven, knop cappuccino aanraken en het apparaat begint direct de melk schuimen waarna de koffie op de geschuimd warme melk begint te lopen. Stoompijpje af klikken, onder de kraan afspoelen en kan terug geplaatst worden. Zo simpel en eenvoudig een heerlijke kop cappuccino. De frontbediening voor schoonmaak is ideaal, het gehele voorkant scharniert naar links en met een paar simpele handelingen heb je het apparaat weer schoon. Met de compacte afmetingen weet Siemens toch een apparaat te maken die niet steeds bij moet vullen. Een sierlijke aanwinst voor elk keuken, in ieder geval voor mij zeker weten wel.

Pluspunten

  • Compact in afmetingen
  • Sierlijk, straalt luxe uit
  • Snel in gebruik
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gemakkelijk in onderhoud

Minpunten

  • lawaai bij koffie malen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pieter 03-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

8,0
Fijne machine die met een simpele druk op de knop heerlijke koffie zet.
Melk systeem is eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Groen 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

8,0
Apparaat is eenvoudig te bedienen. Het reservoir is war klein. Ook is hij wat luidruchtiger dan de Saeco die we hiervoor hadden. Maar prima koffie

Pluspunten

  • Eenvoudig de bedienen
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Wat luidruchtig
  • Klein reservoir om de koffie op te vangen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacob Telnekes 28-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

8,0
In januari j.l. deze machine gekocht, maar werkte niet naar behoren. 2 x voor service opgehaald en retour gebracht.
Vertrouwen kwijt in machine en contact opgenomen met leverancier Bemmel en Kroon, die hem omruilde voor een nieuwe.
Wereld van verschil. Veel minder geluid en geen storingen meer. Koffie is heerlijk. Melk opschuimen moet je even handig in worden. Lukt nog niet erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P. van der Steen 26-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
Mooi compact apparaat met veel keuzemogelijkheden. Makkelijk te bedienen en schoon te houden. Wij hebben dit apparaat aangeschaft vanwege de vele mogelijkheden en omdat je geen extra reservoir voor de melk nodig hebt. Het is een prima apparaat en is zijn geld meer dan waard. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima! Zeer tevreden over dit product!

Pluspunten

  • compact
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Makkelijk te bedienen
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

31 januari 2019 31-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke hete koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, van espresso tot latte machiato, voor ieder wat wils.
De sterkte naar eigen smaak in te stellen.
Mooi overzichtelijk display.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Goed schoon te maken melkschuimer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi instapmodel espressomachine

Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

8,0
Voor als je goede koffie wilt met niet teveel toeters en bellen is dit een goede keuze. Het apparaat is niet de goedkoopste in zijn soort maar daar krijg je goede koffie en Siemens kwaliteit voor terug (bijvoorbeeld de sensor flow voor constante zettemperatur). Naast de 'normale' koffie en espresso maakt dit apparaat ook lekkere cappucinos en latte machiatos. Het schuim is (zeker voor iets wat je met een espressomachine maakt) niet slecht. De ondervonden nadelen zijn dat de machine vrij veel water gebruikt om te spoelen (het waterreservoir is met 1,4 liter niet heel groot) en dat er best wel wat water en koffieprut in de lekbak terecht komt.

Pluspunten

  • Siemens kwaliteit apparaat
  • Goede melkopschuimer

Minpunten

  • Prijzig
  • Spoelt wel veel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r 17-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffie automaat! opschuimen zeer makkelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
zet heerlijke koffie en cappuccino, opschuimen van melk zeer makkelijk en snel schoon te maken.
geen slangetjes e.d. alleen het opschuim pijpje even afspoelen of in de vaatwasser en klaar!
kortom een mooie makkelijk werkende koffie automaat!

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken
  • heerlijke koffie
  • mooi design
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • 1 bakje koffie per keer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Menno 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De lekkerste koffie drink ik nu thuis!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
De machine is erg gemakkelijk in gebruik en geeft mij de lekkerste koffie. Ik kan kiezen uit diverse varianten maar ga voor de latte machiato. Ik hoef de deur niet meer uit voor een heerlijk verse bak koffie. Ook het schoonmaken van deze machine gaat erg eenvoudig en het ontkalkingsprogramma is snel en makkelijk uit te voeren. Ik ben erg tevreden met deze espressomachine die mijn aanrecht siert.

Pluspunten

  • heerlijke koffie snel gezet
  • makkelijk schoon te houden
  • mooi vormgegeven

Minpunten

  • moet watertank wel vaak bijvullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolijn 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Lekkere koffie. Helemaal niets mis mee. Maakt een goede cappuccino en een prima latte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mignon 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
Prima apparaat, mooi design. Heerlijke koffie en cappuccino. Makkelijk te bedienen en snel klaar. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • compact formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik wil niet meer terug naar Senseo en filterkoffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI30A209RW zwart

Algemene score

9,0
Dit apparaat maakt heerlijke koffie. Het smaakt echt zoals je het in een restaurant/koffiebar krijgt. Het maken van cappuccino gaat goed. Het melkschuim is goed stevig (lepeltje blijft er bijna op liggen zo stevig). Het is wel zaak het stoompijpje na elke kofffiesessie schoon te maken, maar dat kan gewoon onder de kraan en in de vaatwasser.

Het apparaat is niet bijster snel, maar daar staat wel lekkere koffie uit een volautomaat tegenover.

Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen omdat ik hem pas een week heb.

Echt zo'n verschil met gewone filterkoffie! Ik wil nooit meer terug.

Pluspunten

  • Goede stevige melkschuim
  • Smaakt zoals in een restaurant
  • Makkelijk schoon te maken
  • Prijstechnisch een goed apparaat

Minpunten

  • Niet de snelste
  • Verbruikt veel water voor het spoelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews