Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud - Reviews

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esand 04-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

toptoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Die roterende kop is echt wel revolutionair en zorgt voor een perfect scheerresultaat en een zijdezachte huid. Mijn man zal tevreden zijn. De prijs is wel aan de dure kant, maar rekening houdend met de kwaliteit is dit nog aanvaardbaar

Pluspunten

  • efficiënt
  • perfect scheerresultaat

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marie 01-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Het gebruik van deze epilator was een zeer aangename ervaring. De flexibele kop verhoogt het gebruiksgemak en het massage-kopstuk doet de huid glad aanvoelen. Ik ervaar bovendien minder bultjes na het epileren dan voordien. Ik ben zeer tevreden van dit apparaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hupfre 24-05-2020
  • Product getest

Leuk toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Ik heb dit product mogen testen en ik ben grote fan. Ik heb al gelijkaardige toestellen geprobeerd maar deze springt er zeker uit. De beweegbare kop is zeker een pluspunt en er zit een handig opbergzakje bij. Bij het epileren ga je enkele keren over de huid en alle haren zijn weg voor lange tijd. Onder de douche doet het ook het minste pijn. De scheerkop doet ook zijn werk maar heb enkele keren blijven haperen in men vel.

Reageer

Arnor 21-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Dit toestel ligt zeer goed in hand en de batterijduur gaat ook voldoende lang mee. Na het scheren geen irritatie wat leidt tot mooie en gladde benen. Een aanrader die we in de toekomst zeker opnieuw gaan kopen.

Pluspunten

  • Mooi resultaat
  • Gladde benen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daphne 14-05-2020
  • Product getest

Prima!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Ik had bij aanvang een beetje schrik dat het pijn ging om de epilator te gebruiken, aangezien ik steeds manuele scheermesjes gebruik. Dit viel eigenlijk goed mee. Het apparaat ligt makkelijk in de hand en is erg handig in gebruik. Alles gaat veel sneller met een apparaat.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Wennen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmanuela1984 12-05-2020
  • Product getest

Handig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

8,0
Dit toestel ligt goed in de hand, ziet er leuk uit en het smartlight maakt dat de haartjes goed zichtbaar zijn. Omdat het de eerste keer was dat ik zo'n toestel ging gebruiken, had ik wat schrik voor de pijn maar dit viel goed mee. Het kan ook onder de douche of in bad gebruikt worden. Er zitten verschillende opzetstukjes bij en je kan het toestel zelfs gebruiken om te scheren. De flexibele kop maakt het heel gebruiksvriendelijk. Het toestel zit in een tasje, handig om mee te nemen op reis. Het feit dat het draadloos te gebruiken is, is een groot voordeel

Pluspunten

  • Design
  • smartlight
  • Flexibele kop

Minpunten

  • niet alle haartjes ineens weg

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Célinescheirs 11-05-2020
  • Product getest

Super epilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Ik heb dit product nu al enkele maanden om te testen en het is echt een plezier. Het is fijn dat je dit apparaat zowel onder de douche kan gebruiken als droog. De eertste dagen was er wat roodheid na het epileren maar dat ging snel weg. Hoe meer je het doet, hoe langer de haartjes wegblijven op de duur. Het lampje is echt heel fijn, zo mis je geen enkel haartje. Ook de beweegbaarheid van de kop zorgt hier mede voor. Het is echt een top apparaat en ik zou het iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Soepel
  • Zowel nat als droog gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DorienSt 17-04-2020
  • Product getest

Top epilator!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 Flex 9-002 - Epilator Voor Vrouwen Met Flexibele Kop Voor Ontharen, Wit/Goud

Algemene score

9,0
Omdat ik toe was aan een nieuwe epilator, heb ik me de Braun Silk épil 9 Flex aangekocht. Je krijgt een epilator, trimmer, scheerkopje en een leuk opbergtasje meegeleverd in de verpakking. Ik heb de epilator gebruikt op de droge huid. Mijn eerste indruk was positief: dit apparaat doet minder pijn dan mijn vorige. Dankzij de flexibele kop geraak je overal bij zonder veel moeite te moeten doen. Ik heb een gevoelige huid die veel verzorging vraagt, doch heb ik bij het gebruik van de Silk épil geen extra nodig. Mijn benen zijn zeer goed onthaard zonder bultjes achteraf. Onder de douche is het een fijne ervaring, even over je benen gaan en klaar! Met de scheer -en trimkop kan ik mijn oksels en bikinilijn goed bijwerken, het komt heel dicht in de buurt van een scheerbeurt met scheermesje. Besluit: ik ben zeer tevreden over dit product. Op termijn bespaar ik me een hoop scheergels, scheermesjes en eventuele wondjes uit!

Pluspunten

  • Extra trimmer
  • Extra scheerkop
  • Opbergzakje
  • Ook onder douche gebruikbaar
  • Flexibele kop

Minpunten

  • Duurdere aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer