De'Longhi ECAM 23.123 B - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
tile-Aantal kopjes
1 kopje per keer
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 23.123 B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.Havinga 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
Past precies op aanrechtblad en ziet er mooi uit. We zijn nog bezig om de juiste sterkte van elk kopje koffie in te stellen

Pluspunten

  • Goed instelbaar.
  • Mooi formaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Leon 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

9,0
Erg makkelijk in te stellen qua sterkte koffie.
Geluidsniveau is niet zo hard als we gewend zijn.
Onderhoud plegen oud ook een makkelihke handeling.

Pluspunten

  • Makkelijk uit elkaar te halen.
  • Handig in stellen
  • Automatische stop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mieke 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
We wilden warmere en lekkere koffie. Dit apparaat voldoet a an onze eisen. het is makkelijk schoon te houden en de koffie is prima. Ook de mogelijkheid om de melk op te schuimen is goed.

Pluspunten

  • lekkere warme koffie
  • makkelijk onderhoud

Minpunten

  • maakt meer lawaai dan wij verwacht hadden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne Bust 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorm gebruiksvriendelijk en erg lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
Wilde eindelijk eens een professioneel koffieapparaat dat in een mum van tijd een kopje koffie maakt

Pluspunten

  • Snel
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rogier 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
Prima koffiezetter met de juiste bonnen.
Jaren gebruik ik al automatische koffiezetters en vooral van het merk nu gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem Jansen 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Apparaat gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

10,0
Zojuist deze machine aangeschaft bij Expert Zelden heb ik zolang moeten wikken en wegen voor de aanschaf van een apparaat. Mooi materiaal. Wel veel plastic maar het geheel voelt stevig aan. Mooi glanzend afgewerkt. Knoppen en los te halen delen voelen degelijk aan. Zeker geen goedkope indruk. Na het uitpakken is het wel verstandig even de handleiding te lezen. Programmeren van instellingen moet als de aan/uit schakelaar achterop aan staat maar de aan/uitknop op de voorkant uit. Moet je even weten. Verder is het een eerste keer het systeem doorspoelen waardoor alle leidingen vol water zitten. Zachtheidsfilter plaatsen (eerst vollaten lopen met water) Makkelijk. Dan 4x een test bakkie zetten door simpelweg de knop in te drukken. Dan....klaar voor gebruik.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Nog zoekende naar favourite smaak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

L2612 30-12-2018
  • Product gekregen

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
Prima apparaat, fraaie vormgeving, eenvoudig te bedienen. Bij deze leverancier maar in een van de drie kleuren te verkrijgen

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

scon 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik te nemen apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
Het was een aanbieding voor Kerst het is het bedrag waard heerlijke koffie
en makkelijk in gebruik en installatie

Pluspunten

  • makkelijk
  • geen herrie machine

Minpunten

  • waterhardheidstest ontbrak in verpakking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

e. vijn 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

7,0
mooi en goed apparaat. mooie vormgeving. was jammer dat hij niet in RVS look te verkrijgen was. geeft op tijd aan wanneer reservoir gevuld moet worden en wanneer het afvalbakje vol zit

Pluspunten

  • hete koffie
  • zuinig apparaat

Minpunten

  • beetje herrie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Teuny 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

9,0
Werkt perfect, lekker warme koffie, eenvoudig instelbaar, je kunt het apparaat eenvoudig schoonmaken. Water reservoir is groot genoeg, ik gebruik elke dag vers water.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie en Ineke 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, makkelijk bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
Wij hebben deze machine eind december gekocht omdat we in onze omgeving goede ervaringen hoorden (en proefden). De machine zet prima koffie en is redelijk gebruiksvriendelijk. Instellen op eigen voorkeuren gaat makkelijk en is goed aangegeven in de handleiding.
Je koopt zo'n machine deels als liefhebber, dan heb je het geld er ook voor over. Wij hadden eigenlijk voor dit geld wel een keramische bonenmolen verwacht. Ervaringen met slijtage hebben we uiteraard nog niet.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • instellingen

Minpunten

  • geen keramische maalmolen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Yo 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen. Overzichtelijk. Duidelijk aangegeven wanneer onderhoud: bijvullen water, legen koffie drab bak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffiedrinker 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit uitstekend
vormgeving goed
handig in gebruik
erg tevreden over aanschaf
gekozen voor DeLonghi, als beste uit de test van volautomatische koffiezetapparaten, zowel koffiebonen als gefilterde koffie te gebruiken bij dit apparaat

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H KRUIT 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik zet een lekker bakkie koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

9,0
Kwam goed uit de bus stond op de tweede plek daarom hebben we het gekocht en tot nu toe veel plezier mee

Pluspunten

  • Gemakkelijk bediening

Minpunten

  • Geen minpunten tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Compact en bedieningsgemak 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte en eenvoudig te bedienen koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

9,0
Het compacte formaat, eenvoudige bedieningsgemak en goed aangegeven instructies maken dat deze koffiemachine een topper is met een goede prijs prestatieverhouding.
Het product doet wat het moet doen, heerlijke expresso koffie zetten.

Pluspunten

  • Compact
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

HANS 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

9,0
Een verademing wat herrie en gemak betreft in vergelijking met de sarista machine.
Mooie vormgeving en niet te groot.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
De ingebruikname is heel simpel en de koffie komt er perfect uit. Ook het schoonmaken is en fluitje van een cent.

Pluspunten

  • MAKKELIJK
  • GOED ONTWERP

Minpunten

  • KLEINE WATERBAK

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Basman 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

9,0
Nav alle positieve reviews besloten deze machine aan te schaffen.
Erg makkelijk om te instaleren, hardheid afgesteld, volume van de kopjes en eerste bakkie koffie smaakt al gelijk heerlijk. Machine maakt een vrij rustig geluid tijdens malen en koffie zetten. Super

Pluspunten

  • weinig herrie
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jansen 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
Het apparaat maakt heerlijke koffie en is goed schoon te maken. Enige nadelen zijn dat hij niet aangeeft als water of de bonen bijna op zijn.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Geen aanduiding als water bijna op is
  • Geen aanduiding als bonen bijna op zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B

Algemene score

8,0
De meningen waren goed , de afmeting van het apparaat past prima bij de keuken.
Het onderhoud is idd erg eenvoudig.

Pluspunten

  • zie beoordeling

Minpunten

  • filters vaak vervangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews