Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Sonicare HealthyWhite HX6732

8,4 Lees 7 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Sonicare DiamondClean HX9363

Philips Sonicare DiamondClean HX9363 Best Reviewed apr 2017
9,0 (30)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kruijsdijk 26-06-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Goede mooie en stevige elektrische tandenborstel. Werkt prettig en is na een eerste gewenningsperiode beter dan de andere tandenborstel (bijv Oral-B)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Chongchopin 27-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Easy to use, and accurate timer for each section.

It would be nice if the pause could be set for longer time.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guineveve 18-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Nog maar enkele dagen in het bezit dus ik kan er nog niet veel van zeggen. De tanden voelen schoon na het poetsen en met de kleine borstelkop kom je overal bij

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Pierre F 04-06-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Uitstekende borstel. Van alle elektrische tandenborstel de meest aangename in gebruik en de meest masserende en reinigende.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mr tony 29-06-2008
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
sinds 2 ,aanden in bezit van deze tandenborstel en word door 4 personen gebruikt dus wel handig die kleur ringen hier voor hadden we een Braun die niet slecht poetste maar zeker niet zo goed als deze philips tandenborstel al naar een paar dagen wittere tanden zo als vermeld was we zijn allemaal dik te vreden het enige naardeel is de timer van 2 minuten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glimmende 20-06-2008
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,5
Ik had altijd een Braun tandenborstel en dacht na jaren maar eens wat anders te nemen. Zodoende kwam ik bij Philips terecht. Helaas was dit een hele verkeerde beslissing. Het apparaat gaat wel lekker te keer, maar echt poetsen zoals de Braun dat doet ho maar....

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

alf38 30-05-2008
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
na jaren van braun en oral B ben ik nu over gestapt op deze philips.
ik wist niewt wat mij overkwam.
dit is nog eens poetsen.
wat een super slim en handig werkend apparaat.
heb nu echt het gevoel dat mijn gebit helemaal schoon en plak vrij is.
echt een topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer