Oral-B Genius 9000S - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Oral-B Genius 9000S
Best Reviewed - mei 2018
Specificaties
Poetsstand
sensitive, standaard/clean, gum care, whitening
Timer
Ja
Laadstation
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B Genius 9000S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pantha 12-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

oral b genius tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Genius 9000S

Algemene score

9,0
geweldige tandenborstel,veel mogelijkheden het is wel ff wennen om je tel mee te nemen met tandenpoetsen en het is ook ff uitzoeken hoe en wat je allemaal kunt ermee ,maar als je dat gedaan hebt is het een superfijne tandenborstel die je stimuleert om je gebit goed te verzorgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fantastisch schone tanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Genius 9000S

Algemene score

9,0
Geweldige borstel met vele mogelijkheden! De speciale app erg fijn om mee te werken en de diverse standen en borstels zorgen voor een heel schoon gebit.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • lange batterijduur
  • App

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanny 07-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Overbodige features

Geschreven voor: Oral-B Genius 9000S

Algemene score

3,0
Oral B is en blijft de beste elektrische tandeborstel, maar om je mobiele telefoon met een zuignap aan de badkamerspiegel vast te gaan maken en een app via bluetooth contact te laten maken met de tandenborstel vind ik te ver gezocht.

Pluspunten

  • Nog steeds beste tandenborstel

Minpunten

  • rest is overbodig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Manuela 07-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Genius 9000S

Algemene score

10,0
Een super tandenborstel, fijn in gebruik. Tanden voelen stukken schoner aan. En tandvlees bloed bijna niet meer.

Pluspunten

  • Goed poetsresultaat
  • Batterij gaat lang mee
  • Verschillende standen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bogtje 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Genius 9000S

Algemene score

9,0
Het is een heerlijke tandenborstel en na 2 minuten heb je echt een schoon gevoel in je mond. Ik vind de verschillende standen erg fijn aan dit type en heb echt het idee dat mijn tanden schoner en witter worden. Enige minpuntje vindt ik de grote van de telefoonhouder om de app te gebruiken. Ik vind hem groot en log en niet echt mooi in je badkamer.

Pluspunten

  • schone tanden
  • diverse standen om te poetsen

Minpunten

  • grote telefoonhouder

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Endie 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Even wennen

Geschreven voor: Oral-B Genius 9000S

Algemene score

8,0
Ik moest erg wennen aan de verlichting en aan het rode licht als ik te hard drukte met de tandenborstel . Maar de tandenborstel poets erg schoon , fijn dat er verschillende standen op staan . De tong poetsen elektrisch is voor mij wennen . Maar geeft wel een schoon gevoel .

Pluspunten

  • Veel verschillende snelheid standen
  • Rode verlichting bij verkeerd poetsen

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Goofy152 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Leuke kleuren in stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Genius 9000S

Algemene score

8,0
Hij werkt echt fantastisch, leuk met de app en erg leuke kleuren in te stellen. Min puntje, je moet hem snel opladen. Dat komt denk ik door de Bluetooth.

Pluspunten

  • Leuke kleuren
  • App werkt goed en makkelijk
  • Wordt geleverd met leuke handige toebehoren
  • Instelbaar meerdere functies

Minpunten

  • Batterij snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Manuela 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Geweldige tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Genius 9000S

Algemene score

9,0
Het is een geweldige tandenborstel, fijn in gebruik. Het poetsresultaat is super. De app is een handig hulpmiddel om wat beter te poetsen.

Pluspunten

  • Poetst goed
  • handig in gebruik
  • batterij indicatie

Minpunten

  • Ik kan de app niet koppelen ivm advies

Review criteria:

Goed

Reageer