Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens TI907201RW

Siemens TI907201RW Best Reviewed okt 2018

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 73 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI907201RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre 17-12-2016
  • Product paar weken in bezit

De perfecte volautomatische koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

10,0
De Siemens EQ9 is prachtig qua styling en vormgeving en is een aanwinst in elke keuken. De RVS afwerking is mooi en degelijk. De bediening van de EQ9 is erg makkelijk en intuïtief. Op het prachtige grote scherm kun je goed zien welke koffie je wilt laten bereiden. Je kunt kiezen voor een aantal voorgeprogrammeerde instellingen. Maar als je je eigen draai aan de koffie wilt geven kies je voor de Barista modus, waarbij je alles zelf in kunt stellen. Bovendien kun je meerdere profielen aanmaken, zodat iedereen zijn eigen instellingen kan vastleggen. Het apparaat is erg stil bij het malen van de bonen en het bereiden van de koffie. Wat erg belangrijk is voor de smaak van de koffie is dat het apparaat schoon gehouden wordt. Naast het automatische melk reinigingssysteem biedt de machine de mogelijkheid om de zeteenheid -die zich in de machine bevindt- uit de machine te halen en schoon te maken. Dat voorkomt afzet van schimmelsporen in de machine die de koffiesmaak nadelig beïnvloeden. Het openen en reinigen van de machine is erg eenvoudig. De Siemens EQ9 is niet goedkoop, maar is zijn geld absoluut meer dan waard. De aanschafprijs ben je snel vergeten als je geniet van de diverse heerlijke koffiespecialiteiten. Ik ben erg onder de indruk van de mogelijkheden en kwaliteit van deze Siemens EQ9.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Reiniging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 11-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Echte koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
Met deze eq 9 maak ik al 2 jaar lang iedere dag koffie zoals koffie moet smaken. Geweldige kwaliteit.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • weinig geluid

Minpunten

  • kleine lekbak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor de echte koffie liefhebber.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

10,0
Erg mooi apparaat dat heerlijke koffie zet voor de echte koffie liefhebber.
Alles is in te stellen en op te slaan in een eigen gebruikersprofiel. Heeft 2 aparte bonenreservoirs wat dit apparaat wat duurder maakt maar dit vond ik het waard.

Pluspunten

  • Heerlijke Koffie
  • Zeer veel Mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi groot helder display
  • Twee bonenreservoirs voor verschillende bonen.

Minpunten

  • Duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger V 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

10,0
Mooie rvs machine, eenvoudig in gebruik maar toch veel mogelijkheden je eigen smaak in te stellen. De dubbele koffie containers met eigen molen zijn ook heel handig. Goed heet en een stille machine. Alle soorten koffie van restaurant kwaliteit! ( als ze dat al zo goed kunnen maken)

Pluspunten

  • Bediening
  • Smaak

Minpunten

  • Stevige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Doorduijn 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige machine

Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
Na een lange zoektocht naar een volautomaat langs allerlei fabrikanten en vergelijkingssites ben ik uitgekomen bij de siemens eq 9. Een alleskunner die qua ruimte en prijs wellicht niet voor iedereen geschikt maar voor mij is hij helemaal geweldig. Hij is heel erg stil in vergelijking met de vorige machine, volledig instelbaar naar eigen voorkeur en vooral heeft hij een dubbel bonenreservoir. Ik drink alleen decaf en mijn vrouw niet. In het ene bonenreservoir decaf bonen en in de andere "gewone". Geen gedoe meer. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • stil
  • dubbel bonenreservoir
  • eenvoudig schoon te houden
  • snel
  • volledig instelbaar

Minpunten

  • groot (echter minder groot dan ik dacht)
  • prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Klein Herenbrink 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

TI907201RW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat, in RVS uitvoering. Eenvoudig in het opstellen en aansluiten. Eenvoudig je gewenste kopje koffie, cappuccino of caffe macchiato te maken. Volautomatisch systeem.

Pluspunten

  • geïntegreerd melksysteem, zelf reinigend
  • geruisloos
  • twee maal systemen
  • handige bediening
  • profiel gebruiker instelbaar

Minpunten

  • lekschaal snel vol
  • waterfilter maandelijks verv. (advies verkoper)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 21-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm prachtig aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
Mooi aparaat en makkelijk in gebruik. En de koffie smaakt natuurlijk verschrikkelijk lekker vooral de espresso macchiato

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
De EQ 9 is een geweldig mooie koffiemachine. Handig in gebruik door verschillende voorkeursinstellingen, individueel instelbaar. Met 2 bonenreservoirs en een vulopening voor gemalen koffie nog meer opties.

Pluspunten

  • Vele opties
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Prijs
  • Latte met veel melk is lauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, en mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, makkelijk in gebruik.
Keuze in overvloed, gewoon perfect het is meer dan we verwacht hadden.
Goede service, echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norma 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
We zijn blij met onze nieuwe Siemens koffiemachine. Hij is makkelijk om te bedienen. De smaak is goed. Alles is in te stellen. Handig dat je je voorkeuren onder je eigen profiel kunt opslaan. En hij is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • makkelijk in gebruik
  • voorkeurs instelling handig

Minpunten

  • Lekbak is snel vol dus moet een kopje onder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rbrav 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS EQ 9 S700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

10,0
Perfecte machine, heel stil prachtig design en alle instel mogelijkheden die je maar kan bedenken, een echte aanrader voor mensen die echte koffie willen. Ook de mogelijkheid voor 2 soorten bonen (decafe) is geweldig en de waterkoker kan de deur uit gezien de thee optie helemaal super is.
Wij zijn super tevreden en genieten iedere dag van deze aankoop een geweldig product dat we een ieder aanraden.

Pluspunten

  • Stil
  • 2 soorten bonen
  • Instelmogelijkheden
  • Waterfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, lekker koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
Heb deze EQ9 net een dag in huis maar werkt prima en maakt heerlijke koffie. De mogelijkheden en instellingen van dit apparaat zijn enorm, maar voor zover nu gezien, allemaal de moeite waard. Temperatuur van melk en koffie, melkschuim en smaak zijn perfect en allemaal naar believe in te stellen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Instellingen
  • Gebruikersgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JWNikon 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffie en voortreffelijk gebruik gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
Na lang vergelijken van diverse top merken voor barista koffie machines hebben we de Siemens EQ.9 S700 gekozen. Vooral vanwege het gebruiks gemak en de eenvoud om de machine te reinigen. Het is een perfect doordacht systeem waarin de melk-toevoer geïntegreerd is. Dus geen losse slangetjes en onderdelen die je moet loskoppelen om ze te reinigen. De machine reinigt het melk toevoer systeem automatisch na elk gebruik. De instel mogelijkheden zijn eenvoudig en alles wijst zich vanzelf. Kortom een uitstekend afgewerkte machine die zeer degelijk aanvoelt en perfecte koffie levert

Pluspunten

  • eenvoudige reiniging
  • eenvoudige bediening
  • uitstekende kwaliteit
  • perfecte koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, erg handig dat er twee soorten bonen in kunnen. Met name de persoonlijke instellingen zijn ideaal. Zo drink je altijd de koffie zoals jij hem lekker vindt

Pluspunten

  • bediening
  • twee bonen reservoirs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie, gemakkelijk te bedienen. Goede aankkop voor ove4heerlijke capucinni en latte machiato

Pluspunten

  • Bediening
  • Geluid
  • Snelheid
  • Warmte drank
  • Vele instelmogelijkheden overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvon 23-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens Espresso apparaat EQ 9 S700

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

9,0
Sinds 3 weken bezitten we een Siemens Espresso apparaat.
echt lekkere koffie wat een verschil met een Senseo apparaat zeg, wow echt lekkere koffie zet dit apparaat.
Wij zijn super tevreden, en willen de koffie machine niet weer kwijt.
Veel soorten koffie en alles is ook nog eens heel simpel in te stellen naar eigen smaak.
Echt een aanrader.
Een heel groot voordeel is dat er 2 reservoirs op zitten voor 2 soorten koffiebonen, bijvoorbeeld cafeïne vrije bonen voor S ’avonds.
Misschien wel duur in aanschaf, maar dat merk je na een bepaalde tijd niet meer, maar dat je lekkere koffie proef je dagelijks wel.

Pluspunten

  • Veel soorten koffie
  • Simpel naar eigen smaak in te stellen
  • Daarom dus echt lekkere koffie
  • 2 reservoirs voor verschillende koffiebonen
  • Simpel te bedienen en te reinigen

Minpunten

  • Dure aanschafprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louwers 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

10,0
fantastisch apparaat voldoet aan alle verwachtingen en zelfs meer dan dat. Je kunt het vergelijken met een semi professioneel koffiezetapparaat met ideaal 2 bonen reservoirs voor verschillende smaken en sterktes.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • 2 bonen reservoirs

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
GL 10-11-2018

Zit er ook aan te denken deze aan te schaffen alleen vraag ik me iets af. Blijkbaar kun je de volgorde melk/koffie aanpassen in de instellingen. Geldt deze alleen voor de cappuccino of past die deze op alle melkhoudende koffies toe? (origineel moet cappuccino eerst koffie en dan melk en latte machiato eerst melk en dan koffie). Lijkt me irritant als dit constant aangepast moet worden.

Reageer

peter 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apperraat

Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

10,0
toppie goede koffie kan er alles in maken cappucino koffie verkeerd ruime koffie bonen voorraad grote water voorraad filter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat hellemaal blij mee makelijk instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat net 1 dag in huis nu al hellemaal blij mee makelijk instelbaar stil zoals in de beschrijving in 1 woord geweldig top machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een eyecatcher

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI907201RW

Algemene score

10,0
Na ons goed georiënteerd te hebben is onze keuze gevallen op deze prachtige machine van Siemens.
Een koffiemachine met vele mogelijkheden en een sieraad voor in de keuken.

Pluspunten

  • mooi design
  • heerlijke koffie
  • veel mogelijkheden
  • makkelijk te bedienen en in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews