Siemens TE615209RW - Reviews

Laagste prijzen -2% prijsdaling
Specificaties
Fabrikant kleur(en)
piano zwart
Aansluitwaarde
1500 watt
Netfrequentie
50/60 Hz

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 109 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

2 Cappuccino in één keer(!), mooi design en hygiënisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eigenlijk nog te vroeg (hebt de machine net 1 dag) om echt conclusies te trekken, toch een 1ste indruk. Na 7.5 jaar Jura C5 was het tijd voor een nieuwe automaat. Deze EQ6 s500 is echt een pracht automaat. 2 koffie met melk 'producten' tegelijk doseren in zelf in volume afgestemde glazen is een luxe. De filmpjes op internet liegen niet. Daarbij maakt de machine echt weinig geluid in vergelijking met andere automaten.
Het melkschuim is goed en de verhouding melk/koffie is prima. Daarbij ben ik heel blij met de mogelijkheid dat de zetgroep makkelijk kan worden schoongemaakt. Bij de Jura C5 volgde ik trouw alle kalk- en reinigingsbeurten en 1x per 2 jaar maakte ik die machine open om zelf de zetgroep te reiningen. Dat is bij een Jura echt een enorme klus, maar wel erg nodig. Er blijft daar de nodige narigheid achter zonder dat de meeste mensen dat door hebben. Bij deze automaat kan je dit echt eenvoudig reinigen. Top koffie, uit een top machine. Ik hoop dat deze automaat ook jaren meegaat.

Pluspunten

  • 2 'melk' producten in één keer
  • weinig geluid
  • melkdeel automatisch te reinigen
  • zetgroep éénvoudig te reinigen

Minpunten

  • lekrooster ziet er nogal goedkoop uit
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Trudy 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige koffiemachine, advies: koop er een!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige machine!! Doet wat die moet doen!!
Was eerst een beetje sceptisch, maar ben blij dat ik toch de keuze heb gemaakt om er een te kopen.
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 03-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne espressomachine, al veel gebruikt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine heb ik nu een half jaar zonder problemen in gebruik. Een paar bevindingen:
- Na aanzetten kun je supersnel je eerste kopje starten
- Voor ons is de keuzevariëteit ruim voldoende: koffiesoorten, sterktes en hoeveelheden
- Het vinden van de perfecte bonen is nog gaande, we hebben er al veel geprobeerd
- Gebruik melkslangetje erg handig, we hebben melk gewoon in een grote mok in de koelkast
- Schoonmaken is goed te doen, minimaal wekelijks het binnenwerk even met lauw water ontdoen van koffieresten.
- Verder geeft hij zelf aan wanneer ontkalkt en gereinigd moet worden middels tabletten, dat kost wat tijd. Tot nu toe zo om de 6 a 7 weken gedaan
- Lekbak moet best vaak geleegd worden, wat gelukkig amper tijd kost, dus geen bezwaar. Wat wel opvalt is dat als het apparaat aangeeft dat de lekbak vol is, dit niet altijd het geval is. Soms komt erg geen melding en dan blijkt hij juist overvol. Tip: zorg in ieder geval dat je een mok/bakje onder de uitloop hebt staan bij aanzetten en uitzetten, want dan spoelt er wat water door dat anders ook nog in de lekbak komt.
- Waterreservoir moet vaak bijgevuld worden, om de 6 a 7 kopjes, maar is denk ik heel normaal

Kortom, nog geen teleurstelling ondervonden en er positief over de apparaat.

Pluspunten

  • Snel gebruiksklaar bij aanzetten
  • Bediening en keuzemogelijkheden
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Lekbak meldingen onduidelijk
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal, kan hem gewoon niet anders omschrijven. Enige wat ik aan minpunt vind is dat de melk bij het zetten van een capuchino enigszins lauw blijft. Reiniging is supermakkelijk en wijst vanzelf dankzij stap voor stap menu.

Pluspunten

  • makkelijke reiniging
  • alles is instelbaar
  • veel opties

Minpunten

  • melk wordt niet heel warm
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 24-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mogelijkheden

Algemene score

7,0
Voordelen: lekkere koffie bij de meeste keuzes. Zeer veel mogelijkheden wbt koffie wens en smaak instellingen. Bediening en uiterlijk zijn top. Nadelen; Temperatuur expresso laag, schoonmaken van drukgroep en lekbak is zeer intensief en moeilijker dan bij vergelijkbare modellen. Waterreservoir moeilijk in en uit

Pluspunten

  • Keuzeprogramma
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Schoonmaken inwendig
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

? 17-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Siemens bevalt nog steeds goed en echte klachten heb ik niet. Wel vind ik dat bij het opschuimen van de melk( mooi schuim overigens) de start een beetje explosief is, maar dat is maar heel even en geeft verder geen geknoei.
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 13-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima aankoop, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat dat doet wat het belooft. Heerlijke koffie, cappuccino of latte macchiato. Hij maakt ook niet te veel herrie.
Vele mogelijkheden en vrij eenvoudig schoon te houden. Het enige nadeel is dat de lekbak vrij snel vol is en waterreservoir snel leeg. Maar deze vul ik bij met een kan zodat ik het er niet telkens uit hoef te halen.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • makkelijk in gebruik
  • weinig herrie

Minpunten

  • lekbak vrij snel vol
  • kopjes niet voor te verwarmen
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 11-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi moderne display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Schitteren apparaat,werkt goed prima koffie en veel keuzes. Melk reinigingssysteem is super en een capuccino is makkelijk te maken zonder vervuiling. Na onze vorige Siemens die op was toch weer voor Siemens gekozen. En absoluut geen spijt.

Pluspunten

  • Keuzes
  • Melkreinigingssysteem
  • Smaak koffie
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koese 06-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE615209 RW Espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal espresso apparaten vergelijken te hebben is onze keuze op deze Siemens gevallen. De verschillende koffie smaken heerlijk maar dit is natuurlijk afhankelijk van hoe je hem instelt. Elke koffie kan je in verschillende sterktes instellen en je kan aangeven of je een klein, normaal of grote koffie wilt. Afhankelijk natuurlijk van de beker/mok die je wilt gebruikten.
De machine is erg makkelijk in onderhoud en deze ontkalk je met een ontkalk tablet. De machine geeft aan wanneer dit nodig is en door simpel de stappen te volgen is het apparaat weer snel te gebruiken. Dit is bij ons ongeveer 1x in de maand en we drinken toch elke dag wel ongeveer 4 bakjes koffie in totaal. Daarnaast zit er een ontkalker in wat er voor zorgt dat er in het apparaat geen kalk ontstaat. Het apparaat maakt niet heel veel lawaai met het malen van de bonen. Wij zijn super tevreden met deze machine en genieten elke dag van een lekkere koffie.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • verschillende mogelijkheden sterkte van koffie
  • verschillende soorten koffie
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F. Burgers 06-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat, lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige koffie automaat, makkelijk in bediening. We (echte koffieliefhebbers) zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • volledig automatisch
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • vooraf spoelen van apparaat
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Antje Elzinga 01-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Siemens gekocht super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben er super blij me een geweldig product.
Ik zou iedereen deze machine aanbevelen en te kopen.
U zult hier absoluut geen spijt van krijgen.
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mimi 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijn apparaat die de mogelijkheid biedt tot veel verschillende soorten koffie in verschillende sterkte en grootte. Het apparaat is makkelijk te bedienen. Koffie heeft een fijne temperatuur en zet snel een heerlijk kop koffie

Pluspunten

  • Goede temperatuur van de koffie
  • Makkelijk te bedienen door het touchscreen
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie B 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super koffieautomaat!! Siemens EQ6

Algemene score

10,0
Siemens EQ6...super fijn...en super lekker...eenvoudig in het bedienen...en het onderhoud gaat ook makkelijk...wij genieten er van

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • alles in 1

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie B 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super koffieautomaat!! Siemens EQ6

Algemene score

10,0
Siemens EQ6...super fijn...en super lekker...eenvoudig in het bedienen...en het onderhoud gaat ook makkelijk...wij genieten er van

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • alles in 1

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

breedband 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apperaat qua design, koffie en melk temp niet echt top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi model apparaat met een duidelijke bediening. makkelijk schoon maken. Echter koffie en melk temp. ondanks op max nog steeds niet echt warm. Melkschuim goed en ook makkelijk schoon te maken. Vrij stil t.o.v. ons vorige koffiemachine. Had wel meer keuze in koffiesoorten verwacht.

Pluspunten

  • makkelijk schoon maken
  • duidelijk display
  • mooie schuimlaag
  • Vrij stil
  • groot waterreservoir en bonen

Minpunten

  • temp melk en koffie
  • waterontharder
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B&L 23-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in het gebruik en heerlijke koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het koffieapparaat heeft vele mogelijkheden en is makkelijk in het gebruik. Vele soorten koffie en vooral voor ons die best veel koffie drinken maar ook van verschillende soorten koffie zoals een cappuccino in de ochtend, een espresso na het eten en een latte machiato in de avond.
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maja 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koffie machine..

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij heeft voldoende mogelijkheden, geluid valt mee en koffiemelk voorziening bevalt beter dan het bekende 'pijpje'. Voldoende heldere gebruiksaanwijzingen

Pluspunten

  • duidelijk display
  • waterreservoir aan zijkant

Minpunten

  • hoop dat ie lang meegaat (vorige 3 jaar)
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FRans de Wit 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geluidsarm apparaat. En goede prijsprestatieverhouding. In mijn kantooromgeving is dat belangrijk vind ik.
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R.Huijboom 19-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat hij een duidelijk display heeft en weinig geluid maakt.
We hebben dit product nog niet zolang in ons bezit maar onze ervaring met andere producten van Siemens is tot nog toe geweldig.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Klein waterreservoir
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
doet precies wat ik ervan verwachte en lekker 2 cappuccino tegelijk wel een hele uitgave maar dan wel het gevoel hebben op een terassje in italie te zitten
Geschreven voor: Siemens TE615209RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews