De'Longhi ECAM 22.320.SB - Reviews

Best Reviewed apr 2017 De'Longhi ECAM 22.320.SB
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 41 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reconrini 09-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,2
Ik inmiddels tot 2x toe in een paar weken tijd dat er onderdelen afbreken in het maalsysteem. Dit in 2 verschillende machines. Geeft mij geen vertrouwen of dit goed gaat komen als die weer terug komt van Delongi. Ik kreeg de eerst machine retour van Dlonghi in geslaagd drijfnat en donder de koffiepot. was te zien dat deze getest is. erg slordig zeg ik. Had wat meer verwacht van Delonghi.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Slecht
Reconrini 12-03-2015

Inmiddels heeft Delonghi contact met mij gezocht en heb uitvoerig gesproken over kwaliteit en duurzaamheid. Zij hebben bij deze volautomaten service aan huis. Hierdoor kunnen ze ter plekken eventuele problemen direct oplossen. De Harense Smit waar ik deze machine heb gekocht, hebben dit niet goed opgelost voor mij. Ik had direct Delonghi zelf moeten bellen om snel het probleem op te lossen. Door duidelijk registratie van mijn probleem bij de helpdesk van Delonghi heb ik het vertrouwen weer dat zij mij in de toekomst goede kunnen service kunnen verlenen. Zoals het gegaan is is niet de normale gang van zaken. Prettig dat Delonghi met mijn bezwaar serieus is omgegaan en hun verantwoordelijkheid hier in genomen heeft. Like.

Reageer

San 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerder type van de koffiemachine gehad maar mee genomen door mijn ex dus nu zelf er 1 gekocht maar met ff nieuwere type

Reageer

OomHuug 09-06-2017 Product paar dagen in bezit

Robuust stil koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk, stil, robuust en goede temperatuur heerlijke goed in te stellen koffie.
Vullen van de watertank aan voorzijde vinden wij super handig

Pluspunten

  • schoonhouden eenvoudig
  • stil

Minpunten

  • je drinkt meer koffie

Reageer

Liesbeth 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig compact koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel mooi apparaat. Erg handig in gebruik. Geeft op verlichte display weer wat je moet doen. Heerlijke koffie met cremelaagje. Sterkte goed instelbaar.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design
  • Heerlijke koffie
  • Goede warmte

Reageer

Nicolien 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is heel gebruiksvriendelijk, de koffie en cappuccino zijn heerlijk. De onderdelen zijn makkelijk schoon te maken en te demonteren. Machine is een lust voor het oog in de keuken!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Bijna geen geluid
  • Automatisch schermaanduiding t.b.v. schoonmaken
  • Mooie machine
  • Duidelijke digitale schermaanduiding en spaarstand

Reageer

Ester 30-04-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is helemaal wat ik ervan verwachten en meer!
Een heerlijke koffie en prachtige melkschuim.
Ik ben zeer tevreden

Reageer

superbakkie koffie 28-04-2017 Product paar dagen in bezit

Een Topper...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige machine, heerlijke koffie..ontzettend tevreden. Ik had eerst een senseo, maar nu ik deze heb aangekocht baal ik dat ik het niet eerder heb gedaan..helemaal geweldig

Pluspunten

  • super lekkere koffie
  • bijna geruisloos

Minpunten

  • geen

Reageer

Thieu 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat snel en in perfecte staat ontvangen. Direct geïnstalleerd en gebruikt. Was gemakkelijk te installeren a.d.h.v. de duidelijke gebruikershandleiding. Eenvoudig te bedienen. Eerste kopjes koffie waren uitstekend.

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Eenvoudig te bedienen
  • Logische menustructuur
  • Logische symbolen op de knoppen

Reageer

henk h 05-04-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijke espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb via Koffiediscounter.nl een De'Longhi Magnifica S ECAM 22.320.SB gekocht.
deze zet heerlijke espresso, de die is goed heet waar ik van hou.
het apparaat is snel inwerking te nemen en alles wijst zich van zelf.
hier voor ook één De'longhi gehad maar die was aan vervanging toe.
simpel en heerlijke koffie De'longhi doet zijn naam eer aan.

Pluspunten

  • stil apparaat
  • heete koffie
  • simpel in gebruik

Reageer

w.frischknecht 05-04-2017 Product paar dagen in bezit

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij kochten deze espresso machiene om de mooie uitstraling.De koffie is geweldig lekker,maar wij moeten alles nog ontdekken, want wij hebben hem nog maar een dag

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Hij is erg stil

Minpunten

  • hebben we nog niet ondekt

Reageer

Marco Teunissen 31-03-2017 Product paar dagen in bezit

Een mooi en degelijk apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van dit apparaat. Daardoor vind ik de prijs/kwaliteit verhouding van dit product zeer goed. Hij is eenvoudig in het gebruik en heeft toch voldoende mogelijkheden om een lekkere koffie of bijvoorbeeld espresso te maken.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Hoge temperatuur van de koffie

Minpunten

  • Geen slangetje voor melkschuim

Reageer

Jack Brands 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bedienen apparaat met drukknoppen. Veel koffiekeuze mogelijk, met een uitstekend resultaat. Voor deze machine gekozen omdat wij geen cappucino gebruiken Bevalt uitstekend, en we genieten van heerlijke, en warme koffie

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • menukeuze
  • warme koffie

Minpunten

  • nog niet opgemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arwi 16-03-2017 Product paar weken in bezit

Goede hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat hebben wij mede gekozen omdat de koffie er heerlijk heet uitkomt. Daarnaast is het onderhoud zeer eenvoudig.

Pluspunten

  • ondehoud
  • hete koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

uiteindelijk toch een DeLonghi 15-03-2017 Product paar weken in bezit

Perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffie is lekker heet en diverse instellingen zijn mogelijk. Probeer ook de Long koffie functie eens....lijkt op een met de hand gezette kop koffie...lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

henk 26-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede keus

Algemene score

8,0
bij koffie discounter gekocht in Naarden goede servies en uitleg mooie machine veel minder geluid komt lekker koffie uit

Pluspunten

  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • moet ik nog ondervinden
  • afwachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HB Smid 09-01-2017 Product paar weken in bezit

vol automatische espresso machine

Algemene score

10,0
Van een Senseo apparaat naar een vol automatische espresso machine.
Wat een wereld van verschil.
We hebben hem nu 2 weken.
Je proeft nu echt de koffie, zoals ik dat noem, als je ergens in een restaurant of koffiehuis een kopje besteld.
Vol van smaak met een crèmig laagje.
We zijn nog volop aan het proberen met diverse soorten koffie te maken, maar ik kan nu al wel zeggen, dat dit een fantastisch apparaat is.
De koffie is goed heet, zoals die ook behoord te zijn.
Voor ons is die al een 10 waard!

Pluspunten

  • goede uitleg apparaat
  • snelle levering
  • diverse soorten koffie specialiteiten
  • goede hete koffie

Minpunten

  • tot nu toe nog niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Leo Valkenswaard 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi toestel

Algemene score

10,0
Mooi apparaat met vele mogelijkheden en een fraai uiterlijk voor een scherpe prijs. Snel geleverd met diverse accesoires en zet heerlijke expressoos!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Reumermann 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

De'Longhi ECAM 22.320.SB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer eenvoudig te bedienen.
Goede duidelijke gebruiksaanwijzing .
Heeft nog geen vragen opgeleverd waar we niet zijn uit gekomen .
De cappuccino werkt precies zoals we het verwachten

Pluspunten

  • Gewoon positief

Minpunten

  • Die moeten we nog tegenkomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk bedienbaar, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke machine door duidelijk display. Vele soorten koffie mogelijk. Goede temperatuur van de warme dranken. Makkelijk in onderhoud. Heerlijk apparaat!!

Pluspunten

  • Heerlijke, warme koffie.
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Algemene score

9,0
Mooi design. Na lang zoeken eindelijk gekocht, onze 1e vol automaat, via de goede reviews hebben we besloten deze te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews