De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B - Reviews

Specificaties
Aantal kopjes per keer
2
Stoompijpje (melkschuim)
Ja
Max. pompdruk
15 bar
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ernst 05-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke koffie. En het apparaat is handig ingebruik. En het staat nog mooi in de keuken ook. Met Italiaanse koffie wil je toch ook een Italiaanse uitstraling!

Update na half jaar in bezit:
Het apparaat heb ik naar grote tevredenheid in mijn bezit. Onlangs is het stoompijpje defect geraakt. De'Longhi heeft dit snel, keurig en kosteloos gerepareerd! Klasse De'Longhi!

Pluspunten

  • Reparaties
  • Smaak
  • Bediening
  • Ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super apparaat 04-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Ter vervanging van ons andere koffiebonen koffiemachine op zoek gegaan naar een nieuw apparaat. De handleiding is duidelijk. Apparaat makkelijk in te stellen en wat vooral fijn is, de goed roterende opschuimpijpje, welke je voorziet van een heerlijke schuimlaag.

Pluspunten

  • goede schuimlaag
  • heerlijke koffie
  • goed warm
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Corina 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat, heerlijke koffie

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Nadat onze vorige DeLonghi het na 9 jaar trouwe dienst (met zeer weinig onderhoud) besloten we wederom voor een nieuwe van hetzelfde merk te gaan
Heel fijn apparaat, goede koffie, makkelijk in gebruik en deze maakt een stuk minder . herrie

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede koffie
  • Weinig onderhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

10,0
Op advies hebben wij besloten dit apparaat te kopen. Moet zeggen is een goed advies geweest. Eenvoudige bediening. Lekkere koffie te maken in verschillende sterktes

Pluspunten

  • eenvoudig
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, simpel en lekkere koffie

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Ik was opzoek naar een ander merk, maar deze sprong er uit qua eenvoud en compactheid. Ook de temperatuur is prima. Alle hoeveelheden zijn goed te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B.p. 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.320.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

10,0
Ik kan niks anders zeggen dan perfect. Over gestapt van een piston machine van delonghi naar deze volautomaat. Geen spijt!

Pluspunten

  • Makkelijk schoonmaken
  • Stil
  • Heerlijke espresso

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Duidelijke display, makkelijk in gebruik hete koffie een kind kan de was doen.

Een goede machine.
Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keenan10610 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Genoeg van alle soorten koffie. Bij diverse vrienden koffie geproefd uit een bonen apparaat en dat smaakt toch veel lekkerder.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Smaakvolle koffie

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine is ons aanbevolen door vrienden die al geruime tijd een Delongi, ander type, hebben. Het voldoet absoluut aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Alles is naar eigen smaak in te stellen.
  • Gemakkelijk te bedienen.

Minpunten

  • Geeft niet vtv aan als waterreservoir leeg is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hete koffie, geluidsarm,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Prima prijs- kwaliteitsverhouding voor dit apparaat. Smakelijke koffie, goed op temperatuur. Redelijk groot waterreservoir.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ans 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed afleesbaar scherm prettige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Makkelijk en duidelijk te bedienen koffiezetapparaat. Zijn nog in de uitprobeer fase met de verschillende koffiesoorten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost de Vos 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar goede eigenschappen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
De machine heeft veel functies in een duidelijk en overzichtelijke display. De machine past verder goed onder een keukenkastje - het waterreservoir is ook een pluspunt - lekker groot.

Pluspunten

  • formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bram 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en waterreservoir aan de voorkant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Compacte machine met goede mogelijkheden. Een display ipv lampjes of onduidelijke weergave. Je kan kiezen tussen koffie/espresso en grote of kleine mok.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bedienen apparaat en goed schoon te maken. Mooie vormgeving en niet onbelangrijk, goede koffie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

James 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle en gemakkelijke ingebruikname!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Het uitpakken van het apparaat was nog het meeste werk. Daarna verliep alles volgens beschrijving op rolletjes en het leuke was aan het slot dat je je zelf trakteerde op een heerlijke espresso met de heerlijke espresso koffie geuren.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • warme geurige koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Th. Cornielje 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme koffie!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat en eenvoudig te bedienen. De koffie smaakt heerlijk en super warm. Bij mijn vorige apparaat gingen de kopjes in de magnetron om voor te verwarmen, maar dat is nu niet meer nodig. De koffie is heet en smaakvol, elk koffietype je ook kiest. Erg blij mee .

Pluspunten

  • eenvoudige bediening,
  • heerlijk warm.

Minpunten

  • Waterreservoir lastig voor linkshandigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Delonghi Magnifica S ECAM 22.320B 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Na 10 jaar gebruik van de Delonghi Ecam 4200de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B bestelt en vandaag ontvangen, ziet er mooi uit, nog niet gebruikt, moet komende dagen weken uittesten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GPA Schavemaker 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topklasse! Smaakvolle en warme ristretto en lungo.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

9,0
Prima apparaat voor een aantrekkelijke aanbiedingsprijs. Betrekkelijk eenvoudig in te stellen met als resultaat uitermate smaakvolle ristretto en cafe lungo.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

P brandsma 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Edam 22.320.b volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat 2 dagen en nu al tevreden. Echte Italiaanse klasse.een aanrader om met een expressoapparaat te beginnen ,koffie is echt lekkeren stukken beter dan de koffiepadsmachine die we hiervoor hadden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hete koffie

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B

Algemene score

8,0
De koffie is echt heet en de smaak is gewoon goed. Helaas is bij mijn apparaat het stoomgedeelte defect, maar het mooie van DeLonghi is dat ze aan huis komen om het te repareren.

Pluspunten

  • De koffie is goed heet
  • Makkelijk in de bediening en onderhoud

Minpunten

  • Stoomgedeelte is defect, wordt opgelost

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews