Bosch TAS1251 - Reviews

8,8 Lees 30 reviews
Best Reviewed apr 2015 Bosch TAS1251
Best Reviewed april 2015
Laagste prijzen
Specificaties
Volautomatisch
ja (koffie)
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, cappuccino, chocolademelk, hete melk, koffie, latte macchiato, thee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Az87 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik kan nog niet over de duurzaamheid oordelen gezien ik de apparaat nog maar paas dagen in het bezit heb. Ik heb cafe latte en oreo geprobeerd,en die beide smaken perfect. De hoeveelheid koffie vind ik wel een beetje tegenvallen. Apparaat zelf vind ik heel mooi, en precies groot genoeg qua groote.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
lotus2000 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goed apparaat en niet duur. Zeker niet met de cash-back korting. Vooral de Oreo en de Milka smaken worden hier door de kinderen veel gedronken.

Tot nu toe maar 2 min puntjes:
De pads zijn naar verhouding met andere apparaten duur.
De sterkte is niet aan te passen door meer of minder lang te laten lopen.

Voor de rest niets dan lof over het apparaat,

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Yargic 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Best Lekker en heel gebruiksvriendelijk. Je kan zo veel verschillende maken met 1 apparaat.
Bedankt Bosch Super machine!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
suzan2702 28-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
ik ben er erg blij mee voor al omdat de koffie lekker heet is heerlijk zo als het hoort !! de prijs is ook goed te doen !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
carolrom 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
mooi apparaat en hete producten. veel keuze,s in soorten dranken. mooie actie met de cashback van Bosch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
IngridMarjo 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Ik heb de Tassimo gekocht vanwege de hele goede reviews die ik las. De smaak vond ik even wennen. Nu ik eraan gewend ben, vind ik het lekkere koffie. Het is niet te vergelijken met gewone filterkoffie. Het is een klein cadeautje.
Je kunt veel verschillende variaties maken, maar sommige heb ik nog niet in de winkel kunnen vinden. De prijs per T-disk is wel relatief hoog. En er is veel verpakkingsmateriaal nodig. Dat is jammer.
Qua vormgeving vind ik het fijn dat hij weinig ruimte inneemt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Blodborn 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Betere smaak dan veel andere soortgelijke machines. Simpel in gebruik. Ziet er modern en toch vriendelijk uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Hexc 23-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Smaak goed, Grote keus uit diverse smaken, makkelijk te gebruiken, Vormgeving mag wat meer speels, Duurzaamheid nog geen idee, maar het is een Bosch dus behoort heel goed te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Dann1s 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
De smaak heeft niks met het apparaat te maken maar wel met de capsules die ik in de winkel koop. De smaak beschouw ik als hoogwaardig. Qua mogelijkheden biedt de TAS1251 uitsluitend waarvoor het gemaakt is, namelijk een knop om het drankje mee te gaan maken. Bij de soorten dranken die twee verschillende capsules gebruiken moet je bij het invoeren van de tweede capsule opnieuw op het knopje drukken. Het gebruiksgemak beoordeel ik ruim voldoende. De vormgeving is in orde en het apparaat voelt duurzaam aan; De hendel voelt stevig en de rest van het apparaat massief.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Magda42 08-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Makkelijk in gebruik. Schoonmaken eenvoudig
De koffie smaakt ook goed. Er zijn best veel mogelijkheden in de smaken dus voor iedereen om iets te kiezen, ook voor de kids. De cups zijn goed verkrijgbaar in de supermarkten, dus hoeft niet via internet te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
shorty67 05-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Heerlijke smaak van de verschillende producten en geen kruising van de verschillende smaken,thee smaakt naar thee en koffie of chocomel naar hun eigen smaak,geweldig apparaat,ik beveel het zeker aan andere mensen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mehrara 03-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
In spite of buying one device, I utilize multiple functions available in small kitchen, all very economically!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
jajop 02-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
lekkere koffie/latte macchiato/cappuccino etc etc. Lekker klein apparaat, makkelijk in gebruik en te reinigen. Hip kleurtje (pink). Blij mee :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hoeffie71 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Prijstechnisch een leuk koopje met de cashback. Toch wel even goed de instructie uitpluizen, anders lijkt het erop dat het apparaat niet naar behoren werkt. Maar na het lezen van de instructie werkt hij goed. Ook niet vergeten 1e keer laten reinigen. Het compacte formaat is perfect. Ik ben heel blij met deze koop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
alfredosix 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
duurzaamheid kan ik op deze korte termijn weinig over zeggen. Het is een leuke hippe machine om in de keuken te hebben staan. Erg makkelijk apparaat om bijvoordbeeld een heerlijk bakje (milka) choco te maken en op de juiste temperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
C.Vogel 30-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Een mooi compact apparaat, neemt weinig ruimte in en is toch heel veelzijdig. Voor iedereen zijn eigen smaak en bovendien lekker warm.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
nuriav 28-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Goed apparaat met heerlijke koffie en oreo drankje!
De handleiding is niet erg duidelijk die erbij zit, waardoor het aan het begin wat lastig is om uit te vinden hoe alles werkt. Wanneer je dit uitgevonden hebt is het apparaat heel makkelijk te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
chica66 28-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijne machine om te gebruiken.
Veel keus in smaak ,maar kostbaar in de aanschaf.
Een leuke vormgeving en een leuke kleur.
Het apparaat is gelukkig niet al te groot van formaat.
Met een simpele druk een lekker bakkie!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Debster86 23-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
ik vind het een erg mooi apparaat. en de producten smaken erg lekker. over de duurzaamheid kan ik niet oordelen want ik heb hem pas een paar dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Jamie30 22-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Makkelijk te bedienen en maakt ook nog eens superlekkere drankjes! Thee voor mijn man, koffie voor mij en warme chocomelk voor de kids. Heel ons gezin heeft er wat aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews