Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
titanium
Fabrikant kleur(en)
titanium
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 393 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nathalie 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Onze elektronische koffiehond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

9,0
Wat een mooi apparaat 😍. De koffie is heerlijk en ook voor de kinderen een feestje om zelf warme choco te maken. Na een keer geproefd te hebben toch besloten om dolce gusto aan te schaffen. Nog geen moment spijt van deze mooie goed schoon te houden machine. Design is erg mooi en strak. Fijne bediening.

Pluspunten

  • Uitstalling
  • Smaak mogelijkheden
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Lekbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dré 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima koffiemachine, maar.........

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

7,0
jammer van het te kleine reservoir en soms van de koffietemperatuur, ik doe het eerste bakje altijd eerst alleen water erdoor laten lopen, dat de machine opwarmt, en dan zet ik koffie.
We hebben inmiddels al aardig wat soorten koffie geprobeerd en tot op heden nog geen "vieze" koffie geproefd, maar smaken verschillen, mijn favoriet is de Mocha.
1 groot minpunt voor ons is de prijs van de koffiecups, dat vind ik tegenvallen, wij dronken voorheen Senseo en veel, dat is nu drastisch minder met de Dolce.
Aanraden ja ik heb er inmiddels 3 aangeraden en die hebben ook de machine gekocht, zelfde verhaal, lekker maar duur, dus de Senseo blijft er naast bestaan.

Pluspunten

  • Lekkere kofiie
  • veel variatie aan koffie

Minpunten

  • temperatuur van de koffie
  • inhoud reservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pauluskunstje 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel,schoon,goed produkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

7,0
Goed produkt,schoon,snel,voldoet aan mijn verwachtingen.Vorige dolce ging 6 jaar mee.Vriendelijk verbruik.

Pluspunten

  • Snel.
  • Goede koffie.
  • Schoon.
  • Velen smaken,mis de soepboilionpad.
  • Mooi ontwerp en simpel bediening.

Minpunten

  • Kleine watertank.
  • Koffie kop schuift tijdens proces.
  • Dure pads.
  • Geen regelbare watertemperatuur.
  • In krimpgebieden geen steun ivm recycle.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bert 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Genio 2 (Krups KP 1608)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

8,0
Geweldige machine, via een kennis van gehoord, tot nu toe Lungo, cappuccino, espresso intenso en nesquick chocomelk geprobeerd.
Lungo te vergelijken met "normale" koffie maar dan veel lekkerder. De espresso is te vergelijken met goede restaurant espresso. Machine zeer snel op temperatuur, je stelt de hoeveelheid water in en zet het apparaat aan. Op de machine zelf geen minpunten water makkelijk te vullen. Sommigen vindenhet rode snoer lelijk maar het past bij deze toch wel design apparaten vind ik. Qua bediening erg gemakkelijk compleet met afvalbakken voor de cups. Oh Ja de cappuccino en nesquick ook erg lekker volgens mijn vrouw. Prijs van de cups is vrij hoog maar de kwaliteit en smaak maakt veel goed. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Water vullen
  • Snel warm
  • Hete koffie
  • Melkopschuimen hoeft niet
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijs cups
  • Geen minpunten eigenlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik,goed regelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

9,0
Snelle werking ,prima kwaliteit en prima instelbaar! Kortom voldoet aan onze( hoge) verwachtingen en kan het iedereen van harte aanbevelen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolce Gusto genieter 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot waterresorvoir

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de Genio 2 volautomatische Dolce Gusto apparaat.
Lekker warm de koffie. (ijskoffie /koud kan ook met dit apparaat.)
Makkelijk te bedienen.

Een bakje voor de lege cupjes zit er bij.

Een aanrader.

Pluspunten

  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dolcey 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaken, zeer gebruikersvriendelijk

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

8,0
Het is een super fijn apparaat.
Er is enorm veel variatie om uit te kiezen voor ieder wat wils :).
Enige minpunt die ik kan aangeven, is dat er veel water in de cups blijft zitten na gebruik. Dit is niet altijd even prettig/fris om ze bij het afval te ledigen.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Veel variatie mogelijkheden

Minpunten

  • Er blijft veel water in de cups zitten na gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roy 30-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker en snel

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven apparaat waar je een heerlijke koffie of cappuccino mee op tafel zet. Door het cupjessysteem heb je in een handomdraai lekkere koffie en het apparaat hoeft niet te worden schoongemaakt. Cupjes in het afvalbakken en je bent klaar. Ik zet er al 5 jaar koffie mee, gewoon een dikke 10👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 22-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goedgevoel

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

9,0
Had eerst een circolo en nu Geneo 2.De circolo was al fijn maar deze is werkelijk geweldig, lekker hete koffie en fijn gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo181965 19-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Heel soms komt er een lauwe tot warme koffie uit het apparaat. Dat is heel vreemd. Een ook wel zonde aangezien de pakken koffie relatief helemaal niet goedkoop zijn t.o.v andere cup-apparaten, het komt gemiddeld eens per 16 kopjes wel een keer voor dat we een kop koffie zo door de spoelbak weg kunnen gieten. Voor de rest... Heel lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

I Adriaans 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal top!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

10,0
Het apparaat is super en de actie helemaal top
De actie met zoveel cups te goed geweldig
Super snelle service daar ook van
Wij genieten van de heerlijkste soorten koffie
Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joop Sens 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, praktisch en gemakkellijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

10,0
,Ik heb dit apparaat gekocht op advies van familie en vrienden en door de omschrijving van het apparaat.

Pluspunten

  • gemak
  • schoonheid
  • niet te groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

8,0
Ik vind het een zeer fijn apparaat.
Makkelijk in gebruik.
Lekkere koffie, chocolademelk. Lust normaal geen koffie maar de latte machiato vind ik erg lekker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos en Erna 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

9,0
Korte opwarmtijd, lekkere koffie en niet te vergeten aankoopbon voor cups zodat je apparaat echt niet veel kost

Pluspunten

  • Korte opwarmtijd
  • lekkere koffie

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ASB 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dolce Gusto koffiemachine met automatische stop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

8,0
Jaren een Piccolo machine van Dolce Gusto gehad, werkte goed en heerlijke koffiesoorten.
Nu na jaren defect en nu in het bezit van een Genio 2, heerlijk apparaat en zoals gezegd heerlijke koffie en het fijne is je kunt de hoeveelheid water instellen en hij slaat automatisch af als het kopje voldoende gevuld is. En de machine gaat automatisch uit als je hem vergeet uit te zetten. Dit, in tegenstelling tot de Piccolo.
En nu bij deze aankoop ook nog een bon gekregen ter waarde van 60 euro koffie, dus dubbel blij !!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening , groot water reservoir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

9,0
Groter waterreservoir is fijn, bediening voor hoeveelheid water goed. Geluidsniveau is beter als de oudere types.
Al met al een prima apparaat waar je veel plezier aan kan hebben, en zeker lekkere koffie zet op een goede temperatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cora 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

10,0
Wij wilden eens een lekkere kop cappuccino drinken of een latte wij zijn niet teleurgesteld een heerlijke smaak en nog eens makkelijk te maken op de doosjes van de cups staat alles goed uitgelegd

Pluspunten

  • Goed heet
  • Erg snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

genio apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

10,0
fantastisch apparaat maakt zeer snel en lekkere koffie ook de cappuccino gaad zeer snel en de smaak is ook zeer lekker

Pluspunten

  • zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening en prettig dat hij van zelf stopt eerdere Dolce Gusto moesten we bij blijven staan. Ook de waterhoeveelheid zorrgt voor altijd een lekker kopje koffie ook al heb je een grotere beker, je hebt dus altijd de juiste hoeveelheid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

bektas 30-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Algemene score

8,0
uitstekend koffie machine
uitstekend smaak beste koffie maker van Nescafe
Dolce Gusto mooi compact Machine

Pluspunten

  • smaak
  • gebruiksgemak
  • merk
  • veel mogelijkhed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews