Siemens TE617203RW - Reviews

9,0 Lees 35 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 34 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nico Kromhout 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooi en functioneel design

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Keuze is op deze Siemens volautomaat gevallen vanwege de vele mogelijkheden die het biedt. Het mooie design is ook een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ron Rijkers 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Voor de echte liefhebber van pure koffiesensatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Jarenlang lopen klunzen met andere apparaten, nu enorm in mijn hum met dit geweldige apparaat. Maakt heerlijke Cappuccino, Latte en expresso. Een topper!! Goed schoon te houden, lekker stil en enorm mooi om te zien met de mysterieuze LED-verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
3 DECEMBER 2016 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

EQ6 TE617203RW TOPPER !!!!

Algemene score

10,0
Wat een Super machine. Heerlijke Koffie en o zo makkelijk in de bediening. Nooit geen ander meer!!

Pluspunten

  • DOORDACHT
  • MAKKELIJK
  • HEERLIJKE KOFFIE
  • KAN NOG WEL FF DOORGAAN

Minpunten

  • GEEN
  • ECHT NIET

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Erik 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Voldoet aan verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zijn tevreden over deze koffie automaat.
Voor deze machine gekozen om zijn rvs uitstraling en makkelijk te reinigen bedieningspaneel . En heerlijke koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ger 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

koffie volautomaat

Algemene score

8,0
ben echt heel tevreden lekkere koffie en het is een mooie machiene die heel eenvoudig te bedienen is

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Van der Hulst 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Kleur en vorm spreken aan. Uitmuntend bedieningsgemak.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zochten een bedrijfszeker apparaat, eenvoudige en snelle bediening. Bovenal een fantastische smaak van koffie. Wij hebben een groot gezin met veel koffiesmaken. Voor een ieder is er een kwaliteitsproduct mogelijk.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • vorm en kleur
  • prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Fokke 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel wikken en wegen besloten om de Siemens TE617203RW espressomachine te kopen als vervanging van een Jura, en geen moment spijt gehad. Alle koffie varianten zijn met 1 druk op de knop te maken. De koffie is heerlijk. Het apparaat ziet er bovendien schitterend uit, het is een sieraad voor de keuken.

Pluspunten

  • Veel keuze mogelijkheden
  • gemakkelijke bereiding
  • Ziet er prachtig uit
  • Geeft koffie zo koffie hoort te smaken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob Haans 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Koffiemachine Siemens

Algemene score

9,0
Vandaag zelf tot aanschaf van een Siemens koffiemachine overgegaan. Eindelijk een machine die koffie zet zoals ik hem lekker vind!. Had al eerder kennis gemaakt met deze machine, nu eindelijk zelf een aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ardy 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koffie is heerlijk en het apparaat vinden wij erg mooi. De installatie van het apparaat was erg makkelijk en na het uitpakken van het apparaat konden wij binnen 5 minuten genieten van ons eerst bakje koffie.

Pluspunten

  • Installatie
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Prijzig apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Simon 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Modern apparaat met RVS en makkelijk te bedienen. Koffie wordt onder 19 bar gemaakt waardoor de smaak meer dan goed te noemen is. Ook Capuccinos, Lattes makkelijk te maken en lekker. Kan in 1 keer twee Cappucinos zetten.

Pluspunten

  • Overzichtelijke bediening
  • 2 maal Cappucino in 1 keer zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wibo 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruikersvriendelijker en completer vind je deze apparaten

Algemene score

9,0
Na 5 jaar met een Saeco apparaat gewerkt te hebben werd het tijd voor een stapje verder voor iets meer geld.
Eerste indruk is prima. Werking en schoonmaakprocedures eenvoudig.
Veel instelmogelijkheden op elk gebied

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Vele mogelijkheden
  • Reservoirs prima van maat
  • Temperatuur goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
h bonte 24-11-2016 Product paar weken in bezit

geweldig apparaat aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat vele mogelijkheden, Melkreiniger vind ik geweldig en sterkte bepalen is fijn omdat niet iedereen van de zelfde sterkte houd. Overzichtelijk, ons gezin is er blij mee omdat duidelijk is aangeven en ook de mogelijkheid is om thee te zetten. Ik vind het een aanrader voor ander

Pluspunten

  • Melkreiniger
  • duidelijk display
  • thee zetten
  • vele mogelijkheden

Minpunten

  • voor en na gebruik waterspoelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Barbara 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, maakt weinig geluid, makkelijk in gebruik.
Goed schoon te houden. Fijn dat je 2 kopjes tegelijk kan vullen.
Het maken van een latte of cappuccino is hel simpel.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • koffie is niet echt heet.
  • temp instelling is niet echt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
h bonte 21-11-2016 Product paar weken in bezit

geweldig apparaat aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat vele mogelijkheden, Melkreiniger vind ik geweldig en sterkte bepalen is fijn omdat niet iedereen van de zelfde sterkte houd. Overzichtelijk, ons gezin is er blij mee omdat duidelijk is aangeven en ook de mogelijkheid is om thee te zetten. Ik vind het een aanrader voor ander

Pluspunten

  • Melkreiniger
  • duidelijk display
  • thee zetten
  • vele mogelijkheden

Minpunten

  • voor en na gebruik waterspoelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Mark 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design, lekkere koffie / espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en strak design, prima koffie en handige schoonmaak functie voor melkschuim buisje. Duurzaamheid moet nog blijken (net gekocht).

Pluspunten

  • mooi design
  • prima koffie
  • veel mogelijkheden
  • schoonmaak functie melkbuisje

Minpunten

  • prijs
  • beetje water bij schoonmaken voor apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
P.verbaan Eindhoven 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

P.verbaan Eindhoven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk makkelijk in gebruik + punt je kunt 2 kopjes tegelijk van iedere smaak zetten , iets aparts , duur apparaat maar dan heb je ook wat, het apparaat is zeer stil wij hadden eerst een delonghi maar deze maakte veel meer herrie bij het malen , en tot slot het water voor de thee kan iets warmer maar verder zijn wij zeer tevreden tot nu toe wij hebben dit apparaat nu 5 dagen in huis .

Pluspunten

  • 2 kopjes tegelijk
  • Geruisloos

Minpunten

  • Thee water iets warmer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mariska Moerland 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Italiaanse koffie in optima forma!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na gedegen onderzoek op het web is deze Siemens volautomatische koffiemachine de juiste keuze. Zeer gebruiksvriendelijk, weinig geluid en echt voortreffelijke koffiesmaak met uitstekend melkschuim.
Het is elke dag opnieuw een vakantiegevoel om de koffie te proeven zoals koffie hoort te zijn! En doordat er twee kopjes gemaakt kunnen worden is het heerlijk tegelijkertijd te genieten!

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijk
  • geluidsniveau
  • onderhoudsvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Paul 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

EQ6 700serie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb 3.5 jaar de Delonghi prima donna S gehad. 1 keer reparateur binnen 1 jaar en nu weer kapot. Was er dus helemaal klaar mee. Heb nu de Siemens TE617203RW gekocht. Apparaat voelt minder degelijk (is alleen de uitstraling) maar de espresso en cappuccino smaken veel beter en het apparaat is aanzienlijk stiller.
Ben zeer tevreden met de aankoop

Pluspunten

  • Erg stil
  • Fantastische koffie
  • Dubbele shot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
P. van Campen 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Koffiemachine Siemens type TE617203RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen voor dit apparaat omdat:
1. het gebruiksvriendelijk is
2. de prijs - kwaliteit bij ons past bij het door ons van te voren bepaald budget
3. wij het bij kennissen uitgeprobeerd hebben. Deze kennissen waren zeer enthousiast over deze machine
4. onderhoudsvriendelijk
5. de goede voorlichting door de medewerkster bij de mediamarkt Zwolle

Pluspunten

  • Zie boven

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Roel Zielman 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi en duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege goede ervaringen van anderen en gebruiksgemak. Grote keuze en eenvoudig te bedienen - schoon te maken

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • ruime keuze
  • diverse smaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Toon meer reviews