Krups Genio2 - Reviews

8,6 Lees 223 reviews
Best Reviewed okt 2016 Krups Genio2
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 223 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ilse 03-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

werkt prima

Algemene score

9,0
het was geen bewuste keuze, maar ik ben erg tevreden.
Ik zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Pluspunten

  • lekker
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Ramonavandijk@hotmail 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg gebruiksvriendelijk, 1 kop per keer, veel verschillende soorten koffie, thee, chocolademelk, ook koude dranken. Mooi design, klein en praktisch. Echt een mooi apparaat. Een aanrader.

Pluspunten

  • Praktisch
  • veel variatie
  • goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Ben 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Een lekker bakkie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een degelijk apparaat met een goed duidelijk afleesbare hoeveelheden display. Makkelijk instelbaar. Een apparaat dat veel verschillende smaken in verschillende sterktes levert.
Prijs/kwaliteit verhouding prima!
Met een lekker bakkie als resultaat!
Had ik eerder moeten kiezen.
Persoonlijk vind ik het lekkerder dan "Senseo"

Groetjes.

Pluspunten

  • mooi en degelijk.
  • veel mogelijkheden
  • lekkere koffie
  • afgesloten cups
  • snel klaar

Minpunten

  • beetje lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Leentje 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot reservoir Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn dochter heeft er een en ik vind het lekkere koffie, dus heb ik er mezelf maar een kado gedaan .je hebt keus uit vele smaken, het is handig en snel gezet

Pluspunten

  • Veel keus
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Suzanen 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super

Algemene score

9,0
We zijn geen echte koffie liefhebbers maar wel van de koffievarianten. Capucciono, Latte, Choco. Inmiddels een week in huis en hij draait overuren. Heerlijke varianten koffie maakt hij. Nadeel is dat de inhoud soms te klein is en we dus 2 keer een cupje gebruiken voor de grote mokken die we gebruiken.

Pluspunten

  • grote van machine
  • veel variaties mogelijk
  • lekker
  • snelheid
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • kleine kopjes (inhoud)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leen 29-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima apparaat,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed apparaat, eenvoudig in gebruik, lekkere en goede cappuccino en andere soorten, zowel warm als koud. je kunt je visite hier ook mee verrassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Nk 26-11-2016 Product paar weken in bezit

Compact , makkelijk in gebruik en vele koffie variaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goed product, de machine is compact en makkelijk in gebruik mede door de automatische dosering, de keuze aan koffie is groot en erg lekker.
Wel wat prijzig maar voor een lekkere bak koffie heb ik dat over

Pluspunten

  • Automatische dosering
  • Compact apparaat
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Een gew koffie is geen volle kop"Haags bakje"
  • Een doosje is vrij prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
leo 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Lekerste koffie tussendoor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
koffie uit dit apparaat diverse keren geproefd bij bezoek bij mijn dochter,steeds gezegd moet ik ook hebben om het bedienings gemak en de uitstekende smaak van de koffie die dit apparaat maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Lina 22-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Stopt automatisch !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koffie is snel klaar en altijd warm. Je kiest je hoeveelheid naar eigen wens en het apparaat stopt vanzelf, heel handig.

Pluspunten

  • altijd warm
  • snel
  • stopt vanzelf

Minpunten

  • prijs cups
  • volume afval

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Roy 22-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Heerlijke koffie maar kleine waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt top. Instellen van hoeveelheid gaat makkelijk en stopt automatisch. Wel kan er vrij wei of water in waardoor je om de 3/4 kopjes weer moet bijvullen. Ook de koffie cups zijn lekker kat helaas erg prijzig. Wacht nog op alternatieve aanbieders om te testen.

Pluspunten

  • Smaak
  • Design
  • Digitaal diaplay

Minpunten

  • Waterreservoir klein
  • Dure cups

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Iris 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel fijn apparaat. Erg gebruiksvriendelijk en handig dat je hem kan instellen op hoeveelheid zoals op de cupjes wordt aangegeven en dat ie dan automatisch stopt. De koffie smaakt het lekkerst op de aangegeven hoeveelheid.

Pluspunten

  • Automatische stop
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Rode snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Dolce Gusto Genio 1 20-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

genio 1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt perfect. heb genio 1 met draaiwiel. Vreemd dat deze uit collectie is gehaald. Geheel automatisch en lekkere koffie, alleen een nadeel cups zijn niet goedkoop.

Pluspunten

  • automatisch
  • lekkere koffie

Minpunten

  • dure cups

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Irene 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere bak koffie

Algemene score

8,0
Van de week via de bol de genio 2 gekocht, levering was snel en fijn dat er 6 probeer cups bij zaten.
De korting op het apparaat en de 25 euro capsule tegoed trokken mij over de streep.
Apparaat word naast espressomachine gebruikt.
Koffie smaakt prima, capsules zijn idd prijzig, maar dit wist ik alvorens ik hem kocht.
Mooie uitvoering, minpunt is het geluid wat het apparaat teweeg brengt.
Veel plastic afval, maar dat gaat zo de plastic verzamelzak in.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • temperatuur
  • design

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
HappyGuy 13-11-2016 Product paar maanden in bezit

Matige ervaring

Algemene score

6,0
Ter vervanging van de oude (bolvormige) machine deze Genio gekocht. We gebruiken nog steeds (of eigenlijk weer) de oude...
De Genio ziet er fraai uit maar de bediening is lastiger. De cuphouder schuift zeer stroef. Het waterreservoir is te klein en lastiger juist terug te plaatsen. De auto stop functie is niet traploos dus soms te veel (espresso) soms te weinig (lungo); ondanks de streepjes op de cups.
Na druppelen doen ze allemaal dus dat is niet goed en niet slecht.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Minpunten

  • Reservoir
  • Cuphouder
  • Stapjes waterhoeveelheid
  • Nadruppelen
  • Plaatsen reservoir

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
J.keulen 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Deze Ginio2 maakt heerlijke koffie, een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine maakt zijn verwachting waar, geen spijt van de aankoop, had ik eerder moeten doen.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • heerlijke cappechino
  • koffie is goed warm
  • mooi van vorm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Bea van Poppel-Deckers. 11-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik.Heerlijke koffie (ook lekker warm)
Makkelijk te onderhouden en te ontkalken.Ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
M. van Olffen 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijk bakkie koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zet een lekker kopje koffie, makkelijk in gebruik, goed heet en de latte macchiato smaakt naar meer zo ook de cappucino en voor wie niet van melk houdt de lungo.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • goed heet
  • mooi klein model

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Jan 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heet lekker en sterk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Uitgekeken op de Senseo.
Nu deze.
Heerlijke koffie.
Heet en sterk.
Top dat je het niveau/dosering zelf kan instellen.
Iedereen weer blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nell Dill 31-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Snel op temperatuur,warme koffie

Algemene score

8,0
Fijn compacte koffiezetter. Goede smaken.
Nadeel de cups zijn nogal duur in vergelijking met andere merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
C. Zeele 27-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al 4 jaar een Genio 2 en werkt nog prima, mijn favorite is Lungo Intenso, alhoewel de Espresso ook heerlijk is. Het is niet een goedkoop "bakkie" en nooit bij een supermarkt in de aanbieding. Dat is wel jammer!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews