Philips Sonicare HX8431 - Reviews

Specificaties
Poetsstand
standaard/clean, grondige reiniging, gum care
Laadstation
Ja
Elektrische flosser
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marianne57 23-04-2018

JAMMER DAT HIJ ZO SNEL KAPOT GAAT

Algemene score

10,0
Het is een prima product als hij het doet maar is bij dagelijks gebruik snel kapot..dit is mijn derde alweer.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Roelant 31-05-2018

Dit nieuwere model heeft een mindere goede sproeikop

Algemene score

8,0
Een prima product.
Helaas is mijn oude model stuk gegaan en daarom heb ik voor het nieuwe model gekozen, de Ultra. Het opzetstuk heeft minder goede positionerings mogelijkheid tussen de kiezen. Het vorige model had een uitstekend kopje, waarmee je gemakkelijk de positie kon bepalen van sproeien. Natuurlijk zijn de opzetstukken weer niet compatibel gemaakt...
Misschien even wennen, anders maak ik gebruik van de ‘30 dagen niet 100% tevreden, geld terug’.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

mickey03 27-08-2018

Prima apparaat

Algemene score

8,0
Makkelijk als je niet kan opbrengen om te flossen. Jammer dat het handvat niet nat mag worden zoals bij de tandenborstel. Het resultaat moet nog blijken of dat goed is. Heb het maar kort in gebruik.
Al met al ben ik wel tevreden omdat ik toch niet floss en nu met deze air floss doe ik het in ieder geval dagelijks.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Chanel05 06-08-2018

Doet wat het beloofd

Algemene score

10,0
Super fijne tandenreiniger. Na het reinigen voelt je gebit heerlijk fris aan. Het verwijdert geen bestaande tandplak maar voorkomen doet het zeker. Het reservoir is voldoende voor 1 reinigingsbeurt en hoeft voor mij niet groter.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Laysa 17-07-2018

Goed en praktisch

Algemene score

10,0
Omdat je zelf kan bijvullen, is het in mijn optiek handiger en zelfs veel prettiger, dan wanneer het automatisch gaat.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MaggieGee 07-06-2018

Doet wat ik ervan verwacht

Algemene score

8,0
Het werkt heel anders dan mijn oude WaterPik, en dat was even wennen. Het apparaat is veel kleiner en handzamer en dat is fijn.
Het uiteindelijke oordeel zal moeten komen van de tandarts - kijken of ik inderdaad minder tandsteen heb na een paar maanden gebruik van de Sonicare.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

IenB 29-05-2018

Goede aanvulling op een gezonde mondverzorging

Algemene score

10,0
De AirFloss Ultra ligt goed in de hand, reservoir is eenvoudig te vullen en sluit goed. Afhankelijk van de instelling; 1, 2 of 3 "pufjes" kan je met een gevuld reservoir 2 dagen vooruit.
Maakt de AirFloss geluid? Ja, maar deze is zeker niet hinderlijk/storend. Algehele gebruiksgemak is zeer goed.
De AirFloss Ultra is een zeer goede aanvulling voor een gezonde mondverzorging. Gebruik de AirFloss nu ongeveer 3 weken en heb nog geen moment spijt. Kwaliteit is goed (zoals je mag verwachten van Philips).
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tweety47 27-05-2018

Uitstekend product

Algemene score

10,0
De sonicare airfloss bevalt mij uitstekend. Ik gebruik het met mondwater en het geeft een heerlijk schoon gevoel.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

duckfiles 22-05-2018

makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Zeer handig apparaat.
Lastig schoonmaken
Binnen 6 maanden al stuk.
Dit is echter zeer netjes door Philips opgelost.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Polar46 26-04-2018

Prima apparaat

Algemene score

10,0
Mijn vorige water flos was kapot gegaan. Ook een Philips. Dus wilde ik graag weer een airfloss. Na eventjes zoeken heb ik de airfloss ultra gekocht.
Prima apparaat, fantastisch eigenlijk.
Je moet wel eventjes wennen aan de verschillende instellingen. Maar na even uitvogelen is het erg duidelijk. Fantastisch apparaat om kort te zeggen. Philips maakt goede kwaliteit, ik kan het goed vasthouden, het apparaat.
Nadelen zijn er niet, alleen voordelen.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 20-02-2018

Uitstekend schoon vooral wanneer houtje/touwtje niet lukt

Algemene score

10,0
Dit apparaat is voor mij een uitkomst aangezien het flossen tussen de tanden bij mij niet goed lukt met het bekende houtje of flosdraadje.
Houtje breekt af evenals het flosdraadje.
Mijn mondhygiëniste is zeer tevreden over het feit dat ik maar heel weinig tandplak heb.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Evert1997 13-11-2017

Geweldig!

Algemene score

10,0
Het is hét apparaat dat je nodig hebt wanneer je in de vroege morgen geen zin hebt om de ‘echte’ flosdraden erbij te pakken. Snel, compact en makkelijk in de hand
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JB09 29-10-2017

goed uitgevoerd design

Algemene score

8,0
Apparaat werkt naar verwachting ook in combinatie met het vul-/oplaad apparaat.
Resultaat zal pas kunnen worden beoordeeld na het volgende bezoek aan de parodontoloog/mondhygieniste.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Rick13 24-10-2017

Werkt echt

Algemene score

8,0
Ik heb deze sinds een half jaar en moest vanochtend naar de Mondhygienist. Er was aanzienlijk minder tandsteen. Een duidelijk resultaat dus.
Af en toe is het wel wat knoeien... je moet wel met je gezicht in de wasbak hangen zeg maar.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Suusje 28-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Een zeer goed flos apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De eerste keren in gebruik leek het wel een slagveld in me mond maar naar een paar keer had ik al geen bloedend tandvlees meer en voelt me mond een stuk frisser!
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AnneTuin 27-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Flossen wordt een feestje!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voorheen was ik altijd bang voor het flossen. Dat gepor met stokjes of draad tussen mijn tanden.. die angst is nu verleden tijd. Dit apparaat doeltreffend, snel, pijnloos en mijn tandvlees is er goed van opgeknapt. De stress is nergens meer te bekennen. Even flossen is nu zo gedaan. Heel fijn!

Pluspunten

  • Snel
  • Efficient
  • Professioneel
  • Pijnvrij

Minpunten

  • Klein resevoir
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TuinTuin 27-05-2017

Flossen wordt een feestje!

Algemene score

8,0
Ik had voorheen een hekel aan flossen. Dat gepor met van die stokjes of draad tussen je tanden. De eeuwige angst om je gebit kapot te maken. Die angst is nu verleden tijd. Met dit apparaat blaas je letterlijk de viezigheid tussen je tanden vandaan. Het is een eenvoudige klus. Mijn tandvlees is er na weken gebruik ook een stuk beter uit gaan zien. Kortom; minder stress, minder tijd & meer effect: een feestje!
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Amica Nova 26-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat, alleen 1 nadeel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben helemaal weg van het apparaat, er is alleen 1 nadeel. Onder het reservoir zit een scheur, ik verwacht dat dit komt doordat deze de druk niet aankan. De eerdere versie van de Airfloss had dit ook helaas. foto's kan ik helaas niet toevoegen maar van 14 mei heb ik een foto met een klein scheurtje en 24 mei zie je duidelijk dat deze dikker is. Verder een top product als je het mij vraagt. Vandaag bij de tandarts geweest en die gaf aan dat ik een perfect schoon gebit heb.

Pluspunten

  • makkelijk
  • snel
  • werkt echt

Minpunten

  • apparaat kan de druk niet aan.
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

cillatje 26-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Ik ben vanaf dag 1 erg blij met mijn Airfloss. Het is even een uitgave maar ik denk dat hij het geld absoluut waard is. Het is inmiddels helemaal toegevoegd aan mijn dagelijkse routine.

ik blijf ernaast wel mijn tandenstokers gebruiken maar sinds ik de airfloss gebruik voelt het allemaal in ieder geval een stuk gladder en frisser aan.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • schoon
  • frisheid

Minpunten

  • eenmalige uitgave
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Arno82 26-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldig apparaat! Deze airfloss heeft mij echt verrast!
Het gebruik is erg makkelijk. Flosdraadjes of stokjes houd ik niet lang vol. Sinds ik het apparaat in huis heb, gebruik ik het iedere dag 2x! Het is snel gedaan, en je merkt gelijk verfrissing door het mondwater

Pluspunten

  • snel gedaan
  • fris resultaat
  • lange batterijduur
Geschreven voor: Philips Sonicare HX8431

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews