De'Longhi ECAM 28.465.M - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 De'Longhi ECAM 28.465.M
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suzanne 18-02-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
Zeer onbetrouwbaar apparaat. Als het werkt dan gaat het prima en is de koffie lekker, maar hij is in een jaar tijd al 4x stuk geweest. DeLonghi geeft daarbij niet thuis. Ik ben geneigd om een andere te gaan kopen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Martin 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte koffiemachine. Zeker voor cappuccino en Latte. De koffie is heel heet en de schuim is uitstekend.

Pluspunten

  • Melkschuim
  • Temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede en warme koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De verkoper heeft niets teveel gezegd. Goede voorlichting en daarom tot deze produktkeuze gekomen. Prima apparaat, gebruiksvriendelijk en prima instelbaar

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Koffie van goede smaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Peet 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Delongi volautomaat PrimaDonna S de Luxe

Algemene score

9,0
Wij zijn allebei gek op goede koffie maar drinken onze koffie graag op verschillende manieren....zij veelal zwart met een zoetje maar ook met regelmaat een Latte macciato.
Ik ben zelf echt een cappuccino slurper dus met deze alleskunner die echt heel eenvoudig in gebruik is , zijn wij erg blij met onze aankoop.
Waar wij ook op vielen is het strakke design van de PrimaDonna S de Luxe maar dat is een persoonlijke keus.
Waar wij natuurlijk ook blij mee zijn is de service aan huis en de garantie.....daar werden wij door een collega van mijn werk op geattendeerd omdat hij zelf daar een positieve ervaring mee heeft gehad.
Wij hopen natuurlijk nog erg lang veel koffie plezier te hebben van onze machine ....

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Makkelijk in gebruik
  • Extra garantie
  • Makkelijk reinigingssysteem
  • Strak design

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.Verhaegen 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Longhi volautomatisch koffiezet machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu met 1 druk op de knop een heerlijke koffie,een aanwinst en een sieraad op de aanrecht. Voortreffelijke smaak. Alleen jammer dat we geen workshop aan huis krijgen terwijl dit wel werd verteld in de winkel, maar moeilijk kan het niet zijn.

Pluspunten

  • Niet al te groot.
  • Snel gereed ivm de opwarmtijd.
  • Goede schuimkraag.

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijk cappucino. Het apparaat werkt voorteffelijk. Een week in huis em kan niet meer zonder. Het plaatsen van de melkdispencer is eenvoudig en na gebruik simpel weer in koelkast te plaats. Zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Capucino
  • Melkdispencer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PrimaDonna

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de machine enige dagen in ons bezit en uitgebreid getest met de Espressobonen van de Hema.
De koffie smaakt goed in alle varianten.
De sterkte, hoeveelheid en temperatuur is makkelijk in te stellen.
Echt veel beter dan de Senseo-paus.

Reageer

Marcel 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, lekkere koffie, veel gebruiksmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken gekozen voor deze volautomaat. Het is een mooi, relatief stil en niet al te groot solide apparaat met zeer veel mogelijkheden, zeker ook qua melkproducten. En reviews waren erg goed. Toen we ook nog een zeer goede actieprijs kregen was het niet moeilijk kiezen. En gelukkig vonden we zelf de koffie na aankoop ook erg lekker.

Pluspunten

  • Mooi, solide en relatief smal
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden
  • Prima smaak

Minpunten

  • Eigen gebruikersprofiel voegt weinig toe

Reageer

Miriam Meijer 13-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Drama machine!

Algemene score

4,0
In principe doet de machine alles wat hij moet doen en zet prima koffie. Maar na minder dan een jaar was de bonenmolen al kapot. Delonghi heeft geen eigen technische dienst maar reparateurs waarmee ze in zee gaan. Het vervangen duurde een eeuwigheid, machine drie! maanden kwijt, reparateur gaf aan nooit meer met Delonghi in zee te gaan. Na driekwart jaar was weer de bonenmolen kapot en de garantie inmiddels voorbij. Weer de molen (nu zelf) gerepareerd. Helaas na nog geen half jaar weer hetzelfde euvel. En geen vervangende aalinrichting te krijgen. Wat een drama apparaat! Veel te veel betaald voor die paar koppen koffie die het apparaat uiteindelijk gezet heeft. Hij heeft meer stil gestaan dan gewerkt. Nu een Jura volautomaat gekocht. Wat een verademing! Drie jaar garantie en heerlijke koffie. Voor ons nooit meer Delonghi!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • simpel gebruiksgemak

Minpunten

  • slechte kwaliteit
  • geen onderdelen te verkrijgen
  • Geen eigen servicedienst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van De’Longhi 27-11-2017

Geachte mevrouw Meijer,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig.nl.
Wij hebben inmiddels al via de e-mail contact met u gehad ivm. uw slechte cijfer voor de duurzaamheid.
In Nederland hebben wij gewoon monteurs beschikbaar, echter niet in Frankrijk waar u het apparaat heeft laten controleren/repareren. Jammer dat u heeft gekozen voor een ander merk, echter wensen wij u veel plezier met uw nieuwe apparaat.

De'Longhi Group Nederland

Reageer

Monique 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima-donna S de luxe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duur apparaat! Mooi design, makkelijk in gebruik, heerlijke hete koffie, cappuccino e.d., groot reservoir voor water en bonen. Aparte melkpan voor de cappuccino en warme melk. Eenvoudig schoon te maken/houden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Duur

Reageer

Bauke 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit, gebruiksvriendelijk eenvoudig te reinigen, makkelijke opschuimer welke in dikte is in te stellen en waarvan de kop makkelijk is te reinigen, de kan met melk kun je daarna losnemen en in de koelkast koel bewaren, verschillende instel mogelijkheden waaronder de temperatuur van het water

Pluspunten

  • Waterreservoir zit aan de voorkant
  • Water echt heet in te stellen
  • Opschuimer is echt goed

Minpunten

  • Ken ik nog niet

Reageer

Gino 18-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Heerlijke espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat is goed instelbaar. Ook goed in te stellen op een kopje goede espresso. Bij mij is dat 20 ml. De meeste volautomaten doen minimaal 30 ml. Ook zeer goed in te stellen is de cappuccino.
Een keer instellen en je houd een heerlijke cappuccino. Verder makkelijk in onderhoud en na een half jaar gebruik nog geen enkel probleem.

Pluspunten

  • Instelbare espresso 20 ml
  • Heerlijke capuccino
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Tot nu toe betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nina 16-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

De beste koffie volautomaat

Algemene score

10,0
Mooie compacte machine, warme/hete koffie. Mooie en lekkere cappuccino en latte macchiato. Machine goed schoon te maken

Pluspunten

  • Goede warme koffie
  • Gemakkelijk te maken cappuccino en latte macchiato
  • Mooie rvs machine

Minpunten

  • geen

Reageer

Rob 02-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Mijn beste espressoapparaat ever.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte machine, warme/hete koffie. Mooie en lekkere cappuccino en latte macchiato. Machine goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede warme koffie
  • Gemakkelijk te maken cappuccino en latte macchiato
  • Mooie machine

Minpunten

  • Bij opstarten even geduld, maar is slechts 55 sec.
  • geen

Reageer

Wim 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtige koffiemachine DeLonghi Prima Donna, was een speciale aanbieding. Goede prijs/kwaliteit verhouding, voldoet aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • met aparte melkkan
  • makkelijk schoonmaken

Reageer

Ron 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig strakke machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn gevallen voor het uiterlijk van de machine, mooi strak en modern. Net zoals onze nieuwe keuken. De bediening is eenvoudig en het onderhoud is ook geen al te moeilijk probleem. De gezette koffie is ook prima alleen de juiste hoeveelheid en sterkte daar zijn we nog naar opzoek.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • prijs

Minpunten

  • expresso maken ?

Reageer

kleintje 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

luxe uitstraling mooi rvs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie en wat ik belangrijk is dat de koffie heet is ook met de melk,
En makkelijk in de bediening en in het gebruik.

Pluspunten

  • bediening gemak
  • hete koffie

Minpunten

  • nog geen
  • nog geen

Reageer

bianca 22-07-2017
  • Product paar weken in bezit

De longhi prima donna s deluxe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer luxe uitstraling apparaat, eenvoudige bediening en lekkere koffie en cappucino. voor ons groot pluspunt dat er ook een heetwaterpunt is.

Pluspunten

  • apart heet water

Minpunten

  • dat ie iedere keer reinigt zodra hij weer aan gaat

Reageer

Jeltje 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie look

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Mooi apparaat maar wat het belangrijkste is eindelijk een apparaat gevonden die HETE koffie geeft lekker schuim en super makkelijk schoonmaken

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Lekker van smaakv

Minpunten

  • Geen

Reageer

Kees 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische apparaat, heerlijke koffie, makkelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na een lange zoektocht in het enorme aanbod van volautomatische espresso machines is onze keuze gevallen op Delonghi. De combinatie van een mooi en strak design, de eenvoudige bediening, het onderhoudsvriendelijk ontwerp en de fantastische koffie waren voor ons doorslaggevend.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Warme koffie
  • Heerlijke melkschuim
  • Makkelijke bediening
  • Eenvoudige reiniging

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews