Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs - Reviews

Specificaties
Timer
Ja
Snelheid instelbaar
Ja
Poetsbewegingen
31000 per minuut
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 96 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin 26-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Maakt kabaal en trilt niet meer

Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

5,0
Wij vragen ons af hoe lang deze tandenborstel is getest. Na drie maanden maakten de tandenborstel een herrie bij het poetsen en geen trillingen meer. We krijgen een nieuwe tandenborstel van Philips, dit schijnt volgens hen een veel voorkomend probleem te zijn. Het ijzeren staafje klikt zich los. We denken echter dat we over een paar maanden met hetzelfde probleem zitten.

Pluspunten

  • Snelle trillingen

Minpunten

  • Kwetsbaar
  • Prijs

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Tina 24-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

8,0
Goede elektrische tandenborstel. Bij het type zit niet zo'n prettige oplader. Heb dit niet kunnen zien bij de bestelling. Een stabielere oplader zit dan schijnbaar bij andere typenummers.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Suusian 16-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Sinds een paar weken poetsen wij met de Flexcare Platinum. Vanaf de eerste poetsbeurt waren we al verkocht. Na de poetsbeurt was direct resultaat te merken. Het voelde alsof we net uit de tandartsstoel kwamen.

Elektrisch poetsen deden we al een tijdje met een tandenborstel van de bekende Oral-concurrent. Alleen de Philips is een verademing. Geen kriebelneus meer door de trillingen tijdens het poetsen en gevoelsmatig een schoner gebit.

De verschillende programma's en opzetborstels zijn ideaal voor bijvoorbeeld een grondige schrobbeurt of een vlugge poetsbeurt na een maaltijd. Na elke halve minuut een toontje en na 2 minuten stopt de borstel automatisch. Zo kan je makkelijk indeling van je poetsbeurt bepalen. Ook de meegeleverde etui is makkelijk om hem in mee te nemen, alles bij de hand.

De Flexcare Platinum is even een uitgave vergeleken met de gangbare elektrische tandenborstels, maar echt aan te raden als je, net als ons, zuinig bent op je gebit en van schone tanden houdt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naomivv 25-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De eerste paar keer moest ik erg wennen aan de FlexCare Platinum. Hij trilt heel snel wat een tandarts gevoel gaf. Maar na 2-3x went dit en het resultaat is echt zoveel beter dan een normale elektrische tandenborstel van bv. Braun. Je tanden zijn echt heel schoon en hij geeft na 30 sec aan dat je aan het volgende kwart van de gebit moet beginnen. Hij heeft een mooi design en een ideaal opbergbakje zodat je hem makkelijk mee kunt nemen! Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marilyne 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne tandenborstel doet wat het moet, langdurig accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

8,0
De Sonicare Flexcare Platinum ligt lekker in de hand en voelt prettig in de mond. De Apo werkt niet optimaal, detecteert laat de tandenborstel. Is leuk maar niet noodzakelijk. Geluid is harde zoem waardoor je mensen die kan verstaan. Met andere merk wel. Accu gaat heel lang mee, zeker 2 weken. De borstel poets lekker schoon en gladde tanden.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Anna 28-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi tandborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerste tandenborstel. Ik voel echt het verschil tussen de handtandenborstel. Ik voel je tanden veel beter gewist. Nu is mijn tandvlees bloedt niet, maar ik heb dit probleem al lang geleden. De borstel is comfortabel in de hand en makkelijk te gebruiken.
Ik ben erg blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • comfortabel
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ceryl 28-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Schonere tanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, groen / duo pack

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in gebruik, snel schonere tanden. Mondhygiëne is aanzienlijk verbeterd. Phillips is een goede betrouwbare merk en maakt het verschil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danyi 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

good and beautiful

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, groen / duo pack

Algemene score

9,0
The product looks quite nice, especially the pink color. And the functions seem to be powerful. Quite like it!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Manja 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

9,0
Nieuwe Sonicare ter vervanging van mijn oude. Fijn dat er meerdere poetsstanden opzitten en 3 verschillende manieren om te poetsen (clean, white en deepclean)
Deze is een stuk lichter dan de oude maar ligt goed in de hand. Moet alleen even wennen aan de opzetborstel (Adaptive clean) maar die kan t.z.t. ook vervangen worden door een andere borstel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerrit 11-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Uitstekend product, zeer goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

8,0
Werkt uitstekend, zoals altijd bij Philips, handig in gebruik, zachte reiniging, in handige meeneembox. Zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-11-2016

professional cleaning

Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

8,0
The toothbrush is easy to handle and your teeth feel like after a professional dental cleaning at the dentist.

Reageer

Petra 06-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

9,0
Ik ben zelf al een jaar geleden overgestapt van Oral B naar Philips Sonicare. Erg tevreden over. Deze nu voor mijn man aangeschaft. Poetst ontzettend goed en batterij gaat wel bijna 3 weken mee. Echt top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Voogd 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, groen / duo pack

Algemene score

9,0
Door ervaring blijkt dit product volledig aan de verwachtingen te voldoen. De vormgeving is prachtig en het gebruiksgemak is groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

F. Xu 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Good

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, groen / duo pack

Algemene score

9,0
I heard this brand from my friend, that is why I bought it. I am still waiting for it is performance!

Pluspunten

  • Good looking
  • Good function

Minpunten

  • Too expensive

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Andre 03-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, groen / duo pack

Algemene score

8,0
Strak ontwerp en poets goed. Het is handig dat er vier kwadranten beschikbaar zijn elk 30 sec poetsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Margot de Roos 31-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

7,0
Prettig in gebruik, ligt goed in de hand. je voelt geen pijn als je poetst. Heeft een krachtige motor die je gebit schoon houd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

David 29-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips HX9112/12

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

5,0
Nog niet in gebruik genomen. We zullen zien, ik heb altijd OralB tandenborstels gebruikt. We gaan ervoor.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

HBX100 18-05-2016
  • Product half jaar in bezit

Half jaar in gebruik, mega tevreden

Geschreven voor: Philips Sonicare FlexCare Platinum HX9112 wit, grijs

Algemene score

10,0
Na een half jaar gebruik nog steeds dik tevreden. Uitermate lange accuduur, nog steeds gebruik van de eerste borsteltjes, de getime'de lange poetstijd met indicatie om verder te gaan is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
ronald1967 27-05-2016

Ik ben ook meer dan tevreden, zelfs de tandarts vond het opmerkelijk dat er voor het eerst sinds tijden niets mis was aan mijn gebit!

Reageer

mozzer00 24-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Vroeger ook een Philips top model tandenborstel gehad maar bij de aanschaf van een nieuwe toch voor een Braun gekozen vanwege de goede verhalen die ik hierover had gehoord. Borstel deed goed zijn werk maar de batterij in de Braun tandenborstel is niet goed. Na 5 a 6 dagen al op en opladen duurt langer dan 12 uur. Borstel draait na 1 a 2 keer gebruiken al langzamer dan direct na het opladen. Na iets meer dan een jaar stortte de batterij helemaal in elkaar. In 1 woord waardeloos.
Nu weer terug bij Philips. Ik ben zelf geen Philips man maar de tandenborstels vind ik top. 1x in de maand opladen en in een paar uur volledig opgeladen. Geweldig. Aan het vreemde trillende gevoel tijdens het poetsen was ik al na 1 keer weer gewend.
Op de website zit de grijze behuizing er iets chic-er uit dan in werkelijkheid maar hij ligt perfect in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samdordt 23-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Het is een prima elektrische tandenborstel waarbij je na 1x poetsen al duidelijk verschil merkt en echt een schoon gebit hebt. Het is makkelijk vast te houden en heeft ook een mooi design. Verschillende standen mogelijk om je gebit te reinigen. Maakt niet veel geluid en de trillingen kunnen ook in verschillende standen ingesteld worden. Tandenborstel geeft ook aan als je te hard poetst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews