Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens TI907201RW edelstaal

Vergelijkbare producten

Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal

Siemens EQ.9 TI9573X1RW edelstaal
8,7 (12)

Siemens EQ.6 plus TE657313RW edelstaal

Siemens EQ.6 plus TE657313RW edelstaal
9,0 (654)
Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 77 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI907201RW edelstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre 17-12-2016
  • Product paar weken in bezit

De perfecte volautomatische koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

10,0
De Siemens EQ9 is prachtig qua styling en vormgeving en is een aanwinst in elke keuken. De RVS afwerking is mooi en degelijk. De bediening van de EQ9 is erg makkelijk en intuïtief. Op het prachtige grote scherm kun je goed zien welke koffie je wilt laten bereiden. Je kunt kiezen voor een aantal voorgeprogrammeerde instellingen. Maar als je je eigen draai aan de koffie wilt geven kies je voor de Barista modus, waarbij je alles zelf in kunt stellen. Bovendien kun je meerdere profielen aanmaken, zodat iedereen zijn eigen instellingen kan vastleggen. Het apparaat is erg stil bij het malen van de bonen en het bereiden van de koffie. Wat erg belangrijk is voor de smaak van de koffie is dat het apparaat schoon gehouden wordt. Naast het automatische melk reinigingssysteem biedt de machine de mogelijkheid om de zeteenheid -die zich in de machine bevindt- uit de machine te halen en schoon te maken. Dat voorkomt afzet van schimmelsporen in de machine die de koffiesmaak nadelig beïnvloeden. Het openen en reinigen van de machine is erg eenvoudig. De Siemens EQ9 is niet goedkoop, maar is zijn geld absoluut meer dan waard. De aanschafprijs ben je snel vergeten als je geniet van de diverse heerlijke koffiespecialiteiten. Ik ben erg onder de indruk van de mogelijkheden en kwaliteit van deze Siemens EQ9.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Reiniging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 11-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Echte koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Met deze eq 9 maak ik al 2 jaar lang iedere dag koffie zoals koffie moet smaken. Geweldige kwaliteit.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • weinig geluid

Minpunten

  • kleine lekbak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor de echte koffie liefhebber.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

10,0
Erg mooi apparaat dat heerlijke koffie zet voor de echte koffie liefhebber.
Alles is in te stellen en op te slaan in een eigen gebruikersprofiel. Heeft 2 aparte bonenreservoirs wat dit apparaat wat duurder maakt maar dit vond ik het waard.

Pluspunten

  • Heerlijke Koffie
  • Zeer veel Mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi groot helder display
  • Twee bonenreservoirs voor verschillende bonen.

Minpunten

  • Duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger V 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

10,0
Mooie rvs machine, eenvoudig in gebruik maar toch veel mogelijkheden je eigen smaak in te stellen. De dubbele koffie containers met eigen molen zijn ook heel handig. Goed heet en een stille machine. Alle soorten koffie van restaurant kwaliteit! ( als ze dat al zo goed kunnen maken)

Pluspunten

  • Bediening
  • Smaak

Minpunten

  • Stevige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Doorduijn 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige machine

Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Na een lange zoektocht naar een volautomaat langs allerlei fabrikanten en vergelijkingssites ben ik uitgekomen bij de siemens eq 9. Een alleskunner die qua ruimte en prijs wellicht niet voor iedereen geschikt maar voor mij is hij helemaal geweldig. Hij is heel erg stil in vergelijking met de vorige machine, volledig instelbaar naar eigen voorkeur en vooral heeft hij een dubbel bonenreservoir. Ik drink alleen decaf en mijn vrouw niet. In het ene bonenreservoir decaf bonen en in de andere "gewone". Geen gedoe meer. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • dubbel bonenreservoir
  • eenvoudig schoon te houden
  • snel
  • volledig instelbaar

Minpunten

  • groot (echter minder groot dan ik dacht)
  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Klein Herenbrink 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

TI907201RW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat, in RVS uitvoering. Eenvoudig in het opstellen en aansluiten. Eenvoudig je gewenste kopje koffie, cappuccino of caffe macchiato te maken. Volautomatisch systeem.

Pluspunten

  • geïntegreerd melksysteem, zelf reinigend
  • geruisloos
  • twee maal systemen
  • handige bediening
  • profiel gebruiker instelbaar

Minpunten

  • lekschaal snel vol
  • waterfilter maandelijks verv. (advies verkoper)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 21-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm prachtig aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Mooi aparaat en makkelijk in gebruik. En de koffie smaakt natuurlijk verschrikkelijk lekker vooral de espresso macchiato

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
De EQ 9 is een geweldig mooie koffiemachine. Handig in gebruik door verschillende voorkeursinstellingen, individueel instelbaar. Met 2 bonenreservoirs en een vulopening voor gemalen koffie nog meer opties.

Pluspunten

  • Vele opties
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Prijs
  • Latte met veel melk is lauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Immig 11-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Prima apparaat, makkelijk in gebruik en een mooi design.
Smaak is moeilijk beoordelen, daar waar ik goede koffiebonen gebruik.
Zelf het gevoel dat ik elke dag als barista mijn koffie bereid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieliefhebber 31-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

8,0
Mooi koffieapparaat. Het is wel even zoeken hoe je de koffie het lekkerste vind. Cappucinno is superlekker.

Pluspunten

  • Veelzijdig apparaat
  • Vers gezet met koffiebonen

Minpunten

  • Erg duur
  • Lekbak voor de koffie is erg klein

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 18-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Altijd lekkere koffie met de siemens ti 907201rw.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Mooie koffie zetter. Veel instel mogelijkheden. Aanwinst in onze keuken, makkelijke bediening. Koffie heerlijk en warm.

Pluspunten

  • warme koffie
  • heel veel instel mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radjesh Ramsoebhag 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, koffie van restaurantkwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Apparaat ziet er erg mooi uit, makkelijk te bedienen, eenvoudig te reinigen. Het belangrijkste; ....Alle koffieproducten smaken fantastisch

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk te bedienen
  • Erg lekkere koffieproducten
  • Geïntegreerd melksysteem
  • Super lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een machine !

Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

10,0
Na jarenlang met de hand koffie gezet te hebben, en apart melk op te schuimen, is dit een fantastisch apparaat. Veel keuze mogelijkheden, 2 soorten bonen mogelijk, alles is apart instelbaar, en hij is makkelijk schoon te houden. Een aanrader voor de koffie liefhebber.

Pluspunten

  • Keuzemogelijkheden
  • Makkelijke bediening
  • is stevig, en ziet er mooi uit i nde keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, en mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, makkelijk in gebruik.
Keuze in overvloed, gewoon perfect het is meer dan we verwacht hadden.
Goede service, echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norma 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
We zijn blij met onze nieuwe Siemens koffiemachine. Hij is makkelijk om te bedienen. De smaak is goed. Alles is in te stellen. Handig dat je je voorkeuren onder je eigen profiel kunt opslaan. En hij is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • makkelijk in gebruik
  • voorkeurs instelling handig

Minpunten

  • Lekbak is snel vol dus moet een kopje onder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rbrav 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS EQ 9 S700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

10,0
Perfecte machine, heel stil prachtig design en alle instel mogelijkheden die je maar kan bedenken, een echte aanrader voor mensen die echte koffie willen. Ook de mogelijkheid voor 2 soorten bonen (decafe) is geweldig en de waterkoker kan de deur uit gezien de thee optie helemaal super is.
Wij zijn super tevreden en genieten iedere dag van deze aankoop een geweldig product dat we een ieder aanraden.

Pluspunten

  • Stil
  • 2 soorten bonen
  • Instelmogelijkheden
  • Waterfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, lekker koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Heb deze EQ9 net een dag in huis maar werkt prima en maakt heerlijke koffie. De mogelijkheden en instellingen van dit apparaat zijn enorm, maar voor zover nu gezien, allemaal de moeite waard. Temperatuur van melk en koffie, melkschuim en smaak zijn perfect en allemaal naar believe in te stellen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Instellingen
  • Gebruikersgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JWNikon 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffie en voortreffelijk gebruik gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Na lang vergelijken van diverse top merken voor barista koffie machines hebben we de Siemens EQ.9 S700 gekozen. Vooral vanwege het gebruiks gemak en de eenvoud om de machine te reinigen. Het is een perfect doordacht systeem waarin de melk-toevoer geïntegreerd is. Dus geen losse slangetjes en onderdelen die je moet loskoppelen om ze te reinigen. De machine reinigt het melk toevoer systeem automatisch na elk gebruik. De instel mogelijkheden zijn eenvoudig en alles wijst zich vanzelf. Kortom een uitstekend afgewerkte machine die zeer degelijk aanvoelt en perfecte koffie levert

Pluspunten

  • eenvoudige reiniging
  • eenvoudige bediening
  • uitstekende kwaliteit
  • perfecte koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, erg handig dat er twee soorten bonen in kunnen. Met name de persoonlijke instellingen zijn ideaal. Zo drink je altijd de koffie zoals jij hem lekker vindt

Pluspunten

  • bediening
  • twee bonen reservoirs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW edelstaal

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie, gemakkelijk te bedienen. Goede aankkop voor ove4heerlijke capucinni en latte machiato

Pluspunten

  • Bediening
  • Geluid
  • Snelheid
  • Warmte drank
  • Vele instelmogelijkheden overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews