Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze - Reviews

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerisa 08-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Aanrader!

Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

8,0
De Braun Silk-épil 5 Wet & Dry is een product waar ik niet meer zonder kan. Ik ben steeds minder gaan scheren en meer gaan epileren. Op het begin merk je dat je huid moet wennen aan het epileren, maar resultaat zul je als snel zien. Ik ben erg blij met de Epilator. Het is een erg praktisch product. De Bikinistyler vind ik zelf een minder fijn product, deze gebruik ik daarentegen minder vaak. Ook is het fijn dat er een tasje bij zit, waardoor je dit apparaat makkelijk mee kunt nemen. Ik raad dit product erg aan!

Pluspunten

  • Makkelijk mee te nemen
  • Resultaten duidelijk zichtbaar
  • Snel
  • Praktisch

Minpunten

  • Op het begin even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene405 01-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Draadloos epileren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

8,0
Deze draadloze Silk Epil ligt lekker in de hand. Ik had al eerder een epilator maar die was niet draadloos, en kon dus niet in de douche worden gebruikt. Draadloos is veel fijner. Een pluspunt is dat er meerdere opzetstukken bij zitten, en een handige bikini styler. Het indicatielampje geeft aan wat de status van de accu is. Ik mis wel een lampje op het apparaat wat bij schijnt op de huid. Ik heb het apparaat alleen droog op mijn benen gebruikt. Het gaat snel, en is bijna pijnloos.

Pluspunten

  • Snel
  • Draadloos
  • Accu indicatielampje

Minpunten

  • Geen bijschijnlicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

IngV 29-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne epilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

9,0
Ik vind het een hele fijne epilator. De combi van scheren en epileren is handig, want zo hoef je maar één apparaat in de badkamer op te bergen. De scheerresultaten zijn heel goed. Het epileren gaat beter droog dan nat. Bij het epileren onder de douche mist het apparaat toch her en der een haartje en dat is jammer. Ben verder heel tevreden.

Pluspunten

  • epileren en scheren
  • ligt goed in de hand
  • lange batterijduur

Minpunten

  • onder de douche minder glad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 22-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

mooi apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

8,0
Deze epilator is alles in één. Je kan er mee scheren en epileren en er zit ook nog eens een bikinitrimmer bij. Hij is lekker licht maar voelt wel degelijk. Ik had nooit een epilator gebruikt en kreeg deze om te testen. Het is fijn dat je met de verschillende onderdelen je het langzaam kunt opbouwen. Dat je hem nat kunt gebruiken is ook een heel grote plus. Het was even wennen maar het werkt nu fijn.

Pluspunten

  • nat te gebruiken
  • langzaam opbouwen
  • meerdere functies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 20-06-2020
  • Product getest

Het apparaat epileert goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

8,0
Ik gebruikt dit apparaat nu een aantal maanden en ben er tevreden over. Hij epileert goed en pakt alle kleine haartjes op. In het begin is de huid wel gevoelig, ik krijg er rode bultjes van, deze verdwijnen na een aantal uur. Onder de douche voelt het comfortabeler. De accu gaat lang mee en de verschillende opzetstukjes zijn makkelijk te verwisselen. Het kleine trimmertje dat meegeleverd wordt, werkt prettig. Het apparaat is klein en licht en daardoor fijn in gebruik.

Pluspunten

  • Epileert snel
  • Ligt fijn in de hand

Minpunten

  • Rode bultjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yarima91 14-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Gladde benen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

9,0
Het is een zeer multifunctioneel product met veel opzet stukken. De epilator zorgt voor langdurige gladde benen, echter is dit de eerste paar keer erg pijnlijk. Ook met de scheer functie krijg je erg gladde benen. Het enige onndige in de box vind ik de bikini trimmer, dan kan je met de grote apparaten ook gewoon goed doen. Daarnaast blijft de bikini stijler vaak hangen. De batterij gaat erg lang mee en word met een lampje aangegeven of deze is opgeladen.

Pluspunten

  • Gladde benen
  • Multifunctioneel
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Biniki-trimmer
  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raywoman 03-06-2020
  • Product gekregen

Fijn apparaat en complete set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

9,0
Het is een fijn product, eigenlijk zijn het 3 producten en dat is handig voor de verschillende gebieden. Onder mijn oksel wil ik niet hetzelfde apparaat gebruiken als op mijn benen. Het epileerapparaat heb ik droog gebruikt, zoals aanbevolen zonder bodylotion van te voren. Ik voelde, zeker de eerste keer, wel naaldenprikken en had rode vlekjes erna, maar nadat ik stopte met epileren was de “pijn” ook gelijk weg. En mijn haartjes blijven veel langer weg dan met scheren met een scheermesje wat ik voorheen deed.
De bikinilijn trimmer werkt zeker prima, er blijven wel wat stoppels achter, maar geen rode vlekken, dus prima om dit last-minute te doen voordat je gaat zwemmen. De verpakking ziet er netjes en professioneel uit, met veel mogelijkheden. De informatie in de handleiding is duidelijk.

Pluspunten

  • Compleet
  • Kan onder de douche
  • Niet erg pijnlijk

Minpunten

  • Maakt herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PatriciaB1975 22-05-2020
  • Product getest

Makkelijk en snel ontharen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

10,0
Ik vind dit een erg makkelijk apparaat. Mijn benen kon ik epileren zonder een centje pijn. En dat terwijl ik ze nog nooit heb geëpileerd. De haren bleven ook vrij lang weg, veel langer dan met scheren. Mijn oksels en bikinilijn heb ik geschoren met de scheerkop, epileren vond ik voor die plekken te pijnlijk. Nadat je de epileerkop eraf hebt gehaald kun je de scheerkop er makkelijk op klikken.
Er zit ook een trimmer bij, om strakke randjes te kunnen scheren, maar die heb ik niet gebruikt. Ik scheer alles weg, en liefst zo glad mogelijk. En dat lukt prima met dit apparaat Zonder de trimmer, dat wel, want ik hou van glad. Dat het apparaat waterdicht is vind ik super prettig. Ik neem 'm mee onder de douche en het kan zelfs mee in bad. DDetail Epil maakt wel redelijk veel lawaai, maar dat vind ik niet erg. Het grootste voordeel hiervan vind ik dat ik nu maar 1 apparaat heb om te epileren en te scheren. Ook op reis hoef ik nu dus nog maar 1 apparaat mee te nemen. Dat scheelt ruimte. Na 5x gebruiken (bikinilijn, oksels en benen) heb ik 'm nog niet hoeven opladen. Het opbergzakje en het borsteltje zijn erg handig. Het apparaat is gemakkelijk gemakkelijk schoon te spoelen en met het borsteltje haal je de kleine haartjes weg. In het zakje hou je alles netjes bij elkaar. Ik ben erg blij met en tevreden over de Silk Epil 5 820

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Vrij pijnloos
  • Draadloos
  • Waterdicht

Minpunten

  • Maakt redelijk veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette 08-05-2020
  • Product gekregen

Prettig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

9,0
De verschillende opzetstukken maken dit een fijn apparaat. Je kunt zelf kiezen wat je fijn vind om te gebruiken. Epileren blijft gevoelig maar na een paar keer went het gevoel en het resultaat is de pijn zeker waard. Scheren werkt ook goed hoewel hij soms de kleine haartjes moeilijk pakt zeker in je oksel. De bikini styler is een leuke toevoeging

Pluspunten

  • Batterij duur
  • Prettig in de hand

Minpunten

  • Epileren blijft gevoelig
  • Pakt met scheren niet altijd alle kleine haartjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geschu50 21-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super apparaat

Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-820 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Roze

Algemene score

10,0
multifunctioneel apparaat
Na een paar weken te hebben gebruikt, bevalt mij het epileren het beste onder de douche.De pijn viel reuze mee na een paar keer epileren.Het apparaat ligt goed in de hand.Het trimmertje werkt ook prima.Ik heb deze silk Epil 5 gekregen om te testen blijf deze gebruiken.En blijf deze gebruiken,de oude heb ik al weg gedaan.

Pluspunten

  • accuduur
  • ligt fijn in de hand
  • veelzijdig

Minpunten

  • geluid
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer