Philips Satinelle Advanced BRE640 - Reviews

Specificaties
Aantal snelheden
2
Verwisselbare hoofden
ja, standaardhoofd, okselhoofd, precisiehoofd
Oplaadbaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sb2016 17-06-2016
  • Product paar weken in bezit

fijne epilator

Algemene score

6,8
lichtgewicht epilator die fijn in de hand ligt. het lampje is erg handig. Resultaat valt wel iets tegen, is niet erg krachtig, dus je moet meerdere keren over dezelfde plekjes. Snoerloos is fijn.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Claudia 07-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

verschrikkelijk ding afrader!

Algemene score

1,0
Flut apparaat. Je bent minimaal 3x over hetzelfde stoppel te aan het heen gaan en toch zit het haartje er nog. Maakt niet uit hoe je het apparaat in welke hoek vast houd. De epileer kop is smal en mede daar daardoor epileer hij maar hele kleine stukjes, wanneer het uberhoud epileert.

Pluspunten

  • snoerloos kan nat gebruikt worden

Minpunten

  • epileert niet, goed
  • greep is glibberig onder de douch
  • de epileer kop is te smal,
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Barend1912 14-07-2016
  • Product paar weken in bezit

neemt helaas niet alle haartjes weg

Algemene score

7,8
Mooi design en handig lampje ingebouwd, maar helaas laat het apparaat de kleine haartjes nog zitten.
Veel bijgeleverde hulpstukken
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lampje1234 01-07-2016
  • Product maand in bezit

Gemakkelijk ontharen!

Algemene score

8,0
Het Satinelle Advanced Wet & Dry-epileerapparaat ligt lekker in hand. Ik vind het apparaatje wel best zwaar. De onderkant van het apparaat zou wat mij betreft wat minder bol mogen zijn. Hierdoor zou hij stabieler liggen en minder snel van de badrand af rollen.
Het ontharen gaat goed en redelijk snel. Een absolute bonus daarbij is het lichtje, waardoor je elk klein haartje goed kunt zien. Hierdoor kun je ook makkelijk ’s avonds ontharen zonder daarbij alle verlichting aan te moeten doen. Het epileerhoofd is lekker breed, waardoor je een brede baan kunt ontharen.
Ik had al een Philips epileerapparaat en dat beviel me goed. Dit apparaat epileert sneller dan mijn vorige. Dat is erg fijn, want mijn hobby zal epileren nooit worden!
Heel prettig is ook dat de Satinelle AdvancedWet & Dry snoerloos te gebruiken is. Je hoeft niet in de buurt van een stopcontact te gaan zitten. In plaats van in de badkamer, gebruik ik het apparaat graag buiten in de tuin. Het opnieuw opladen moet als gewoonte nog inslijten. Het apparaat geeft in ieder geval netjes aan wanneer het leeg begint te raken.
Nat epileren is niet mijn ding. Het lukt me niet om het apparaat in een vloeiende beweging over mijn natte been te bewegen. Het apparaatje stuitert dan op en neer met kleine schokjes.
Ook een nadeel vind ik is dat vuil zich snel vastzet op de keramische schijven. Afspoelen met water is dan niet meer genoeg. Ik heb een beetje vloeibare zeep gebruikt om de schijven weer schoon te krijgen.
Over de opzetstukken voor het epileren ben ik niet erg te spreken. Het epileren gaat mijn het best zonder de opzetstukken. Met opzetstuk trek ik amper haartjes uit! Dit komt waarschijnlijk doordat de hoek waarin je de epilator op de huid zet, verandert. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik het apparaat niet voor mijn gezicht heb gebruikt.
Erg fijn is dat je de epilator in een klik omtovert in een ladyshave. Die doet prima zijn werk.
Eindconclusie is dat ik te spreken ben over de Satinelle AdvancedWet & Dry, en deze aanbeveel!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Busseltje 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt slecht

Algemene score

1,0
Moest 20 keer over een haartje gaan voordat het haartje weg was. Apparaat teruggebracht. Waardeloos!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mandy 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

GEWELDIG!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijn om in het hand te houden, er zitten verschillende opzetstukken bij waardoor dit apparaat handig in gebruik is! En je je huid een rustige 'massage' gevoel geeft waardoor je tijdens het epileren minder pijn voelt. Ook heeft het apparaat twee verschillende snelheden en bij de epileer opzetstuk een led-lampje zodat je goed kunt zien wat je doet. Een aanrader!

Pluspunten

  • Veel opzetstukken
  • Te gebruiken in bad of onder de douche
  • Goed schoon te maken
  • Massagemogelijkheden dmv opzetstukken
  • Fijn formaat
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Guusje 18-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne apparaat

Algemene score

7,0
Fijne apparaat. Haalt alle haartjes weg. Verschillende opzet kopjes bij dus genoeg keuze! Aanrader voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe epilator
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuikentje 08-07-2016
  • Product maand in bezit

Mooi product!

Algemene score

9,2
Deze scheer/epileer apparaat ziet er echt heel mooi uit, voelt degelijk en ligt lekker in de hand.

De vele opzetstukken zijn erg handig om bij wat lastigere plekjes te komen.

verder laadt hij snel op en gaat ook lang mee zodat je niet tussendoor hoeft te stoppen met scheren/epileren om opnieuw op te laden.

Het lampje is ook erg handig dan zie je goed of je geen haartjes overslaat en dat hij waterproof en draadloos is zijn ook enorme pluspunten! Want epileren onder de douche doet helemaal geen pijn meer en laat de huid ook niet irriteren.

Het duurt even om alle haartjes te pakken maar dan hebje ook wat! en hij doet ook veel minder pijn dan bij vorige Braun epilator.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nekiram 07-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Ik ben tevreden

Algemene score

7,8
Het epileerstuk haalt idd ook de dunne haartjes weg maar je moet wel een paar keer over je benen heen gaan om alle haartjes te pakken. Handig dat je hem draadloos gebruikt en mee onder de douche kunt nemen. Makkelijk schoon te houden. Het lampje vind ik ook een uitkomst. Het scheerstuk gebruik ik voor oksels en bikinilijn, werkt zeer goed, ook handig dat er een trimstuk bijzit. De overige opzetstukjes (voor gezicht, massage en huid glad trekken?) hebben voor mij weinig toegevoegde waarde. Wel mooi design, ligt makkelijk in de hand.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

HenkM-nh 28-06-2016
  • Product maand in bezit

Fijn product

Algemene score

8,0
De mooie vormgeving geeft een luxe gevoel. Het ontwerp is stijlvol, maar tegelijk ook functioneel. Het ligt goed in de hand en dat werkt erg prettig. Wat ik echt heel handig vind is het lampje dat op het te scheren oppervlak schijnt! Ook ben ik er erg blij mee dat het apparaat onder de douche te gebruiken is. Waar ik minder blij mee ben is dat het apparaat alleen snoerloos te gebruiken is. Vooraf weet je eigenlijk niet hoe vol de batterij nog is en het kan dus zijn dat je tijdens de behandeling opeens niet meer verder kunt. Ook vind ik het nog wel eens lastig om er individuele haartjes mee weg te krijgen; het is een hele kunst om het epilatiehoofd dan zo te krijgen dat je precies dat haartje ook te pakken krijgt.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

estherretje81 25-06-2016
  • Product paar weken in bezit

mooi maar doet niet wat hij beloofd

Algemene score

8,8
verwijderd echt lang niet alle alle haartjes. zelfs niet na meerdere keren over het zelfde stukje te gaan. Laad wel super snel op en fijn mee te nemen onder de douche. ook geen epileeruitslag en veel hulpstukken. maar doet het helaas lang niet zo goed als mijn oude. Ik zou hem niet kopen.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

br77 25-06-2016
  • Product maand in bezit

ideaal apparaat

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat nu een paar weken in gebruik en deze werkt prima. Vooral dat deze op een accu werkt is erg prettig. Ook het lampje tijdens het epileren is een voordeel en het epileren is pijnloos wat ook wel erg fijn is. Het enige nadeel vind ik dat het niet alle haartjes verwijderd dus moet je vrij snel weer epileren. Hiervoor had ik ook een epileer apparaat van Philips en die verwijderde toch meer haartjes en hoefde je minder snel weer te epileren. Dit apparaat ligt wel beter in de hand dan het oude en ook de opzetstukjes (vooral de ladyshave) vind ik een plus punt. Je hebt hierdoor nog maar een apparaat nodig en geen twee meer zoals ik vroeger had. Ik raad dit apparaat zeker aan andere aan.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

123731 24-06-2016
  • Product maand in bezit

fijne manier van epileren

Algemene score

9,8
door de kunststoffen top, doet deze manier van epileren niet zeer aan je huid in tegenstelling tot de metalen koppen. het apparaat ligt fijn in de hand en epileert met enorme nauwkeurigheid. de tondeuse functie is ook een uitkomst om te gebruiken!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 22-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Erg fijne epilator

Algemene score

8,5
Ik ben heel erg tevreden over dit epileerapparaat. Ik gebruik al heel lang B-merk epilatoren maar deze van Philips doet echt minder pijn .Ik gebruik het voor zowel mijn benen, oksels als intieme zones en met B-merk epilatoren kon ik mijn oksels niet verdragen, maar met deze van Philips wel. Door de verschillende opzetstukjes kun je varieren en ook scheren. Het lampje is handig zodat ik iets meer zie onder de douche. Ik gebruik hem zowel nat als droog. Ik vind het minder fijn dat je hem niet kunt gebruiken aan de oplader. Onder de douche snap ik dat heel goed, maar droog zou hij daardoor langer mee kunnen. Alles bij elkaar een aanrader!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne4 21-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, handig toestel

Algemene score

8,2
+Het toestel heeft een mooi design en ligt makkelijk in de hand. Het lichtje is handig om alle haartjes goed te kunnen zien. Het apparaat epilleert vrij pijnloos.
- De extra opzetstukken bieden weinig meerwaarde.
- Niet alle haartjes zijn meteen weg.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michke 20-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch apparaat!

Algemene score

10,0
Ik gebruik het nu enkele weken en ben enorm tevreden. Het ligt zeer goed in de hand en doet wat het moet, zonder dat het een al te pijnlijke ervaring is. Wat ik ook fantastisch vind is de levensduur van de batterij. Het apparaat maakt bovendien zeer weinig lawaai. Maar vooral het feit dat ik nu beduidend minder last heb van irritatie is echt wel een pluspunt. Dit apparaat zou ik elke vrouw aanraden!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjanPL 18-06-2016
  • Product maand in bezit

Fijn apparaat, fijn design, minder pijnlijk, werkt prima

Algemene score

9,5
Wat een fijn apparaat! Ligt lekker in de hand. En werkt goed. Gek genoeg is hij een stuk minder pijnlijk dan mijn oude epileermachine. Wat ik erg positief vind. Het enige wat ik minder vind is het niet met stekker kunnen gebruiken (je moet hem echt opladen en dan pas gebruiken) en het nat epileren vind ik niet goed werken, dan blijven er toch best wel wat haartjes staan. Maar droog werkt hij goed!
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte1985 17-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Handig en leuk toestel

Algemene score

9,2
Het toestel ligt al heel gemakkelijk in de hand, het lampje is onmisbaar. Het werkt veel pijnlozer dan mijn vorige toestel, ik kan zelfs min oksels epileren.
Heel veel accessoires er bij en ook de scheerkoppen zijn handig met een brede en smalle kop. Draadloos is heel gemakkelijk in gebruik. Het is ook heel snel terug opgeladen. Ik ben heel tevreden over dit toestel.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BCDijk 17-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk en mooi

Algemene score

7,2
De epilator ligt lekker in de hand en is mooi van disign. Er zitten verschillende koppen bij om de omvang te bepalen.

Een aandachtspunt is wel dat de haartjee niet meteen weg zijn. Je moet er een paar keer overheen gaan, een voordeel is wel dat dit veel minder pijnlijk is dan andere epilatoren.

Hij is super makkelijk in gebruik, en handig het lichtje, de batterij indicatie en dat hij ook van het snoer te gebruiken is en onder de douche.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

NB11 16-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn apparaat

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, ligt goed in de hand en het resultaat is prima. De haartjes blijven lang weg en daardoor heb je minder last van stoppels.
Geschreven voor: Philips Satinelle Advanced BRE640

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews