Krups Dolce Gusto Circolo KP510T - Reviews

Best Reviewed sep 2015 Krups Dolce Gusto Circolo KP510T
Best Reviewed september 2015
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe latte, caffe lungo, cappuccino, espresso
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Farida 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt heerlijke koffie en mooi design. Watertank inhoud had meer mogen zijn ondanks dat ben ik er super blij mee. Had eersgdd piccolo gekocht maar deze is niet automatisch en erg onhandig vandaar mijn overstap. Echter vind ik wel dat cups goedkoper kunnen deze vind ik te duur vergeleken met andere merken.

Pluspunten

  • Goede dosering
  • Lekkere koffie
  • Mooi design

Minpunten

  • Dure cups
  • Inhoud watertank

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jamy 18-01-2017 Product paar weken in bezit

super Dolce Gusto!

Algemene score

10,0
helemaal blij met de aanschaf van mijn Dolce Gusto. heel snel warm en met het opwarmen maakt hij geen geluid. Verder zet hij heerlijke koffie! dus mijn Senseo nu aan de kant gezet voor mijn Dolce Gusto circolo

Pluspunten

  • snel warm
  • heerlijke koffie
  • staat lux in je keuken

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Reijn 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk koffie,echt een traktatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vriendin heeft hem ook en ik vond het altijd een plezier om bij haar koffie te drinken .Nu ik er zelf ook een heeft vind ik het heerlijk om alle soorten uit te proberen .Het is koffie op een manier die voor ieder past. mijn man houd van pittige koffie en ik weer meer van cappuccino ,ken allemaal .ik had hem veel eerder moeten kopen daar ben ik nu wel achter .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffiedrank

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Me uitgebreid laten informeren over de Dolce Gusto producten. Ben een koffieliefhebber. Er gaat niks boven een vers gemalen bonen koffie (espresso). Maar de varianten van de DoceGusto komen dicht in de buurt.
Als deze dan ook uit de mooi vormgegeven Circolo komen dan klopt het gewoon. Makkelijk te bedienen. Slaat automatisch af. Koffie is warm. Voor thee mag het heter. Koude drankjes moeten ijsblokjes bij.
Er zou een system meten zijn om de plastic cups te kunnen recyclen.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • lekkere koffiedranken

Minpunten

  • Plastic koffiecups
  • koude dranken (ijsthee) niet koud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

C.C.Ardon 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

de top dolce gusto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij namen ons 1e kopje bij onze zoon die niet veel koffie drinkt maar de dolce gusto had gekocht voor de eventuele visite ,voor hem zelf was het een lekkere ervaring dus wij namen ook een kopje wat erg overtuigend en lekker was mede door de verschillende variaties ,vandaar ook de aanschaf voor ons en speciaal voor in de camper

Pluspunten

  • gemak
  • en klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 30-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk werkend apperaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk apperaat in gebruik.
Maakt heerlijke koffie.
En makkelijk in stelbaar voor ieder ze eigen smaak koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 21-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooie machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een geweldig apparaat!Zelf dronk ik nooit koffie maar sinds ik deze heb elke dag.Heerlijk al die verschillende smaken en heel makkelijk en snel in gebruik.

Pluspunten

  • zo veel smaken

Minpunten

  • iets duurder dan senseo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 18-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

heerlijke koffie

Algemene score

6,0
Deze machine geeft echt super goede koffie. Enige minpunt is dat wij nu al aan ons derde apparaat bezig zijn in 3 jaar tijd. Twee zijn er vrij snel kapot gegaan en omdat we de kassabon niet meer hadden konden ze ons niet helpen qua garantie. Daarin mag de klantvriendelijkheid wel wat verbeterd worden. Het is best een duur koffiezetapparaat in aanschaf en dan mogen ze best iets meer service geven. Als je een koffieliefhebber bent zijn de cups ook best prijzig maar de smaak maakt dat zeker goed!

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • veel smaken

Minpunten

  • waterreservoir van de Circolo is snel lek/kapot
  • apparaat gaat vrij snel stuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

H.T.M. van Lanen 08-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede warme koffie. Voor ieders smaak: makkelijk te bedienen, door de scroll kan je handig meer of minder water toevoegen voor de voor jou gewenste sterkte. Veel verschillende smaken.
Geen nasmaak in de volgende "ronde" als je bijv. eerst chocola maakt en dan koffie zet.

Pluspunten

  • goede warme koffie
  • verschillende smaken mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John de Vries 24-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooie vormgeving. Prima werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is mooi om te zien. Heeft uitstraling en werkt vlot en gemakkelijk. Het heeft meerdere instelmogelijkheden.

Pluspunten

  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • simpel schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hanny 19-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

simolo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
1erg handig in gebruik snel warm en
2 goede smaak koffie veel keuzes
3 schuim voldoet ook prima en lekkere nasmaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Katja 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
sinds kort in het bezit van een Dolce Gusto, en eerlijk gezegd, kun je het nog gewoon koffie noemen? Heerlijke koffie, vol van smaak en de lattes.....perfect schuim en super smaakjes.

Pluspunten

  • stopt automatisch
  • veel keuze
  • warme koffie, geen lauw brouwsel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saar 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en praktisch! En lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden ! Mooi en handig apparaat. Heerlijke koffie! Veel smaken te verkrijgen. Ook chocomel en thee.

Pluspunten

  • Mooi
  • Handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte machine, makkelijk te bedienen, product heet, veel mogelijkheden, heerlijke smaken. Kortom beste machine ooit gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertus 05-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

gaaf apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voorheen een dezelfde apparaat gehad en was gewoon perfect lekkere koffie en bediening gemak nu hebben wij er weer een aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Winden 02-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zet niet alleen top koffie of thee maar kan ook ijsthee of ijskoffie zetten door de blauwe waterknop ipv de rode en de juiste cups te gebruiken.
Ziet er top uit en maakt makelijk schoon.

Pluspunten

  • Warme en koude instelling
  • Mooi model
  • Makkelijk in onderhoud
  • In sterkte naar EIGEN voorkeur in te stellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bandiet 29-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

groot waterresevior

Algemene score

8,0
Dit apparaat werkt goed, makkelijke instelling van hoeveelheid water, je kan er ook gewoon water mee verwarmen dat is makkelijk. De cupjes vind ik erg duur, maar als je 1 of 2 bakkies drinkt op 1 dag kan het net.

Pluspunten

  • makkelijk instellen
  • leuk ontwerp

Minpunten

  • geen melding als het water bijna op is
  • dure cupjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fabri Christian 24-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Om zijn modern model ,de gemakkelijke bediening van het toestel en grote waterreservoir compact
Op mijn toestel had ik 50€ cash Back gekregen

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • gemakkelijke bediening
  • zowel geschikt voor grote en kleine tassen

Minpunten

  • er kan kalk ontstaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anjo 18-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Instelbare hoogte, groot scherm, eenvoedige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie. Veel variatie in koffie, allemaal even lekker.
Voor thee kun je heet water maken, zonder koffiesmaak. al met al een geweldige machine.

Pluspunten

  • hete koffie
  • lekkere koffie

Minpunten

  • prijs per kop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandras 17-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffie die uit de dolce gusto komt is geweldig. Makkelijk te zetten ook. Groot waterreservoir.
Enige nadeel is is dat de koffie nogal duur is. Maar langzaam wordt het iets goedkoper.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • veel keus
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • koffie is nogal duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews