Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch TAS4504

8,6 Lees 40 reviews

Vergelijkbare producten

Jura Z6 Aluminium

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Type
combi-apparaat
Soorten koffie
cappuccino, espresso, heet water, hete melk, koffie, latte macchiato
Jura Z6 Aluminium

Bosch TAS3205

Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, caffe latte, cappuccino, chocolademelk, espresso, latte macchiato, thee
Bosch TAS3205

Jura Impressa A9

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
3
Type
combi-apparaat
Jura Impressa A9

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 40 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique Westerink 01-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
De koffie is perfect om temperatuur., wat heel belangrijk is voor een echte koffiedrinker.
Supermooi en stabiel apparaat, nu al erg tevreden.
Echt een aanrader vindt ik.
De smaak van tassimo is lekkerder dan alle andere koffie
Voor mij nu al een 10.

Met vriendelijke groet,
M.W.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mamsiewamsie 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Prachtig mooi apparaat. Eerste in gebruik name was even wat werk met omspoelen en door laten lopen. Koffie zetten gaat heel gemakkelijk met de pads/cups.
Koffie is in ieder geval lekker heet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Jwing 24-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Rather compact coffee machine, easy to use and quite a lot of choices for beverage. We are using it every day and quite satisfied with it.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
joja2015 24-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met veel keuze uit verschillende smaken. Handig in gebruik. De kinderen kunnen de Tassimo zelf bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Gebruiker90 21-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Mooi apparaat, tevreden met de functionaliteit. Hoewel het spoelprogramma wel zou mogen beginnen met heet water, i.p.v. koud water, dit maakt het zetten van enkel heet water lastiger. Dit komt doordat je eerst het spoelprogramma moet starten, wachten tot hij warm wordt, het water weg moet gooien en dan pas kan vullen met heet water. (dit om eigen theezakjes te kunnen gebruiken)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
namensmij 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Handig en keuze uit veel smaken. Duurt wel iets langer maar smaak is zeker goed te noemen. Helaas niet overal alle maken op voorraad maar internet is ook een optie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Pientje67 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Mooi apparaat met super veel mogelijkheden. Geweldig dat ie gelijk warm is en alle smaken zijn goed vol van smaak. Ik ben er super blij mee en het staat nog leuk in mijn keuken ook!! Top ding!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
keesh58 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, daarvoor heb ik hem te kort in huis. Maar al het andere is prima in orde en ben ook zeer tevreden.
Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
harry111 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heb het net binnen en uitgepakt. Het was snel geïnstalleerd en hebben de eerste Macchiato gemaakt. Lekker hoor!

En een apparaat van Bosch is gegarandeerd voor kwaliteit.

We spreken uit ervaring.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
AnkeGod 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden!!
Prachtiges Design.
Makkelijk te bedienen:))
Ik kan de Tassimo van Bosch aanbevelen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Möller 05-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
eendelig weer koffie zoals het hoort .Goede smaak, lekker eenvoudig systeem en veel mogelijkheden om zowel koffie tee of chocomelk te zetten. Veel beter dan Senseo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
WybeR 03-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
De dranken zijn makkelijk in gebruik en de smaak is echt uitstekend.
Het apparaat heeft een nette luxe uitstraling en staat perfect in onze keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
renatemulder 01-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Fijn apparaat, zeer gebruiksvriendelijk. heerlijk die variatie in de koffie zonder allerlei extra poespas apparaten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Wullum150 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Mooi apparaat; handzaam; lekkere koffie; diversiteit aan dranken; alle mogelijkheden nu binnen handbereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
adwipero 30-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Gewoon een mooi en gebruiksvriendelijk apparaat. En de smaak is raak!! In de keuken past hij qua styling goed bij de andere apparatuur. De bediening is niet gecompliceerd en kan door iedereen worden gedaan. Kortom een mooi stukje techniek.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pyrograaf 30-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Koffie is lekker warm, beter dan bij de meeste machines
ook de smaak is uitmuntend, dus een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tompoes2 29-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de Tassimo slechts een paar dagen, maar natuurlijk meteen verschillende soorten koffie uitgeprobeerd. Nadat ik jarenlang een Senseo heb gebruikt kan ik nu zeggen dat ik eindelijk weer echte koffie drink, en dat snel en gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Leeuw13 29-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Lekkere koffie volle bak goed op smaak en lekker warm!
Enigste minpuntje koffie is prijzig!

Verder geen spijt van de aankoop!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Martin0345 28-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Makkelijk in gebruik, vele mogelijkheden en easy to clean voor een mooie prijs! Smaken gaan niet door elkaar wat ik persoonlijk wel verwachtte, kortom; een goed all-round apparaat voor weinig geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
popje51 26-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
nooit meer anders,helemaal blij mee. makkelijk te gebruiken en heel snel. geen spijt gehad om hem te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews