Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens EQ.3 s300 titanium

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 232 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.3 s300 titanium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk-Jan 12-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima koffie, maar slechts één kop per keer

Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

6,0
Het apparaat is heel makkelijk te bedienen, zet prima koffie en lekkere cappuccino en latte machiato, met 'een' druk op de knop. Koffie is goed heet, en de sterkte is snel in te stellen.

Toch beveel ik het apparaat niet aan. Er zijn nl andere apparaten die hetzelfde doen, maar waar mijn minpuntjes niet voorkomen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om twee kopjes tegelijk te zetten. Er zit op dit apparaat wel een knop voor twee koppen tegelijk, maar dan zet het apparaat simpelweg twee keer één kopje, en omdat er een dubbele uitloop is, krijg je dus twee keer een half kopje per uitloop. Dus sta je alsnog twee 'beurten' te wachten. Kan je net zo goed kop voor kop zetten... Daarbij is de uitloop bij mij niet gelijk, dus het ene kopje is voller dan het andere kopje. Omdat hij twee kopjes zet, maalt hij dus ook twee keer...

Omdat het melkpijpje gedurende het opschuimen in de melk staat, wordt dit uiteraard vies. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen het pijpje niet meteen schoon te maken, ipv het te laten zitten. Dat betekent dat de cappuccino alweer redelijk koud is als ik klaar ben met het schoonmaken (melkschuim in water maken, en het pijpje afspoelen onder de kraan). De latte is heter, daar heb je niet het probleem van het koud worden.

Daarnaast vind ik het heel apart dat er zoveel water in de lekbak komt te staan. Ik heb dit aan Siemens gevraagd, en blijkbaar gooit het apparaat het water dat gebruikt wordt voor het spoelen, direct in de lekbak, en gaat dit niet via de uitloop (waar ik altijd een kopje onder heb staan). Ik moet dus altijd bij het weggooien van de gebruikte koffie, ook de lekbak legen.

De zetunit is heel makkelijk te verwijderen, en schoon te maken. Dat is absoluut een pluspunt. Ook de touchscreen bediening is prima, hoewel je nog wel eens denkt het apparaat aan te hebben gezet, maar toch nog een keer de juiste knop moet zoeken...

Pluspunten

  • Onetouch koffie zetten, volautomatische cappuccino
  • Makkelijk schoonmaken zetunit

Minpunten

  • Slechts één kopje per keer
  • melkpijpje schoonmaken duurt lang
  • Veel afvalwater in lekbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Kipp Carver 20-07-2018

Je kunt eenvoudig TWEE koppen tegelijk zetten door op de twee kopjes toets te drukken en daarna op de caffee crema of cappucino knop. Het pijpje meteen schoonmaken is je eigen keuze. Je kunt het ook in een bakje met warm water leggen en het na het genieten van je cappucino schoonmaken..... toch?

Reageer

Fred 26-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere hete kofiie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

7,0
De eerste cappuccino viel even tegen maar lezen doet wonderen. Na bij het opschuimen van de melk de knop 3 seconden ingedrukt te hebben gehouden, was het genieten. Een aandachtspunt is wel dat de melk tijdens het opschuimen erg hoog komt en zelfs (bij mij) overloopt, dat zal wel wennen zijn. Houdt hiermee rekening bij de keuze van het kopje.
Schuimen in de kop zelf ervaar ik als makkelijk al is het wel even zoeken in de kast naar het juiste kopje/beker.

Pluspunten

  • De koffie temperatuur
  • Het bedieningsgemak
  • De instellingsmogelijkheden
  • Dat je kunt opschuimen in het kopje/de beker

Minpunten

  • bij het opschuimen van de melk komt deze erg hoog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Anita 05-08-2017

Kan je gelijk de volgende cappucino maken of reinigd hij dan eerst?

Reageer

Bert 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi compact model, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

8,0
Het apparaat is lekker compact en doet wat het moet doen, lekker koffie zetten. Maakt wel wat meer geluid tijdens het malen maar dat is het enigste wat ik als een gering nadeel kan benoemen.

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • compact
  • prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geluid bij malen
  • het spoelen bij uitschakelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schrotenboer 02-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

10,0
Het is een makkelijke en gebruiksvriendelijke machine. De koffie heeft een goede temperatuur. Wij hebben voor deze machine gekozen omdat deze een keramische molen heeft en dat heeft een langere levensduur. Ook waren er goede referenties over deze machine. Wij zijn zeer tevreden over deze koffiemachine.

Pluspunten

  • Melkopschuimer is makkelijk schoon te maken
  • Koffie heeft een goede temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brigitte 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine is eenvoudig in gebruik, heeft een mooie vormgeving en de koffie smaakt goed.
Alles wat je wenst bij dit product.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Toevank 18-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Na de reininging volgt ontkalkingsbehandeling.

Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

9,0
In de 2e fase van de reiniging (ontkalking) bij punt 9 onderhoudsboekje. "Calc 'n Clean knippert, calc 'n clean 1x kort aanraken (dus niet even vasthouden !) Dit is de enigste opmerking, verder is het een prima machine.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Bediening is goed

Minpunten

  • onderhousboekje Calc 'n Clean tekst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelis 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

9,0
Op zoek naar een compacte en degelijke koffiemachine van een gerenommeerd merk kwamen we uit bij de Siemens EQ3. Voldoet geheel aan onze koffie wensen. Belangrijk voor onze overweging was dat het opschuimen van de barista melk buiten het apparaat om gaat. Dus geen slangetjes en bakjes waar restanten melk in aan koeken. We zijn er erg tevreden over!

Pluspunten

  • Afmetingen
  • Opschuimen melk buiten apparaat om
  • Makkelijk te onderhouden

Minpunten

  • Voorverwarming kopjes ; worden niet echt warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sjef van Domburg 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetmachine met bonen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

8,0
Nu 1 week in gebruik, maar toch al tevreden, 1e) over de makkelijke bediening met aantip scherm,
maar 2e) het belangrijkste, ….. de koffie is gewoon lekker.
We hadden een pads en cups machine maar dit is toch veel verser, dat proef je.

Misschien op den duur als de machine lang meegaat, niet eens veel duurder.

Pluspunten

  • niet te duur
  • lekker koffie met creamer

Minpunten

  • reinigen na afloop spettert buiten lekbak
  • dus kopje er onder zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

L. Nieuwenhuizen. 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat, duidelijk scherm, makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er netjes uit. Spoelt automatisch. Lekker bakkie koffie. Goed ontwerp apparaat. Het lekbakje zit snel vol. Prijsverhouding t.o.v. andere volautomatische apparaten. Aan te raden product!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans de Ruiter 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

8,0
Eenvoudig in gebruik, mooie vormgeving en de koffie sterkte is naar wens in te stellen.
Tot nog toe zijn wij zeer tevreden over dit apparaat

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Moderne vormgeving

Minpunten

  • Spoelen
  • Calc clean procedure

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 23-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekkere cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

8,0
De melk wordt perfect opgeklopt dus heerlijke cappuccino, alleen jammer dat hij niet aangeeft als je bonen op zijn, smaken zijn in 5 verschillende sterktes te krijgen dus voor iedere koffie drinker de perfecte kop koffie.

Pluspunten

  • Goede melkopschuimer
  • Diverse sterktes (wat je ook werkelijk proeft)
  • Makkelijk schoon te maken
  • Groot water reservoir

Minpunten

  • Geeft niet aan wanneer de bonen op zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilze921 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geinig apparaatje

Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

8,0
Mooie machine, rustige maar moderne uitstraling en maakt een stuk minder herrie als wat ik gewend ben. Doet wat hij moet doen en meer. Cappuccino en Latte Macchiato zijn goed te drinken. Bediening is makkelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • rustige maar moderne uitstraling
  • tamelijk stil

Minpunten

  • drupt wat na.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit apparaat gekozen voor de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit prijsverhouding.
Na goed de gebruiksaanwijzing te hebben gelezen kon ik al snel genieten van een goede bak koffie.
Makkelijk te bedienen en duidelijk display.

Pluspunten

  • Bediening

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 28-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een jaar in bezit.

Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

6,0
Koffie is prima en gemakkelijk te bedienen. Lekbakjes wel snel vol. Ik woon alleen, werk overdag en drink alleen savonds koffie 4 stuks.

Na 6 maanden liep de zetgtoep regelmatig vast en is het apparaat opgehaald. Na 4 dagen weer terug en nu na weer 6 maanden begint de zetgroep weer vastloopneigingen te vertonen. Dus nu 1 jaar in bezit en de zetgroep heeft zijn problemen bij de EQ3 ...... Nog 1 jaar garantie dus zal binnenkort wel weer naar Siemens terug gaan voor weer n nieuwe zetgroep ...

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Makkelijk

Minpunten

  • Zetgroep
  • Lekbakjes snel vol.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Janny hildenbrant 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

10,0
De koffie en de cappuccino is heerlijk.een druk op de knop. Fantastisch om zoveel gemak in huis te hebben.ik heb er niets op aan te merken. Voor mij een dikke 10!

Pluspunten

  • Bediening
  • Schoonmaak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 01-11-2020
  • Product gekocht

Geen lange levensduur

Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

4,0
In het begin een fijn apparaat, maar uiteindelijk weinig plezier aan beleefd. Binnen de garantietermijn al eens moeten opsturen, omdat het apparaat geheel niet meer aan ging. Nu, 3 jaar na aankoop, loopt het binnenwerk steeds vast. Eerst opgelost door onderdelen opnieuw te plaatsen. Nu helemaal geen werking meer. Zeker geen aanrader voor toch een flinke aankoopprijs!

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Korte levensduur
  • Melkopschuimer werkt niet altijd goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Theo 23-05-2020
  • Product gekocht

Veel ontkalken

Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

7,0
Mooi apparaat, lekkere koffie. Maar moet erg veel ontkalkt worden en dat proces duurt veel te lang.
Ook de zetgroep is al eens vastgelopen, gelukkig in de garantie.

Pluspunten

  • Goede koffie

Minpunten

  • Lawaai
  • Veel te veel en te lang ontkalken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Coen 11-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie maar irritant lawaaierig

Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

7,0
Ik was op zoek naar een simpele machine. Bij een koffiemachine demonstratie dag vele machines gezien. Deze stond er ook maar niet operationeel . De vertegenwoordigster van Siemens verzekerde mij dat dit apparaat maar ietsjes meer lawaai maakte dan het demo model echter dat blijkt een kat in de zak. Ik was juist op zoek naar een stillere machine maar deze maakt meer lawaai dan mijn vorige Saeco. Wel lekkere koffie maar veel lawaai dus.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Bonen en waterreservoir niet echt handig
  • Maakt veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost Johan 22-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

9,0
Het is een mooi vormgegeven koffiemachine die makkelijk is in gebruik en schoonmaken. Echter is de fijn-afstelling niet aan te passen. Dit zou wel moeten bij draaiende maling. Dit lukt ons niet.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • prijs
  • gemakkelijk in gebruik
  • gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • Maal-instelling werkt niet
  • veel water onderin de lekbak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 25-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.3 s300 titanium

Algemene score

4,0
De ene zetgroep na de andere die na verloop van tijd hapert. Woon alleen en drink 4 mokken per dag. Elk jaar nieuwe zetgroep nodig en na de garantie dus voor eigen kosten. Zetgroep=109.- en dit per jaar dus.....

Had meer kwaliteit verwacht.
4 jaar in bezit.

Pluspunten

  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Zie review
  • Lekbak snel vol.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Toon meer reviews