Krups KP5000 - Reviews

8,3 Lees 154 reviews
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe latte, caffe lungo, cappuccino, espresso
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 154 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julio 15-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooi model, goed in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine is goed bevallen. Slimmer was het geweest als we een machine hadden gekocht die automatisch de waterhoeveelheid regelt. Nu moesten wij zelf deze hoeveelheid regelen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • waterhoeveelheid regeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Caatje 18-08-2016 Product paar maanden in bezit

Eenvoudig in gebruik, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, makkelijk in gebruik en onderhoud, snel klaar en op juiste temperatuur, heerlijke koffie in diverse soorten. Niet te missen wanneer je hier aan gewend bent.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Onderhoud
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Prijzige koffiecups

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Nel 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Heel tevreden

Algemene score

10,0
Erg blij met dit apparaat, de koffie is lekker en goed heet. Ook fijn dat je zo veel keuzes kunt maken in smaken, zelfs chocolademelk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
RAYMOND75 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Super makkelijk te bedienen apperaat met ruime keuze uit diverse smaken heerlijke koffie.
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Koffieliefhebber 13-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Kunstwerk in de keuken, makkelijk in gebruik, mooie vormgeving en ook nog heerlijke koffie of andere variëteiten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Maud 23-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Life is to short for bad coffee! Een mooi apparaat op je aanrecht en qua koffie ben je elk bakje weer verzekerd van een heerlijke smaak. De variatie in smaken is een echte toevoeging. Leuk om alles een keer uit te proberen en uiteindelijk krijg je een duidelijke favoriet. Het apparaat is makkelijk in onderhoud en een kopje koffie is gezet in een handomdraai. Wij zouden hem zeker aanraden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Clara Hofstra 12-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
heel gemakkelijk in gebruik en de koffie uit de kuipjes is heerlijk met zeer veel smaken die je kunt kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gustootje 11-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Ik had de dolce gusto al van de eerste min dat die op de markt was.
Het is en blijft heerlijke koffie en hij ziet er nog eens leuk uit ook.

Sinds een maandje een nieuwe gekocht helemaal happy mee.
Vind andere koffie vaak helemaal niet meer lekker.

Mvgr Astrid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jacowi 01-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Een geweldig goed apparaat, wat doet wat er op de beschrijving staat, en lekkere dranken bereid.
Ben er tot nu toe zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mirjammjam 01-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Prachtig ding! Ideaal dat ie handmatig is, zo maak je de koffie naar je eigen smaak. Bovendien is hij erg snel warm.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
goldie12 30-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik vind dit een geweldig apparaat, ook de vorm is erg leuk.staat geweldig in de keuken.
De koffie is erg lekker en er zijn mogelijkheden te over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gekejansingh 19-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Heerlijke koffie , veel smaken.
door handmatige machine mss soms wat teveel water erbij.
ook voor gemak , mijn volgende machine wordt automatisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Me40 19-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Omdat het de handmatige versie is, is het in het begin even onduidelijk hoe lang je het water moet laten lopen. Dit is ook een beetje een inschatting. De apparaat zelf is mooi vorm gegeven en makkelijk te bedienen en ziet er stevig uit.
Ook handig is dat je de hoogte aan kan passen voor het soort kopje wat je eronder wilt zetten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Karel Ticheler 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke WARME koffiesmaken, eindelijk een koffiezetapparaat waarin de koffie ook echt warm is en bovendien ook nog goed smaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
karishma4545 12-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Ik ben heel erg tevreden over het apparaat en wat ik ervoor terug krijg is geweldig.
Het apparaat zelf was erg gemakkelijk om aan te sluiten en gereed te maken voor gebruik. Daarnaast heb ik zelf een paar andere smaken gekocht om te kunnen oordelen zoals chai tea latte en chococino die vol van smaak waren. Helaas proefde de Nesquik versie erg waterig i.p.v. vol. Naar de kleine dingen werkt hij super, met een woord te beschrijven: Fijn!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
eagle1956 04-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
De Circolo heeft een mooie vorm is gemakkelijk in gebruik .De koffie is geurig en smakelijk. Ook het bakje voor de lege cups is makkelijk .Alleen is het jammer dat er geen thee voor te krijgen is .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lente-engeltje 29-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
ik heb er spijt van dat ik de handmatige heb gekocht. het is toch erg lastig de juiste maat te meten van de verschillende producten als je moet gokken hoe veel 100ml is etc. verder ben ik zeer tevreden over de smaken van alle soorten koffie en chocomelk. en overweeg zeker bij een goed actie een automatic aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Goed
silvana1987 28-05-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,4
jammer dat het cup zo duur is
het mag wel wat goedkoper
4,75 vind ik belachelijk duur
hoop dat het goedkoper mag zijn.
dan mogen we vaker genieten van de lekker koffie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Bout 68 25-05-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Lekkere koffie en makkelijk te bedienen vormgeving had iets mooier gekund maar is niet echt lelijk
Zal hem zeker aan bevelen bij vrienden en kennissen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Helliemonder30 24-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,6
Buiten dat het een magnifiek machine is en je keuze te over hebt om speciale koffies te kiezen smaakt het fantastisch en is de service grandioos.
Enige kanttekening die ik heb is de rubber in de pad opening die na een tijdje wat gaat lekken. Verder alles alleen maar positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews