De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M - Reviews

Best Reviewed feb 2017 De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M
Best Reviewed februari 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
caffe latte, cappuccino, espresso, hete melk, latte macchiato, lungo
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie Verkerk 08-09-2017 Product paar weken in bezit

Prachtig Design, met veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In deze prijsklasse is het echt een mooi apparaat. Weinig tot geen plastic, maar robuust en compacte metaaluitstraling. Binnen een handomdraai zet je een lekker bakje koffie, of maak je met het automatische melksysteem een cappucino of een latte. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Design
  • Keuzemogelijkheden
  • Volautomatisch
  • Zelfreinigend
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Waterreservoir snel leeg
  • Lekbakje snel vol

Reageer

Anthony 27-08-2017 Product paar weken in bezit

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Volautomatisch dus gemakkelijke bediening van het apparaat. Prima display goed leesbaar. Apparaat is smal en past goed op het aanrecht. Waterreservoir aan de achterzijde afneembaar is voor ons een pre

Pluspunten

  • Reservoir
  • RvS

Minpunten

  • Klein bonenreservoir

Reageer

Betty 07-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat wat alles kan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp, niet zo groot, makkelijk te gebruiken. Goed schoon te houden.
En op twee manieren warme melk maken, heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi

Reageer

Antoon 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
compacte machine met groot resultaat
neemt weinig ruimte met degelijke uitstraling
pas een paar dagen in huis maar nu al een heel goed gevoel.

Pluspunten

  • compact
  • sjieke degelijke uitvoering

Minpunten

  • geen

Reageer

Antoon 31-07-2017 Product paar dagen in bezit

lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog maar enkele dagen in bezit en tot op heden zeer tevreden
degelijke uitstraling, lekker compact, neemt niet teveel ruimte in en een lekkere bak koffie

Reageer

Mirjam 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie machine makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine voldoet aan alle wensen en eisen. Makkelijk in gebruik, koffietemperatuur dmv instellen heerlijk warm, melkschuim voor cappuccino lekker dik

Reageer

Peter en Monique 22-07-2017 Product paar dagen in bezit

Vernieuwend - eindeloze mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben na 7 jaar de voorloper van deze machine (Prima Donna) moeten vervangen. De nieuwe koffie machine is een computer op zich. Eindeloze mogelijkheden en heerlijke hete koffie

Pluspunten

  • Modern ontwerp
  • Groot water resevaar

Reageer

jaap 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

beste aankoop ooit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi klein compact apparaat luxe uitstraling simpele en handige bediening 1 druk op een knop en je hebt een heerlijke kop koffie of cappuccino

Pluspunten

  • goede bediening lekker compact

Reageer

marian 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

Strak model

Algemene score

9,0
Makkelijk te gebruiken, een druk op de knop en het apparaat maakt geweldige koffie, espresso, cappuccino, enz.

Reageer

marianne 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

etam 36

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi design, erg makkelijk in gebruik. heerlijke koffie en erg fijn cappuccino systeem. ben erg benieuwd naar de koffie workshop

Reageer

Barbera 02-07-2017 Product paar dagen in bezit

Volautomatisch espresoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uitgevoerde compacte machine, veel gebruiksvriendelijke mogelijkheden.
Geeft heerlijke koffie, makkelijk schoonhouden, sieraard voor op het aanrecht

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Minder geluidsvriendelijk dan beloofd

Reageer

Huijbregtse 29-06-2017 Product paar weken in bezit

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in onderhoud. Makkelijk in gebruik. Er komt heerlijke koffie uit. Daarnaast ook echt heerlijke schuim

Pluspunten

  • onderhoud
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • prijs

Reageer

Harry 06-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en lekker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine ziet er mooi uit: glanzend roestvrij staal. Een aanwinst in de keuken. De verschillende soorten koffie smaken voortreffelijk. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en via een keuzemenu eenvoudig in te stellen naar persoonlijke wensen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Lekkere koffie (en daar gaat het uiteindelijk om)

Minpunten

  • onderhoud: vaak en goed reinigen

Reageer

Ingrid Mellema 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Display, toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke weergave op display en simpele bediening maakt dat je bij eerste gebruik op een eenvoudige en duidelijke manier de gebruiksaanwijzing kan volgen en hiermee het apparaat gebruiksklaar maakt.

Reageer

barry de bruijn 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

koffie apparaat etam3636m

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
compact, gebruiksvriendelijk, uitstekende smaak, moderne uitvoering.
mooi aanbod met betrekking tot extra jaar garantie termijn

Reageer

Piet Timmermans 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat nu een week in gebruik en zijn er heel blij mee.Heel makkelijk schoon te houden,en lekkere koffie zeer tevreden over

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Heel goede uitleg bij de workshop

Minpunten

  • Water reservoir aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gini 27-04-2017 Product paar weken in bezit

De vorige heeft 9 jaar zonder probleem zijn werk gedaan !!!!

Algemene score

10,0
Het is een geweldig apparaat,lekkere koffie,mijn vorige heeft het 9 jaar zonder problemen gedaan.
Daarom was voor mij de keuze heel simpel, de beste van De'Longhi.
Deze nieuwe draait alweer enkele weken en....... super!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

Peter 22-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net aangeschaft. Dit design past het mooiste in onze keuken. Eerste kopjes espresso smaakten prima. De andere koffievarianten gaan we gauw uitproberen.

Pluspunten

  • Compact en mooi design.

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Reageer

Ria 13-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi chique apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is mijn eerste volautomaat, een heel mooi apparaat en makkelijk te bedienen.
ik heb de machine nog maar een paar dagen in bezit de koffie is heerlijk en ook de temperatuur is perfect, verder nog even afwachten.

Pluspunten

  • lekkere en goeie cappuccino
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • tot nu toe nog niet ontdekt
Ria 21-04-2017

Ik was al heel tevreden over dit koffieapparaat. Vandaag heb ik de workshop gedaan. De'Longhi expert Andy heeft een perfecte uitleg gegeven en e.e.a. gedemonstreerd. Hij heeft alle tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen. Ik ben hierover zeer tevreden en ik kan de workshop van harte aan iedereen aanbevelen! Pluim voor de De'Longhi expert! Ik weet dankzij de workshop nu hoe alles werkt en hoe je een heerlijke kop koffie zet, met name de cappuccino die nu een heerlijke schuimlaag geeft. Ik ben er heel blij mee!

Reageer

Henk 09-04-2017 Product paar dagen in bezit

PRIMA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vindt het product prima had hiervoor ook al een longhi espresso ECAM22.360S en daarvoor ook de prijs is wel veel maar ik denk dat het de moeite waard is heeft meer mogelijkheden dan de vorige en de vorige was niet leverbaar verder afwachten want ik heb dit apparaat pas een paar dagen ook heel leuk denk ik de coffee workshop aan huis (denk erg leerzaam)

Pluspunten

  • ziet er mooi smal uit
  • service was prima
  • verder afwachten

Minpunten

  • geen

Reageer

Toon meer reviews