Siemens TI909701HC - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Fabrikant kleur(en)
edelstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Heinz 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WOW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb lang gezocht naar een vervangende koffie machine. Deze oogstrelende machine staat prachtig op het aanrecht en heeft een zeer duidelijk en uitgebreid menu. Ik ben eindelijk een huisbarista. Ik moet nog veel leren van deze machine maar de eerste koppen koffie zijn ontegenzeggelijk HEERLIJK! Wat ook heel prettig is, is dat je ook thee kunt zetten en vele speciale keuzes. Deze gaan we nog allemaal nog ontdekken.

Pluspunten

  • Veel koffie keuzes
  • Heetwater functie
  • Twee bakjes voor verschillende koffiebonen
  • WiFi functie

Minpunten

  • Nog geen idee
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MauritsK 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een topapparaat dat alles kan wat je verwacht en meer.

Ik had hiervoor een Quickmill. Heeft ook zijn charme, alles handmatig, maar dit is zoveel makkelijker.

En deze kan van alles wat een "normal" apparaat niet kan. Espresso zetten in twee etappes (2x malen en zetten)bijvoorbeeld ("doubleshot"), zodat je koffiebonen niet verbranden tijdens het zetten. De temperatuur tot op de graad nauwkeurig instellen. Of bijvorobeeld een espresso macchiato maken bijvoorbeeld. Dat kan met een handmatig apparaat ook natuurlijk, maar dan is de espresso afgekoeld tegen de tijd dat je bij de melk bent of omgekeerd.

Verder is het leuk dat je via de app ook international koffiespecialiteiten kunt selecteren. Zoals een "grosser Brauner" uit Oostenrijk bijvoorbeeld (dubbele espresso met een heel klein beetje melk).

Ik heb het apparaat nu vier dagen, maar kan nu al niet meer zonder.

Heb ik dan helemaal geen verbeterpunten? Jawel; (1) De opvangbak zou groter mogen, zodat je die minder vaak hoeft te legen (afhankelijk van wat je drinkt nu grofweg iedere 6 a 8 kopjes nodig). Op zich geen ramp voor normal gebruik, maar handiger bij feesten en partijen. (2) er zou een software update mogen komen waarmee je het automatisch spoelen bij aanzetten op afstand kunt uitzetten. Je kunt nu het apparaat wel op afstand aanzetten (laten spoelen) en voorverwarmen, maar niet direct na het aanzetten op afstand ook koffiezetten op afstand (want dan zit er spoelwater in je kopje).

Maar, die software update komt hopelijk nog een keer en verder is het echt een topding.

Pluspunten

  • Veel verschillende koffie bereidingen
  • In baristamodus alles instelbaar
  • Goede, continue kwaliteit
  • Makkelijk te onderhouden
  • Vormgeving

Minpunten

  • Kleine lekschalen
  • Niet op afstand in te schakelen zonder spoelen
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meeusverver2 14-05-2018

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Hebben het toestel nu een paar weken in huis en kunnen het nu al niet meer missen. Kunnen nu iedere dag genieten van heerlijk vers gezette koffie.
Geschreven voor: Siemens TI909701HC
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Haren 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, mooi scherm, eenvoudig te bedienen!

Algemene score

8,0
Net gekocht, dus nog niet lang in bezit. Apparaat ziet er mooi uit, jammer dat er niet standaard ook een onderdeel bij zit waarmee je rechtstreeks uit het pak melk de cappuccino kunt maken. Het apparaat is prijzig, maar mooi. Verder is het opvangbakje klein en ook het rechter koffiebonen reservoir past niet veel in (250 gram? Dat is echt het maximum). De latte macchiato is echt perfect, je kunt veel instellen zonder dat het complex wordt en ook het verbinden met wifi en de app gaat zeer makkelijk. De coffee world (de app) heeft niet heel veel koffiesoorten extra, een stuk of 20.

Pluspunten

  • Zeer mooi apparaat
  • Veel mogelijkheden
  • Heerlijke koffie!

Minpunten

  • Prijs
  • Grootte bonenreservoir
  • Grootte opvangbak
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Petra 23-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens volautomaat TI909701HC-EQ9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat , makkelijk in gebruik en lekkere koffie. Melkschuim kan dikker, maar voor de rest geen klagen. Mooi om te zien. Blij met deze aankoop.
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mehmet Kaya 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1e indruk: Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb deze apparaat gisteren aangeschaft en vandaag volop getest; 1e indruk is gewoonweg: Fantastisch!
De aansluiting met Wifi + mogelijkheden om diverse Internationale koffie smaken gewoonweg met de app te zetten is erg makkelijk. Heb deze vooral gekozen voor de 19 bar druk, geen spijt tot nu toe. Smaak koffie is erg lekker.
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Mustard 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alsof je je eigen persoonlijke barista in huis hebt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het was tijd om onze trouwe koffie automaat te vervangen. Geen twijfel dat het een Siemens moest blijven. Maar dit keer meegegaan met de laatset ontwikkelingen. En top-of-the-line!

Installatie was duidelijk en makkelijk, verbinden met huis netwerk, daarna de App en klaar! Duidelijk te zien hoe het machine aan het werk was en hoe makkelijk elk keus kon worden verfijnd tot eigen smaak en preferences. Enig "nadeel" - wij "moesten" zoveel koffie drinken .. .. maar zeker geen straf! Elke kop koffie was een gegarandeerd plezier.

Bedienen via de ingebouwde scherm, knoppen en keus wieltje was zeer overzichtelijk. Een keer dat het naar wens was konden we dat toekennen aan de persoonlijke profiel. Voor latere makkelijkheid. Latere keuzen via app gingen ook fantastische goed. Maar wat mij opviel het meest was hoe elke keus kon verfijnen worden - en hoe makkelijk. Meer melk, sterkte koffie, meer hoeveelheid in het resultaat, of de melk schuim meer of minder stevig was .. noem maar op. En dit op te slaan in de profiel keuzen. Makkelijk onthouden!

Bediening en schoonhouden zijn verbeterd sinds onze vorige model en een nog grotere waterbak (2.4 liter) en die twee koffieboon houders zijn uitstekend te bereiken en bijvullen. De melkkan sluit makkelijk aan en kan worden bewaard in de koelkast (trouwens ook een Siemens!)

In zijn werking is het apparaat zo super stil. Bonen malen met een fluisterend geluid, gelijk tijdens het brouwen en serveren. Progress wordt aangegeven aan het scherm en app scherm.

Huishoudelijke meldingen worden aangegeven op het juiste moment. Of er genoeg water of bonen of melk aanwezig zijn vóórdat de machine verder gaat. Dit in tegenstelling tot onze oude model. Gen verspilde koffie meer! Ook bij de makkelijk te controleren lade onderaan mocht er daar attentie nodig zou zijn. Mooi aandacht aan deze details.

Machine ziet ook goed uit; siert menig een moderne keuken zonder probleem. Design kan ook een belangrijk punt zijn en Siemens teleurstelt hier ook niet aan.

Zo al in al het is zeker een aanrader - top-of-the-range prijs natuurlijk maar elk cent is terugbetaald in genot.

Een leuk paar extra's in de menu's - wereld koffies erbij brengen ook herinneringen aan de recent vakantie? Super verrassingen te verwachten. Oh en de kook recepten en zekere aanbevelingen - niet te missen.

A happy purchase die zeker veel jaren plezier meegaat - een persoonlijke in-huis barista die nooit "nee" zegt!

Bedankt Siemens!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienen en individueel keuzen verfijnen
  • Makkelijk schoonhouden en overzichtelijk bijvullen
  • Standard koffie types uitgebreid "Wereld koffies"
  • Grote water reservoir, melk reservoir, opvang lade
  • Ziet er goed uit
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pommetje mobiel 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een waardige topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de aankoop. De kleine onderdelen bedrijfsklaar maken en espresso scoren.
Kleine trilling richting het aanrecht wat als klankbord door loopt naar de carousel ruimte in de hoek.
Rubber tril vangers 4x eronder en geluid klank via keukenkastje tot het minimale verminderd, doel geluid overlast met de buren minimaliceren cq. voorkomen.

Pluspunten

  • perfecte afstemming op smaak

Minpunten

  • decemberactie EQ9 premium pakket onderhoud te kort
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertvr 01-02-2018

Lekkere koffie

Algemene score

8,0
Nu drie weken in gebruik en zeer tevreden. Maakt heerlijke koffies en loopt feiloos, rustig en is makkelijk te bedienen via de app. Vergt wel frequent onderhoud maar dan heb je ook wat.
Geschreven voor: Siemens TI909701HC
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bea 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Eq9 S900

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijk fluisterstil apparaat en wat een genot om nu een kopje koffie, latte machiatto, cappuccino of espresso te drinken. Heerlijk altijd dezelfde kwaliteit omdat je een eigen profiel kunt instellen. Het kunnen gebruiken van 2 soorten bonen is ideaal. Dus ieder moment van de dag word een geniet momentje. In een woord geweldig!

Pluspunten

  • stilte van het apparaat
  • heerlijke kop koffie
  • barista modus
  • praktisch melksysteem
  • handig schoon te maken

Minpunten

  • hij zou iets sneller mogen zijn
  • prijs is wel wat aan de hoge kant
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Van harte aanbevolen! Heerlijke koffie, voor ieder gezinslid een eigen "bakkie" naar eigen smaak. Zelfs vaste wensen zijn vast te leggen.

Pluspunten

  • Werkt bijzonder makkelijk en goed

Minpunten

  • Even tijd nemen om alles te installeren
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen Storm 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm voor keuzes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de machine net één dag. Bevalt uitstekend. Hoeveelheid keuzes is geweldig. Ook de aanpassing aan persoonlijke voorkeuren is fantastisch

Pluspunten

  • Aanpassing aan persoonlijke voorkeuren
  • Design van machine

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

in een woord: keurige machine (oeps 2)

Algemene score

9,0
Prima product, simpel te bedienen eveneens met de home connect app en perfect kopje koffie komt er uit

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • relatief stil ten opzichte van onze oude Philips
  • zeer goede koffie komt er uit

Minpunten

  • kleine opvangbak
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Espresso en Cappuccino volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige Espresso en Cappuccino volautomaat, waarbij eenvoudig verschillende bonen kunnen worden gebruikt voor diverse koffievarieteiten. Heerlijke hete koffie met een goede smaak en veel gebruiksgemak door de makkelijk app!

Pluspunten

  • Koffietemperatuur naar keuze bij te stellen
  • Keuze tussen 2 koffiebonen
  • Hoeveelheid Melk naar wens toe te voegen
  • App om koffie op afstand door te geven

Minpunten

  • Nog geen
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EB71 18-12-2017

Espresso volautomaat voor een TOP kopje espresso

Algemene score

10,0
Een hele mooie koffieapparaat met veel gebruiksgemak. een heerlijk kopje espresso of latte macchiato. De mogelijkheid om met gemak van koffieboon te kunnen wisselen, zodat je een stevig gebrande koffieboon kan pakken voor de latte of cappuccino en een wat mildere voor de espresso. En dit alles vanuit je luie stoel!

Een top product!
Geschreven voor: Siemens TI909701HC
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Astrid 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden - snel - lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie, snelheid zeer acceptabel. Makkelijk in te stellen naar de verschillende samenstelling, waardoor voor een ieder de perfecte koffie. De app werkt goed met het apparaat. Compacte machine voor de mogelijkheden die erop zitten.
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MD 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Juweel voor elke keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat die heerlijke koffie maakt! Door de vooraf te programmeren koffie´s is het voor elke gast een feestje om bij ons koffie te drinken. Het apparaat is nu al een hit bij ons.
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica Hamminga 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk, geluid loze koffie machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zochten een apparaat dat heerlijke koffie kon geven, en op maat koffie schonk
Doordat je kan inprogrammeren wat je eigen voorkeur is, en daarnaast je een uniek kopje koffie geheel kan instellen en kan opslaan. Daarnaast zijn de vaste cliënten die hier komen verrast dat ze een kopje koffie of thee krijgen op maat van hun eigen smaak.
Gastvrij op den top!!!,

Pluspunten

  • Instellingen gemakkelijk
  • Geluid loos
  • Gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • De 2,2 liter water reservoir heb je wel nodig
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riet 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed te begrijpen gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een fantastisch apparaat met bijna onbegrensde mogelijkheden die heel goed te begrijpen zijn.
Vooral de vele soorten koffie specialiteiten zijn geweldig.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • alles kan worden ingesteld en gaat automatisch
Geschreven voor: Siemens TI909701HC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KTalal 30-10-2017

Prima koffieautomaat!

Algemene score

10,0
Automaat is erg stil, gebruiksvriendelijk (zowel de automaat als de app voor op de tablet en telefoon), dranken zijn uitgebreid instelbaar voor de gewenste smaak en inhoud, kortom erg tevreden. Mijn enige minpunten over het apparaat, is dat er geen klok getoond wordt terwijl de automaat uit staat en als de Wi-Fi aan staat, blijf de verlichting van het scherm aan staan terwijl de de automaat uit staat.
Geschreven voor: Siemens TI909701HC
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews