Krups Dolce Gusto Circolo KP510T - Reviews

8,8 Lees 177 reviews
Best Reviewed sep 2015 Krups Dolce Gusto Circolo KP510T
Best Reviewed september 2015
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe latte, caffe lungo, cappuccino, espresso
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 177 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.T.M. van Lanen 08-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede warme koffie. Voor ieders smaak: makkelijk te bedienen, door de scroll kan je handig meer of minder water toevoegen voor de voor jou gewenste sterkte. Veel verschillende smaken.
Geen nasmaak in de volgende "ronde" als je bijv. eerst chocola maakt en dan koffie zet.

Pluspunten

  • goede warme koffie
  • verschillende smaken mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
John de Vries 24-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooie vormgeving. Prima werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is mooi om te zien. Heeft uitstraling en werkt vlot en gemakkelijk. Het heeft meerdere instelmogelijkheden.

Pluspunten

  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • simpel schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
hanny 19-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

simolo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
1erg handig in gebruik snel warm en
2 goede smaak koffie veel keuzes
3 schuim voldoet ook prima en lekkere nasmaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Katja 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
sinds kort in het bezit van een Dolce Gusto, en eerlijk gezegd, kun je het nog gewoon koffie noemen? Heerlijke koffie, vol van smaak en de lattes.....perfect schuim en super smaakjes.

Pluspunten

  • stopt automatisch
  • veel keuze
  • warme koffie, geen lauw brouwsel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Saar 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en praktisch! En lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden ! Mooi en handig apparaat. Heerlijke koffie! Veel smaken te verkrijgen. Ook chocomel en thee.

Pluspunten

  • Mooi
  • Handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lilian 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte machine, makkelijk te bedienen, product heet, veel mogelijkheden, heerlijke smaken. Kortom beste machine ooit gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bertus 05-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

gaaf apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voorheen een dezelfde apparaat gehad en was gewoon perfect lekkere koffie en bediening gemak nu hebben wij er weer een aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J van Winden 02-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zet niet alleen top koffie of thee maar kan ook ijsthee of ijskoffie zetten door de blauwe waterknop ipv de rode en de juiste cups te gebruiken.
Ziet er top uit en maakt makelijk schoon.

Pluspunten

  • Warme en koude instelling
  • Mooi model
  • Makkelijk in onderhoud
  • In sterkte naar EIGEN voorkeur in te stellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bandiet 29-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

groot waterresevior

Algemene score

8,0
Dit apparaat werkt goed, makkelijke instelling van hoeveelheid water, je kan er ook gewoon water mee verwarmen dat is makkelijk. De cupjes vind ik erg duur, maar als je 1 of 2 bakkies drinkt op 1 dag kan het net.

Pluspunten

  • makkelijk instellen
  • leuk ontwerp

Minpunten

  • geen melding als het water bijna op is
  • dure cupjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Fabri Christian 24-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Om zijn modern model ,de gemakkelijke bediening van het toestel en grote waterreservoir compact
Op mijn toestel had ik 50€ cash Back gekregen

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • gemakkelijke bediening
  • zowel geschikt voor grote en kleine tassen

Minpunten

  • er kan kalk ontstaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
anjo 18-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Instelbare hoogte, groot scherm, eenvoedige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie. Veel variatie in koffie, allemaal even lekker.
Voor thee kun je heet water maken, zonder koffiesmaak. al met al een geweldige machine.

Pluspunten

  • hete koffie
  • lekkere koffie

Minpunten

  • prijs per kop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sandras 17-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffie die uit de dolce gusto komt is geweldig. Makkelijk te zetten ook. Groot waterreservoir.
Enige nadeel is is dat de koffie nogal duur is. Maar langzaam wordt het iets goedkoper.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • veel keus
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • koffie is nogal duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
gerrie 10-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

mooi apparaat

Algemene score

8,0
lekkere latte machiato en cappucino, met mooie schuimkraag, fijn dat het automatisch de juiste hoeveelheid uitmeet

Pluspunten

  • schuimkraag
  • automatisch

Minpunten

  • dure capsules, zeker voor koffie met 2 capsules
  • lekkende druppelstop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Vinke 07-07-2016 Product kwartaal in bezit

Super tevreden!

Algemene score

10,0
Hij word elke dag gebruikt. Mijn vriend drinkt koffie, ik hou er niet van. Gelukkig voor mij is de chocomel ook erg lekker! En een kopje thee heb je ook zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marjan 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

nieuwe circulo

Algemene score

9,8
na jaren met de melody gedaan te hebben nu een circulo ben super in mijn sas met deze machine en deze stopt
autimatisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tina 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Drs Guliën

Algemene score

10,0
Gebruik 2 jaar de Circolo automatic wat een geweldig apparaat en super heerlijke koffie varianten. Kan er niet meer zonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leo 26-05-2016 Product paar weken in bezit

Verrassend apparaat Dolce Gusto Circolo.

Algemene score

10,0
Ik ben een overtuigd zelfzettende koffieleut en al die "schuimbakkies" vond ik maar niks. De Circolo aan mijn vrouw gegeven voor haar verjaardag en na enkele kopjes Gande en Lungo ben ik helemaal om. Grandioos, lekker, prima smaak, gemakkelijk, snel, en een sieraad op het aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marion 10-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Lekkere koffie ☕ maar ook thee 🍵 en chocolademelk.
Heel handig voor elk wat wils.
Mooi apparaat en te gemakkelijk in gebruik.
Enige nadeel is de prijs vd cups maar de koffie ☕ is lekker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Astrid 06-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het is 'n super-makkelijk te gebruiken apparaat, dat heerlijke koffie maakt. Ook mijn gasten vinden de koffie heerlijk! Ik ben er erg tevreden over. Makkelijk in onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nelleke 03-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Ik drink zelf geen koffie, maar wil wel een apparaat voor lekkere koffie voor de visite. Ik wil er zelf ook nog wat aan hebben, vandaar dat ik voor deze machine heb gekozen. Er zijn veel mogelijkheden om warme en koude dranken met dit apparaat te maken. Ik ben persoonlijk nog niet zo onder de indruk van de smaak van de drankjes die ik geprobeerd heb voor mezelf (chai thee latte, Nesquik), maar de koffiedrinkers zijn lyrisch. Ik heb voor Dolce Gusto gekozen, omdat ik de cupjes ook gewoon bij de supermarkt wil kunnen kopen. Het is denk ik redelijk prijzig als je veel koffie drinkt, maar voor de keren dat ik het zet voor visite is het prima te doen. Je kunt toch lekkere en gevarieerde koffie aanbieden. Het apparaat is prachtig van vormgeving, werkt makkelijk en neemt niet te veel plaats in beslag op het aanrecht. Het is goed schoon te houden. Leuk dat er ook een opvangbakje bij zit voor de cupjes en twee doosjes met verschillende smaken om uit te proberen. Het rode snoer (wat blijkbaar het kenmerk van het merk is) vind ik wat minder. Ik had liever een onopvallend zwart snoer gehad, zeker omdat ik het zwarte apparaat heb genomen. Ik heb meegedaan met de 50 euro terug actie en bij BOL.com was dit apparaat ook nog eens in de aanbieding. Voor de volle prijs had ik het apparaat niet gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews