Braun Silk-épil 3 3-410 - Reviews

Specificaties
Aantal snelheden
2
Type/soort
epilator

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna van D 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Tevreden, makkelijk in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Tevreden over het apparaatje,
Leuk kleurtje, en bijgeleverd een extra kop, borsteltje en adapter.

De extra kop geeft mogelijkheid tot trimmen scheren en huis massage.
Ook zit er een sensor lampje op, als je te hard op de huid duwt gaat deze branden.

Helaas zit er geen opberg tasje bij.
Het apparaat heeft 2 standen, en maakt niet zo’n herrie.
Ik ben tevreden

Pluspunten

  • Sensorlampje
  • Extra kop
  • Uitstraling

Minpunten

  • Mis een opbergtasje
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ashley 27-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik de Silk Epil nu ongeveer een maand en ik ben enorm tevreden met het apparaat. Doordat er een lampje opzit kan je alle haartjes goed zien en als je er een paar bent vergeten zijn ze makkelijk te vinden. Ik gebruik epileer apparaten al wat langer en ben de ''pijn'' inmiddels gewend. Deze Silk Epil is handig in gebruik, hij is compact. Het enige nadeel is dat het apparaat niet snoerloos is. Ik heb het apparaat gratis getest maar zou het apparaat iedereen aanraden. Bij mij blijven de haartjes zo ongeveer 2 weken weg.

Pluspunten

  • Opzetstuk
  • Lampje
  • Haren blijven lang weg
  • Handig om mee te reizen

Minpunten

  • Niet draadloos
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessaflessa 24-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn veelzijdig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een aantal weken heb ik de Silk Epil 3 in gebruik. Het is een klein, compact, handzaam apparaat, en ook nog eems in een leuke kleur! Helaas moet dit apparaat wel aan het snoer gebruikt worden en kan hij dus niet mee onder de douche. Het epileren is wel wat pijnlijk, maar wordt in de loop van de tijd beter te doen. Fijn is dat je met het lampje goed kan zien of de haartjes weg zijn. Helaas blijven m’n benen er geen hele maand glad mee, maar het werkt wel langer dan scheren. Mocht je het epileren toch te pijnlijk vinden, dan zit er ook een gewoon trim&scheer-opzetstuk bij. Ik heb dit product gratis mogen testen, maar zou het ook zeker zelf kopen. Het is een veelzijdig apparaat!

Pluspunten

  • Lampje om resultaat te kunnen zien
  • Meerdere opzetstukken

Minpunten

  • Niet oplaadbaar
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Braun silk epil 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun Silk 3-410 Epilator nu vijf weken in huis en ik ben er eeg tevreden mee.
Hij is klein van formaat, ligt goed in de hand en werkt simpel.
Je kan de Beaun silk3 heeft een 3 in 1 functie. Je kan hem gebruiken als:
- tondeuse
- epilator
- trimmer
Alle functies werken naar behoren. Het epileren is wel pijnlijk, maar wel onwijs fijn dat je 4 weken lang gladde benen hebt.
Op het apparaat zit ook een indicatielampje die aangeeft of alle hartjes verwijderd zijn.
Ik mocht deze Braun silk epil 3 gratis uitproberen en ben heel blij dat ik deze kans kreeg.
Ik kan hem iedereen aanraden.

Enige nadeel vind ik dat het apparaat wel veel herrie maakt en er geen opbergtasje bij zit
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennie 17-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn, handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de Braun Silk 3-410 nu inmiddels vier weken in gebruik. Het is een handig klein compact apparaat in een gezellige kleur, makkelijk te bedienen en heeft drie verschillende functies zoals, een epilator, ladyshave en tondeuse. Dat scheel weer drie losse apparaten in de kast. Ik was vooral benieuwd naar de epileerfunctie en ben dus erg blij dat ik deze Braun gratis mocht testen. Het epileren gaat perfect maar is niet geheel pijnloos. Nu ik hem een paar keer geprobeerd heb gaat het epileren van de benen steeds beter maar oksel en bikinilijn vind ik nog erg pijnlijk. De haren blijven met epileren langer weg dan met scheren maar het is wel nodig één keer in de week het apparaat te gebruiken voor een mooi blijvend glad resultaat.
Erg handig is het lampje daarmee kan je goed zien of alle haren verwijderd zijn .
Kortom ik ben erg tevreden over de Braun Silk 3-410 en ik kan hem alleen maar aanbevelen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Drie functies in één apparaat
  • Haren blijven minimaal één week weg na epileren
  • Handig lampje

Minpunten

  • Kan in het begin nogal pijnlijk zijn
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melissa 09-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Handig klein epileer apparaat

Algemene score

7,0
Ik heb de Braun Silk 3-410 nu al een tijdje in bezit. En dat was ook nodig sinds ik mijn vorige epileer apparaat al meer dan 10 jaar oud is. De Braun is klein, handig en fijn liggend in de hand. Epileren doet de eerste paar keer echt enorm veel pijn maar na maten merk je het maar amper. Het voordeel daarvan vind ik dat de haartjes mooi lang weg blijven en ik op mijn gemak een kort rokje aan kan doen zonder zorgen om een mogelijke haartje.

Pluspunten

  • Fijn klein
  • Lekker in de hand

Minpunten

  • Niet draadloos
  • Kan niet onder de douche
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

M.G. 05-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact apparaat, makkelijk te bedienen, handig lampje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
De Braun Silk-épil 3 3-410 is een compact apparaat, gemakkelijk te bedienen en heeft tevens een leuk kleurtje. Ik heb het gebruikt om mijn benen te epileren. De eerste paar keer heb ik flink op mijn tanden moeten bijten, omdat het behoorlijk zeer deed. Het motto "wie mooi wil zijn moet pijn lijden” volstaat voor dit product. De pijn wordt aanzienlijk minder naarmate je het apparaat vaker gebruikt. Met name in het begin moet je om de dag epileren om gladde benen te krijgen en behouden. Het lampje is zeer handig om goed te kunnen zien of alle haartjes verwijderd zijn. Een nadeel is dat het apparaat niet draadloos is en niet onder de douche gebruikt kan worden, er zit wel een redelijk lang snoer aan. Ik heb de Braun Silk-épil gratis gekregen en ondanks ik na de eerste drie keer overtuigd was dit apparaat nooit meer te gebruiken, zie ik er nu toch de voordelen van in! Haartjes blijven aanzienlijk langer weg.

Pluspunten

  • Handig lampje
  • Haartjes blijven langer weg

Minpunten

  • Niet snoerloos
  • Kan niet onder de douche gebruikt worden
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamilladoei 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk vast te houden

Algemene score

6,0
Ik gebruik het product nu een aantal weken en ben er niet heel enthousiast over. Het product is klein en compact, wat het makkelijk maakt om het vast te houden. Wat ik wel jammer vindt is dat het product niet draadloos is. De meeste ontharingsproducten zijn draadloos en te gebruiken onder de douche wat veel fijner is, bij dit apparaat is dat helaas niet zo. De ontharing niet pijnloos, naderhand werd de pijn uiteraard wel minder. Het lampje is handig , vooral omdat de lichtval niet altijd goed is. Het product heb ik gratis gekregen om te testen. Ik ben over het algemeen tevreden over het resultaat, maar ik zou het apparaat zelf niet aanschaffen.

Pluspunten

  • Compact
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Gehorig
  • Niet draadloos
  • Pijnlijk
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Christel_S 15-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Compact, makkelijk in gebruik, goede prijs/kwaliteit

Algemene score

7,0
Ik heb het product gratis ontvangen om te testen. Prettig vond ik dat het een compact apparaat is, en eenvoudig te bedienen. Ook vond ik het fijn dat het naast een epileerfunctie ook een scheerfunctie heeft. Het lampje dat het apparaat heeft is handig met scheren, je ziet de haartjes beter zitten.
Nadelen van het apparaat zijn dat je het altijd met stekker moet gebruiken, je kunt het niet opladen helaas. Verder is het de eerste paar keer echt onprettig, maar naarmate je het vaker gebruikt doet het minder zeer. Tot slot vind ik dat het soms de haartjes, vooral de kleine haartjes, niet altijd even goed pakt.

Pluspunten

  • tevens een scheerfunctie
  • heeft een lampje
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • pijnlijk
  • niet oplaadbaar
  • pakt soms kleine haartjes niet
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

LindaD 05-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Tevreden met product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Braun Silk epil 3 is een ideaal apparaatje om mee te nemen. Hij verwijdert grotendeels alle haren. Kleine haartjes zijn moeilijker te pakken. Ik heb dit product mogen uitproberen en werd verrast door het lichtje op het apparaat. Hij maakt het super makkelijk om alle haartjes te zien. Zeer tevreden met resultaat die ongeveer 2 weken aanhoudt. Ik beveel dit product aan ongeacht het feit dat hij niet draadloos is en veel lawaai maakt tijdens gebruik.

Pluspunten

  • lichtje
  • compact

Minpunten

  • maakt lawaai
  • niet draadloos
  • geen etui
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Melissa S 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor dit apparaat had ik nog nooit een epilator gebruikt en was dit ook niet van plan omdat ik altijd hoorde dat het veel pijn deed. Nadat ik dit product heb mogen ontvangen en uitgebreid getest heb ben ik fan! De haren blijven een stuk langer weg en het is makkelijk in gebruik, ook valt de pijn mee na het apparaat een aantal keer gebruikt te hebben. De braun silk epil is nu het enigste product dat ik nog gebruik voor ontharen omdat ik er erg tevreden mee ben.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit/prijs

Minpunten

  • Niet draadloos
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elisanneva 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Compact en makkelijk apparaat, niet geheel pijnloos

Algemene score

6,0
Wanneer het gaat om een ontharingsmethode, kies ik toch altijd voor scheren. Toen ik aangeboden kreeg dit epileerapparaat uit te proberen, besloot ik het eens op een andere manier te proberen. Het is een makkelijk en compact apparaat, met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het apparaat moet gebruikt worden met een snoer, omdat hij geen accu heeft. Enigszins nadelig. Het epileren beviel mij niet; het deed veel pijn. Ook viel het op dat niet alle haartjes werden meegenomen, wat zorgde voor een onvolledig resultaat. Daarom heb ik besloten het apparaat niet meer te gebruiken voor epileren, omdat ik niet vind dat het resultaat opweegt tegen de pijn. De scheer- en trimstand van het apparaat werken wel fijn, snel en efficiënt; ik zou het apparaat dan ook eerder hiervoor gebruiken. Het apparaat is een aanrader als u goed tegen pijn kunt. Wanneer dit niet zo is, valt het apparaat goed te gebruiken als scheerapparaat.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen accu
  • Niet erg efficiënt
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de braun epilator 410 nu al een goed maand om te testen.
In het begin is dit wat pijnlijk want ik was niet gewoon om te epileren. Maar na een paar keer is dit minder. De haartjes blijven ook langer weg dan gewoon met scheren. Het lampje om de epilator is ook handig. Enige nadeel is dat het niet oplaadbaar is.

Pluspunten

  • Lampje
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Niet oplaadbaar
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de braun epilator 410 nu al een goed maand om te testen.
In het begin is dit wat pijnlijk want ik was niet gewoon om te epileren. Maar na een paar keer is dit minder. De haartjes blijven ook langer weg dan gewoon met scheren. Het lampje om de epilator is ook handig. Enige nadeel is dat het niet oplaadbaar is.

Pluspunten

  • Lampje
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Niet oplaadbaar
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sarahclae 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

braun silk epil / scheer apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit was de eerste keer dat ik mijn benen epileerde en ik vond het voor mij persoonlijk te pijnlijk. Ik heb 1 been geëpileerd en voor het andere de scheerfunctie van dit toestel gebruikt.
Het geëpileerde been was duidelijk veel gladder en bleef ook langer glad dan het geschoren been, dus voor wie tegen het epileren kan, raad ik het product zeker aan.
Ik heb het product gratis mogen testen en hoewel ik het niet zelf zou kopen omwillen van de epileerfunctie, gebruik ik nu wel zeer regelmatig de scheerfunctie. Ik vind het lichtje op het toestel erg gemakkelijk, hiermee kan je heel duidelijk de overgebleven haartjes zien.

Pluspunten

  • lichtje
  • vesrchillende functies in 1 toestel

Minpunten

  • niet draadloos
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sophie2503 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Braun silk epil 3 heb ik gratis ontvangen. Het apparaat bevalt zeer goed. Is voor het hele lichaam te gebruiken door de verschillende opzetstukken. Het borsteltje om het apparaat schoon te maken is erg prettig. Het enige nadeel vind ik dat hij in het stopcontact moet zitten om hem te gebruiken.
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maud 19-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Aanrader!

Algemene score

8,0
De Braun Silk Epil 410 is een aanrader voor mooie gladde benen nu de rokjes weer aankunnen. Ik heb het product gratis ontvangen om testen maar zou er ook zeker de adviesprijs voor over hebben. De eerste paar keer zijn iets gevoelig maar dat verdwijnt snel. Haartjes blijven bijna een week weg. Het lampje maakt duidelijk zichtbaar waar de haartjes zitten. Kortom een gebruiksvriendelijk apparaat wat doet wat het beloofd.

Pluspunten

  • Gladde benen
  • Lampje maakt haartjes zichtbaar
  • Na aantal keer vrijwel pijnloos
  • Haartjes blijven bijna een week weg

Minpunten

  • Eerste paar keer iets pijnlijk
  • Iets langer werk dan scheren
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tessa 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Werkt erg gemakkelijk en vrij pijnloos!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik vind het alles meevallen, was erg bang dat het pijn zou doen maar het was erg goed te doorstaan. De haren blijven langer weg dan met scheren wat zeker met dit mooie zomerweer erg fijn is. Echter worden mijn benen er wel minder mooi van door de rode bultjes die erop komen, ondanks dat ik gescrubt heb zoals volgens de aanwijzingen. Misschien dat dit nog minder wordt.
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

EviV79 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

gladde benen maar tijdrovend

Algemene score

5,0
Ik heb nooit een epilator willen kopen omdat ik dacht dat het te pijnlijk zou zijn en daardoor een miskoop zou zijn. Het Braun epilator SE3-410 heb ik gratis gekregen om te testen. Echt pijnlijk is het niet, telkens lichte prikjes die je voelt. Het is best wel tijdrovend, het gaat sneller met een scheermesje maar met de epilator blijven mijn benen wel langer glad.

Pluspunten

  • lampje

Minpunten

  • tijdrovend
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

DaphneB45 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gladde benen!

Algemene score

8,0
Ik had nog nooit een epilator gebruikt, het was dus de eerste keer. De eerste keer was even op de tanden bijten. Daarna had ik wel voor enkele weken gladde benen. Jammer dat het zo fel voor rode vlekken zorgt, dus het is niet om last-minute te gebruiken als je weg moet. Na enkele keren te gebruiken doet het veel minder pijn en er komen precies steeds minder haartjes terug. Het ingebouwde lampje is heel handig, zorgt ervoor dat je zelfs de kleine haartjes goed ziet. De andere opzetstukken zijn makkelijk verwisselbaar en handig in gebruik. Het enige jammer is dat hij niet snoerloos is, al heeft het wel een heel lange snoer.
Als ik hem niet had ontvangen om te mogen testen, had ik hem zeker zelf gekocht.
Niks is zo handig als 3-4 weken lang gladde benen te hebben in de zomermaanden!

Pluspunten

  • Ingebouwd lichtje
  • Extra opzetstukken

Minpunten

  • Snoer
Geschreven voor: Braun Silk-épil 3 3-410

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews