Siemens TE509201RW - Reviews

8,2 Lees 13 reviews
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brendapap 11-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Erg mooi apparaat, wel snel vlekken! We maken er heerlijke cappuccino mee. Simpel in te stellen en ook het reinigen is een fluitje van een cent! Echt een aanwinst...

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
bw90 21-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
fijn apparaat, zeker omdat je met 1 druk op de knop een cappucinno hebt en niet met een apart pijpje moet stoeien ! top ding !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lieskeg 20-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Handig apparaat, wel nog even zoeken naar de juiste afstelling voor de koffie. Warm water functie zit er op, maar is niet kokend heet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Sarina1985 10-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Het is een mooi apparaat en werkt vrij makkelijk. De koffie smaakt ook goed! tot nu toe geen spijt van!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
worddonor 29-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Een fantastisch lekker bakje koffie.
Fraai apparaat (gedeeltelijk roestvrij staal).
Heerlijke capuccino

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
D.001 16-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Wij zijn super blij met deze koffieautomaat werkt prima! Voorheen hadden maalden wij zelf onze bonen en zetten wij koffie met een koffiezetapparaat waardoor wij twijfels hadden over een volautomatisch koffieautomaat. Dit apparaat geeft goede koffie waarbij de juiste instelling eerst even zoeken was maar door het gemak waarmee deze machine in te stellen is wordt de juiste instelling zo gevonden en is de koffie en espresso heerlijk van smaak. Er zijn erg veel instelmogelijkheden waarbij het apparaat heel gebruiksvriendelijk blijft en het is makkelijk in onderhoud. Het apparaat geeft in het display precies aan wat je aan het doen bent dan wel wat je moet doen. Hoe de duurzaamheid is weet ik nog niet omdat dit apparaat nog maar een paar dagen in ons bezit is wel ziet het apparaat er erg degelijk uit.

De prijs-kwaliteit-verhouding is m.i. zeer goed. Dit vergeleken met diverse andere merken waaronder Jura (veel te duur, zowel in aanschaf als in onderhoud - meer iets voor snobs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Carobella 12-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Tot nu bevalt het apparaat prima. Zeer veel mogelijkheden om verschillende soorten kopjes koffie te maken en in verschillende maten. Ik drink zelf voornamelijk machiato en dat gaat echt heel makkelijk met dit apparaat. Het melkreservoir kan gewoon in de koelkast bewaard worden. Het apparaat schoonmaken is ook eenvoudig.
We hadden hiervoor een Nespresso apparaat en dat was heerlijke koffie, maar de cups zijn bijzonder duur. We waren een beetje bang dat deze koffie qua smaak niet zou halen in vergelijking met de Nespresso, maar het is gelukkig even lekker. Even een grote aanschaf, maar daarna haal je dat er wel weer uit met wat je bespaart op de cups van Nespresso.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
robert030 11-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben in bezit van Jura Impressa Ultra volautomaat die 15 jaar oud bent. Mijn eerste plan was de aanshaf van een andere nieuwe Jura model, maar de kosten van het onderhoud van die machine hielden mij tegen. Siemens heeft al diverse prijzen gewonnen en kwam vanuit mijn zoeken naar een goede espressomachine als beste koop naar voren.
De machine voldoet, tot nu toe, aan mijn verwachtingen. Mooie, strakke vormgeving, veel mogelijkheden, eenvoudige bediening.
Helaas smaak van koffie is toch een beetje minder dan van mijne oude Jura machine!

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
worddonor 08-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,0
Apparaat net in gebruik.
Wat opvalt is het in mijn optiek onlogische lekbakje.
Installeren ging goed.Goed bakje koffie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
stooly 29-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een super machine, makkelijker kan het niet. De koffie is goed van smaak. De opwarmtijd is prima en het koffie zetten gaat snel. Het vullen van het apparaat is eenvoudig evenals het reinigen. De melk voor de cappuccino en macchiato mag wel wat warmer, de koffie erbij in maakt het goed. Opvangbak is niet te groot, maar je wilt het ook niet zolang er in laten staan, dus voor een consumenten huishouden prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
WimDr61 24-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heb deze machine nu een paar dagen in gebruik. Had deze aankoop al jaren terug moeten doen!
Geniet elke ochtend en avond van een heerlijke bak koffie.
Het schoonmaken is ook erg simpel.
Het enigste nadeel vind ik het lekbakje.
Deze is wel erg snel vol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
l.p.hemerik 21-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
de koffie smaakt lekker maar mag wel heter zijn als de melk erbij gaat het is makkelijk te bedienen om de verschillende soorten koffie te bereiden wel is de watertank gauw leeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
G. Mantjes 10-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De smaak van de koffie is goed in te stellen evenals de hoeveelheid per kopje.
Mogelijkheden alleen koffie, melk via stoompijpje. Hier ook bewust voor gekozen.
Zeer gemakkelijk in bediening, ziet er goed er robuust uit.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed