Siemens TI303203RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 49 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schrotenboer 02-02-2017 Product paar weken in bezit

Goede koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een makkelijke en gebruiksvriendelijke machine. De koffie heeft een goede temperatuur. Wij hebben voor deze machine gekozen omdat deze een keramische molen heeft en dat heeft een langere levensduur. Ook waren er goede referenties over deze machine. Wij zijn zeer tevreden over deze koffiemachine.

Pluspunten

  • Melkopschuimer is makkelijk schoon te maken
  • Koffie heeft een goede temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brigitte 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine is eenvoudig in gebruik, heeft een mooie vormgeving en de koffie smaakt goed.
Alles wat je wenst bij dit product.

Pluspunten

  • Gebruik
  • Vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere hete kofiie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De eerste cappuccino viel even tegen maar lezen doet wonderen. Na bij het opschuimen van de melk de knop 3 seconden ingedrukt te hebben gehouden, was het genieten. Een aandachtspunt is wel dat de melk tijdens het opschuimen erg hoog komt en zelfs (bij mij) overloopt, dat zal wel wennen zijn. Houdt hiermee rekening bij de keuze van het kopje.
Schuimen in de kop zelf ervaar ik als makkelijk al is het wel even zoeken in de kast naar het juiste kopje/beker.

Pluspunten

  • De koffie temperatuur
  • Het bedieningsgemak
  • De instellingsmogelijkheden
  • Dat je kunt opschuimen in het kopje/de beker

Minpunten

  • bij het opschuimen van de melk komt deze erg hoog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en zeer makkelijke bediening, makkelijk schoon te maken ook. Heerlijke cappucino , zonder apart melkresevoir.

Pluspunten

  • geen apart melkresevoir
  • mooi apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 26-06-2017 Product paar weken in bezit

mooi design en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat maakt weinig herrie, alleen even het malen wel. de koffie die eruit komt is heerlijk, ook cappucino maken gaat goed. De machine is makkelijk in gebruik, het display is functioneel, je kunt heel makkelijk je eigen koffiesterkte instellen en wij vinden het design mooi.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • per kopje instelbare koffiesterkte
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EgbertK 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen, makkelijk schoon te maken en heerlijke koffie, espresso, latte machiatto of cappuchino. Het opschuiven van de melk in het kopje is eenvoudig, handig en vergt weinig moeite.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik de Boer 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi Design en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een dag dit product in huis te hebben vervult het niet alleen het genot van de heerlijke koffie, maar ook onze gehele keuken. Het is een echte blikvanger en iedereen die langskomt wil koffie ipv thee! Nu nog het vinden van de lekkerste koffieboon, lekker aan het testen geslagen.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Warmhoudplaatje
  • Touchscreen

Minpunten

  • Tuit opschuimen melk had iets steviger gemogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi ontwer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een aantrekkelijke prijs een prima espressomachine waar je naast de expresso en de cafe crème ook een mooie cappuccino en latte kunt maken
Mooi ontwerp met makkelijkste onderhouden onderdelen
Handig meldopschuim unit waardoor je altijd zelf direct de hoeveelheid melk kan bepalen

Pluspunten

  • Prima koffie voor een goede prijs
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

64Marcus 18-06-2017

Super Koffiemachine

Algemene score

10,0
Mooi design,duidelijk display en makkelijke bediening.Een groot voordeel t.o.v. andere koffimachine's is dat je als je cappuccino wilt maken geen slangetjes of kannetjes nodig hebt.Andere pluspunten zijn 6 keuzes sterkte koffie en voor mij een enorm pluspunt de koffie is tenminste heet en niet lauw als het het apparaat uitkomt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Wim 17-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi ontwer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een aantrekkelijke prijs een prima espressomachine waar je naast de expresso en de cafe crème ook een mooie cappuccino en latte kunt maken
Mooi ontwerp met makkelijkste onderhouden onderdelen
Handig meldopschuim unit waardoor je altijd zelf direct de hoeveelheid melk kan bepalen

Pluspunten

  • Prima koffie voor een goede prijs
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alsof een engeltje aan het zingen was 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Eindelijk echte koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net een nieuwe bonenmachine van Siemens aangeschaft. Na jarenlang gebruik gemaakt te hebben van de Sarista liet deze mij in de steek. Op zoek naar een nieuwe machine kwam ik na veel zoeken en lezen op internet van reviews de S300 tegen. Na aanschaf direct uitgepakt, geïnstalleerd en natuurlijk gelijk een espresso gezet. alsof ik een engeltje hoorde zingen. Een perfect kopje koffie.
De installatie was simpel, door de uitgebreide doch leesbare handleiding. Je moet wel wat zaken instellen maar wanneer je dit allemaal achter de rug hebt heb je ook wat. De bediening is daarentegen simpel. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Installatiegemak
  • Bedieningsgemak
  • Kwaliteit koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koffieliefhebbers 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compleet apparaat; koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, melk! Sterkte instelbaar.
Duidelijk display.
Zuinig verbruik espressobonen.
Juiste temperatuur.
Redelijke prijs voor vele koffiespecialiteiten.
Perfecte melkschuim in één handeling!
Kortom een echte aanrader!

(duurzaamheid kunnen we nog niet over oordelen)

Pluspunten

  • perfecte smaak
  • veel koffiespecialiteiten
  • compact
  • geweldige melkschuim
  • sterkte bonen van 1 - 5

Minpunten

  • veel spoelbeurten; spoelt vóór en ná de bereiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciska 12-06-2017 Product paar weken in bezit

Geweldig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ziet er pittig ,strak en compact uit terwel het een grootse smaak heeft....mooi om naar te kijken heerlijk om te ruiken fantastisch om te proeven

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel te reinigen
  • Geen toeters en bellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 10-06-2017 Product paar dagen in bezit

Hete koffie

Algemene score

9,0
Lekkere verse koffie Heet van temperatuur. makkelijk om cappuccino of latte macchiato te maken. Apparaat is makkelijk om schoon te maken.

Pluspunten

  • temperatuur
  • gebruik gemak
  • onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans Bolleboom 10-06-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koffiemachine heeft een moderne uitstraling.
Bediening erg eenvoudig en direct een lekkere bak koffie die goed op temperatuur is.
De Cappuccino was even uitproberen maar is nu ook prima.
Ik denk een aanwinst in onze keuken.

Pluspunten

  • goed warm
  • lekker sterk

Minpunten

  • stoompijpje beetje slap.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

V d broek 05-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk onderhoud omdat er geen melkreservoir nodig is. Melkpijpje makkelijk te reinigen. Eenvoudig naar eigen smaak in te stellen !

Pluspunten

  • Mooi design
  • Eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • Klein watertank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M Verstraten 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en duidelijk.lekkere koffie.lekkere cappuccino en latte macchiato prima apparaat.
gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-06-2017 Product paar weken in bezit

Siemens TI303203RW espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, gebruikersvriendelijk. Makkelijk in te stellen en te onderhouden en bovenal heerlijke koffie.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.F. van Buuren 02-06-2017 Product paar dagen in bezit

Espresso machine met uitstraling, juweeltje in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke Espresso, Super Cappuccino en geweldige Latte Macchiato.
Veilig voor de kinderen en na 1 maal uitleg kunnen ze zelf hun favoriete keuze maken zonder zich te verbranden aan heet melk pijpje en zonder troep te maken.
Makkelijke bediening lekker overzichtelijk en duidelijk keuze menu op digitaal display.
Tot nu zeer tevreden !!!!

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Makkelijk te instaleren
  • simpel in gebruik
  • Zeer goede smaak voor ieder wat wils.

Minpunten

  • Nog geen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louise Tacx 28-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koffiesterkte is in te stellen naar eigen smaak. De koffie en espresso zijn goed van smaak en heet. Cappuccino is in een handomdraai gemaakt, melkschuim romig en stevig. Kortom zeer tevreden met het apparaat.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • koffiesterkte instelbaar
  • eenvoudig cappuccino maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews