Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T - Reviews

Best Reviewed jun 2017 Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T
Best Reviewed juni 2017
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
titanium
Fabrikant kleur(en)
titanium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 367 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dré 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima koffiemachine, maar.........

Algemene score

7,0
jammer van het te kleine reservoir en soms van de koffietemperatuur, ik doe het eerste bakje altijd eerst alleen water erdoor laten lopen, dat de machine opwarmt, en dan zet ik koffie.
We hebben inmiddels al aardig wat soorten koffie geprobeerd en tot op heden nog geen "vieze" koffie geproefd, maar smaken verschillen, mijn favoriet is de Mocha.
1 groot minpunt voor ons is de prijs van de koffiecups, dat vind ik tegenvallen, wij dronken voorheen Senseo en veel, dat is nu drastisch minder met de Dolce.
Aanraden ja ik heb er inmiddels 3 aangeraden en die hebben ook de machine gekocht, zelfde verhaal, lekker maar duur, dus de Senseo blijft er naast bestaan.

Pluspunten

  • Lekkere kofiie
  • veel variatie aan koffie

Minpunten

  • temperatuur van de koffie
  • inhoud reservoir
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Onze elektronische koffiehond

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooi apparaat 😍. De koffie is heerlijk en ook voor de kinderen een feestje om zelf warme choco te maken. Na een keer geproefd te hebben toch besloten om dolce gusto aan te schaffen. Nog geen moment spijt van deze mooie goed schoon te houden machine. Design is erg mooi en strak. Fijne bediening.

Pluspunten

  • Uitstalling
  • Smaak mogelijkheden
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Lekbakje
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pauluskunstje 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel,schoon,goed produkt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed produkt,schoon,snel,voldoet aan mijn verwachtingen.Vorige dolce ging 6 jaar mee.Vriendelijk verbruik.

Pluspunten

  • Snel.
  • Goede koffie.
  • Schoon.
  • Velen smaken,mis de soepboilionpad.
  • Mooi ontwerp en simpel bediening.

Minpunten

  • Kleine watertank.
  • Koffie kop schuift tijdens proces.
  • Dure pads.
  • Geen regelbare watertemperatuur.
  • In krimpgebieden geen steun ivm recycle.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bert 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Genio 2 (Krups KP 1608)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige machine, via een kennis van gehoord, tot nu toe Lungo, cappuccino, espresso intenso en nesquick chocomelk geprobeerd.
Lungo te vergelijken met "normale" koffie maar dan veel lekkerder. De espresso is te vergelijken met goede restaurant espresso. Machine zeer snel op temperatuur, je stelt de hoeveelheid water in en zet het apparaat aan. Op de machine zelf geen minpunten water makkelijk te vullen. Sommigen vindenhet rode snoer lelijk maar het past bij deze toch wel design apparaten vind ik. Qua bediening erg gemakkelijk compleet met afvalbakken voor de cups. Oh Ja de cappuccino en nesquick ook erg lekker volgens mijn vrouw. Prijs van de cups is vrij hoog maar de kwaliteit en smaak maakt veel goed. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Water vullen
  • Snel warm
  • Hete koffie
  • Melkopschuimen hoeft niet
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijs cups
  • Geen minpunten eigenlijk
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik,goed regelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snelle werking ,prima kwaliteit en prima instelbaar! Kortom voldoet aan onze( hoge) verwachtingen en kan het iedereen van harte aanbevelen !!!
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolce Gusto genieter 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot waterresorvoir

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de Genio 2 volautomatische Dolce Gusto apparaat.
Lekker warm de koffie. (ijskoffie /koud kan ook met dit apparaat.)
Makkelijk te bedienen.

Een bakje voor de lege cupjes zit er bij.

Een aanrader.

Pluspunten

  • overzichtelijk
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dolcey 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaken, zeer gebruikersvriendelijk

Algemene score

8,0
Het is een super fijn apparaat.
Er is enorm veel variatie om uit te kiezen voor ieder wat wils :).
Enige minpunt die ik kan aangeven, is dat er veel water in de cups blijft zitten na gebruik. Dit is niet altijd even prettig/fris om ze bij het afval te ledigen.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Veel variatie mogelijkheden

Minpunten

  • Er blijft veel water in de cups zitten na gebruik.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roy 30-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker en snel

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven apparaat waar je een heerlijke koffie of cappuccino mee op tafel zet. Door het cupjessysteem heb je in een handomdraai lekkere koffie en het apparaat hoeft niet te worden schoongemaakt. Cupjes in het afvalbakken en je bent klaar. Ik zet er al 5 jaar koffie mee, gewoon een dikke 10👍
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 22-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goedgevoel

Algemene score

9,0
Had eerst een circolo en nu Geneo 2.De circolo was al fijn maar deze is werkelijk geweldig, lekker hete koffie en fijn gebruiksgemak.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo181965 19-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Heel soms komt er een lauwe tot warme koffie uit het apparaat. Dat is heel vreemd. Een ook wel zonde aangezien de pakken koffie relatief helemaal niet goedkoop zijn t.o.v andere cup-apparaten, het komt gemiddeld eens per 16 kopjes wel een keer voor dat we een kop koffie zo door de spoelbak weg kunnen gieten. Voor de rest... Heel lekker
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joke 24-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een groot waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een prima apparaat het is onze tweede, ben wel heel blij met het grotere water reservoir

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge Oevermans 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed koffieapparaat die je simpel bedient maar super lekkere koffie mee creëer in verschillende variaties

Pluspunten

  • simpele bediening
  • super lekkere koffie
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk en krachtige straal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij is gemakkelijk te bedienen, neemt niet veel plaats in en de koffie blijft nog lang daarna goed warm.
Hij is mooi compact en daarom hebben wij deze gekozen.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim steintjes 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bediennen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit verhouding en goede koffie neem weinig ruimte in en ziet er mooi uit !!!!!!!!!

Pluspunten

  • heerlijke koffie en andere warme dranken
  • bediening gemak

Minpunten

  • begint niet automatisch met koffie zetten
  • lungo mild is niet meer verkrijgbaar
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Thea 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact model

Algemene score

10,0
Een mooi apparaat , die heerlijke koffie geeft. Mooi afgestemd op je eigen smaak.
Ik raad hem iedereen aan, na mijn oude Dolce Gusto apparaat ben ik hier zeer tevreden over.
De oude heb ik nog in gebruik op de camping, dus overal een heerlijk kopje koffie naar smaak!!

Pluspunten

  • Compact
  • Heerlijke koffie
  • makkelijke bediening
  • Een tof apparaat:):)

Minpunten

  • eigenlijk niets, buiten de knal rode stekker!!
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn, en makkelijk machine, goed schoon te maken en een aanwinst in de keuken, altijd vers kopje koffie!

Pluspunten

  • klein en compact
  • heerlijke koffie
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik, goed schoon te houden. De koffie is goed van temperatuur en de variatie spreekt me erg aan.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter46 07-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruime keuze in soorten koffie, constante kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds wij in 2008 onze eerste Krups Dolce Gusto kochten, zojuist het 4e apparaat gekocht. Perfecte kwaliteit, voor 29 ct per kop koffie. Tip: voor 2 personen wel het 1 liter reservoir (o.a. KP 160T) nemen ipv. 0,8 ltr.. Kortom, wij willen niet anders meer.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • degelijkheid
  • garantie
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product voldoet prima. Makkelijk en snel een goed glas latte of een andere smaak.
Ook de temperatuur van de koffie is dik in orde.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

meike 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koffiezetter en niet zomaar een kopje koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
compact model, ziet er gaaf uit, makkelijk te bedienen; diverse smaken koffie, allemaal LEKKER. Een GROOT PLUSPUNT vind ik dat je de sterkte van de koffie kunt regelen door meer of minder water toe te voegen, bv bij arabica en dat je dus ook een soort koffie-extract kunt maken te gebruiken bij het maken van mokkagebak of dergelijke. Zo gebruiks-gemakkelijk. Ik ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • gemakkelijk
  • sterkte: meer/minder water
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews