De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 99 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

toon 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

8,0
lOm de lekkere koffie.. had ik bij vrienden geproeft. en wij vonden de koffie lekker .en ik vond vooral het apparaad ook mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Babs 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETAM36.365.M

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

8,0
Eenvoudig binnenwerk te verwijderen, makkelijk schoon te maken en etrug te plaatsen. Mooie RVS afwerking. Groot waterreservoir dat ook nog eens niet recht omhoog hoeft zodat plaatsing onder een keukenkastje prima kan.

Pluspunten

  • RVS
  • Groot water reservoir

Minpunten

  • Waterontharder filter steeds vernieuwen
  • 10 euro per 2 maanden

Reageer

Lucie van Cranenburgh 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

5,0
Prachtige volautomatische machine. Doet alles automatisch. Van het zetten van verschillende soorten koffie tot het schoonspoelen van het apparaat.
Waarschuwingen als koffie of water moet worden bijgevuld.

Pluspunten

  • Volautomaat
  • helder display
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Relatief kostbare reinigingmiddelen en filters

Reageer

Thea Blijleven 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en toch een volwaardige machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht ( DeLonghi Autentica ETAM 29.660.SB) omdat ik al ervaring had met DeLonghi alleen dat was Nespresso. Daarna een andere koffiemachine gekocht maar na 3 jaar TOCH weer terug naar DeLonghi. En daar heb ik ZO GEEN spijt van ☺️. Compacte machine en ook weer zulke lekkere koffie. Alleen nu met koffiebonen en geen Nespresso meer, maar dat is een persoonlijke keuze. Nooit meer een ander merk gewoon DeLonghi 👌🏼👍🏼

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Prijs kwaliteit is goed

Minpunten

  • kan er geen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Huijgen 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design en fantastische koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

10,0
Prachtig design en fantastische koffie in 1 apparaat!
In no Time een prima goed kopje koffie.
Heel makkelijk in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bertje 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

8,0
mooi degelijk apparaat, energiezuinig.
nog niet lang in gebruik maar nu al enorm tevreden ik zeg doen

Pluspunten

  • degelijk
  • makelijk in gebruik

Minpunten

  • waterreservoir mag groter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling, duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

9,0
Lekker alle soorten koffie, zeer goede service, makkelijk schoon te maken en een zeer mooie professionele uitstraling.

Pluspunten

  • Alle soorten koffie
  • Duidelijk display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Westerhuis 06-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Deze koffiemachine is een feestje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

10,0
Fijne, gebruikt vriendelijke machine. We hebben twee machine's 1 zakelijk en 1 prive. Super solide, Proffesionele gebruiksvriendelijke koffiemachine. Elke keer is het fijn om iets leuks te doen met de machine al is het van verse munt thee zetten tot een goeie cappuccino.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

10,0
Wij hebben na zorgvuldig vergelijken voor de xs prima donna etam 36.365.M gekozen. Het design is prachtig. De machine is kompakt wat in een kleinere keuken perfekt is. Hij is gemakkelijk te installeren en zet een lekkere kop koffie of cappucino. Wat voor ons ook mee telde was de service aan huis.

Pluspunten

  • mooie smalle machine die toch alles kan

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jim 17-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

8,0
te kort in huis nog geen oordeel , maar heerlijke koffie tot nu toe,mooi van uiterlijk
enkel tuitje van melk had wat langer gekund

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pedro 10-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact met een heerlijke capuchino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

9,0
Ik ben tot op heden zeer tevreden. Makkelijk in onderhoud en pakt weinig ruimte. De mogelijkheden zijn ruim met heerlijke smaken.

Pluspunten

  • Compact
  • Smaken

Minpunten

  • Bonenbak aan de kleine kant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 19-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design, functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

7,0
Compacte machine, geheel in RVS hierdoor goed schoon te houden, duidelijke bediening en veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Makkelijke en duidelijke bediening,
  • Mooie compacte uitvoering

Minpunten

  • bonen reservoir zou groter mogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avalon 06-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk gebruik voor een goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

8,0
het afneembare melkreserv. zet je zo weer in de koelkast. geen geknoei met losse kannetjes en teruggieten. apparaat werkt goed veel mogelijkheden qua sterkte en groote van je koffie, was niet het goedkoopste apparaat, maar nu na 4 weken wil ik niks anders meer. cappucino latte zo gemaakt of gewoon een lekkere espresso .... enige wat we nog uit moeten zoeken is het ontkalken . vind na 4 weken ondanks kalkstaafje erin het erg snel aangeven dat er ontkalt moet worden... En we kunnen niet vinden hoe dat moet.

Pluspunten

  • goeie hete koffie
  • los melkreservoeir

Minpunten

  • ontkalken is een dingetje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjeng 14-07-2018
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

8,0
Ik heb hem nog niet gebruikt omdat de eerdere De Longhi uitstekend beviel en al 6jaar mee gaat en nieuwe gekocht

Reageer

Natasja 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, degelijke en complete volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

9,0
Mooie, degelijke machine en eenvoudig in gebruik. Pas 2 dagen in gebruik maar tot nu toe erg tevreden over het eindresultaat en het gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heerlijke koffie 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

8,0
Tot nu toe na 4 kopjes koffie zijn we heel tevreden. Dit is ons 3e koffiezet apparaat, en we kunnen er niet meer buiten. De laatste hebben we precies 6 jaar gehad en vertoonde al een aantal weken kuren. Dus op zoek naar een nieuwe.
Fijne machine, veel keus , lekker hete koffie mooi model, makkelijk schoon te maken
Het is wat wij ervan verwachten.

Pluspunten

  • Elegant en smal

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima donaXs 10-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delinking etam3365m

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

9,0
dit is een sierraad in mijn keuken. Degelijk betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Mooie vormgeving en goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.van Haren 15-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

10,0
Wij waren al jaren van plan om dit apparaat te kopen en nu is het er eindelijk van gekomen. We hadden ook jarenlang verschillende apparaten voor verschillende soorten koffie. Nu gelukkig nog maar 1 apparaat met alle mogelijkheden in 1. Het is een behoorlijke investering, maar wij willen niet meer anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joost 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

8,0
apparaat is makkelijk schoon te maken
apparaat is mooi om te zien
apparaat is niet te groot kan overal geplaatst worden

Pluspunten

  • makelijk schoon te maken
  • makelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lion 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi koffieapparaat

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

9,0
zeer goed koffie apparaat lekker koffie komt er uit een aanrader met veel mogelijkheden en verschillende koffie smaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews