Krups Genio2 - Reviews

8,7 Lees 189 reviews
Best Reviewed augustus 2016
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe lungo, cappuccino, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 189 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin 26-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Zeer makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel simpel apparaat onze zoon van 4 1/2 zet zelfs koffie voor ons. Makkelijker kan gewoon niet. Koffie is ook lekker warm

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Zo klaar de koffie
  • Lekker warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
de Heus 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne machine met erg lekkere koffie. Erg veel keus in smaken koffie en thee, zowel koud als warm

Pluspunten

  • Lekkere smaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
arie van straten 22-09-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte koffie

Algemene score

10,0
heerlijke koffie en goed warm, juiste smaak en in vele smaken te krijgen
dus echt een verrukkelijke bak koffie wat op een snelle en eenvoudige manier klaar te maken is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dolce Gusto fan 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Beste koffie ever!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn 2e machine, want deze koffie is de beste ever! Wel even wennen aan het doseersysteem, smaak is anders dan bij mijn vorige machine, waarbij ik zelf de dosering bepaalde. Maar dat komt zeker goed!

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • veel smaken

Minpunten

  • wennen aan doseersysteem
  • geen alternatieve cups

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
ikke 21-09-2016 Product paar weken in bezit

gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heerlijk kopje koffie ook de choco is erg lekker een echte aanrader de koffie is lekker warm,thee is ook lekker ook de ijskoffie is het proberen waard kortom een fijne en gemakkelijk koffiemachine

Pluspunten

  • warme koffie
  • een liter tank

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
yvonne 16-09-2016 Product paar dagen in bezit

mijn nieuwe vriendje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik kan alleen maar lyrisch zijn. Geweldig lekkere koffie en perzikijsthee, het bedienen wijst zich vanzelf en wat ik hier en daar lees dat het zo duur is...vind ik niet. Vroeger was de gootsteen de grootste koffiedrinker, dat ben ik nu. Altijd verse koffie, geen gedoe dat het koffiefilterzakje dubbel klapt. Handig formaat, een genot om uit zoveel smaken te kiezen. Ik denk er zelfs over om een 2e aan te schaffen om die op mn slaapkamer neer te zetten.

Pluspunten

  • gemak
  • altijd vers
  • grote keuze, ook thee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Deems 19-07-2016 Product maand in bezit

goed apparaat, heerlijke koffie

Algemene score

9,5
Het apparaat is makkelijk in gebruik, met duidelijke gebruiksaanwijzing. Veel smaken koffie (wat je ook nog na eigen smaak kan aanpassen) en gemakkelijk in onderhoud. Een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
H 08-07-2016 Product paar weken in bezit

Mooie machine

Algemene score

7,0
Het is een geweldig apparaat. Doordat je de hoeveelheid kunt instellen smaakt de koffie nog beter.
We hadden al een dolce gusto circulo alleen eentje zonder indicatie om de hoeveelheid in te stellen.'Dus dit is super.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Henny 07-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Fantastisch apparaat.

Algemene score

10,0
Heel fijn apparaat makkelijk in bediening en prima koffie. Veel smaken dus voor elk wat wils. Wij zijn er erg blij mee. Het is trouwens onze 2e want de andere staat op de camping. We willen daar natuurlijk ook lekkere koffie hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Packbier 07-07-2016 Product maand in bezit

Koffieapparaat voor Dolce Gusto

Algemene score

7,0
Smaak. Door meer of minder water bepaal ik de sterkte.
Mogelijkheden.Er zijn zoveel soorten te krijgen, dus ook mogelijkheden.
Gebruiksgemak.Doordat het handmatig gebeurt, vergeet men hem uit te zetten met alle gevolgen van dien.
Vormgeving. Is niet belangrijk. Makkelijk onderhoud wel. Dat kan bij deze

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
shirley van baalen 07-07-2016 Product kwartaal in bezit

Topapparaat

Algemene score

9,0
Sinds kort aan de dolce gusto na dat we jaren een bonenmachine gehad hebben. Het was even uitzoeken welke koffie bij wie past. Nu elke dag heerlijke koffie en afwisseling in smaken. We hebben in onze stacaravan nu ook een dolce gusto zodat we niet steeds die van thuis mee hoeven te nemen. Gemak dient de mens. Wij zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anneke Laan Visser 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zalige Koffie

Algemene score

10,0
De smaken die wij geprobeerd hebben even als de chocolademelk zijn allemaal even lekker.
Wat ik wel jammer vind is dat je niet indezelfde winkel de Dolce Gusto kopjes kan kopen, nergens in een fysieke winkel trouwens. Dus daar zijn wij nog naar op zoek. Online is voor ons lastig aangezien wij van de binnenvaart zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Anne aeki 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie, daar geniet ik echt van

Algemene score

6,8
Wij hebben nu alweer 2 en half jaar de machine in huis. Ik vind de koffie erg lekker en snel gezet. De cups vind ik vrij duur. En daarom drink ik meestal Café au Lait, omdat van 1 doosje 16 kopjes van kan zetten.
De cappuccino bewaren we voor het weekend. Als we een verjaardag hebben zetten we weer een grote kan. Het is teveel gedoe en erg kostbaar om iedereen Dolce Gusto te geven. Nu wacht ik weer op een aanbieding zodat ik weer kan bestellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Tina 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Drs Guliën

Algemene score

10,0
Als tweede apparaat aangeschaft voor op mijn kantoor.
Makkelijk te bedienen en overheerlijke warme koffie in diverse varianten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MOJA 25-05-2016 Product paar dagen in bezit

Leuk apparaat, maar koffie echt niet heet!

Algemene score

8,0
Ik had de koffie geproefd op de Huishoudbeurs, vond m heerlijk en gloed heet!
Dus ben ik 4 dagen geleden overstag gegaan vanwege de 40 euro cashbackkorting. Heb nu alle "proefcupjes" geprobeerd in de gratis verpakking die erbij zat, helaas ben ik tot de conclusie gekomen dat de koffie NIET heet en zelfs lauw uit het apparaat komt. De cappucino gaf geen 240 ml koffie maar 180 ml.
Morgen toch maar eens Dolce Gusto bellen en hoop maar dat ze mij kunnen zeggen hoe dit komt.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Eveline 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goedgevoel

Algemene score

9,0
Had eerst een circolo en nu Geneo 2.De circolo was al fijn maar deze is werkelijk geweldig, lekker hete koffie en fijn gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
boop56 20-05-2016 Product maand in bezit

Heerlijke koffie

Algemene score

9,0
Ik heb verschillende merken koffiezetapparaten gehad.
Maar ik ga steeds terug naar de Doce Gusto. De smaak van de koffie en vooral de Latte Machiatto is heerlijk. Ik heb nu de Genio 2 die is nog gebruiksvriedelijker en met een grote watertank. In een Woord Super!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
OriginalLuciano 20-05-2016 Product paar dagen in bezit

Genio 2 Top Machine!!!

Algemene score

9,0
Ik heb een paar dagen geleden de Genio 2 gekocht...wat een top machine de verschillende dranken zijn lekker warm en qua schoonmaken heel simpel...In een woord Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wil Meurs 15-05-2016 Product paar weken in bezit

smaak Dolce Gusto

Algemene score

9,0
Het gemak, keuze koffie en de juiste hoeveelheid water. De smaak van de koffie is beter dan in menige horeca gelegenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eef 13-05-2016 Product paar weken in bezit

Mooie machine, met veel mogelijkheden.

Algemene score

9,2
Het apparaat is makkelijk te bedienen.
Er zijn heel veel verschillende smaken koffie te koop en je kunt er zelfs thee en chocomelk mee maken.
De duurzaamheid weet ik nog niet, want ik heb het apparaat pas 2 weken.
Maar als je naar eerdere beoordelingen kijkt, zit dat ook wel goed.
Ook belangrijk vind ik, dat het apparaat niet zo groot is en dus prima in een kleinere keuken past.
Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews