Bosch TAS1255GB - Reviews

8,7 Lees 41 reviews
Specificaties
Aantal kopjes per keer
1
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
cappuccino, chocolademelk, espresso, koffie, thee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 41 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JAN AALDERING 08-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
wIJ ZIJN ERG TEVREDEN MET DIT APPARAAT,ZO BRENGT HET BV BIJ DE SMAAK DE VERSCHILLENDE SMAKEN ECHT AFZONDERLIJK NAAR VOREN.EN HET IS LEUK OM ER VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN MEE TE HEBBEN,WAT BIJ ONS ALS 4-MANS GEZINNETJE ECHT NAAR VOREN KOMT.WE DENKEN ECHTER DAT DIT APPERAAT ÉÉN NADEEL HEEFT....HET WERKT VERSLAVING IN DE HAND...(PS DIT LAATSTE MOET NIET ZO HEEL SERIEUS GENOMEN WORDEN)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robin93 29-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Lekkere koffie, wij zijn met de cashback actie overgestapt op de tassimo, wij dronken eerst senseo en die waren we zat. dit is zeker een verbetering en een aanrader als je de senseo zak ben. meer smaak, sterker, niet waterig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
janet borgdorff 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijk een apparaat dat echte koffie zet. De koffie is echt heet. Nog heter dan dat ik de koffie met de hand zet. Makkelijk schoon te maken, zodat een kopje thee of die heerlijke choco of latte macchiato in een handomdraai ook is gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Trix77 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De Keuze van de verschillende soorten koffie thee en chocolade is groot.
Nadeel is dat je niet alles overal kunt kopen en de prijs van de cups. Maar het is en blijft zo wel een verwennerij!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ellen Schouten23 14-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Koffie is heerlijk. Leuk dat er zoveel mogelijkheden zijn om uit te kiezen. Voor elk wat wils en voor elke stemming een geschikte soort koffie, thee of chocoladedrank! Helemaal top! Werkt snel, niets wordt vies, iedereen tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Harold ritzen 13-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Kreeg een demonstratie bij mediamarkt. Ik was opzoek naar een goed koffieapparaat omdat mij dolce gusto circulo helaas was overleden. Als je eenmaal deze kwaliteit koffie gewend bent wil je niet meer terug naar senseoapparaten. Deze koffie was net zo lekker als van de dolce gusto en de prijs was ook nog eens zeer scherp. Een koffiepad apparaat is duurder maar nu heb je iets exclusiefs. Bovendien was het apparaat leverbaar in mijn kleur. Blauw dus. Ben al dik tevreden. Hoop dat dit een duurzaam apparaat is. Ziet er in ieder geval kwalitatief goed uit. Aanrader. Harold

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Diederik1939 13-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Alles gaat automatisch door het scannen. Chapeau !
Ruime keuze voor allerlei dranken, 1 apparaat is nu
genoeg.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
hammer61 10-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Mooi vormgegeven en makkelijk hanteerbaar apparaat! Latte Macchiato is nu al de favoriet hier in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
fvdh63 09-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
De Bosch Tassimo is een multifunctioneel apparaat om koffie, thee en chocoladedrank van Tassimo te zetten. Het vormgeving van het apparaat ziet er prachtig uit en dat is voor mij tegelijk één van de belangrijkste redenen geweest het aan te schaffen. Het gebruiksgemak is erg voldoende, het waterreservoir wordt met een speciale handeling in het apparaat geplaatst, dit vraagt enige oefening maar na een aantal malen gaat dit in een oogwenk. De koffiesoorten en de thee van Tassimo smaakt heerlijk, daartegenover smaakt de chocoladedrank van Milka flauw en waterig maar dit valt het apparaat van Bosch moeilijk aan te rekenen. Wat ik wel een minpunt van het apparaat vind is de toets/knop om het koffiezetten te starten (dus niet de on/off knop)...deze toets heeft al verscheiden malen dienst geweigerd; het hefmechanisme bewoog ik dan enkele malen op en neer en vervolgens werd de koffie wel gezet maar dit is natuurlijk geen normale gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
sjana59 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Bosch TAS 1255 is een modern handig klein veelzijdig apparaat. Eenvoudig in bediening en heerlijke variaties dranken in een handomdraai gemaakt...puur genieten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Diawil 04-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Het apparaat is prima van formaat, makkelijk ergens neer te zetten.
Met behulp van de snelgids had ik binnen enkele minuten een heerlijk bakkie koffie.
veel keuze w.b. smaken en mogelijkheden, we zijn begonnen met koffie-verkeerd en milka chocolademelk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Alesig 02-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
ik vind het gewoon lekker en je heb verschillende smaken om uit te kiezen. was zo tevreden dat ik deze had aanbevolen aan mijn zoon en die had ook een gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Koos & Roos 02-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Wij hebben de machine aangekocht voor op de camping. De Bosch TAS1255 is uitermate geschikt hiervoor, lage watt 1300 en groot genoeg voor ons. Daarnaast is er een ruime keuze voor de koffiesmaak, voor een ieder is er een smaak te verkrijgen, en de smaak is ook goed. Voor een perfecte keuze, top machine.

Met vriendlijke groet,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Chantal Baars 01-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Sinds een paar dagen de Tassimo-machine in huis. Makkelijk operationeel te maken en daarna kun je meteen van start met het bereiden van een lekker koffie, cappuccino, latte machiato of een beker Oreo, Milka of een kop thee. Het bereiding duurt niet heel lang (grofweg een minuut) maar het resultaat mag er zijn. Smaakvolle, warme en heerlijke koppen koffie, thee of choco.
De Tassimo-koffie/thee/choco is te koop bij Albert Heijn en Jumbo. Ook via de website van Tassimo zelf. Per pak ong. 5 euro. Leuke kleurtjes!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
KoffieQueen 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Erg blij met de machine. Makkelijk te gebruiken. Mooi om naar te kijken. Voegt een mooie kleur aan mijn keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
josenmar 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooi klein apparaat met vele mogelijkheden. Lekkere koffie. Alleen disc,s wat duur. Andere dranken, zoals chocomel ook erg lekker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Corrie kuiken 31-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,6
Het is een super apparaat, alleen jammer dat de cups zo duur zijn en dat niet alle smaken in de winkel te koop zijn, je kan ze bestellen maar er komen te hoge verzendkosten bij, voor voor de rest superrrrrr

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Onvoldoende
sid74 30-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
koffie kan nog beter smaken en design kan nog mooier.
koffie cups zijn nog aan de prijzige kant.
wat de duurzaamheid betreft dat moet wij nog allemaal nog ondervinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Koffiedrinker411 30-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Klein en fijn, handig in het dagelijkse gebruik en een goede volle koffie en andere
warme dranken zoals thee, chocolade en speciale koffiesmaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
daisy26264 28-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
zeer handig in gebruik als je alleen thuis bent om een lekker kopje cappuccino te maken
of lekker kopje thee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews