Philips Satinelle Prestige BRP566 - Reviews

Specificaties
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Bedrijfstijd
40 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dice 01-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super goed, maar niet voor oksels

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
k had eerst een oude van Philips, en wat een wereld van verschil. Deze is sneller, veel minder pijnlijk en minder luid dan die ik gewend was. Onderbenen, bovenbenen, armen gedaan en ik durfde het ook aan op de bikinilijn. Met die andere ging dat echt niet, maar als je de huid goed strak houdt, gaat het met deze best goed. MAAR: gebruik hem niet voor de oksels! Volgens de gebruiksaanwijzing kan het, maar het doet heel erg pijn! Nou is mijn pijngrens heel hoog, dus ik ging er voor de test gewoon doorheen, maar het bloedde ook nog eens behoorlijk.
De opzetstukjes die er op kunnen heb ik nog niet getest, maar de bijgeleverde pincet is heel handig. Het nut van het gezichtsborsteltje snap ik niet helemaal, en mijn haar komt er steeds tussen, maar mijn vriend vindt het heel fijn voelen. Dus ik denk dat het iets persoonlijks is. Wel leuk dat het er bij komt

Pluspunten

  • Snel, relatief minder pijnlijk

Minpunten

  • Niet voor oksels
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jalie86 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn praktisch apparaat. Let wel op dat de haartjes niet te kort zijn want dan pakt hij ze niet. Het schoonmaak apparaat wat erbij zit is top!

Pluspunten

  • Handzaam

Minpunten

  • Pakt korte haartjes niet altijd
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy777 29-05-2018

Mega gemakkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
De epilator is ideaal voor gebruik onder de douche. Erg makkelijk omdat er verlichting in het apparaat zit, waardoor je goed kunt zien wat het resultaat is. Veel voordelen; laad snel op, licht en klein design. Enige minpuntje is dat het niet de aller kleinste (blonde) haren pakt. Gezichtsreiniger werkt ook goed, na gebruik een veel frisser en schoner gevoel. Hoeft niet vaak op te laden en neemt weinig ruimte in. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MaartP 29-05-2018

Dit product heeft goede eigenschappen

Algemene score

8,0
De gezichtsreinigingsborstel is een echte aanrader. Zowel onder de douche als bij de wastafel heel goed te gebruiken. Je hebt het gevoel alsof je dagelijks je gezicht masseert, en mijn huid ziet er na twee weken gebruik goed uit. Ik heb het product gebruikt met alleen water, scrubgel, gezichtsreiniger en lotions.
De epilator kan zowel droog als nat gebruikt worden. Bij gebruik onder de douche is de pijn van het epileren aanzienlijk minder. Wel merk je dat er minder haar verwijderd wordt en dat je vaker over hetzelfde stuk huid moet dan wanneer je droog epileert. Dit zorgt uiteindelijk voor meer irritatie van de huid. Na twee weken gebruik reageert je huid hier minder sterk op, en haren blijven langer weg dan bij scheren. Ook dit product is een aanrader.
De verschillende extra opzetstukken zaten er bij mij niet bij, deze heb ik dan ook niet getest. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sophie9621 29-05-2018

Voldoet niet helemaal aan verwachting

Algemene score

6,0
De epilator trekt bijna alle haartjes uit, maar niet allemaal waardoor je eigenlijk ook nog moet scheren daarnaast. De uitgetrokken haartjes blijven wel erg lang weg wat fijn is. Wel moet je een aantal keer over dezelfde plek heen als je alle haartjes weg wilt hebben. De gezichtsreiniger werkt heel fijn en werkt goed. Beide apparaten hebben een mooi design en zijn erg fijn in gebruik dus dat is een voordeel. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marie93 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne middelen voor dat extra stukje verzorging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds enkele weken gebruik ik de wet&dry epilator, -trimmer en -reiniger.
Ik gebruikte hiervoor altijd een scheermes maar merkte hierbij wel dat de haartjes erg snel terug kwamen.
Ook vond ik het een nadeel dat je de vergeten haartjes altijd onder de douche moest weghalen.
Met de epilator en trimmer is dit verleden tijd, dit apparaat kan je zowel droog als nat gebruiken wat ik persoonlijk echt een voordeel vind.
Persoonlijk vind ik de epilator nat het fijnst werken, omdat het dan minder pijn doet. De haartjes blijven duidelijk langer weg en mijn benen voelen erg glad na gebruik.
De batterijduur is erg lang en het opladen gaat erg snel.
Wat betreft de gezichtsborstel ben ik ook erg tevreden.
Met een klein beetje gezichtsreiniger op het gezicht krijg je door de roterende borstel een erg gladde huid.
Het voelt als een massage waardoor ik dit apparaat erg vaak gebruik.
Al met al een heel fijn apparaat waarmee je de zomer goed in kunt gaan.

Pluspunten

  • Droog en nat te gebruiken
  • Batterijduur is lang
  • Haartjes blijven langer weg

Minpunten

  • Je hebt meerdere apparaten
  • Epileren doet pijn
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole053 28-05-2018

Prima product

Algemene score

8,0
De epilator is een prima product. Vooral het feit dat deze ook in bad of onder de douche te gebruiken is is prettig en maakt het iets minder pijnlijk.

De scrub voor het gezicht vind ik heel erg prettig, mijn huid wordt er mooi roze en zacht van. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sap20 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Veel functionaliteiten, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Tevreden over dit Philips product. De epilator werkt goed en heeft een handige lichtfunctie erbij. Minder tevreden over de trimmer. De gezichtsreiniger is een leuke toevoeging.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel functionaliteiten

Minpunten

  • Trimmer
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Femke34 27-05-2018

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Algemene score

8,0
Goede epilator. Makkelijker in gebruik en ligt goed in de hand. Gezichtsreiniger is ook erg fijn. Echter waren de accessoires die op de afbeelding staan niet inbegrepen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lonn 27-05-2018

Fijn product, erg fijne gezichtsreiniger!

Algemene score

8,0
De gezichtsreiniger is heel erg fijn, na een paar weken gebruik is de doorbloeding in mijn gezicht verbeterd en ik heb minder last van onzuiverheden in mijn hals/decolleté. Ik heb een erg lichte huid en ik heb nu wat minder last van roodheid in mijn gezicht.

De epilator werkt prettig, hij volgt de rondingen van mijn benen goed, vooral rond de knieën is dat fijn. Soms moet je wel een aantal keren over dezelfde plek heen voordat hij een eigenwijs haartje pakt en daardoor duurde het epileren bij mij iets langer. Het resultaat is lekker glad. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Everon 25-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Philips Satinelle Prestige Wet & Dry-epilator nu enkele weken in mijn bezit. Ik ben enorm tevreden over het product. Het ziet er mooi uit, ligt fijn in de hand en gaat lang mee zonder op te hoeven laden. Het pakket bevat nog andere accessoires en een handig compact epileer set (pincet en spiegel in kokertje) voor in je handtas. Ik zou het een ieder aanraden. Je benen blijven een stuk langer glad en het ontharen is vrijwel pijnloos. Voorheen heb ik nooit gebruik gemaakt van een gezichtsreiniger maar ik gebruik hem nu dagelijks, ook deze voelt erg fijn aan en is erg handzaam. Het is een heel compleet luxe set en aanrader om cadeau te doen.

Pluspunten

  • Lampje in de dry-epilator
  • Ligt prettig in de hand
  • Vrijwel pijnloos ontharen
  • icm accessoires een compleet set
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke30 25-05-2018

Mooi product

Algemene score

6,0
De epilator ziet er mooi uit en ligt makkelijk in de hand. Een voordeel is dat je hem ook onder de douche kunt gebruiken. Het product werkt het beste als je heel langzaam over de haartjes heen gaat, maar helaas worden niet alle haartjes meegenomen.

De gezichtsreiniger werkt goed en heeft een klein formaat, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MandyM 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doeltreffend genoeg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De afgelopen weken heb ik dit product uitvoerig kunnen proberen. Ik vind het design mooi, roze is toch al mijn favoriete kleur en het maakt het product toch ook vrouwelijk, dus zeker mijn smaak.

Bij het product zitten een aantal accessoires, die ik ook zoveel mogelijk heb getest.

De gezichtsreiniger werkt voor mij minder goed. Ik heb al jaren de Clarisonic Mia 2 en die werkt gewoon veel prettiger. De gezichtsreiniger van Philips draait specifiek 1 kant op, waardoor ik steeds het gevoel heb tegen de richting in te draaien. Ik ben dus iets minder enthousiast over de gezichtsreiniger.

De epilator vind ik heel prettig werken. Lange, zachte haartjes pakt hij sowieso heel goed. Heel korte stugge haartjes zijn iets lastiger, maar over het algemeen vind ik dat de epilator de haartjes heel goed pakt. Ook onder de douche werkt het heel goed. Ik ben erg blij met de epilator. Ook de bijgeleverde pincet (met lampje!) vind ik een fijne accessoire.

Pluspunten

  • mooi vormgegeven
  • handig formaat
  • werkt naar behoren

Minpunten

  • pakt de kortere haartjes minder goed
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phique 24-05-2018

Mooi en degelijk product

Algemene score

8,0
Fijne en mooie epilator. Ligt lekker in de hand en geen gedoe met een snoer, omdat de batterij lang mee gaat. Is door de holle vorm ideaal voor het epileren van benen, maar iets minder geschikt voor bijv. oksels en bikinilijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 24-05-2018

Fijne apparaten met kleine minpunten

Algemene score

8,0
Ik mocht de set met gezichtsreiniger testen. Allereerst heb ik de epilator getest en hier was ik in eerste instantie meteen tevreden over, want deze voelt meer ongemakkelijk in het begin, dan dat het echt pijn doet. Echter doe je wel vrij lang erover om een been haarvrij te maken. De haartjes blijven dan wel lang weg, maar je bent met het proces ernaartoe wel lang bezig. Het is echter dan wel fijn dat deze ook gewoon onder de douch te gebruiken is, vooral als je gewend bent je gewoon onder de douch te scheren.
De gezichtsreiniger daarentegen in heel fijn en werkt al prima met alleen water.

Beide apparaten zien er wel mooi en elegant uit. Zijn ook niet zwaar in gebruik. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

frackie 23-05-2018

Het epileren duurt lang

Algemene score

6,0
mooi design, epileren is pijnlijk, neem weinig haren mee je moet een paar keer over hetzelfde stuk gaan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

RiaG 23-05-2018

2 prima producten

Algemene score

10,0
De epilator doet zijn werk prima. Maar het blijft een epilator, dus een gevoelig iets om te doen. De haren worden er goed uitgetrokken. Het product heeft een fijne vormgeving. De gezichtreiniger is klein, maar ozo fijn. Maakt je gezicht goed schoon en werkt heerlijk rustgevend. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

sandra76 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel en verzorgd de deur uit! lange tijd gladde benen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Philips Satinelle bevat naast de epilator ook een handige gezichtsreiniger met roterende borstel. IN de verpakking vind je een epilator met licht, opzetstukjes, een reinigings borstel, 2 opladers, de gezichtsreiniger, pincet met licht en een opzet stuk voor de tondeuse.

De reinigingsborstel voelt zacht aan en kun je na het opladen , snoerloos gebruiken. Je gezicht reinig je moeiteloos en snel van bv cremes en make-up. Je huis voelt na de tijd zacht aan.

De epilator is zowel nat als droog te gebruiken, mijn voorkeur gaat uit naar droog, omdat je nat (onder de douche erg veel spetters krijgt). Op de benen is het prima en vrijwel pijnloos ontharen. Mocht er een haartje overgeslagen worden dan pak je die moeiteloos met het pincet, je benen voelen glad aan na epileren.
De oksel streek is best pijnlijk om te epileren, wel blijven de haartjes erg lang weg en voelen je oksels erg zacht aan. De liesstreek daartegen vond ik wel heel erg pijnlijk, hiervoor adviseer ik zeker de tondeuse, ladyshave. (het opzetstuk).
Je kunt de epilator ook in het gezicht gebruiken, dat is prima te doen, (bovenlip).
Al met al een fijn apparaat met een mooie vormgeving, ik raad hem zeker aan.

Pluspunten

  • mooie vormgeving, ligt lekker in de hand
  • haartjes blijven lang weg
  • glad en zacht
  • reinigt grondig

Minpunten

  • pijnlijk op sommige punten
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sdrassa 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stijlvol design en zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het epileren werkt minder goed dan ik had gehoopt. Hiervoor gebruikte ik altijd een scheermes met goede resultaten maar mogelijk is dat ook de reden dat het epileren minder goed werkt omdat het apparaat geen grip kan krijgen op de haartjes.

Het is verder een mooi apparaat wat lekker in de hand ligt en zeer gebruiksvriendelijk is. Leuk om te vermelden is het lampje in de epileerkop, wat erg handig is om te controleren of er nog haartjes zitten.

Het scheerapparaat kopje werkt heel goed en precies, maar 1 puntje is dat het beschermkapje moeilijk te verwijderen is.

De gezichtsreiniger werkt erg prettig en het is heel fijn dat je deze gewoon rechtop weg kan zetten in plaats van te moeten neerleggen.

En ik ben zelf erg gecharmeerd van het tasje waar het epileerapparaat, de gezichtsreiniger en de verschillende opzetstukken samen in passen!

Conclusie: het heeft wat verbeterpunten, maar al met al niet slecht

Pluspunten

  • Werkt makkelijk en prettig
  • Snel opgeladen

Minpunten

  • Het tasje is ietsje te klein voor de laders
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH1977 23-05-2018

Huidvriendelijk en handig

Algemene score

6,0
Epilator is handig in gebruik. Ligt prettig in de hand en is snoerloos. Het epileren is niet pijnlijk.
Door smalle epileerkop erg geschikt voor bikinilijn en oksels. Epileren van benen vergt wel meer tijd door de smalle kop. Er blijven helaas nog haartjes achter, ook nadat je al een paar keer een plek hebt gedaan.
De gezichtsreiniger voelt heel prettig, als een massage [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Satinelle Prestige BRP566
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews