Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
titanium
Fabrikant kleur(en)
titanium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 375 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dré 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima koffiemachine, maar.........

Algemene score

7,0
jammer van het te kleine reservoir en soms van de koffietemperatuur, ik doe het eerste bakje altijd eerst alleen water erdoor laten lopen, dat de machine opwarmt, en dan zet ik koffie.
We hebben inmiddels al aardig wat soorten koffie geprobeerd en tot op heden nog geen "vieze" koffie geproefd, maar smaken verschillen, mijn favoriet is de Mocha.
1 groot minpunt voor ons is de prijs van de koffiecups, dat vind ik tegenvallen, wij dronken voorheen Senseo en veel, dat is nu drastisch minder met de Dolce.
Aanraden ja ik heb er inmiddels 3 aangeraden en die hebben ook de machine gekocht, zelfde verhaal, lekker maar duur, dus de Senseo blijft er naast bestaan.

Pluspunten

  • Lekkere kofiie
  • veel variatie aan koffie

Minpunten

  • temperatuur van de koffie
  • inhoud reservoir
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Onze elektronische koffiehond

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooi apparaat 😍. De koffie is heerlijk en ook voor de kinderen een feestje om zelf warme choco te maken. Na een keer geproefd te hebben toch besloten om dolce gusto aan te schaffen. Nog geen moment spijt van deze mooie goed schoon te houden machine. Design is erg mooi en strak. Fijne bediening.

Pluspunten

  • Uitstalling
  • Smaak mogelijkheden
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Lekbakje
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pauluskunstje 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel,schoon,goed produkt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed produkt,schoon,snel,voldoet aan mijn verwachtingen.Vorige dolce ging 6 jaar mee.Vriendelijk verbruik.

Pluspunten

  • Snel.
  • Goede koffie.
  • Schoon.
  • Velen smaken,mis de soepboilionpad.
  • Mooi ontwerp en simpel bediening.

Minpunten

  • Kleine watertank.
  • Koffie kop schuift tijdens proces.
  • Dure pads.
  • Geen regelbare watertemperatuur.
  • In krimpgebieden geen steun ivm recycle.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bert 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Genio 2 (Krups KP 1608)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige machine, via een kennis van gehoord, tot nu toe Lungo, cappuccino, espresso intenso en nesquick chocomelk geprobeerd.
Lungo te vergelijken met "normale" koffie maar dan veel lekkerder. De espresso is te vergelijken met goede restaurant espresso. Machine zeer snel op temperatuur, je stelt de hoeveelheid water in en zet het apparaat aan. Op de machine zelf geen minpunten water makkelijk te vullen. Sommigen vindenhet rode snoer lelijk maar het past bij deze toch wel design apparaten vind ik. Qua bediening erg gemakkelijk compleet met afvalbakken voor de cups. Oh Ja de cappuccino en nesquick ook erg lekker volgens mijn vrouw. Prijs van de cups is vrij hoog maar de kwaliteit en smaak maakt veel goed. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Water vullen
  • Snel warm
  • Hete koffie
  • Melkopschuimen hoeft niet
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijs cups
  • Geen minpunten eigenlijk
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik,goed regelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snelle werking ,prima kwaliteit en prima instelbaar! Kortom voldoet aan onze( hoge) verwachtingen en kan het iedereen van harte aanbevelen !!!
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolce Gusto genieter 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot waterresorvoir

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de Genio 2 volautomatische Dolce Gusto apparaat.
Lekker warm de koffie. (ijskoffie /koud kan ook met dit apparaat.)
Makkelijk te bedienen.

Een bakje voor de lege cupjes zit er bij.

Een aanrader.

Pluspunten

  • overzichtelijk
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dolcey 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaken, zeer gebruikersvriendelijk

Algemene score

8,0
Het is een super fijn apparaat.
Er is enorm veel variatie om uit te kiezen voor ieder wat wils :).
Enige minpunt die ik kan aangeven, is dat er veel water in de cups blijft zitten na gebruik. Dit is niet altijd even prettig/fris om ze bij het afval te ledigen.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Veel variatie mogelijkheden

Minpunten

  • Er blijft veel water in de cups zitten na gebruik.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roy 30-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker en snel

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven apparaat waar je een heerlijke koffie of cappuccino mee op tafel zet. Door het cupjessysteem heb je in een handomdraai lekkere koffie en het apparaat hoeft niet te worden schoongemaakt. Cupjes in het afvalbakken en je bent klaar. Ik zet er al 5 jaar koffie mee, gewoon een dikke 10👍
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 22-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goedgevoel

Algemene score

9,0
Had eerst een circolo en nu Geneo 2.De circolo was al fijn maar deze is werkelijk geweldig, lekker hete koffie en fijn gebruiksgemak.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo181965 19-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Heel soms komt er een lauwe tot warme koffie uit het apparaat. Dat is heel vreemd. Een ook wel zonde aangezien de pakken koffie relatief helemaal niet goedkoop zijn t.o.v andere cup-apparaten, het komt gemiddeld eens per 16 kopjes wel een keer voor dat we een kop koffie zo door de spoelbak weg kunnen gieten. Voor de rest... Heel lekker
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

math 05-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfect en weinig onderhoudt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mijn vorige dolcu was defect heb daarom niet om weer een docu apparaat te kopen en het apparaat maakt een uiters lekkere koffie

Pluspunten

  • compact
  • lekkere koffie

Minpunten

  • waterreservior kon iets groter
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mantonature 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn zwager heeft dit toestel in bruikleen. De Cappuccino vond ik lekker. Dit heeft me oa doen besluiten dit apparaat aan te schaffen. Bovendien is de bediening uitstekend.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melissa 29-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerste dolce gusto aankoop en had eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen. Je hoort dat de koffie niet warm is of dat de druk heel laag is etc etc. Bij het openen van de verpakking was het eigenlijk voor de hand liggend. Met de duidelijk gebruikshandleiding had ik na het reinigen van het apparaat direct een lekker warme bak koffie. De smaak van de koffie en thee is echt top! Wat ook fijn is, is dat er veel smaken zijn. Kortom, ik heb een eigen barista bar in huis. Ik hoop wel dat de kwaliteit in verloop der tijd hetzelfde blijft.

Pluspunten

  • warme koffie en thee
  • koude dranken zijn ook echt koud

Minpunten

  • puntje duurzaamheid (kuipjes van plastic)
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

v Gerwen 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

echt lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Genio 2 aangeschaft omdat ik eerst een Piccolo had, maar deze net te klein vond van capaciteit.
Nu ben ik super tevreden en heb een koffieapparaat die naar alle verwachtingen werkt.
Handig, stil en vooral lekkere koffie, helemaal top

Pluspunten

  • super handig
  • stil
  • schoon
  • snel een lekkere koffie

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hubertina wijts 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goed apparaat ben er zeer tevreden over

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden over dit apparaat, kan het ten zeerste aanbevelen en is niet duur .
stevige behuizing dan de piccolo

Pluspunten

  • watertank
  • metalen pin voor water zeer goed
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had al een Genio II, maar deze is na ruim 3 jaar water gaan lekken, dus ik heb nu opnieuw een Genio II aangeschaft. Ik vind het een fijne machine, hij is makkelijk te bedienen en schoon te maken. Omdat hij automatisch de juiste hoeveelheid water toevoegt, heb je altijd perfecte koffie.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Zowel voor warme als voor koude dranken
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Ontkalken redelijk omslachtig
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dave 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffie en super handig in gebruik

Algemene score

10,0
Perfecte smaak koffie en super handig in gebruik, zeker het bakje voor lege koffiecups is briljant! Ook nog eens waar voor je geld door het koffie te goed bijna te mooi om waar te zijn.

Pluspunten

  • perfecte koffie
  • handig in gebruik
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes Claessen 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen als vervanging van een ouder model en om de zeer royale aanbieding van gratis cups

Pluspunten

  • grote opvangbak voor lege cups

Minpunten

  • rood elektrasnoer
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 24-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een groot waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een prima apparaat het is onze tweede, ben wel heel blij met het grotere water reservoir

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge Oevermans 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed koffieapparaat die je simpel bedient maar super lekkere koffie mee creëer in verschillende variaties

Pluspunten

  • simpele bediening
  • super lekkere koffie
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews