De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B - Reviews

Specificaties
Aantal kopjes per keer
2
Stoompijpje (melkschuim)
Ja
Max. pompdruk
15 bar
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ernst 05-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke koffie. En het apparaat is handig ingebruik. En het staat nog mooi in de keuken ook. Met Italiaanse koffie wil je toch ook een Italiaanse uitstraling!

Update na half jaar in bezit:
Het apparaat heb ik naar grote tevredenheid in mijn bezit. Onlangs is het stoompijpje defect geraakt. De'Longhi heeft dit snel, keurig en kosteloos gerepareerd! Klasse De'Longhi!

Pluspunten

  • Reparaties
  • Smaak
  • Bediening
  • Ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th. Cornielje 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme koffie!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat en eenvoudig te bedienen. De koffie smaakt heerlijk en super warm. Bij mijn vorige apparaat gingen de kopjes in de magnetron om voor te verwarmen, maar dat is nu niet meer nodig. De koffie is heet en smaakvol, elk koffietype je ook kiest. Erg blij mee .

Pluspunten

  • eenvoudige bediening,
  • heerlijk warm.

Minpunten

  • Waterreservoir lastig voor linkshandigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Delonghi Magnifica S ECAM 22.320B 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Na 10 jaar gebruik van de Delonghi Ecam 4200de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B bestelt en vandaag ontvangen, ziet er mooi uit, nog niet gebruikt, moet komende dagen weken uittesten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GPA Schavemaker 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topklasse! Smaakvolle en warme ristretto en lungo.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Prima apparaat voor een aantrekkelijke aanbiedingsprijs. Betrekkelijk eenvoudig in te stellen met als resultaat uitermate smaakvolle ristretto en cafe lungo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

P brandsma 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Edam 22.320.b volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat 2 dagen en nu al tevreden. Echte Italiaanse klasse.een aanrader om met een expressoapparaat te beginnen ,koffie is echt lekkeren stukken beter dan de koffiepadsmachine die we hiervoor hadden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hete koffie

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
De koffie is echt heet en de smaak is gewoon goed. Helaas is bij mijn apparaat het stoomgedeelte defect, maar het mooie van DeLonghi is dat ze aan huis komen om het te repareren.

Pluspunten

  • De koffie is goed heet
  • Makkelijk in de bediening en onderhoud

Minpunten

  • Stoomgedeelte is defect, wordt opgelost

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Cor 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi en duidelijke bediening en goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Veel machines bekeken en getest maar uiteindelijk werd de DeLonghi Magnifica S Ecam 22.320.B de winnaar. De prijs-kwaliteitverhouding speelt hierbij een grote rol. De bediening voor de verschillende soorten koffie is erg eenvoudig en wijst door de duidelijke display je van zelf de weg. De uitleg bij Koffiediscounter was duidelijk en alle vragen werden deskundig beantwoord. Kortom, we hebben een koffiemachine naar onze wens. Het koffiedrinken is een feestje voor ons.

Pluspunten

  • duidelijk en erg handig display
  • lekkere hete koffie
  • je kunt overal makkelijk bij

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Ros 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Deze espressomachine bevalt uitstekend, het geeft heerlijke warme koffie. Ons eerste bakje koffie smaakte niet maar dat was onze eigen schuld, de koffiemelk was zuur:-(

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

theo 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
gevonden een espressoapparaat zonder toeters en bellen gewoon een prima kop koffie met een goede temperatuur

Pluspunten

  • eerste kopje is gewoon heet

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte, mooie, machine met duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Nadat mijn vorige DeLonghi volautomaat heel veel jaren naar volle tevredenheid gefunctioneerd heeft wil ik niet op een ander fabricaat overstappen. Omdat we de opschuimkan van de vorige machine weinig gebruiken nu gekozen voor machine met stoompijpje. Mooi machine in zwarte kleur, hete koffie met goede smaak. Bediening en instellingen eenvoudig.

Pluspunten

  • mooi design
  • temperatuur van de koffie
  • Display geeft duidelijke informatie
  • groot water en koffie reservoir

Reageer

SimonW 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
hele mooie machine echt een plaatje in de keuken, zeer gebruiksvriendelijk en lekker stil!
en de koffie smaakt zoals we gewend zijn super!

Pluspunten

  • lekker stil
  • mooi design
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • kan hoeveelheid koffie niet instellen.

Reageer

Douwe Krans 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een groot genot voor de koffie fijnproever!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Dit is een zeer fijn apparaat van DeLonghi
Veel eerder moeten doen. heerlijke koffie en cappuccino bereid met verse bonen.
Topproduct!

Pluspunten

  • Erg gebruikersvriendelijk
  • Verse koffie bonen.
  • Hete koffie

Minpunten

  • Vergt best wel wat tijd vanwege schoonhouden

Reageer

Marian 16-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Lekkere koffie en fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Je kunt per kopje instellen hoe je de smaak van de koffie wilt. Sterk of milde maling. Erg fijn en handig. De koffie is warm en lekker. Display is duidelijk leesbaar

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Handig schoon te maken
  • Lekkere koffie
  • Service aan huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernesto 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

FIJN APPARAAT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

10,0
Een goede aanschaf. Het apparaat geeft heerlijke koffie in een handomdraai. Hij spoelt zichzelf automatisch schoon en is makkelijk aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Niet twijfelen, gewoon kopen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lekkere koffie
  • Makkelijk in te stellen

Reageer

ruud steijaert 30-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
zoals eerder beschreven klein compact overzichtelijke display en lekkere hete koffie. Maakt wel iets meer geluid dan verwacht.

Pluspunten

  • lekker hete koffie en klein compact apparaat
  • overzichtelijke display

Minpunten

  • maakt wel meer geluid dan video

Reageer

lekker makkelijk 30-08-2017

Al bij de eerste kop koffie, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Dit product gekozen om zijn persoonlijk instellingen, zoals warmt, sterkte en hoeveelheid. Zodat ieder in het huishouden zijn eigen smaakje heeft

Pluspunten

  • eerste bak koffie was al perfect

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Jacob 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Had al ervaring met dit merk. Helaas heeft deze na jaren intensief gebruik de geest gegeven. Ondanks dit heb ik toch weer gekozen voor een DeLonghi omdat hij gemakkelijk te bedienen is en een perfect kopje koffie zet.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik

Reageer

Aad 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing. Lekkere koffie en goed heet.
Nog maar pas in mijn bezit, maar heb er veel vertrouwen in

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • goeie instelmogelijkheden

Reageer

Gert Jan, Loosdrecht 24-08-2017
  • Product paar weken in bezit

heerlijke koffie, eenvoudig en snel gemaakt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie gecombineerd met gebruiksgemak en bovendien een mooi en compact apparaat. Een (zwarte) parel op het keukenblad! Het display met korte en duidelijke teksten helpt me bij bediening en onderhoud.

Pluspunten

  • snelle bereiding van heerlijke, hete kop koffie
  • ruim waterreservoir
  • eenvoudig in gebruik en onderhoud

Reageer

Jackm 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compacte eenvoudige machine

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

7,0
Lekkere koffie, apparaat ziet er mooi uit. makkelijk te bedienen, prijs kwaliteit verhouding is goed.
Voldoet aan huidige eisen, hoewel al aantal jaren op de markt. Geeft alleen bij keuze 2 koppen duidelijk zichtbaar verschillende hoeveelheid per kop! Gecontrol eerd door weging. Even aankijken, zal anders melding hiervan maken

Pluspunten

  • Compact. Handig scherm met meldingen.

Minpunten

  • Bij 2 koppen geen gelijke hoeveelheid per kop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews