Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
titanium
Fabrikant kleur(en)
titanium
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 465 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nathalie 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Onze elektronische koffiehond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Wat een mooi apparaat 😍. De koffie is heerlijk en ook voor de kinderen een feestje om zelf warme choco te maken. Na een keer geproefd te hebben toch besloten om dolce gusto aan te schaffen. Nog geen moment spijt van deze mooie goed schoon te houden machine. Design is erg mooi en strak. Fijne bediening.

Pluspunten

  • Uitstalling
  • Smaak mogelijkheden
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Lekbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dré 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima koffiemachine, maar.........

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

7,0
jammer van het te kleine reservoir en soms van de koffietemperatuur, ik doe het eerste bakje altijd eerst alleen water erdoor laten lopen, dat de machine opwarmt, en dan zet ik koffie.
We hebben inmiddels al aardig wat soorten koffie geprobeerd en tot op heden nog geen "vieze" koffie geproefd, maar smaken verschillen, mijn favoriet is de Mocha.
1 groot minpunt voor ons is de prijs van de koffiecups, dat vind ik tegenvallen, wij dronken voorheen Senseo en veel, dat is nu drastisch minder met de Dolce.
Aanraden ja ik heb er inmiddels 3 aangeraden en die hebben ook de machine gekocht, zelfde verhaal, lekker maar duur, dus de Senseo blijft er naast bestaan.

Pluspunten

  • Lekkere kofiie
  • veel variatie aan koffie

Minpunten

  • temperatuur van de koffie
  • inhoud reservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dolce Gusto genieter 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot waterresorvoir

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de Genio 2 volautomatische Dolce Gusto apparaat.
Lekker warm de koffie. (ijskoffie /koud kan ook met dit apparaat.)
Makkelijk te bedienen.

Een bakje voor de lege cupjes zit er bij.

Een aanrader.

Pluspunten

  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pauluskunstje 20-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel,schoon,goed produkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

7,0
Goed produkt,schoon,snel,voldoet aan mijn verwachtingen.Vorige dolce ging 6 jaar mee.Vriendelijk verbruik.

Pluspunten

  • Snel.
  • Goede koffie.
  • Schoon.
  • Velen smaken,mis de soepboilionpad.
  • Mooi ontwerp en simpel bediening.

Minpunten

  • Kleine watertank.
  • Koffie kop schuift tijdens proces.
  • Dure pads.
  • Geen regelbare watertemperatuur.
  • In krimpgebieden geen steun ivm recycle.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bert 16-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Dolce Gusto Genio 2 (Krups KP 1608)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Geweldige machine, via een kennis van gehoord, tot nu toe Lungo, cappuccino, espresso intenso en nesquick chocomelk geprobeerd.
Lungo te vergelijken met "normale" koffie maar dan veel lekkerder. De espresso is te vergelijken met goede restaurant espresso. Machine zeer snel op temperatuur, je stelt de hoeveelheid water in en zet het apparaat aan. Op de machine zelf geen minpunten water makkelijk te vullen. Sommigen vindenhet rode snoer lelijk maar het past bij deze toch wel design apparaten vind ik. Qua bediening erg gemakkelijk compleet met afvalbakken voor de cups. Oh Ja de cappuccino en nesquick ook erg lekker volgens mijn vrouw. Prijs van de cups is vrij hoog maar de kwaliteit en smaak maakt veel goed. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Water vullen
  • Snel warm
  • Hete koffie
  • Melkopschuimen hoeft niet
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijs cups
  • Geen minpunten eigenlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilmie 07-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine, simpel te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Mooie machine, en echt super simpel te bedienen. Op de cups staat precies hoeveel streepjes je op de machine moet activeren en het resultaat is altijd de heerlijk kopje koffie. Mijn favorieten zijn de latte macciato ongezoet en de ice coffee. Deze laatste is echt een ontdekking.
Na een aantal minuten gaat de machine automatisch uit. Heel handig! Ook het bijgeleverde bakje voor gebruikte cupjes is super. Aan alles is gedacht! Ik ben en uiterst tevreden gebruiker!

Pluspunten

  • Simpel in gebruik
  • Gaat automatisch uit

Minpunten

  • Cupjes mogen iets goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik,goed regelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Snelle werking ,prima kwaliteit en prima instelbaar! Kortom voldoet aan onze( hoge) verwachtingen en kan het iedereen van harte aanbevelen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolcey 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaken, zeer gebruikersvriendelijk

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Het is een super fijn apparaat.
Er is enorm veel variatie om uit te kiezen voor ieder wat wils :).
Enige minpunt die ik kan aangeven, is dat er veel water in de cups blijft zitten na gebruik. Dit is niet altijd even prettig/fris om ze bij het afval te ledigen.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk
  • Veel variatie mogelijkheden

Minpunten

  • Er blijft veel water in de cups zitten na gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roy 30-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekker en snel

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven apparaat waar je een heerlijke koffie of cappuccino mee op tafel zet. Door het cupjessysteem heb je in een handomdraai lekkere koffie en het apparaat hoeft niet te worden schoongemaakt. Cupjes in het afvalbakken en je bent klaar. Ik zet er al 5 jaar koffie mee, gewoon een dikke 10👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 22-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goedgevoel

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Had eerst een circolo en nu Geneo 2.De circolo was al fijn maar deze is werkelijk geweldig, lekker hete koffie en fijn gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo181965 19-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Heel soms komt er een lauwe tot warme koffie uit het apparaat. Dat is heel vreemd. Een ook wel zonde aangezien de pakken koffie relatief helemaal niet goedkoop zijn t.o.v andere cup-apparaten, het komt gemiddeld eens per 16 kopjes wel een keer voor dat we een kop koffie zo door de spoelbak weg kunnen gieten. Voor de rest... Heel lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bussie 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Gewoon Geweldig mooiste Vaderdag cadeau ever.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

10,0
Jaren lang vast gehouden aan oude manier van koffie zetten, maar wat had ik toch mis.
voor Vaderdag een Genio 2 mogen ontvangen en wat een prachtige machine is dit.
heerlijke kopje Lungo / Cacappuccino of Latte macchiato alles smaak even lekker.

SUPER tevreden over Dolce Gusto.☺

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • Water snel warm
  • geweldig van smaak
  • klein en compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. J. de Graaf 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Heel goed bedieningsgemak en heerlijke koffiesoorten.
Dit is mijn 3 e dolce gusto machine, helaas kwam ik er nu pas achter dat de vorige waarschijnlijk nog goed te repareren was geweest.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Gemakkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

venna 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik

Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

8,0
Compact apparaat, doet wat het moet doen. Eenvoudig in gebruik: je stelt het apparaat in op de koffie die je wil en je kunt even weglopen zonder dat je kopje overstroomt. Het bakje erbij waar je kuipjes in kunnen uitlekken is ook ideaal.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • compact
  • snel
  • mooie machine

Minpunten

  • maakt veel geluid
  • kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GAM van den Broek 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede fraaie machine voor dagelijks genot!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
De machine werkt naar tevredenheid en snel! De producten die hij serveert zijn op smaak en zonodig goed op temperatuur. De werking spreekt voor zichzelf zodat je snel aan de slag kunt. Een aanrader!,,

Pluspunten

  • Snelheid
  • Warmte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bijzonder mooie uitvoering met instelmogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

10,0
Makkelijke instelling voor verschillende koffiesoorten. Het geheel ziet er zeer aantrekkelijk uit!
De werking van het apparaat is logisch en voor iedereen te begrijpen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooi uiterlijk
  • weinig lawaai

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma van Schie 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en mooi koffiemachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Het is een mooi koffieapparaat waar je heel veel mee kunt doen en alles gaat automatisch. Wij hebben er totaal geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HANS 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
geeft een overheerlijk Bakkie ( je) Koffie .vooral fijn als je bezig ben en weinig tijd hebt maar toch trek heeft in een bakje koffie even op de startknop drukken en u koffie staat klaar.

Pluspunten

  • Handig
  • Snel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niek Hodzelmans 10-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

9,0
Eerste machine gekocht en geprobeerd. Zeer goed bevallen. Nu de tweede machine bijgekocht. Koffie Lungo XL en Espresso Barista is goed van smaak...

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • royale watertank

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamp 07-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto Genio2 Titan KP160T titanium

Algemene score

4,0
Snel en handig goede latte
Macchiato!! De machine werkt prima, maakt niet teveel herrie bij het koffie bereiden. En belangrijkste: vele varianten en vol van smaak

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goede koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews