De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M - Reviews

Best Reviewed feb 2017 De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M
Best Reviewed februari 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zilver
Kastontwerp
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 82 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Babs 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ETAM36.365.M

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig binnenwerk te verwijderen, makkelijk schoon te maken en etrug te plaatsen. Mooie RVS afwerking. Groot waterreservoir dat ook nog eens niet recht omhoog hoeft zodat plaatsing onder een keukenkastje prima kan.

Pluspunten

  • RVS
  • Groot water reservoir

Minpunten

  • Waterontharder filter steeds vernieuwen
  • 10 euro per 2 maanden

Reageer

Lucie van Cranenburgh 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi espressoapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Prachtige volautomatische machine. Doet alles automatisch. Van het zetten van verschillende soorten koffie tot het schoonspoelen van het apparaat.
Waarschuwingen als koffie of water moet worden bijgevuld.

Pluspunten

  • Volautomaat
  • helder display
  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Relatief kostbare reinigingmiddelen en filters

Reageer

lion 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi koffieapparaat

Algemene score

9,0
zeer goed koffie apparaat lekker koffie komt er uit een aanrader met veel mogelijkheden en verschillende koffie smaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de geertjes 12-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

Algemene score

10,0
heb dit koffie machine nu enkele maanden en ben er zeer tevreden over .
na even zoeken naar de juiste koffie boon ben ik en mijn gasten zeer tevreden .
makkelijk in gebruik en schoonmaken

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken
  • lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grat 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruikt

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik.Is compact en ziet er mooi uit.De koffie is erg lekker.Temperatuur koffie is ok prima

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • Knoeien met melk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jopie 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb deze koffiemachine gekocht omdat je met 1 druk op de knop alle soorten koffie kan maken en er mooi uit ziet

Pluspunten

  • weet ik nog niet heb hem pas

Minpunten

  • weet ik nog niet heb hem pas

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel076 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi, degelijk apparaat, Geen kunststof maar metaal. Makkelijke en veelzijdige bediening. Zet goede koffie. Niet het goedkoopste apparaat maar het geld absoluut waard.

Pluspunten

  • degelijkheid, goede koffie
  • mooi apparaat, veel mogelijkheden

Minpunten

  • kopjes willen wel eens verschuiven door trillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theodorus 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit mooie uitstraling zo smaakt de koffie ook

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zo als ik al zei mooie uitstraling en de koffie is ook lekker wij hebben deze gekocht om dat er veel mogelijk heden op zaten voor ieder een lekker bakkie koffie

Pluspunten

  • lekkere koffie

Minpunten

  • weet ik nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Algemene score

8,0
mooi, compact apparaat met veel mogelijkheden en lekkere koffie's.
eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • compact model

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slanke vormgeving, reinigt zichzelf

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een slanke vormgeving. Weinig handelingen nodig. Reinigt zichzelf. Een complete koffiemachine. Qua prijs/kwaliteit een topper!

Pluspunten

  • Reinigt zichzelf
  • Slanke vormgeving

Minpunten

  • Aan/uit knop aan achterkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcella 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed apparaat. enigste minpuntje is dat het waterreservoir aan de kleine kant is maar verder is het de moeite waard voor dat geld.

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • kleine reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwona 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We vinden dat het apparaat prima werkt. De koffie is echt heerlijk. En je hebt ook veel opties. Het is erg handig want je kan zelf instellen hoe sterk je de koffie wil en hoe groot je het wil. Echt een super aankoop !

Pluspunten

  • Compact
  • Lekker
  • Handig
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

familie Biesterbos 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij hebben apparaat aangeschaft omdat wij aan toe waren aan echte koffie daarnaast heb je veel mogelijkheden wat betreft cappuccino en latte macchiato

Reageer

wewa 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme koffie met vol aroma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor een apparaat met cupjes. Ik ben verbaasd hoeveel meer smaak deze DeLonghi uit de koffiebonen haalt. Het bedieningsgemak is erg goed

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Vol aroma
  • Eenvoudige bediening
  • Luxe uitstraling

Reageer

E.Gielkens 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb het product net gekocht en moet het nog gaan uitproberen.
Volgens vrienden moet dit een goed apparaat zijn.

Reageer

Laima 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Easy to use

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M Compact and made from steel. Easy to clean. Good design. For two cups. Making coffee with milk.

Pluspunten

  • Compact
  • Easy to use

Reageer

Nicole 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer compacte machine en zeer gebruiksvriendelijk. Een pracht exemplaar op de aanrecht en heerlijke koffie. Eenvoudig te reinigen. Verder nog erg kort in gebruik dus moeilijk om nog gedetailleerder te omschrijven.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zeer compact

Reageer

boon 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede uitleg van het apparaat in de winkel, en goede prijs en kwaliteit verhouding. makkelijk in het gebruik .

Pluspunten

  • compact
  • makelijk te reinigen

Minpunten

  • klein water reservoir
  • klein bonen reservoir

Reageer

A.S. 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Werkt zeer eenvoudig, met veel mogelijkheden. Goed kwaliteit. Maakt heerlijke koffie.

Pluspunten

  • Duidelijke bediening
  • Gebruiksgemak

Reageer

Marcel 15-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Meteen vanaf de start gemakkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken meteen duidelijk hoe het apparaat aan te sluiten en klaar te maken voor gebruik.
Vanaf het eerste kopje lekker!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Duidelijke aanwijzingen op display
  • Gemakkelijk eigen instellingen toe te voegen

Minpunten

  • Verzamelboek met handleiding in meerdere talen

Reageer

Toon meer reviews