Philips Satinelle HP6565 - Reviews

Specificaties
Aantal snelheden
1
Afspoelbaar
Nee
Bedrijfstijd
30 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lies89 23-08-2015

pijnlijk en rode bultjes

Algemene score

2,0
Ik kan niet geloven dat de reviews over hetzelfde product gaan. Ik heb altijd mijn benen met een epilator gedaan, en dat wilde ik nu ook voor mijn oksels omdat ik ga trouwen.
Het is zo ontzettend pijnlijk dat ik 2 weken geleden eerst mijn oksels heb laten waxen, zodat ik dan niet meer het hele oppervlak hoef te doen. Nu trouw ik over 5 dagen, en mijn huid zit vol met bultjes van de uitgetrokken haren, na 2 dagen nog. Ik kan wel huilen!! van de pijn, en van het aanzicht. En ik vind iets niet snel pijnlijk dus daar sta ik zelf ook versteld van. Geen idee waarom dit nu bij mij zo uitpakt..Ik heb al sudocreme gekocht en iets van A.Vogel. ik hoop maar dat het hersteld is over 5 dagen..
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

daantje94 21-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Compact en handig mee te nemen bijvoorbeeld op reis.
Geschikt voor met name oksels en bikinilijn, werkt naar behoren, enige nadeel vind ik dat het apparaat niet aangeeft wanneer de batterij (bijna) leeg is. Het is dus ineens klaar.
Handig in gebruik, fijn vast te houden.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

daantje94 21-08-2015

compact epileerapparaat

Algemene score

6,0
Compact en handig mee te nemen bijvoorbeeld op reis.
Geschikt voor met name oksels en bikinilijn, werkt naar behoren, enige nadeel vind ik dat het apparaat niet aangeeft wanneer de batterij (bijna) leeg is. Het is dus ineens klaar.
Handig in gebruik, fijn vast te houden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

lasershow 14-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Ontharen is een noodzakelijk kwaad. De zoektocht naar een apparaat welke de ervaring het prettigst maakt is er nog al een. Inmiddels al de nodige producten geprobeerd waaronder de bekende 'okselopvreters'. Philips SatinIntimate, speciaal voor de intieme zone's. Na tweemaal hem gebruikt te hebben is de eerste indruk goed. De vormgeving zorgt ervoor dat hij lekker in de hand ligt en de grootte van de kop is ideaal voor moeilijke plekken. Het zorgt ervoor dat ik plekken waar normaal een epilator nauwlijks tot niet bijkomt nu zonder problemen worden meegenomen. Het kunnen gebruiken onder de douche is een hele dikke plus.

Epileren is altijd gevoelig, zeker voor iemand met een gevoelige huid (zoals ik), maar de SatinIntimate maakt het niet minder pijnloos. Net zoals ieder andere epilator voel je wel degelijk dat je bezig bent en omdat je met je intieme zone's bezigbent is het net even wat gevoeliger dan bijvoorbeeld je benen. Bultjes enz. op de onthaarde zone's zijn dan ook niet te voorkomen. Wel is hij erg zuiver in het weghalen van haren. Hoef niet constant terug naar hetzelfde stukje om resten weg te halen.

Enige punt wat mij wel stoorde is de oplader/houder. Vormgeving is prachtig, je schuift hem erin, deksel erop en klaar. Schoon, makkelijk en eenvoudig opladen en opbergen. Heel erg prettig want dit scheelt weer een toilettasje in de kast. Ik heb echter wel een probleem met het in de lader schuiven van het apparaat. Hij moet op het laatste punt nog even echt doorgeduwd worden wil hij goed erin zitten, kunnen laden en de deksel erop kunnen. Past niet met het makkelijke gebruik van de rest van het apparaat.

Conclusie, Apparaat is zeker aan te bevelen als je moeite hebt met het ontharen van je intieme zone's, bikinilijn vooral. Pijnloos is het niet maar dat mag je ook niet verwachten van een epilator.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lasershow 14-08-2015

Makkelijk in gebuik

Algemene score

8,0
Ontharen is een noodzakelijk kwaad. De zoektocht naar een apparaat welke de ervaring het prettigst maakt is er nog al een. Inmiddels al de nodige producten geprobeerd waaronder de bekende 'okselopvreters'. Philips SatinIntimate, speciaal voor de intieme zone's. Na tweemaal hem gebruikt te hebben is de eerste indruk goed. De vormgeving zorgt ervoor dat hij lekker in de hand ligt en de grootte van de kop is ideaal voor moeilijke plekken. Het zorgt ervoor dat ik plekken waar normaal een epilator nauwlijks tot niet bijkomt nu zonder problemen worden meegenomen. Het kunnen gebruiken onder de douche is een hele dikke plus.

Epileren is altijd gevoelig, zeker voor iemand met een gevoelige huid #zoals ik#, maar de SatinIntimate maakt het niet minder pijnloos. Net zoals ieder andere epilator voel je wel degelijk dat je bezig bent en omdat je met je intieme zone's bezigbent is het net even wat gevoeliger dan bijvoorbeeld je benen. Bultjes enz. op de onthaarde zone's zijn dan ook niet te voorkomen. Wel is hij erg zuiver in het weghalen van haren. Hoef niet constant terug naar hetzelfde stukje om resten weg te halen.

Enige punt wat mij wel stoorde is de oplader/houder. Vormgeving is prachtig, je schuift hem erin, deksel erop en klaar. Schoon, makkelijk en eenvoudig opladen en opbergen. Heel erg prettig want dit scheelt weer een toilettasje in de kast. Ik heb echter wel een probleem met het in de lader schuiven van het apparaat. Hij moet op het laatste punt nog even echt doorgeduwd worden wil hij goed erin zitten, kunnen laden en de deksel erop kunnen. Past niet met het makkelijke gebruik van de rest van het apparaat.

Conclusie, Apparaat is zeker aan te bevelen als je moeite hebt met het ontharen van je intieme zone's, bikinilijn vooral. Pijnloos is het niet maar dat mag je ook niet verwachten van een epilator.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Karin13 11-08-2015

Fijn apparaat

Algemene score

8,0
Sinds een maand zit ik niet meer op tegen het ontharen op gevoelige plekken. Dit fijne apparaat ligt goed in de hand, en is niet zo pijnlijk als het normale ontharings apparaat wat ik normaal gebruik. Het heeft een mooi disign en opberghoes. Mooi meegenomen is dat hij ook ondr de douch gebruikt kan worden. Nadeel is dat hij te klein is voor grotere vlakken zoals de benen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Catsuna 02-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Het apparaat is door de compacte vorm erg wendbaar en dus erg makkelijk voor de kleinere zones. Het design vind ik erg mooi en vrouwelijk. Het is even wennen aan de pijn. Hij is speciaal voor gevoelige zones, maar dat ligt meer in de wendbaarheid ervan dan dat er iets speciaals is dat het minder pijnlijk wordt. Bv. bij epilator voor benen is er een speciaal opzetstuk dat als het ware de huid een beetje masseert, waardoor het minder pijnlijk is. Dat had hierbij ook gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

svanetten 30-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb deze kleine epilator nu een paar weken in het bezit. Ik vind m super, als we op vakantie gaan ga ik eerst even langs een wax salon en dit keer een ander dan normaal. Spijt.... maar alles wat net het wax en niet weg is ook de kleine haartjes... zijn nu wel weg. En vrijwel pijnloos. Ik heb ook gewoon benen en armen er mee gedaan duurt iets langer maar het resultaat is er ook wel naar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annputter 29-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik gebruik de epilator nu een paar weken en ik ben zeer onder de indruk, nagenoeg pijnloos epileren bestaat dus toch. Geen bultjes of rode plekken op gevoelige lichaamsdelen als de bikinilijn en de oksels. Ook te gebruiken onder de douche wat ik wel een pluspunt vind. Ook mijn benen onthaar ik hier mee al duurt dat wat langer door de kleine formaat kop. Al met al voor mij een zeer bruikbaar apparaat en mede doordat het nagenoeg pijnloos is, stel ik het verwijderen van lichaamshaartjes minder lang uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneveld 28-07-2015

Nagenoeg pijnloos

Algemene score

10,0
Sinds 2 weken heb ik de Phillips Satinelle in gebruik na ongeveer 20 jaar met mijn vorige epileerapparaat de ongewenste haren te hebben verwijdert. Ik wist niet dat de mogelijkheid bestond om zo pijnloos de haartjes op de gevoelige plekken als de bikinilijn en de oksels te verwijderen. De afgelopen jaren was dit altijd een ware veldslag, pijnlijk en een paar dagen rode plekken. Met de Phillips Satinelle voel ik nagenoeg niets ook niet bij wat langer haar en van rode plekken is al helemaal geen sprake. Ik ben hier dus bijzonder blij mee want doordat je het haast niet voelt pak je hem eerder en stel je het niet uit. Ook vind ik het handig dat deze draadloos is en onder de douche te gebruiken is. Het apparaat heeft een kleine smalle kop zodat je goed bij alle plekjes de haartjes kunt verwijderen. Mijn benen doe ik er ook mee al duurt dit dan wat langer i.v.m. het grote oppervlak. Al met al een echte aanrader mijn oude apparaat is al in de afvalbak beland, geen "wie mooi wil zijn moet pijn lijden" meer voor mij.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

AB90 27-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
De phillips Satinelle is een erg fijn epileerapparaat voor de gevoelige plekken van je lichaam. Waar ik bij een gewoon epileerapparaat er niet eens over na durfde te denken deze te gebruiken voor bijvoorbeeld mijn bikinilijn, is deze daar zeker geschikt voor. Omdat de kop zo smal is, kan hij makkelijk overal bijkomen en kun je heel precies te werk gaan. Het is daarnaast heel handig dat het apparaat draadloos is en makkelijk in gebruik: 1 knop voor aan of uit. Makkelijker kan eigenlijk niet. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat je een andere epileerapparaat nodig hebt voor je benen en je dus niet alles met 1 apparaat kunt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stera 26-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ik gebruikte voorheen een normale epileerapparaat voor de intieme zones, maar een epilator speciaal hiervoor is eigenlijk onmisbaar. De philips satinelle is makkelijk om vast te houden en glijd makkelijk langs de huid. Ook doet het minder pijn dan met een grotere epilator. Je komt overal makkelijk bij door de smalle kop. Echt een aanrader voor de oksels, bikinilijn en het gezicht. Verder ziet hij er ook nog eens leuk uit en neemt hij weinig ruimte in beslag. Ik kan geen nadelen verzinnen.

Als je op zoek bent naar een epileerapparaat voor de gevoelige zones dan moet je deze zeker kopen. Je krijgt er absoluut geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stera 26-07-2015

Super handig en fijn voor intieme zones.

Algemene score

10,0
Ik gebruikte voorheen een normale epileerapparaat voor de intieme zones, maar een epilator speciaal hiervoor is eigenlijk onmisbaar. De philips satinelle is makkelijk om vast te houden en glijd makkelijk langs de huid. Ook doet het minder pijn dan met een grotere epilator. Je komt overal makkelijk bij door de smalle kop. Echt een aanrader voor de oksels, bikinilijn en het gezicht. Verder ziet hij er ook nog eens leuk uit en neemt hij weinig ruimte in beslag. Ik kan geen nadelen verzinnen.

Als je op zoek bent naar een epileerapparaat voor de gevoelige zones dan moet je deze zeker kopen. Je krijgt er absoluut geen spijt van.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nicolen1983 26-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
De Philips Satinelle is een behendig apparaatje dat de bikinilijn pijnloos en moeiteloos epileert. Als ik het apparaat vergelijk met een normaal epileerapparaat, dan vind ik deze veel fijner. De kleine kop komt overal goed bij en gaat secuur te werk.

Niets dan lof over dit fijne apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolen1983 26-07-2015

Behendig epileerapparaat

Algemene score

10,0
De Philips Satinelle Epileerapparaat voor gevoelige zones doet wat hij zegt. Hij is klein, comfortabel en eenvoudig in gebruik en haalt de haren snel en pijnloos weg.

Ik epileerde mijn bikinilijn eerst altijd met een normale epilator, maar merk dat de Philips Satinelle daadwerkelijk voor deze delicate zone is gemaakt. Het ontharen gaat gemakkelijk, snel en door de kleine kop kom je ook bij de wat moeilijkere bereikbare zones.

De Philips Satinelle Epileerapparaat voor gevoelige zones is makkelijk schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anneke90 24-07-2015

Fijn in gebruik

Algemene score

8,0
De phillips Satinelle is een erg fijn epileerapparaat voor de gevoelige plekken van ons lichaam. Waar ik bij een gewoon epileerapparaat er niet eens over na durfde te denken deze te gebruiken voor bijvoorbeeld mijn bikinilijn, is deze daar zeker geschikt voor. Omdat de kop zo smal is, kan hij makkelijk overal bijkomen en kun je heel precies te werk gaan. Het is daarnaast heel handig dat het apparaat draadloos is en makkelijk in gebruik: 1 knop voor aan of uit. Makkelijker kan eigenlijk niet. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat je een andere epileerapparaat nodig hebt voor je benen en je dus niet alles met 1 apparaat kunt doen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Gapjee 24-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik! Hij ligt makkelijk in de hand en omdat de kop klein is, is hij goed te gebruiken voor bijvoorbeeld oksels en bikinilijn! Een ding wat ik miste is een klein lampje. Zo kan je beter zien of alles netjes is weggehaald.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gapjee 24-07-2015

Ideaal voor de gevoelige gebieden

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik! Hij ligt makkelijk in de hand en omdat de kop klein is, is hij goed te gebruiken voor bijvoorbeeld oksels en bikinilijn! Een ding wat ik miste is een klein lampje. Zo kan je beter zien of alles netjes is weggehaald.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer