De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B - Reviews

Specificaties
Kleur(en)
antraciet
Aansluitwaarde
1450 watt
Energiezuinige modus
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karel 06-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat , snel in gesteld .

Algemene score

8,0
Apparaat ziet er mooi uit , makkelijk geinstalleerd via t menu , smaak is goed .
Maar bij t malen van 1 of 2 kopjes maakt hij erg veel herrie , weet niet of dit normaal is .veel meer dan onze vorige Delonghi machine

Pluspunten

  • installatie
  • uitvoering

Minpunten

  • herrie met malen van de bonen
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Espresso apparaat 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedienscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu bevalt hij prima, maar heb hem pas dus kan eigenlijk nog geen goed oordeel geven. Maar de smaak is uitstekend en kun je naar ieders wens aanpassen. Van bezoek wat ik heb gehad heb ik tot nu toe allen te horen gekregen " lekker bakkie" hoor. Dat zegt genoeg denk ik.

Pluspunten

  • Duidelijk bedienscherm
  • Geeft heerlijke koffie voor ieders smaak

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk goede koffie

Algemene score

9,0
We hebben dit product gekocht om eindelijk van die kant en klare koffie af te zijn. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • prijzig
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Reageer

Yke Koenen 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor espresso koffiemachine, want er gaat niks boven een vers gemalen bakje koffie. Voor dit apparaat heb ik gekozen vanwege de bediening zeer eenvoudig en voor de looks.


Pop

Pluspunten

  • Mooi compact gemakkelijke display.

Minpunten

  • Is er niet.
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Reageer

Anoniem 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is handig in gebruik door de handige knoppen en het duidelijke scherm. Het scherm zegt precies wat je moet doen bij welke situatie.

Pluspunten

  • Duidelijke interface
  • Mooi design

Minpunten

  • best groot apparaat
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Reageer

Anneke 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design! Makkelijk instelbaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de longhi ecam22323B gekocht bij electroworld. De verkoper heeft goed geadviseerd en zijn daardoor zo enthousiast geworden. Behalve dat het een prachtig compact apparaat is ,geeft het heerlijke koffie. Daarbij is het ook nog stil met het malen van de bonen! Wij zijn er super blij mee en kan het iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Heerlijke koffie
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Reageer

Roy 03-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog niet lang in gebruik en nog een beetje experimenteren met afstelling en koffiebonen. Makkelijk in gebruik. Opschuimen van melk is nog een beetje uitproberen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M van Hoff 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

logische opbouw van software en knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met veel mogelijkheden.
Groot bedieningsgemak door een duidelijk beeldscherm waarop alles in het nederlands wordt weergegeven. Even de juiste persoonlijke instellingen maken voor het perfecte kopje koffie en dan kan het grote genieten beginnen
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Truus 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een koffiezetter die lekkere koffie geeft. Dit apparaat werd mij aanbevolen op duurzaamheid en kwaliteit. Tot nu toe voldoet het aan mijn hoge eisen. Ik heb het pas een paar dagen, maar ikben zeer tevreden.
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pleunie 05-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige apparaat in 2010 gekocht en dagelijks intensief gebruikt door 5 personen, fantastisch. Nu na 6,5 jaar een nieuw apparaat nodig en weer dezelfde aangeschaft.

Pluspunten

  • kopje koffie altijd zelfde smaak

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

joke 19-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk schoonmaken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat gekozen omdat er niet veel uitstekende knoppen aanzitten.
Nog wel op zoek na goede espressobonen wat smaak betreft
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Oort 14-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat met vele opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel blij met dit apparaat.
Heerlijke koffie, echt een aanrader voor de koffieliefhebber!
Veel opties en ook de heetwaterfunctie is ideaal voor af en toe een kopje thee.

Pluspunten

  • veel koffiemogelijkheden
  • perfecte temperatuur

Minpunten

  • veel spoelingen
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer