Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Vergelijkbare producten

Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet

Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 zwart, antraciet
8,6

Krups Nescafé Dolce Gust MiniMe arctic Grey KP1201 grijs

Krups Nescafé Dolce Gust MiniMe arctic Grey KP1201 grijs
8,8

Krups Espressomachine handmatig zilver XP5620 XP5620 zwart, titanium

Krups Espressomachine handmatig zilver XP5620 XP5620 zwart, titanium
6,0
Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 532 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nathalie 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Onze elektronische koffiehond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Wat een mooi apparaat 😍. De koffie is heerlijk en ook voor de kinderen een feestje om zelf warme choco te maken. Na een keer geproefd te hebben toch besloten om dolce gusto aan te schaffen. Nog geen moment spijt van deze mooie goed schoon te houden machine. Design is erg mooi en strak. Fijne bediening.

Pluspunten

  • Uitstalling
  • Smaak mogelijkheden
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Lekbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dré 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima koffiemachine, maar.........

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

7,0
jammer van het te kleine reservoir en soms van de koffietemperatuur, ik doe het eerste bakje altijd eerst alleen water erdoor laten lopen, dat de machine opwarmt, en dan zet ik koffie.
We hebben inmiddels al aardig wat soorten koffie geprobeerd en tot op heden nog geen "vieze" koffie geproefd, maar smaken verschillen, mijn favoriet is de Mocha.
1 groot minpunt voor ons is de prijs van de koffiecups, dat vind ik tegenvallen, wij dronken voorheen Senseo en veel, dat is nu drastisch minder met de Dolce.
Aanraden ja ik heb er inmiddels 3 aangeraden en die hebben ook de machine gekocht, zelfde verhaal, lekker maar duur, dus de Senseo blijft er naast bestaan.

Pluspunten

  • Lekkere kofiie
  • veel variatie aan koffie

Minpunten

  • temperatuur van de koffie
  • inhoud reservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dolce Gusto genieter 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot waterresorvoir

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de Genio 2 volautomatische Dolce Gusto apparaat.
Lekker warm de koffie. (ijskoffie /koud kan ook met dit apparaat.)
Makkelijk te bedienen.

Een bakje voor de lege cupjes zit er bij.

Een aanrader.

Pluspunten

  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pauluskunstje 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel,schoon,goed produkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

7,0
Goed produkt,schoon,snel,voldoet aan mijn verwachtingen.Vorige dolce ging 6 jaar mee.Vriendelijk verbruik.

Pluspunten

  • Snel.
  • Goede koffie.
  • Schoon.
  • Velen smaken,mis de soepboilionpad.
  • Mooi ontwerp en simpel bediening.

Minpunten

  • Kleine watertank.
  • Koffie kop schuift tijdens proces.
  • Dure pads.
  • Geen regelbare watertemperatuur.
  • In krimpgebieden geen steun ivm recycle.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bert 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Genio 2 (Krups KP 1608)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Geweldige machine, via een kennis van gehoord, tot nu toe Lungo, cappuccino, espresso intenso en nesquick chocomelk geprobeerd.
Lungo te vergelijken met "normale" koffie maar dan veel lekkerder. De espresso is te vergelijken met goede restaurant espresso. Machine zeer snel op temperatuur, je stelt de hoeveelheid water in en zet het apparaat aan. Op de machine zelf geen minpunten water makkelijk te vullen. Sommigen vindenhet rode snoer lelijk maar het past bij deze toch wel design apparaten vind ik. Qua bediening erg gemakkelijk compleet met afvalbakken voor de cups. Oh Ja de cappuccino en nesquick ook erg lekker volgens mijn vrouw. Prijs van de cups is vrij hoog maar de kwaliteit en smaak maakt veel goed. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Water vullen
  • Snel warm
  • Hete koffie
  • Melkopschuimen hoeft niet
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijs cups
  • Geen minpunten eigenlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula vd M. 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn dolce gusto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

10,0
Geweldig, laaiend enthousiast ben ik.
Verlang iedere dag naar de heerlijke koffie. Een momentje voor mezelf.
Heerlijk genieten. top en een sieraad in Mn keuken.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilmie 07-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine, simpel te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Mooie machine, en echt super simpel te bedienen. Op de cups staat precies hoeveel streepjes je op de machine moet activeren en het resultaat is altijd de heerlijk kopje koffie. Mijn favorieten zijn de latte macciato ongezoet en de ice coffee. Deze laatste is echt een ontdekking.
Na een aantal minuten gaat de machine automatisch uit. Heel handig! Ook het bijgeleverde bakje voor gebruikte cupjes is super. Aan alles is gedacht! Ik ben en uiterst tevreden gebruiker!

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Gaat automatisch uit

Minpunten

  • Cupjes mogen iets goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik,goed regelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Snelle werking ,prima kwaliteit en prima instelbaar! Kortom voldoet aan onze( hoge) verwachtingen en kan het iedereen van harte aanbevelen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolcey 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaken, zeer gebruikersvriendelijk

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Het is een super fijn apparaat.
Er is enorm veel variatie om uit te kiezen voor ieder wat wils :).
Enige minpunt die ik kan aangeven, is dat er veel water in de cups blijft zitten na gebruik. Dit is niet altijd even prettig/fris om ze bij het afval te ledigen.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Veel variatie mogelijkheden

Minpunten

  • Er blijft veel water in de cups zitten na gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roy 30-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker en snel

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven apparaat waar je een heerlijke koffie of cappuccino mee op tafel zet. Door het cupjessysteem heb je in een handomdraai lekkere koffie en het apparaat hoeft niet te worden schoongemaakt. Cupjes in het afvalbakken en je bent klaar. Ik zet er al 5 jaar koffie mee, gewoon een dikke 10👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 22-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goedgevoel

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Had eerst een circolo en nu Geneo 2.De circolo was al fijn maar deze is werkelijk geweldig, lekker hete koffie en fijn gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo181965 19-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Heel soms komt er een lauwe tot warme koffie uit het apparaat. Dat is heel vreemd. Een ook wel zonde aangezien de pakken koffie relatief helemaal niet goedkoop zijn t.o.v andere cup-apparaten, het komt gemiddeld eens per 16 kopjes wel een keer voor dat we een kop koffie zo door de spoelbak weg kunnen gieten. Voor de rest... Heel lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

S. Prins 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie in allerlei smaken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie. Lekker heet. Ook zalige chocomelk. Vooral de diverse smaken een pluspunt. Zie alleen maar voordelen van dit apparaat.

Pluspunten

  • Goed heet
  • Smaakvolle koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere, hete koffie !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Na jaren trouwe dienst helaas ons oude zelfde model weg moeten doen. De Genio 2 is zelfs nóg handiger omdat hij in te stellen is op sterkte van de koffie en vanzelf stopt. Ziet er mooi uit. Makkelijk te bedienen. Groot reservoir en de koffie smaakt TOP en dat is niet de onbelangrijkste rede !! Wij blijven trouwe fan !

Pluspunten

  • goeie smaakvolle koffie
  • handige bediening
  • groot reservoir

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R Sparreboom 21-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
ik vind t een prima apparaat heel erg blij mee ik was er al mee bekend had al een paar jaar een maar was aan vervanging toe

Pluspunten

  • wat grotere watertank
  • hete koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex Vreuls 29-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Genio Gusto S one Touch.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Prijs /Kwaliteitverhouding is goed. Gemakkelijk in bediening. Goed te onderhouden
Heerlijke warme koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

LOUIS 18-09-2020
  • Product gekocht

dolce GustoGeniostouchkp4

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
mijn zoon heeft een ouder model maar de koffie smaakt altijd lekker ,daar wij het nieuwere model gekocht hebben en ook makkelijk te bedienen is en vele mogelijkheden van koffie smaken gaf dit de doorslag

Pluspunten

  • makelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gineke 17-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

10,0
Ik heb voor de genio 2 gekozen omdat hij niet superduur is en omdat ik de titanium kleur erg mooi vindt En het werkt erg goed met de verlichte streepjes ik geef het apparaat een 10 en er zit ook een lekbakje bij .

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romana88888 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Superstylish en makkelijk lekkere koffie drinken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Een mooi klein compact en stylish apparaat. Je kan hem zo neerzetten en meteen in gebruik nemen. Veel variatie in smaken en drink nu iedere dag een heerlijk kopje koffie. Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzan 15-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Apparaat met mooie uitstraling en makkelijk in gebruik. Bovendien heerlijke koffie in diverse smaken.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews