Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Saeco HD8924/01

8,3 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 15-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Sinds een week in bezit, automaat ziet er allereerst erg mooi/strak uit. Duidelijke bediening en ook gemakkelijk te onderhouden. Door de waterfilter hoef je niet te ontkalken, dat is ook fijn. Al met al tot nu toe erg tevreden. Ook het product geregistreerd op de website van philips waardoor je 3 jaar ipv 2 jaar garantie krijg. Nu op zoek naar de lekkerste bonen :)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Woensdregt 26-01-2017 Product paar weken in bezit

In een handomdraai lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine die uitstekend doet wat ie moet doen. Ruime vulopening voor de bonen. Waterreservoir goed te bereiken. Groot. En makkelijk schoon te houden. Bijgeleverd filter gebruiken wij niet omdat het hier in de regio niet noodzakelijk is. Eventueel echter later kan ie altijd nog geplaatst worden. Groot droesbakje en grote watervangbak. Heel veel instelmogelijkheden zodat de koffie geheel naar eigen smaak te maken valt. En dan is ook het design nog mooi strak. Gewoon topmachine. Zeker voor deze prijs!

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden
  • Bediening
  • Bereikbaarheid onderdelen
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leon 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles wat je van een goede espresso automaat mag verwachten met een makkelijk "zuig"slangetje voor de melkbereidingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

Pico Baristo mooi formaat lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds vandaag de pico baristo in ons bezit en echt geweldig. Mooi formaat past goed in onze wat kleine keuken. Daarnaast veel keuze in koffie formaten. Met het filter hoef je maar eens in de 5000 beurten te ontkalken.

Prima apparaat, let wel om niet te hoeven ontkalken moet je wel filter aanschaffen die prijzig zijn. Maar ja niet hoeven te ontkalken is ook wat waard ;)

Pluspunten

  • mooi formaat
  • veel soorten koffie lungo, espresso, ristretto etc

Minpunten

  • filters zijn wel wat prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima koffiezetter. Makkelijke omgang, waar heerlijke koffie uitkomt.
Liever een latte? Zo gezet met de melktoevoer.

Pluspunten

  • Makkelijk handelbaar
  • Mooi model
  • Meerdere keuzes aan koffie
  • Stel zelf je koffiesterkte in

Minpunten

  • Lekbak legen is een gedoe

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R van Eyk 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Wereld Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
simpele bediening, makkelijk schoonmaken en heeft een strak uiterlijk.
Kan met snelfilter koffie en koffiebonen.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Makkelijk schoonmaken
  • Strak uiterlijk

Minpunten

  • Klein water Reservoir
  • klein opvangbak voor koffiedrap
  • n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Koffiedrinkers 19-06-2017 Product paar dagen in bezit

mooi vormgegeven

Algemene score

8,0
Mooi en eenvoudig te bedienen SAECO koffiemachine van. De bonen worden met niet al te veel herrie gemalen.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • genoeg koffie keuze
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flessie 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb m nog maar 1 dag
maar is een mooi apparaat en mooi design
simpel en goede smaak van de koffie en cappuccino melkopschuimer is goed!
en makkelijk, slangetje kan je zo in mellkpak doen,top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bunt 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Praktisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs / kwaliteitverhouding, eenvoudig scherm en bediening. Groot waterreservoir en bonen reservoir. Wat ook handig is, is de optie voor gemalen koffie. Ben tot dusver meer dan tevreden met het apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Koffiemachine

Algemene score

8,0
Nog maar net binnen maar al snel genoten van heerlijke koffie. Eenvoudig te bedienen. Mooie design. Compact. Past dus goed onder op aanrecht onder kastjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sterzo 15-03-2016 Product paar weken in bezit

Prima apparaat

Algemene score

8,8
Een degelijk apparaat,mooie vormgeving ook.
Zet goede hete koffie die ook nog eens goed smaakt.
De aanschafprijs vind ik in sommige winkels wel wat aan de hoge kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer