Magimix Expert & Milk antraciet, grijs - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
antraciet, grijs
Fabrikant kleur(en)
antraciet, grijs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Magimix Expert & Milk antraciet, grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas van Beek 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

9,0
Sinds een week heb ik het apparaat en ik ben er erg tevreden mee. Het apparaat heeft meer dan voldoende standen om de verschillende soorten koffie op de juiste manier te kunnen drinken. Er zit een grote waterbak bij wat perfect is. Daarbij werkt de melkschuimer echt goed en komt er heerlijk melkschuim uit. Daar bovenop komt het prachtige design wat mooi staat op het keukenblad.

Pluspunten

  • Design
  • Grote waterbak
  • Veel verschillende standen qua maat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert-Jan 06-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Traag en slecht instelbaar, bovendien geen retour mogelijk

Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

1,0
Waardeloos apparaat, traag, buiten de 4 standen slecht instelbaar. Duur apparaat dat geen toegevoegde waarde biedt boven een goedkoop standaard nespresso apparaat

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Uitstekend
Voldoende
netnas67 21-10-2018

Kan waarschijnlijk geen nederlands lezen zitten heel veel stel mogelijkheden op.

Reageer

Jeroen 07-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Onbetrouwbaar

Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

4,0
2 jaar in bezit en nu voor de derde keer defect, geklaagd bij Nespresso maar geen reactie. Als tie t doet lekkere koffie. Alleen Nespresso cups gebruikt!

Pluspunten

  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Onbetrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

huib 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

9,0
Mooie Machine hij neemt iets meer ruimte in en de bediening is simpel en makkelijk en de schuif waaronder het kuipje zit werkt geweldig het kost geen kracht het dicht duwen ook de melkopschuimer werkt stil en warmt de melk goed op

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martje 06-07-2019
  • Product gekocht

Ruk

Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

1,0
Helemaal ruk, na 1 jaar en qua maand meer koffie in opvangbak dan in koffiekop. Alles geprobeerd niks helpt.

Pluspunten

  • Temperatuurinstelling

Minpunten

  • Duurzaamheid/kwaliteit

Reageer

Arthur 31-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Helaas niets positiefs te melden

Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

1,0
Dit apparaat is met afstand de slechtste aankoop die ik gedaan heb. Met originele nespresso capsules is het veel te kleine lekbakje vol waardoor het overstroomt. Ik ben ermee terug geweest maar kreeg te horen dat het apparaat goed werkt. Het hoort er dus blijkbaar bij dat per kopje koffie ongeveer 30 procent van het water in het lekbakje stroomt. Even een keer minder scherp en je bent een kwartier bezig met het opdeppen van het water. Vorige week heb ik het apparaat weggegooid. Doorverkopen was geen optie omdat ik een ander niet wil opzadelen met deze ellende. Ik heb nu de lattissima touch gekocht. Wat een verademing. Per kopje slechts een paar druppeltjes in het 2x zo grote lekbakje.

Pluspunten

  • Design is mooi

Minpunten

  • Te klein lekbakje
  • Maakt herrie
  • Prijs kwaliteit
  • Werkt niet goed met originele capsules
  • Werkt niet met imitatie capsules

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Leen 29-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Snel defect

Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

1,0
Product 2,5 jaar in bezit
Is al 2 keer gerepareerd na lekkages van het apparaat
Nu voor de 3e keer defect
Koop ontbonden en krijg een vijfde deel van de aanschafprijs terug

Pluspunten

  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Snel defect
  • Hoge afschrijving

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Ing 22-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koffiemachine, heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk en bezit alles wat je mag verwachten van de (duurdere) koffiemachines van Nespresso (en Krups!)

Pluspunten

  • Snel verse cappuccino!
  • Goede warme koffie!
  • Mooie vormgeving!
  • Zelf verwijderde cupje!
  • Waarschuwindicatie knop!

Minpunten

  • Houd cup-opvang-bakje in gaten, ‘snel’ vol ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 02-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling.

Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

6,0
Je moet al heel snel de waterbak legen anders krijg je water op je aanrecht. Als de machine uit is geweest moet je er op letten op welke stand hij staat. Er komen hele kleine kopjes koffie uit, zonder dat je de nespresso wil. Melkopschuimer doet het perfect. Met de goede cupjes is de koffie prima. Ik zou hem niet aanbevelen.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Uistraling
  • Snel warm.
  • Water makkelijk bij te vullen.

Minpunten

  • Weinig koffie
  • Waterbak snel vol
  • Verkeerde stand na dat hij uit is geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, vele opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

10,0
Hiervoor ook een Nespresso gehad maar wilde nu een wat nieuwer model. Zeer tevreden, mooi design, veel opties en zeer lekkere koffie.

Pluspunten

  • Warmte regelaar
  • Makkelijke schuif voor cups
  • Weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana121266 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Magimix Expert & Milk antraciet, grijs

Algemene score

8,0
Lekkere koffie, goed op temperatuur. Jammer dat een cappuccino niet volautomatisch gemaakt kan worden. Snel gebruiksklaar.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Hete koffie

Minpunten

  • Niet volautomatisch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer