De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 132 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald K 04-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, neem weinig ruimte in beslag

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, stuk stiller dan de vorige die ik had. Nadeel bij dit model is dat de hoeveelheid water en koffiebonen die in de reservoirs gaan wat kleiner is, maar dat is wel logisch omdat het een klein model is.
Koffie en cappuccino zijn prima in verschillende sterktes te zetten.

Pluspunten

  • klein
  • stil
  • goede koffie
  • lekker heet

Minpunten

  • klein koffiebonen reservoir
  • klein waterreservoir (1,3 liter)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toon 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
lOm de lekkere koffie.. had ik bij vrienden geproeft. en wij vonden de koffie lekker .en ik vond vooral het apparaad ook mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Babs 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETAM36.365.M

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Eenvoudig binnenwerk te verwijderen, makkelijk schoon te maken en etrug te plaatsen. Mooie RVS afwerking. Groot waterreservoir dat ook nog eens niet recht omhoog hoeft zodat plaatsing onder een keukenkastje prima kan.

Pluspunten

  • RVS
  • Groot water reservoir

Minpunten

  • Waterontharder filter steeds vernieuwen
  • 10 euro per 2 maanden

Reageer

Lucie van Cranenburgh 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

5,0
Prachtige volautomatische machine. Doet alles automatisch. Van het zetten van verschillende soorten koffie tot het schoonspoelen van het apparaat.
Waarschuwingen als koffie of water moet worden bijgevuld.

Pluspunten

  • Volautomaat
  • helder display
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Relatief kostbare reinigingmiddelen en filters

Reageer

Rosemarie Nefs 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie met veel mogelijkheden zoals cappucino. Eenvoudig gebruiksgemak. Mijn tweede machine. Gewoon uitermate tevreden oer de longhi

Pluspunten

  • Verschillende varianten
  • Lekkere koffie
  • Compact design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet 25-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, mooie stevige machine, gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

7,0
Gekozen voor een volautomaat met koffiebonen omdat het gebruiksvriendelijk is en vers gemalen bonen vinden wij toch lekkerder dan de nespresso cups. In de praktijk blijkt dit ook zeker het geval en zijn wij voor 80% tevreden. Nadeel is het toch wel erg kleine bonen- en waterreservoir.

Pluspunten

  • met 1 druk op de knop cappucino of latte
  • op ieders smaak instelbaar
  • vrij snel opgewarmd

Minpunten

  • heel klein bonenreservoir
  • heel klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

sjaakie koekebakker 23-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

7,0
mooi strak design en lekkere koffie, aanwinst voor ieder huishouden, Aanrader. Prijs kwaliteit boven verwachting

Pluspunten

  • mooie design
  • warme koffie
  • alle specialiteiten persoonlijk instelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Adri 11-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zo gemakkelijk een goed bakje koffie

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
Heb jaren getwijfeld en heb nu spijt dat de prima donna XS niet eerder gekocht heb. Zo makkelijk en lekker

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Eenvoudig te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tikkel 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Een echte Italiaanse koffiemachine met een superstrak en compact design voor een heel betaalbare prijs!

Pluspunten

  • Design
  • Italiaanse koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kees 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening,goede instel mogelijkheden.

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Kwaliteit in uitvoering en in bediening,compact en groots in smaak naar ieder zijn smaak in te stellen.

Pluspunten

  • compact
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corfo 24-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima donna XS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

10,0
Maak een perfecte Cappucino, latte Machiatto. Mooie stevige melktop. Gebruiksvriendelijk. Makkelijk reinigen en ontkalken.

Pluspunten

  • Voortreffelijke cappuccino
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mireille 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Geweldige koffiemachine

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
Deze prachtige machine cadeau gekregen en we genieten nu elke dag van heerlijke koffie. Ontzettend veel mogelijheden om alles naar je iegen zin in te stellen.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Veel mogelijkheden
  • geweldige cremalaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Longhi ETAM36.365.M 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig model, heel chique in rvs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
Mooie koffiemachine, degelijk product. chique vormgeving. Zet goede koffie en is eenvoudig in de bediening

Pluspunten

  • goede koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heijboer 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm Goede koffie Zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Ervaring met 2 eerdere apparaten.Goede kwaliteit/prijs verhouding. Goede koffie en een perfecte cappucino . A.lle lof

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GAH 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Longhi PrimaDonna XS

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Mooi compact apparaat.
Straalt ook degelijkheid uit.
Veel mogelijkheden en goede beoordelingen.
Kortom, juiste keuze als je een niet al te grote machine wilt hebben.

Pluspunten

  • compact
  • goede prijs / kwaliteit

Minpunten

  • je moet wel frequent schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans46 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
ik zocht een goede volautomatische koffiezetapparaat toen las ik de goede reviews deze machine kreeg goede cijfers. dus besteld en gelijk geprobeerd en ja koffie was perfect voldoet aan al mijn wensen dus lekkere koffie en een mooi uiterlijk en veel functies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonnie 17-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine gekocht, omdat voorheen al een delonghi heb gehad en deze beviel ook goed. Na 10 jaar bewijst hij nog steeds dienst, bij mijn vriendin. De nieuwe prima-donna is iets kleiner, wat ik wel mooi vind. Alleen, moet je wel, erg vaak de bonen en het water bij vullen.

Pluspunten

  • Mooie slank apparaat.

Minpunten

  • Klein reservaat voor bonen en water

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 08-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hete koffie

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld welk apparaat het zou worden. Zijn blij nu met de echte hete koffie en de lekkere smaak van koffie en de cappuccino. Makkelijk te bedienen en een stoere vormgeving. Staat goed in onze keuken.

Pluspunten

  • hete koffie
  • gemakkelijke reiniging

Minpunten

  • maakt bij het malen wel redelijk wat geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DELONGHI TOP KWALITEIT 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super ambachtelijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

9,0
De koffiemachine zorgt ervoor dat je heerlijke koffiebonen en verse melk heerlijk warm in elke gewenste koffie soorteen aanvullingnxijnnop elke gewenste moment. En het aller mooiste van allemaal het is in een mum van tijd klaar. En het apparaat is makkelijk en snel schoon te houden en krijgen

Pluspunten

  • Snel
  • Warm
  • Makkelijk schoon te houden
  • Koffie mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 05-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zilver

Algemene score

8,0
Keuze gemaakt na goede uitleg verkoper bij BCC. Dit type bestaat al langere tijd. Weinig tot geen klachten van klanten. Makkelijk in gebruik en goed schoon te houden. Goede koffie.
Kan nog geen goede beoordeling geven over smaak, eigen ervaring. Pas 1 dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews