Siemens TI303203RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schrotenboer 02-02-2017 Product paar weken in bezit

Goede koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een makkelijke en gebruiksvriendelijke machine. De koffie heeft een goede temperatuur. Wij hebben voor deze machine gekozen omdat deze een keramische molen heeft en dat heeft een langere levensduur. Ook waren er goede referenties over deze machine. Wij zijn zeer tevreden over deze koffiemachine.

Pluspunten

  • Melkopschuimer is makkelijk schoon te maken
  • Koffie heeft een goede temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijk bakkie

Algemene score

9,0
Voor het eerst overgestapt van nesspresso cups naar een volautomaat met bonen. Een heerlijk bakkie koffie en super cappuchino en machiato

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Connex Telecom BV 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Simpele bediening voor heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een klein kantoor zijn wij uiterst tevreden over dit koffieapparaat. Super simpel in bediening en onderhoud. Heerlijke geur in het pand, sterkte bonen naar keuze en goed schoon te houden. Kortom, een echte aanrader voor koffieliefhebbers en diegene die het apparaat moeten schoonhouden :)

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Voor iedere smaak wat wils
  • Weinig onderhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brigitte 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine is eenvoudig in gebruik, heeft een mooie vormgeving en de koffie smaakt goed.
Alles wat je wenst bij dit product.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Compact en makkelijk te reinigen koffie-espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat gekozen op makkelijke manier espresso / cappuccino maken en het reinigen van melk op schuimer.
Tevens is dit apparaat zeer eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • eenvoudig opschuim app
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudige reiniging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening

Algemene score

10,0
Apparaat met eenvoudige bediening ,maar is ook simpel schoon te maken zowel melkstoompijp als leging en reiniging zet unit.
Temperatuur van de soorten koffie zeer goed.

Pluspunten

  • Eenvoudig in bediening
  • Eenvoudig in reiniging
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koffieleut 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stijlvol apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik het apparaat pas sinds vandaag in huis heb kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Kwalitatief mooi product, geen rotzooi. Tot nu toe heb ik espresso en latte machiato gedronken en beide zijn lekker. Temperatuur van de drank is goed, evenals het melkschuim. Mooi systeem en goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • Smaak en temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Weerts 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk dik vol melkschuim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er komt heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte uit dit apparaat. Géén apart melkreservoir; doe de melk vooraf in het kopje, de schuimlans doet zijn werk voortreffelijk: heerlijk dik vol melkschuim! Hierdoor is het apparaat heel makkelijk te reinigen. Fijne overzichtelijke bediening en een mooi design. Een aanwinst voor onze keuken!

Pluspunten

  • compact
  • eenvoudige bediening
  • heerlijke koffie
  • mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cokavo 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat, daat kan George Cloony niet tegenop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat de koffie van dit apparaat écht warm is en je op een eenvoudige wijze een cappuccino kunt maken en niet een hele tijd moet wachten voor je de volgende kunt maken (was met mijn vorige apparaat van ander merk het geval).

Pluspunten

  • koffie écht warm
  • eenvoudige bediening
  • geen melkreservaar nodig (melk doe je in kop)
  • heel mooi van vorm en compact

Minpunten

  • nog niet ontdekt (apparaat pas aangeschaft)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h.schous 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens T1303203RW eenvoudige Complete Koffiemachine

Algemene score

9,0
Toen ik de machine uitpakte viel me op dat er met een paar knopjes alles mogelijk is. Ik was gewend aan mijn oude Gagia machine en moet weer even wennen aan de bediening. Ik heb hem nu een dag in gebruik en alles gaat makkelijk. De koffie smaakt voortreffelijk en het bedieningspaneel werkt prima. Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

wimtim 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

optimaal bedieningsgemaak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi vormgegeven apparaat met een overzichtelijke bediening.
De installatie is eenvoudig en de koffie die gemaakt wordt heeft een prima temperatuur. Een goede aankoop !!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • veel mogelijkheden
  • mooie styling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Jong 19-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk en heerlijke koffie. Apparaat is qua outlook ook fraai, daar waar de meeste koffieapparaten niet altijd heel mooi ogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M Kraan 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker kopje Koffie van verse bonen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na aankoop thuis direct geïnstalleerd. Was makkelijk via handleiding. Eerste kopjes koffie geven aan dat wij een goede aankoop hebben gedaan.

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • duidelijke handleiding
  • lekkere producten, koffie, cappacino

Minpunten

  • even wennen aan geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m. de klerk-jacobson 15-12-2016 Product paar weken in bezit

zeer tevreden

Algemene score

9,0
Nadat vorige apparaat van de Longhi na zes jaar de geest had gegeven, deze gekocht. Met veel meer mogelijkheden. Prima dat we nu cappuccino en latte kunnen aanbieden en de sterkte kunnen regelen. Ziet er ook nog eens mooi uit. Professioneel!

Pluspunten

  • sterkte kunnen instellen
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alice fox 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Genot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een genot om dit product te gebruiken een heerlijke kop koffie in een handomdraai. Totaal geen spijt van deze aankoop

Pluspunten

  • Makkelijk bedieningspaneel
  • Goed schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlies 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

TI303203RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat enkele dagen in huis. Eenvoudige bediening. Heb nog niet alle mogelijkheden uit kunnen proberen. Voelt degelijk aan en is eenvoudig schoon te maken

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine, erg gebruiksvriendelijk. Lekkere koffie. Onthoud geen profielgegevens voor meerdere gebruikers maar dat is voor mij als enige koffiedrinker in huis geen bezwaar. Andere (duurdere) EQ-machines hebben dit wel.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • lekkere koffie

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joyce 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie en super makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super gemakkelijk in gebruik em voor ieder wat wils. Enige verbeterpunt is de snelheid van het maken van koffie. Al sneller dan oudere modellen maar kan altijdnbeter ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twg Reinders 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekkere koffie en goed te bedienen

Algemene score

7,0
Deze machine is compact en goed schoon te maken. Wel lekker om nu verse koffie bonnen te gebruiken De bediening is goed te doen. De smaak van alle koffie is lekker. Er zit veel water inde opvang bak ook al zet ik er een beker onder als de machine spoelt.

Pluspunten

  • makelijk schoon te maken

Minpunten

  • zit veel water in de opvang bak.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

CKWtZ 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Echte koffie en lekker melkschuim bij bv. Cappuccino.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koffie van echte bonen, veeeeel minder afval dan cups welke we voorheen hadden. Koffie is intenser, wel even uitvogelen hoe sterk je de koffie wilt hebben, persoonlijke smaak (idem maal grofheid). Pas een paar dagen in huis bevalt prima en geluid valt ook echt mee. Duurzaamheid nu nog niets van te zeggen. Minpunten nog niet tegen gekomen, schoonmaken en lekbak legen moet met elke koffie machine dus is geen minpunt.

Pluspunten

  • echte bonen / maalgrofheid
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews