Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens TE617203RW

8,9 Lees 413 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Espressomachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 413 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GeertjeBoZ 24-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi machien, maar toch......

Algemene score

7,0
Het is een mooi, modern koffiezetapparaat, zeer gebruiksvriendelijk en met een ruime keuze. Er zijn voor mij 2 verbeterpunten. Belangrijkste is dat de cappuccino niet echt goed heet te krijgen is. De temperatuur is zodanig dat je direct moet gaan drinken en dan nog......... Ik ben hiermee teruggegaan naar de verkoper (Mediamarkt) die mij adviseerde om de temperatuur via het menu op "max" te zetten. Dat heb ik gedaan maar heeft geen verbetering gebracht. Best een minpunt. Als tweede meld ik de geld-retour-actie. Daar gaan geheid mensen geen gebruik van maken in die zin dat ze het op enig moment opgeven. Men heeft dat zo hoogdrempelig gemaakt dat je er of niet doorheen komt of het gewoon niet lukt omdat je ergens vastloopt. Ik heb het op mijn I-pad en laptop geprobeerd, maar helaas.............

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Cappucino absoluut niet goed warm te krijgen.
  • Zeer ingewikkelde geld-retour-actie
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sigrid 26-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slecht apparaat

Algemene score

1,0
Wij hebben de pech dat we een apparaat hadden dat vanaf moment 1 ons niet hebben gebracht waar we op hadden gehoopt. Maakte meer lawaai dan voorspelt en dan in de winkel, 2 gelijk kopjes koffie, of enigzins gelijk is onmogelijk. Led lampjes hebben het begeven en maalt geen bonen meer.
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Helga en Uwe 09-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie, eenvoudig bedienbare machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn lange tijd op zoek geweest naar een machine die eenvoudig bedienbaar is, lekkere koffie zet en er ook nog eens mooi uitziet.

Deze machine voldoet wat ons betreft aan alle drie de voorwaarde.

Bij de vele ervaringen over volautomaten hebben we gelezen dat de cappuccino niet echt heel erg warm is, omdat je koude melk gebruikt. (wij vinden dat echt wel mee vallen)
Heel simpel op te lossen door houdbare (dus niet uit de koelkast) melk gebruiken, of de melk even voorverwarmen in de magnetron.
Iedereen kan deze eenvoudige machine bedienen.
Wat voor ons belangrijk is, dat hij 2 kopjes tegelijk kan zetten.
wat ook super fijn is dat je de smaaksterkte kan aanpassen, gewoon een kwestie van uitproberen wat je lekker vind.
kortom, het is een flinke uitgave maar we hebben er geen spijt van.

Pluspunten

  • lekkere en veel verschillende soorten koffie
  • mooie uitstraling van de machine
  • eenvoudig te bedienen
  • eenvoudig schoon te maken
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • ik kan er niet 1 bedenken
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marion 28-01-2017

Heb 1 dag dezelfde machine.
2x eerder 2x een siemens gehad.
Hebben jullie lekkere koffie gevonden?
Vind dat nogal een zoektocht.

Reageer

Ruudvg 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super lekkere koffie ??????.Top apparaat ??

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen gedoe in de morgen .elke x een perfect kop
Ben er zeer tevreden over aanrader voor jong/oud !

Pluspunten

  • Veel keus
  • Gebruiks vriendelijk
  • Top design
  • Makelijk onderhoud
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk, prachtig en heerlijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine is zeer makkelijk af te stellen en in gebruik te nemen. Schoonmaken na maken van koffie met melk is echt een verademing vergeleken met vorige machine van een ander merk. Nu is koffie maken met melk heeft nu absoluut geen drempel meer. zeker niet omdat er 2 cappuccino's te gelijk gemaakt kunnen worden. Machine is mooi in afwerking en een sieraad in de keuken. Koffie is lekker heet en tijdens het malen zelfs zeer stil. Kortom een verademing en zijn prijs, ondanks dat die wat hoger is, waard.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken.
  • Ongelofelijk stil
  • 2 koffie met melkproducten te gelijk
  • Hete koffie

Minpunten

  • Koffie met melk koelt wel sneller af.
  • Prijs
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Apparaat ziet er erg mooi uit, zet heerlijke koffie en geeft zelf aan wanneer er onderhoud oid nodig is. Ook de koffie met melk werkt gemakkelijk, melk direct uit het pak.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Ziet er mooi uit
  • Maakt weinig geluid
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.verbaan Eindhoven 15-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

P.verbaan Eindhoven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk makkelijk in gebruik + punt je kunt 2 kopjes tegelijk van iedere smaak zetten , iets aparts , duur apparaat maar dan heb je ook wat, het apparaat is zeer stil wij hadden eerst een delonghi maar deze maakte veel meer herrie bij het malen , en tot slot het water voor de thee kan iets warmer maar verder zijn wij zeer tevreden tot nu toe wij hebben dit apparaat nu 5 dagen in huis .

Pluspunten

  • 2 kopjes tegelijk
  • Geruisloos

Minpunten

  • Thee water iets warmer
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NK 09-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie, stil apparaat, veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg blij met dit apparaat. Malen van koffiebonen en melkafgifte bijzonder rustig/stil. We proeven nu echt weer de heerlijke intense koffiesmaak. Veel keuze in soorten van koffie en in hoeveelheid van grootte. Twee Cappucino of Latte Macchiato maken is echt ideaal. Wij hadden hiervoor een apparaat met aparte melkkan, nu pijpje direct in melkpak, voor ons ideaal. Geen ingewikkeld gedoe met schoonmaken van de melkkan. Apparaat spoelt zichzelf en melkpijpje schoon.
Prijzig apparaat, dat wel, maar we zijn er wel heel blij mee.

Pluspunten

  • Stil, rustig
  • Smaak koffie intens lekker
  • Zelf reinigend zowel apparaat als melkafgifte
  • Mooi design

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 03-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben de koffiemachine nu iets meer dan een half jaar en zijn nog steeds zeer tevreden makkelijk te bedienen, makkelijk in onderhoud en heerlijke koffie.
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiemachine, maakt heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koffiemachine maakt uitstekende koffie op een goede temperatuur. Machine is eenvoudig te bedienen. Het kleurendisplay is erg duidelijk en helpt je door de verschillende opties en mogelijkheden heen. Schoonmaken / ontkalken is redelijk eenvoudig. Wij gebruiken geen waterfilter en hierdoor is de frequentie van het ontkalken wat hoger, maar dit is absoluut niet storend. Het apparaat bezit vele instellingsmogelijkheden om de koffie op de door jou gewenste smaak in te stellen. Probeer wel verschillende merken en soorten bonen uit om je lekkerste koffiesoort te vinden.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Goede koffietemperatuur
  • Duidelijke functie display
  • Eenvoudig te reinigen/ontkalken
  • Veel instellingsmogelijkheden

Minpunten

  • Waterreservoir voelt wat kwetsbaar aan
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ramon 10-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima machine met duidelijk scherm en tekst.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De expressomachine is erg goed en geeft lekkere koffie, cappuccino en dergelijke in een hand omdraai. Ook het schoonmaken en ontkalken wordt duidelijk stap voor stap weergegeven op het scherm.
Wel moet ik vrij vaak de lekbak legen, maar we drinken ook veel koffie.
Toch zou het apparaat wel iets eerder aan kunnen geven als het water op is, met name bij 2 kopjes.

Pluspunten

  • Lekkere warme koffie
  • Geeft goed aan dat de bonen op zijn
  • Zeer duidelijk scherm
  • Goed heet thee water

Minpunten

  • De warme melk is lauw
  • Capuchino koelt hierdoor snel af
  • Bij 2 kopjes te laat met waterniveau
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. van Steeg 29-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze koffiemachine nu een aantal maanden in gebruik en hij bevalt heel goed. Je moet wel regelmatig reinigen, maar dat geeft de machine zelf aan. Reinigen is eenvoudig, dus geen probleem.
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

B kuster 22-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Algemene score

8,0
De uitstraling is mooi maar heeft enkele min punten we vinden de temparatuur bij de cappuccino en de latte maciato niet goed en hebben het op 100 procent staan
Hij is goed schoon te maken
Makkelijk te bedienen

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Melk te veel t.o.v koffie bij cappuccino
  • Geen vooraan kondiging schoonmaak
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 15-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel blij mee, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De machine is makkelijk te bedienen en het onderhoud is ook heel eenvoudig. Zet heerlijke koffie en koffie varianten. Vanaf dag 1 een succes bij ons en bij iedereen die koffie bij ons drinkt ( dat zijn er alleen maar meer geworden 😁) echt een aanrader. De cappuccino is niet zo warm als de zwarte koffie maar dat kan ook niet door de koude melk hij word wel opgeschuimt met hete stoom maar kan niet koken ikzelf neem houdbare volle melk en bewaar die niet in de koelkast dat scheelt al, maar ik vind overal waar je koffievarianten drinkt de cappuccino en latte minder warm.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Geluidsarm
  • Makkelijk in onderhoud
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Groter waterreservoir
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokko uit Enschede 27-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat, erg dure onderhoudsmiddelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
8 november gekocht. Intussen 3000 lekkere kopjes verder. Machine werkt prima en is eenvoudig in de bediening. Enige minpunt is de hoge prijs die Siemens vraagt voor de onderhoudsmiddelen als waterfilter, ontkalkingstabletten en reinigingstabletten. Met de hoeveelheid koffie die wij drinken, lopen juist die kosten erg op.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Goede kwaliteit koffie

Minpunten

  • Hoge kosten onderhouds- en reinigingsproducten.
  • Watertank zou wat groter mogen zijn.
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Bosch 23-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima machine doet wat het moet doen en dat is koffie maken

Algemene score

9,0
machine is perfect gebruik wel goede bonen en geen goedkope prut want dan kan niemand goede koffie maken goede duidelijke display en duidelijke beschrijving ook in het menu van de machine.

Pluspunten

  • geen herrie
  • lekkere koffie
  • makkelijk en prettig schoonhouden
  • duidelijk display

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Rijnshove 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffie bonen machine

Algemene score

7,0
Apparaat zet goede koffie.
Alleen de afgifte van de warme melk is onder de maat ondanks het kopje voorverwarmen en de houdbare melk op kamer temperatuur.

Pluspunten

  • goede koffie
  • makkelijk in de bediening

Minpunten

  • warme melk is lauw bij afgifte
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jeroen 08-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gekocht een eq 6 van siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prima apparaat en erg makkelijk in de bediening. Hij maakt weinig herrie en is erg mooi om te zien. het grote touchscreen display maakt het helemaal af.
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Harald 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
in januari 2018 een Siemens koffiemachine EQ6 serie aangeschaft. Een mooie, overzichtelijke machine die verschillende soorten heerlijke koffie maakt. Een aanrader!

Pluspunten

  • gemak
  • overzichtelijk
  • styling
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

cor 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
echt een waanzinnig e koffiemachine ,bijzonder makkelijk in gebruik ,en natuurlijk een lekker bakkie
ook onze kinderen zijn er helemaal weg van

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Siemens TE617203RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews