Saeco HD8847/01 - Reviews

8,5 Lees 31 reviews
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van spaandonk 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

zeer compact apparaat

Algemene score

8,8
heb niet een hele grote keuken maar met dit model is het toch mogelijk een lekkere kop koffie voor mijn gasten te zetten en voor ons zelf natuurlijk dus echte aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Sjoerd 06-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Goede koffie voor goede prijs-kwaliteit

Algemene score

9,0
Ik zocht een machine om een lekkere espresso van mijn favoriete Cubita koffiebonen te zetten. De koffie smaakt heerlijk! Prima product voor een goede prijs. Veel instellingen zoals watertemperatuur en sterkte en grove of fijne maling. Mooi product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ralf83 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere espresso

Algemene score

7,6
Sinds enkele dagen in het bezit. Erg tevreden, zet lekkere espresso. Kan ook reguliere filterkoffie zetten. De cappuccino is ook prima!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Erwin 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Saeco HD8847/01

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven machine. Uit de doos snel en makkelijk te gebruiken; het gebruik wijst zich vanzelf met de quick start guide. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen aangezien ik m net een paar dagen inmijn bezit heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
bertine 23-06-2016 Product paar dagen in bezit

lekker bakkie?

Algemene score

8,0
Mooie machine, ik heb hem net maar werking is eenvoudig, oor de cappuccino vind ik er teveel melk
in zitten, maar misschien is dat nog in te stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Yael 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Heel erg blij mee

Algemene score

7,6
Het apparaat ziet er mooi uit en de koffie is in 1 handomdraai gezet
de melk gebruiker vind ik echt ideaal vooral als je ervan houdt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Leo Tom 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Een tevreden gebruiker

Algemene score

9,5
Prima machine, smaak instelbaar Qua sterkte en er is een grote variatie in bonen te koop dus voor ieder wat wils. Espresso, cappuccino, gewone koffie en zelf heet water voor de thee, voor ons zijn dit genoeg mogelijkheden. Het instellen vergt even wat tijd, maar eenmaal naar wens kan de instelling opgeslagen worden. Tevens heeft het apparaat een prima vormgeving.
Al met al een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Irma 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima koffiezetter

Algemene score

8,4
Lekkere koffie, veel gebruiksmogelijkheden en eenvoudig te bedienen. Wel spettert de melk opschuimer een beetje in het begin.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Koen 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Algemene score

7,4
ziet er goed uit en de koffie smaakt goed! veel mogelijkheden. goed met het opschuimen van melk en koffie is goed heet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Irina Zavitaeva 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

good coffee machine

Algemene score

9,2
good coffee machine. now we don't need to go to cafes and enjoy the comfort of home more often. cappucino and espresso taste great. I wish latte macchiato was also integrated provided. We didn't try classical coffee (filtered not from beans)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Moniquestam 07-03-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het is een super apparaat. Veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik. Het enigste minpuntje is dat de cappuccino niet echt heet is, je kan hem gelijk opdrinken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Stefan 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Dit apparaat nu een week in huis en ben er zeer tevreden mee. Ik heb me behoorlijk lang verdiept in de espressomachines en uiteindelijk is de keuze hier op gevallen en ben er erg blij mee.
Wij wilden graag een betaalbare espressomachine waar ook volautomatisch een goede (!) cappuccino mee kon worden gezet. De recensies waren goed met name ook over de cappuccino en dat blijkt. De cappuccino smaakt prima. Daarnaast smaakt de gewone koffie en espresso ook erg goed.
Inmiddels (naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden) ook een wekelijkse schoonmaakbeurt gegeven, maar dat werk valt ook hartstikke mee. Zeer gebruiksvriendelijk. Voldoende dingen in te stellen (zo ook temperatuur van de koffie, wat nog weleens slecht in de recensies staat).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Wojciech 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
op deze prijs dezelfde superlatieven
-volautomatische espressomachine
-het is niet luid
-eenvoudig in gebruik
-compact
-mooi design
100% succesvolle aankoop ik hoop oprecht aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Michiel 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Vandaag de HD8847 ingesteld ter vervanging van mijn Bosch Benvenuto Classic Piano. De eerste indruk is goed. De instellingen werken makkelijk en het is weinig zoeken. Tot nu toe een nadeel gevonden. Waarom verzin je dat het lampje van de aan/uit knop gaat KNIPPEREN in standby???? Duurzaamheid, de tijd zal het leren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Ing65 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Na het uitpakken en spoelen was het tijd voor het eerste kopje espresso, en het was heerlijk. Vervolgens een kop cappuccino gemaakt. Deze had een heerlijk stevige melkschuimlaag en smaakte ook heel erg lekker. Kortom, ik geloof niet dat ik spijt krijg van mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Thea 12-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
pluspunten zijn de diverse manieren van koffie presenteren, de smaak is prima, de hoeveelheid is goed te regelen evenals de sterkte van het aroma, melk opschuimen gaat goed. Minpunten: de watercontainer is snel leeg (soms al na 4 capucino) de lekbak is erg onhandig om te legen, hij is snel vol en erg ondiep zodat het enige evenwichtskunst vereist om niet de helft te verliezen voordat de gootsteen is bereikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed
Leon1976 06-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi handig apparaat vooral als je van "gewone" koffie houd. zeer eenvoudig te bedienen en schoon te maken.
Tevens is het handig dat je gemalen koffie kunt toevoegen als je decafe wilt drinken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Arthur 27-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Heerlijke koffie en gemakkelijk te bedienen. Ook handig dat je het melk reservoir kan loskoppelen en in de koelkast kan zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Donnyvdw 24-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Geweldig apparaat, laat zich zeer gemakkelijk bedienen.

De koffie smaakt heerlijk en kan zich geheel naar eigen wens aan laten passen (sterkte, hoeveelheid melk etc).

Ook is het zeer eenvoudig om het apparaat na gebruik te reinigen, dit is vaak bij andere apparaten wel eens een struikelpunt.

Ik raad de hd8847/01 zeer aan voor een ieder die zichzelf wil verwennen met een heerlijke bak koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Fence1 11-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heb de 8847 sinds een paar dagen en ik ben enorm tevreden over de machine. Duurt even voordat je de juiste instellingen hebt gevonden maar dan heb je echt enorm goede koffie die (in tegenstelling tot berichten op diverse fora) goed heet wordt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews