Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TP705R01 grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,9

Willem J. 04-06-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP automaat

Geschreven voor: Siemens TP705R01 grijs

Mijn vorige koffieautomaat was ook een Siemens, had 9 jaar trouwe dienst gedaan en 1000-den koppen koffie gezet. De nieuwe Siemens TP705R01 had ik binnen één dag nadat de vorige defect was gegaan. Ik kan deze automaat van harte aanbevelen, goeie hete koppen koffie, heel veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik en wifi installeren icm met de Home Connect app van Siemens is heel gemakkelijk. Op de app is af te lezen wanneer de automaat toe is aan onderhoud, ontkalken, reinigen o.i.d. Ook het aantal koppen koffie, cappuccino, heet water zijn af te lezen via de app. In het waterreservoir zit een Britafilter, meegeleverd bij de automaat. Enig klein minpuntje is het beslaan van het display tijdens het zetten van de koffie, voor de rest een uitstekend apparaat en zeer zeker een aanwinst.

Pluspunten

• Goeie hete kop koffie
  • Heel veel mogelijkheden
  • Installeren Wifi in een handomdraai
  • Aanwinst in de keuken, een echte blikvanger.

Minpunten

• Display beslaat bij zetten koffie.

Goed

Saskia 28-05-2023

Top!!!!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn super tevreden. Handzaam apparaat. Veel keuzemogelijkheden. Heerlijke koffie.

Koffielover 27-05-2023

Perfect

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfecte koffie, je kan echt vanalles instellen. Ik was sceptisch over de melkkan. Maar dit is 10 keer beter. Want er is een speciale reiniging voor melk

A & M 27-05-2023

Een 10

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fantastisch apparaat. Simpel in gebruik. Koffie is echt warm. Tot heden toe hebben we geen min-punt kunnen vinden. Echt een aanradder!

Denny 25-05-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooi en strakke koffiemachine.

10,0
Super mooie en strakke design. Ook een mooi + punt zijn de led lampjes erin als hij aan gaat of koffie aan het zetten is. Ook erg fijn is de home conect app zodat je dit apparaat op afstand kan bedienen, en ook de coffee world is top. Echt een aanrader.

Pluspunten

• Strak design
  • Led licht
  • Coffee world
  • WiFi verbinding
  • Wordt geleverd met waterfilter.

Goed

Richard 19-05-2023

Beter dan mijn vorige Siemens koffiemachine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn vorige koffiemachine had wat puntjes, water op half bakkie, bonen op hup alles weg.
Deze onthoud het wel en waarschuwt bij te weinig water.
Koffie smaakt ook prima en melkschuim lekker dik.

Dina 08-05-2023

Hele fijne koffie apparaat doet wat het beloofd

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Koffie apparaat aangeschaft voor mijn moeder haar eisen was een touchscreen en koffie op sterkte en toen kwam ik op siemens terecht. Je kan verschillende soorten koffie uitkiezen, maar ook tempratuur en sterkte iets waar ik nog mijn twijfels over had, maar heb geen dag spijt gehad. Binnen een week, maar liefst 150 kopjes gedronken. Ik ben enthousiast en verkocht van mijn eigen aankoop het is elke cent waard

Wiljo 20-04-2023

Prettig apparaat

Geschreven voor: Siemens TP705R01 grijs

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn apparaat. Veel soorten koffie. Handleiding kan beter en er ontbreekt de mogelijkheid om gemalen koffie te gebruiken. Maar verder top. Werkt goed samen met Google.

Jacqueline 13-04-2023

Heerlijke koffie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijke koffie met veel verschillende variaties. Waarbij ik vanuit bed alvast de koffie aan kan zetten. Zou niks anders meer willen

evette 03-04-2023

Geschreven voor: Siemens TP705R01 grijs

fijne apparaat ,jammer dat de opvang pak voor de koffie veel te klein moet regelmatig ,rest koffie leegmaken

Bloois 23-03-2023

Buitengewoon heerlijke koffie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koffiezetter is niet zo maar een machine, het is er één waarmee je met bedieningsgemak de lekkerste koffie zet. Vandaar onze 5 sterren score.

Dikkiedik 13-03-2023

TP705R01 volautomaat Niet wachten, maar kopen

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ontzettend fijne machine met veel keuze uit koffie varianten. Heerlijke koffie, mooi en functioneel toutch scherm, makkelijk schoon te maken. Lang getwijfeld omdat het een behoorlijke uitgave is, maar het genot en gemak van een lekkere kop koffie maakt het zeker waard. Zoals meer gezegd; hadden we eerder moeten doen.

G.F. 18-01-2023

Als koffie passie wordt,is Siemens het antwoord!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer tevreden over deze koffiemachine!! Gemakkelijk te bedienen en zet overheerlijke koffie.
Daarnaast is deze koffiemachine van alle gemakken voorzien zoals het bedienen via de telefoon met de app.

Peter 15-01-2023

Heerlijke koffie en cappuccino

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijke koffie en cappuccino met 1 druk op de knop. Veel instel mogelijkheden.

jaime Piersma 03-01-2023

Matig

6,0
Fijn apparaat voor gewone koffie als je iets met melk producten erbij gaat doen is de melk te koud helaas geen andere temperatuurregeling in te stellen

David 03-01-2023

Top

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat werkt naadloos met de wifi, al was het even lastig in te stellen. Het zet heerlijke koffie en is eenvoudig in onderhoud. Ook coffeeworld met downloadbare opties voor nieuwe type koffies is echt een aanwinst!

Hans 24-12-2022

Topapoaraat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lang getwijfeld over de aankoop van dit apparaat maar absoluut geen spijt ervan. Makkelijke bediening, alles naar wens in te stellen en gebruiksvriendelijk!

P Van Aalten 23-11-2022

's morgens vroeg

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het eerste omdraaien in bed. Langzaam wakker worden...
Ja hoor....dat eerste kopje koffie.....mijn telefoon pakkend, instellen en ja...langzaam in de verte hoor ik het malen van de bonen...
Snel naar beneden en heel snel weer naar boven. De geur en de eerste slok van mijn heerlijke koffie......
Hoe kan een ochtend beter beginnen....

Theo Huisman 22-11-2022

Lauwe koffie varianten

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ingesteld op max. temperatuur
Koffie is, zelfs in een voorverwarmd kopje, amper warm te noemen !!
Koffie met melk variaties gebruiken wij (bijna) niet meer.
Melk wordt vooraf in het kopje in de magnetron op temperatuur gebracht.
Wij hebben spijt van deze aankoop.

JHVink 13-11-2022

Uitstekende espresso volautomaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt heel gebruikersvriendelijk en maakt vele heerlijke koffieproducten zoals cappuccino en cafe latte. Ook heel eenvoudig schoon te maken. Koffie smaakt veel beter dan bij mijn vorige apparaat. Een echte aanrader!

Toon meer reviews