De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte, mooie, machine met duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn vorige DeLonghi volautomaat heel veel jaren naar volle tevredenheid gefunctioneerd heeft wil ik niet op een ander fabricaat overstappen. Omdat we de opschuimkan van de vorige machine weinig gebruiken nu gekozen voor machine met stoompijpje. Mooi machine in zwarte kleur, hete koffie met goede smaak. Bediening en instellingen eenvoudig.

Pluspunten

  • mooi design
  • temperatuur van de koffie
  • Display geeft duidelijke informatie
  • groot water en koffie reservoir

Reageer

SimonW 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
hele mooie machine echt een plaatje in de keuken, zeer gebruiksvriendelijk en lekker stil!
en de koffie smaakt zoals we gewend zijn super!

Pluspunten

  • lekker stil
  • mooi design
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • kan hoeveelheid koffie niet instellen.

Reageer

Douwe Krans 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een groot genot voor de koffie fijnproever!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een zeer fijn apparaat van DeLonghi
Veel eerder moeten doen. heerlijke koffie en cappuccino bereid met verse bonen.
Topproduct!

Pluspunten

  • Erg gebruikersvriendelijk
  • Verse koffie bonen.
  • Hete koffie

Minpunten

  • Vergt best wel wat tijd vanwege schoonhouden

Reageer

Marian 16-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Lekkere koffie en fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Je kunt per kopje instellen hoe je de smaak van de koffie wilt. Sterk of milde maling. Erg fijn en handig. De koffie is warm en lekker. Display is duidelijk leesbaar

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Handig schoon te maken
  • Lekkere koffie
  • Service aan huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernesto 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

FIJN APPARAAT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een goede aanschaf. Het apparaat geeft heerlijke koffie in een handomdraai. Hij spoelt zichzelf automatisch schoon en is makkelijk aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Niet twijfelen, gewoon kopen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lekkere koffie
  • Makkelijk in te stellen

Reageer

ruud steijaert 30-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zoals eerder beschreven klein compact overzichtelijke display en lekkere hete koffie. Maakt wel iets meer geluid dan verwacht.

Pluspunten

  • lekker hete koffie en klein compact apparaat
  • overzichtelijke display

Minpunten

  • maakt wel meer geluid dan video

Reageer

lekker makkelijk 30-08-2017

Al bij de eerste kop koffie, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product gekozen om zijn persoonlijk instellingen, zoals warmt, sterkte en hoeveelheid. Zodat ieder in het huishouden zijn eigen smaakje heeft

Pluspunten

  • eerste bak koffie was al perfect

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Reageer

Jacob 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had al ervaring met dit merk. Helaas heeft deze na jaren intensief gebruik de geest gegeven. Ondanks dit heb ik toch weer gekozen voor een DeLonghi omdat hij gemakkelijk te bedienen is en een perfect kopje koffie zet.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik

Reageer

Aad 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing. Lekkere koffie en goed heet.
Nog maar pas in mijn bezit, maar heb er veel vertrouwen in

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • goeie instelmogelijkheden

Reageer

Ernst 27-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke koffie. En het apparaat is handig ingebruik. En het staat nog mooi in de keuken ook. Met Italiaanse koffie wil je toch ook een Italiaanse uitstraling!

Pluspunten

  • Goed koffie
  • Mooi design
  • Makkelijke bediening

Reageer

Gert Jan, Loosdrecht 24-08-2017
  • Product paar weken in bezit

heerlijke koffie, eenvoudig en snel gemaakt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie gecombineerd met gebruiksgemak en bovendien een mooi en compact apparaat. Een (zwarte) parel op het keukenblad! Het display met korte en duidelijke teksten helpt me bij bediening en onderhoud.

Pluspunten

  • snelle bereiding van heerlijke, hete kop koffie
  • ruim waterreservoir
  • eenvoudig in gebruik en onderhoud

Reageer

Jackm 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compacte eenvoudige machine

Algemene score

7,0
Lekkere koffie, apparaat ziet er mooi uit. makkelijk te bedienen, prijs kwaliteit verhouding is goed.
Voldoet aan huidige eisen, hoewel al aantal jaren op de markt. Geeft alleen bij keuze 2 koppen duidelijk zichtbaar verschillende hoeveelheid per kop! Gecontrol eerd door weging. Even aankijken, zal anders melding hiervan maken

Pluspunten

  • Compact. Handig scherm met meldingen.

Minpunten

  • Bij 2 koppen geen gelijke hoeveelheid per kop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Renee 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed werkende koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koffie makkelijk te maken naar eigen smaak. Al jaren gebruik ik delonghi koffie zet apparaten, was tijd voor lekkere bonen koffie. De machine is betaalbaar, makkelijk schoon te houden en simpel in gebruik.
Heel fijn is het dat je door middel van stoom ook warme melk of warme chocomelk kan maken of thee. Lekker makkelijk voor het gehele gezin!

Reageer

S.koenen 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi duidelijke koffiemachine en heerlijke koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor mij is het heel belangrijk dat ik een heerlijk kopje krijg de geur van verse gemalen bonen en de smaak is heerlijk. Mijn visite kan ik ook koffie aanbieden een pittig kopje of milde kopje koffie. Daarom heb ik voor deze koffiemachine gekozen.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen.

Minpunten

  • Geen minpunt.

Reageer

Rene 08-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
makkelijk in onderhoud, lekkere koffie, apparaat ziet er mooi uit. makkelijk te bedienen, prijs kwaliteitverhouding is goed

Pluspunten

  • makkelijk te reinigen
  • lekkere koffie

Reageer

Monique 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne machine

Algemene score

8,0
We zijn erg blij met de machine, zeer gebruiksvriendelijk, heerlijke koffie.
Enige minpuntje: duurt lang om de melk echt heet te krijgen met het stoompijpje (maar ik ben een echt barista apparaat gewend...) wel goed schuim

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • lang stomen om hete melk te krijgen

Reageer

Tim 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke & gemakkelijke koffie!

Algemene score

9,0
Voorheen hadden wij filterkoffie, vaak bleef het tweede kopje dan te lang in de pot waardoor we het weggooiden. Zonde! Wat een wereld van verschil. Als we nu trek hebben zetten we het apparaat aan en binnen no-time heb je een vers bakkie. Zo vaak als je wilt. Ons koffieverbruik is zeker toegenomen na aanschaf van dit apparaat.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Makkelijk te reinigen
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Meer lawaai t.o.v. filterkoffie

Reageer

PeterVanB 09-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima espressomachine

Algemene score

9,0
Mooie machine. Een aanwinst voor de keuken. Duidelijke instructie. Makkelijk schoon te maken. Controleer de fabrieksinstellingen en pas aan daar waar nodig. Watertemperatuur staat bv op gemiddeld. Is m.i. te laag. Koffiebonen bevatten vetten. Om deze volledig op te lossen en zo een mooie schuimlaag te krijgen is een watertemperatuur van 95 gr. nodig. Na enig experimenteren een heerlijk bakje koffie.

Pluspunten

  • mooie machine, zet uitstekende koffie
  • makkelijk schoon te maken
  • makkelijk te vullen.

Minpunten

  • geen profielen voor meerdere gebruikers.

Reageer

Nico Glasbergen 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Warm en een heerlijk aroma

Algemene score

9,0
We hebben een Jura en een Siemens gehad, maar DeLonghi Magnifica S ECAM
22.320.B voldoet aan alle verwachtingen zoals de keuze van de vele aroma's, de temperatuur eindelijk eens een warme koffie heerlijk !!!!!!!

Pluspunten

  • Temperatuur
  • Diverse aroma's

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

Carel 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compacte machine, maar moet de juiste koffiesmaak nog vinden

Algemene score

7,0
We gebruiken dit apparaat nu een week. Tot nu toe altijd Nespresso gebruikt. De eerste bakjes koffie smaken niet optimaal, we moeten nog wat experimenteren met de juiste koffiebonen en instellingen op de machine.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Koffie smaakt nog niet direct goed

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews