De'Longhi ECAM 23.123 B zwart - Reviews

Best Reviewed sep 2019 De'Longhi ECAM 23.123 B zwart
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
tile-Aantal kopjes
1 kopje per keer
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 23.123 B zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

njpjk 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
Het apparaat sinds een aantal dagen in huis. Gezien de eerdere reviews en de prijs kwaliteit, gekozen voor deze delonghi.
Het apparaat staat nu te pronken op ons aanrecht. Het eerste gebruik bevalt heel goed tot op heden. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en instellingen zijn gemakkelijk aan te passen. De eerste kopjes koffie zijn gezet en smaken heerlijk. Tevens de melkopschuimer al gebruikt voor de cappuccino, dit ging gemakkelijk en goed. Tot op heden nog geen minpunten ervaren, hoop er nog lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • prijs kwaliteit goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Wesselman 16-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vorm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

7,0
Wilde graag bonen machine en deze was in onze prijs klasse. Gekregen als huwelijks kado. Vooral om het ectra bonen pakket van Illy hebben we besloten deze aankoop te doen

Pluspunten

  • Mooi model
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Nog geen minpunten gevonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koffiezetter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
Prima koffiezetter met de juiste bonnen.
Jaren gebruik ik al automatische koffiezetters en vooral van het merk nu gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem Jansen 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Apparaat gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

10,0
Zojuist deze machine aangeschaft bij Expert Zelden heb ik zolang moeten wikken en wegen voor de aanschaf van een apparaat. Mooi materiaal. Wel veel plastic maar het geheel voelt stevig aan. Mooi glanzend afgewerkt. Knoppen en los te halen delen voelen degelijk aan. Zeker geen goedkope indruk. Na het uitpakken is het wel verstandig even de handleiding te lezen. Programmeren van instellingen moet als de aan/uit schakelaar achterop aan staat maar de aan/uitknop op de voorkant uit. Moet je even weten. Verder is het een eerste keer het systeem doorspoelen waardoor alle leidingen vol water zitten. Zachtheidsfilter plaatsen (eerst vollaten lopen met water) Makkelijk. Dan 4x een test bakkie zetten door simpelweg de knop in te drukken. Dan....klaar voor gebruik.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Nog zoekende naar favourite smaak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J.Havinga 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
Past precies op aanrechtblad en ziet er mooi uit. We zijn nog bezig om de juiste sterkte van elk kopje koffie in te stellen

Pluspunten

  • Goed instelbaar.
  • Mooi formaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

C. Hoogerwerf 14-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
Dit is mijn 2e DeLonghi machine. Na mijn eerste ervaring, was er voor mij geen twijfel welk espressoapparaat ik zou gaan aanschaffen. Het apparaat heeft een prachtige uitstraling in de keuken, is gemakkelijk in gebruik en het allerbelangrijkste: geeft een heerlijk kopje koffie (al s dit natuurlijk ook afhankelijk van het type koffiebonen). Het waterreservoir is groot genoeg, bonen zijn zo bijgevuld en je maakt de machine makkelijk schoon. kortom, ik ben zeer tevreden over deze espressomachine.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • temperatuur van de koffie
  • inhoud waterreservoir

Minpunten

  • Prijs DeLonghi ontkalkmiddel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert en Wil 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi model voor op het aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
heb dit product gekocht omdat we graag vers gezeten koffie drinken met aroma. nu hebben we daar de mogelijkheid in gevonden bij dit betaalbare model.

Pluspunten

  • niet te groot model
  • makelijk in gebruik
  • oogt ook goed in je intrieur

Minpunten

  • maakt toch wat lawaai bij het gebruik
  • moet steeds opnieuw opstarten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

diallo 13-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
wij hebben hem nu 2 weken en bevalt tot nu toe heel goed gemakkelijk te bdienen
lekker warme kopje koffie via het stoompijpje gemakkelijk melkschuimer waarmee je zelf een heerlijke cappucino maakt absolute aanrader.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit
  • stil
  • lekker koffie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat op advies van mijn dochter gekocht. Het is makkelijk te bedienen, mooie vorm en niet zo groot op het aanrecht. De vorm staat goed in onze keuken. De koffie is warm en lekker. Handig dat je de sterkte makkelijk kunt regelen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Niet zoveel geluid

Minpunten

  • Kleine residubak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F Schutten 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiemachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
Een makkelijk koffiezetapparaat. In te stellen naar eigen smaak heel makkelijk in gebruik. Handig schoon te maken en gemakkelijk water bij te vullen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Davy Jong 28-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke koffe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

9,0
Makkelijk Te bedienen machine die met de goede bonen maar jou eigen smaak een heerlijke koffie op tafel zet .
Onderhoud van deze machine is gemakkelijk en is snel gebeurd.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 26-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

10,0
super handig, nu minder apparaten op aanrecht. net gekocht , gaan nu lekker genieten prijs/kwaliteit goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam Smeets-Stuijts 23-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk genieten!

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

9,0
Super goede prijs-kwaliteitverhouding, gemakkelijk te bedienen. Koffie smaakt prima, heerlijk genieten van mijn cappuccino na een lange dag werken. Dit apparaat had ik gewoon veel eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Goede prijs - kwaliteit
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Apparaat maakt nauwelijks kabaal

Minpunten

  • Vrij groot apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Delonghi 21-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

luxe uitstraling , makkelijjk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
zet lekker bakje koffie,snel en makkelijk te bereiden,aan te passen naar ieders smaak.Apparaat heeft een luxe uitstraling en staat mooi in iedere keuken

Pluspunten

  • uitstraling
  • bediening
  • lekkere koffie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Sauer 19-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact en zeer functioneel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
Kwaliteit/prijsverhouding, makkelijke bediening en ook nog een mooi apparaat. Past precies in onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • maten
  • prijs

Minpunten

  • het registreren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R.F. 19-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
Lekkere koffie. Heb hemzelf al een paar jaar en geef hem nu een ander cadeau die mijn koffie zo lekker vindt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Delonghi ECAM23.123B Magnifica 17-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke hete en smaakvolle koffie, en simpele bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

10,0
mooie machine, veel verschillende mogelijkheden en heel gemakkelijk in de bediening, de koffie is heel gemakkelijk af te stellen naar je eigen smaak en sterkte. bovendien lekker heet

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • simpele bediening en gemakkelijk te vullen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening gemakelijk onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
Een gemakkelijk te bedienen en eenvoudig te onderhouden espressomachine.
Is vrij stil en de koffie smaakt zoals die behoord te smaken.

Pluspunten

  • gemakkelijk onderhoud
  • Stil

Minpunten

  • Twee kopjes tegelijk niet even vol

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rick Kamerman 10-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi uiterlijk

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

9,0
het apparaat werkt vrij makkelijk en na even uitproberen had ik al een lekkere capucino gemaakt. Het voelt allemaal degelijk aan wat het ook duurzaam maakt.
Het is voor die prijs zeker niet te duur.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te houden
  • misschien wat prijzig maar is het wel waard

Minpunten

  • heb ik nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rorije 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.123 B zwart

Algemene score

8,0
Op advies van vrienden een Delonghi gekocht. Tot nu dik tevreden. Lekkere koffie. En niet te groot in de keuken

Pluspunten

  • Lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews