De'Longhi EC 680.M - Reviews

7,8 Lees 13 reviews
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

7,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

larturus 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Tevreden met mijn aankoop

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit koffie komt niet per se uit een grote machine. Dat bewijst de De'Longhi EC680.R Dedica. Met een breedte van slechts 15 centimeter maak je de lekkerste espressovariëteiten.

Ja, ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • compact model
  • warmhoudplaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Yingran Li 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vertaling voor The coffee machine is very beautiful and it is very easily to do. I used to drink coffee from french press. After I use this machine to make coffee I found it is tasty! I love this coffee machine.
Vertaal in plaats daarvan naar The coffie machine is very beautiful and it is very easily to do. I used to drink coffee from french press. After I use this machine to make coffie I found it is tasty! I love this coffee machine.
Het koffiezetapparaat is erg mooi en het is heel gemakkelijk te doen. Ik gebruikte om koffie te drinken uit Franse pers. Nadat ik deze machine te gebruiken om koffie vond ik het is lekker! Ik hou van deze koffiemachine.

Pluspunten

  • mooi
  • lekker
  • easily to use

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
barista-in-de-dop 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

VEEL KWALITEIT OP KLEIN OPPPERVLAK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Wegens beperkte aanrechtblad ruimte lang gezocht naar een klein espressoapparaat met toch alle mogelijkheden voor een barista in de dop: Pompdruk 15 bar- stoom en thee mogelijkheden en overzichtelijke bediening

Pluspunten

  • smal - past op iedere aanrecht
  • proffesionele mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
E. Smits 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Handig compact

Algemene score

8,0
Deze compacte espressomachine neemt weinig ruimte in op het aanrecht. Ondanks het formaat maakt de machine een hele goede espresso, en is er zelfs ruimte om je kopjes te verwarmen. Er is genoeg ruimte om twee espressokopjes tegelijk te zetten. Het waterreservoir is wat klein, maar makkelijk bij te vullen en werkt als een waterreservoir van een Nespressomachine.

Pluspunten

  • Compact
  • 15 bar
  • 3 filters meegeleverd

Minpunten

  • Filters vallen er makkelijk uit bij het uikloppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
L Broers 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

???

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Scherpe prijs, mooi design, eenvoudige bediening. Lekker koffie, makkelijk schoon te meken, uitgebreide koffiepads te koop via internet.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen koffiemolen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
jammy 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Klein, maar fijn

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een mooi design en past op ieders aanrechtblad. Daarnaast zet dit apparaat ook nog eens heerlijke espresso's op een hele eenvoudige manier. Dit kun je niet fout doen!

Pluspunten

  • klein
  • simpel
  • mooi
  • lekker

Minpunten

  • hoeveelheid water niet in te stellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Pascal Kramer 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer compact model voor professioneel bereide koffie

Algemene score

9,0
Ik ben al enige tijd opzoek naar een semi-proffesionele espressoapparaat. Maar stuite vaak op het probleem, dat de machine te groot is of de prijs is te proffesionele voor mij. Per toeval zag ik dit model in de schappen liggen bij de Metro. En heb besloten om na het lezen van proffesionele en consumenten revieuws dit espressoapparaat aan te schaffen. En nu ben ik dus de trotste eigennaar van een degelijke en rubust uitziende Delongi.

Pluspunten

  • compact
  • degelijke uitstraling
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Mag zwaarder zijn

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
monique 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik heerlijke koffie

Algemene score

8,0
makkelijk apparaat. lekker compact. goede hete koffie. melk opschuimen gaat ook heel fijn. tip er zijn veel filmpjes op YouTube van dit apparaat.

Minpunten

  • de ruimte voor het koffiekopje is vrij klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Koffie-genieter 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super lekkere koffie simpel degelijk apparaat

Algemene score

9,0
Perfecte oplossing als je wat anders wil dan senseo, maar geen dure volautomaat van honderden euro's wilt aanschaffen.

Pluspunten

  • Degelijk zwaar apparaat
  • Zeer betaalbaar
  • Volledig te programmeren
  • Makkelijk te reinigen
  • Zet een goede hete bak koffie

Minpunten

  • Handleiding hoe de eerste keer koffie te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Maarten 09-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Basic espressomachine, goed voor de beginner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik deze espressomachine ruim een half jaar en ben tevreden. Als je de instellingen eenmaal onder de knie hebt levert je dat echt prima espresso's op met een mooi cremalaagje. Wel even gesoebat met het vinden van de juiste koffie, sommige blends leidden bij mij tot een espresso-explosie, maar uiteindelijk bij de gemalen espresso van Segafredo uitgekomen (Espresso Casa). Zelf bonen malen laat ik gemakshalve nog maar even achterwege. Zowel qua smaak als eindresultaat en temperatuur geen klachten.

Het is een smal apparaat, mooi design, maar dat gaat wel soms ten koste van functionaliteit. Wil je bijv. twee mokjes tegelijk bereiden (ivm cappuccino) dan oogt het allemaal wat iel op het lekbakje en door de trilling van de machine heb je het idee dat er zo een mok af kan glijden. Ook het warmhoudplaatje (de bovenkant van het apparaat) werkt matig, m.i. heb je hier in de praktijk niet veel aan. Als je koffie gaat bereiden duurt het een tijdje voor het plaatje warm is, nog afgezien van de espressokopjes die erop staan.
De portafilter en de tamper zijn voldoende stevig. Het 1 liter waterreservoir is meer dan toereikend. Het stoompijpje werkt naar behoren voor het opschuimen van melk, de machine en het stoompijpje zijn ook eenvoudig te reinigen. Voor dagelijks gebruik ben ik tevreden over de prijs/kwaliteit en heb ik de basis van het koffiezetten onder de knie gekregen. Het is net even wat meer werk dan een volautomaat, maar dat is m.i. juist de charme en de essentie van het baristavak.

Pluspunten

  • Professioneel design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Warmhoudplaatje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Johan154 29-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,8
Hele mooie kwaliteit van materialen!
Mooi design
klein
stil
schuimt goed melk op


Nadelen.

Koffie is gewoon te koud
zeker het 1e kopje,ook na warmte instelling.

Rvs plaatje krast al als je er naar kijkt.

Machine 1.5 week in huis gehad en het ontkalk lampje ging al branden. ..

Ik vond ook de koffie niet sterk genoeg met cappuchino (dark roast segafredo)

Met es servings pad ging de piston veel te zwaar.

Kortom erg jammer van de missers van dit mooie apparaat.

Ik heb ook de 830 in huis gehad met automatische cappuchino maar die was nog kouder.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
22black 02-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Ziet er mooi uit maar straalt wel heel erg Chinese kwaliteit uit. Opvangbakje is ontzettend dun en wiebelig. Aan/uit knop zit onhandig aan de zijkant. In koffiehouder kan maar beperkte hoeveelheid koffie(anders sluit piston niet meer) dus zelfs met grootste houder (2 kopjes) kun je amper een "dubbele" espresso zetten. Ben benieuwd hoe lang pistonhouder mee gaat want ook deze doet niet echt robuust aan. Koffie is wel erg lekker maar had hiervoor een DeLongi EC 270 en zou deze prefereren boven de EC 680 (veel degelijker)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende