Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer
Best Reviewed - maart 2018
Specificaties
Epileren op lichtnet
Ja
Bruikbaar onder de douche
Nee
Aantal snelheden
1

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bella 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik, aanrader

Algemene score

8,0
Dit was voor mij de eerste ervaring met een epileer apparaat en ik ben meer dan tevreden! Toen ik het apparaat voor het eerst aandeed, schrok ik van het harde geluid, maar dat went wel. Het epileren zelf was na de eerste keer zo goed als pijnloos. Onder de oksels blijft het wat gevoeliger, maar door het speciale opzet stuk nog steeds prima te doen. Hij pakt alle haartjes prima mee, en het resultaat is mooie gladde benen! Ik gebruik de Silk-épil nu een aantal weken, en heb geen last gehad van bultjes of irritatie. Het schoonmaken is ook erg makkelijk door de afneembare kop, en het handige bijgevoegde borsteltje. Ik heb deze Silk-épil gekregen om te testen, maar zal hem zeker blijven gebruiken! Kortom, erg makkelijk in gebruik, goed resultaat en makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Pijnloos
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Hard geluid
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Drwhofan 15-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Niks voor mij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Ik mocht de Braun Silk Epil 1 gratis proberen.
Het viel mij op dat hij makkelijk klein was, wel jammer dat hij aan een snoer zat en er geen bewaar zakje bij zat.
Na een paar keer geprobeerd te hebben ben ik erachter dat het niks voor mij is.
Epileren blijft pijnlijk, haren blijven wel langer weg.

Pluspunten

  • Haren blijven langer weg

Minpunten

  • De pijn
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Janneke vE 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima epilator om mee te beginnen

Algemene score

8,0
Enige tijd geleden ontving ik de Braun Silk Epil 1 om te testen. Natuurlijk wil ik een gratis product graag testen, maar een epilator... Dat is niet echt mijn verzorgingsproduct. Ik heb een jaren oude epilator, maar ook hier heeft de ontwikkeling gelukkig niet stil gestaan. Met deze epilator kon ik veel sneller epileren. Ook is de pijn iets beter te doorstaan. Wat ik een groot nadeel (blijf) vinden is de rondvliegende en vallende haartjes. Voor degene die alleen wil epileren is dit een prima apparaat.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • snel
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jip89 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn, gebruiksvriendelijke epilator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze epilator van Braun is voor mij een uitkomst! De epilator is niet te groot en fijn in de hand, waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken. Geen ingewikkelde toestanden met veel mogelijkheden, hij doet gewoon precies waarvoor je hem wil gebruiken: epileren. De vervelende haartjes maken geen schijn van kans meer. ;) Enige nadeel is helaas dat er geen lichtje op zit; ik mis hierdoor nog wel eens een haartje. Maar dat maakt het product zeker niet minder fijn! Hij doet zijn werk goed, pakt de haren goed mee en de pijn is ook goed te doen. Na een aantal keren gebruiken wordt dat trouwens ook al een stuk minder. Ik heb de Silk Epil gratis mogen ontvangen om te testen; naar aanleiding van mijn ervaringen raad ik dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Fijne prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Geen lichtje
  • Snoer
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ashley 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben altijd terug houdend geweest als het aankwam op epilators. Ik dacht altijd dat het epileren van de benen erg pijnlijk was. Een aanta weken geleden ontving ik de silk epil gratis om te testen. Het apparaat maakt wel een geluid maar dit is niet storend. Op het begin is het epileren wel gevoelig maar na een paar keer wen je er wel aan. Mijn benen voelen na een paar weken nogsteeds super zacht aan. Ik raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Oplader
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drwhofan 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ligt lekker in de hand, natuurlijk blijft epileren wel pijnelijker dan scheren maar je haren blijven wel langer weg.
Het is wel jammer dat de Braun silk epil 1 1170 geen klein tasje bijgevoegd is.
Zal ik hem vaak gebruiken, in de zomer zeker weten, je benen voelen lekker glad aan.
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy220 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Haren effectief verwijderen zonder pijn

Algemene score

8,0
Deze epilator verwijderd mijn beenharen zeer effectief en zonder pijn. Na het gebruik van de epilator zijn mijn benen geheel glad. Waar ik bij andere oplossingen na het verwijderen van de haren daarna vaak uitslag kreeg op mijn benen is het bij deze epilator absoluut niet het geval, wat zeer fijn is met het warme weer.
Enige minpunt van de epilator vind ik zelf dat deze een snoer heeft, Dit werkt soms niet altijd even handig.

Pluspunten

  • Glad resultaat
  • Volledige ontharing

Minpunten

  • Snoer aan apparaat
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SCamfferman 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede epilator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over deze epilator. Wil je beginnen met epileren dan is dit product een aanrader.
Dit is mijn eerste epilator en ik vind hem heel fijn! Het is een simpele, gebruiksvriendelijke epilator. Het verwijdert op snelle wijze de haren van je benen en de stoppels kwamen pas 2 weken later terug.

Wat misschien minder kan zijn aan deze epilator is dat die niet snoerloos is. Daarnaast vind ik het jammer dat die geen klein reistasje heeft om de epilator en de adapter in te stoppen.

Ik heb deze epilator (gratis) mogen testen en ik vind het positief! Daarom raad ik het product aan.

Pluspunten

  • Klein/compact
  • Gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RamonaDGW 12-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Simepl klein maar handig apparaat

Algemene score

8,0
Omdat met scheren haartjes binnen enkele dagen weer terug groeien, wilde ik het epileren eens uitproberen.
Nu heb ik de mogelijkheid gekregen de Silk épil 1 Epilator SE1-170 van Braun gratis te testen.

Dit apparaat heb ik de afgelopen 4 weken getest en ik ben zeer enthousiast.
Gelukkig kwamen de stoppels niet gelijk de 2é dag weer terug.
Het epileren ging soepel/snel en mijn benen voelden fijn glad aan.
Het apparaat is relatief klein, waardoor deze makkelijk mee te nemen of op te bergen is.
Ik had de verwachting dat epileren heel erg pijnlijk zou zijn, maar dat viel uiteindelijk flink mee.
Doordat er meerdere haartjes (met haarzakje) meegetrokken worden, is het epileren snel klaar.
Tip: Neem van tevoren een warm bad zodat de poriën open gaan staan.

Pluspunten

  • Compact apparaat
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Bedraad
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Feee W 12-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel en lang gladde benen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun epilator verraste mij positief. Ik had niet gedacht dat het zo effectief en snel zou werken daarbij doet het echt geen pijn. Daarbij blijven de haartjes lang weg. Ik kan daarom iedereen dit product aanraden. Daarbij is het ook nog betaalbaar. Het enige minpunt vind ik dat de snoer kort is. Dit product heb ik gratis gekregen om te testen.

Pluspunten

  • werkt snel en gemakkelijk

Minpunten

  • korte snoer
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Mirandav 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De epilator is makkelijk in gebruik. Na een paar keer gebruiken wordt het minder pijnlijk. Hij verwijdert netjes alle haartjes en ik heb geen last van droge huid of bultjes of ingegroeide haartjes.
Praktisch is ook dat je het apparaat overal kan gebruiken. Ik heb dit product gekregen om te testen en van te voren was ik sceptisch maar kan nu eerlijk zeggen dat ik om ben. Aanrader.

Pluspunten

  • Handzaam
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buster 31-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg blij mee, zag er tegen op maar viel me enorm mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg positief verrast door dit product. Ik kreeg dit product om te testen en dit was gelijk mijn eerste ervaring met epileren. De gebruiksaanwijzing is overzichtelijk en zo bereidde ik me voor op pijn in het begin. Dit klopt, maar het klopt ook dat het nauwelijks geen pijn meer doet. Ik was erg onder de indruk hoeveel haartjes het apparaat in snelle tijd weg haalt. Ik ga nu niet meer terug naar scheren want ik ben erg blij met het resultaat. Ik heb er ook nog eens langer plezier van!

Pluspunten

  • Langdurig resultaat
  • Geen irritatie

Minpunten

  • Niet op accu te gebruiken
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Yarima Sabel 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gladde benen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De epilator van braun is een erg fijn apparaat. Je benen blijven tot zeker een week glad, als je het regelmatig doet zelfs langer! De prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Het apparaat is makkelijk te bedienen en fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Lang gladde benen

Minpunten

  • hard geluid
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brittablue 12-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eerste keer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige week kreeg ik het epileerapparaat van Braun toegestuurd via de post. Ik had mij opgegeven om het product gratis te testen en hier werd ik voor uitgekozen. Dit kwam voor mij ideaal uit, omdat ik die avond naar de zonnebank zou gaan (niet dat ik hiervoor mijn benen moest scheren, maar het is een goed excuus).

Ik las de gebruiksaanwijzing en ging aan de slag. Omdat ik voorheen altijd mijn benen gewoon scheerde met een scheermes, was ik een beetje bang om het product te gebruiken. Dit was nergens voor nodig, want het ging erg soepel. Zo voelde ik in het begin de haartjes er zachtjes uitgetrokken worden, maar naarmate ik dit gevoel begon te herkennen, ervaarde ik het niet meer als onprettig.

We zijn nu meer dan een week verder en ik voel nog steeds geen haartjes die zijn terug gegroeid. Ik kan de epileerder van Braun aan elke vrouw aanraden die nu nog in de weer is met scheermesjes!

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijke gebruiksaanwijzing
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • klein beetje gevoelig
Geschreven voor: Braun Silk-épil 1 - 1170 epilator met snoer

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer