Philips Sonicare HealthyWhite+ HX8911 - Reviews

Specificaties
Poetsstand
whitening
Timer
Ja
Snelheid instelbaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 68 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Schiane 11-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Blij verrast.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Philips sonicare nu 1 week in gebruik en ik ben blij verrast over het resultaat en het gemak. Ik was voor deze aanschaf bang dat ik het trillen tegen mijn gebit niet kon verdragen maar door het opbouwen in sterkte ging dit heel soepel en heb ik nergens last van gehad. Mij gebit voelt lekker glad en heb het gevoel dat het veel schoner is. In reviews gelezen dat het geluid irritant is maar dit vind niet. Voor nu, na 1 week, een goede keus

Pluspunten

  • poets timer voor de 4 zones van het gebit.
  • Poetst goed, gebit voelt lekker glad

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Inge12345 27-12-2016

perfecte tandenborstel

Algemene score

8,0
Prima prestaties, zowel in clean als whitening. Maakt alleen wel een rot herrie. Verder heel tevreden!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lies 03-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed, degelijk product

Algemene score

9,0
Voelt heel degelijk aan. Hiervoor had ik een elektrische tandenborstel met smaller handvat. Achteraf vind ik een smaller handvat prettiger. Veel opties op de tandenborstel. Door de opties kan een product wel zijn eenvoud verliezen, maar dat vind ik hierbij nog niet hinderlijk. Maakt minder herrie dan mijn vorige tandenborstel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Poetst schoner dan elk ander apparaat

Algemene score

10,0
Het is even wennen maar eenmaal gewend wil je niet anders meer! ik ben er erg blij mee en wil niet anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cris35 24-04-2016

Product voldoet niet aan de verwachtingen

Algemene score

2,0
De belofte met een schoner en witter gebit maken ze waar. Technisch gezien laat t borsteltje continue los waardoor je het vast moet plakken met tape. Voor die prijs mag dit niet gebeuren
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Angel 12-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Goede tandenborstel merk verschil aan me tanden ook geen last meer van bloedend tandvlees batterij gaat lekker lang mee,
Enigst minpuntje voor mij ik vond m niet echt lekker in de hand glijd uit de hand
Heb 'm nu 2 weken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Angel45 12-02-2016

Doet zijn werk

Algemene score

6,0
Ik heb me sonicare flexwhite nu 2 weken ben er op zich tevrede mee
Gee'n bloedend tandvlees meer .
Alleen vind ik 'm niet echt fijn in de Hand liggen ik vind 'm te glad glipt wel eens uit me hand.
Over t algemeen goed resultaat schoner en gladere tanden
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Amanda 12-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en heel fijn met meerdere standen en functies ook met de reisetui heel makkeljk om mee te nemen op reis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 05-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Wat een fijn apparaat, licht in de hand, lange batterijduur en mooi om te zien!! mijn tanden zijn echt witter, al na 2 weken poetsen..

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

miniatuur 04-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
fijne tandenborstel,maakt prima schoon en glad,met timer zodat je precies weet hoelang je moet poetsen
batterij gaat lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kallie 04-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Erg tevreden met deze tandenborstel. Mooi design, ligt lekker in de hand en prettig dat er zo veel standen op zitten. Ook de batterij gaat lekker lang mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

insider 04-02-2016

goed en makkelijk apparaat

Algemene score

8,0
even wennen en sonische tandenborstel maar het resultaat mag er zijn een veel langer fris en glad gevoel

getest voor insiders
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

miniatuur 04-02-2016

prima aanschaf

Algemene score

10,0
hele fijne tandenborstel,maakt prima schoon,en is zacht voor het tandvlees
de timer is erg makkelijk,zo weet je precies hoelang je moet poetsen
nadeel is dat hij gauw spettert
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Selanah 04-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Kan momenteel eigenlijk niet veel zeggen, mag de tandenborstel uitproberen via the insiders, maar heb de pech dat de opzetborstel van het klikpunt aftrilt daardoor heb ik niet het idee dat het goed functioneert. dit al gemeld bij teh insiders en bij phillips maar krijg geen respons helaas

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

fastlex 03-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
hele verbetering met een oude Oral B tandenborstel.
na poetsen van 2 minuten voelt het superglad, het krachtige trillen is even wennen, spetters .
geeft na poetsen een fris gevoel.
helaas maar 1 borsteltje, voor een gezin dus veel te weinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fastlex 03-02-2016

een hele verbetering

Algemene score

10,0
na jaren oude elektrische tandenborstel gebruikt te hebben deze uitgeprobeerd.
het valt me op dat deze erg krachtig is , en vind het makkelijk om de 3 verschillende standen te gebruiken
ik voel duidelijk het verschil met de oude, veel frisser.
ook geen bloedend tandvlees.
het enige nadeel was dat er maar 1 borsteltje erbij zat, en deze normaal redelijk prijzig zijn.
dit omdat mijn gezin uit 5 personen bestaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 01-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Een fijne tandenborstel die makkelijk in de hand ligt. Na het poetsen voelen je tanden schoon aan. De accu gaat lang mee en de tandenborstel is gebruiksvriendelijk. Ook een pluspunt voor deze tandenborstel is dat hij automatisch stopt na 2 minuten. Een prima tandenborstel voor deze prijs. Een minpuntje wil ik wel meegegeven de tandenborstel maakt meer geluid dan andere elektrische tandenborstels die ik heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk1985 01-02-2016

Een prima gebruiksvriendelijke elektrische tandenborstel

Algemene score

6,0
Het design is eenvoudig en tijdloos. De tandenborstel is gebruiksvriendelijk en ligt fijn in de hand. De werking spreekt voor zich daar hoef je de handleiding niet voor te lezen. De accu gaat lang mee, dat vind ik erg belangrijk. De tandenborstel maakt mijn tanden niet witter dan belooft, maar dat had ik eigenlijk ook niet verwacht.
De tandenborstel stopt als je 2 minuten hebt gepoetst dat is voor mij ook een dikke plus!

Kortom een prima tandenborstel voor deze prijs, hij maakt alleen meer geluid dan andere elektrische tandenborstels.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sannekeuitdenberg 01-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Mijn tanden voelen lekker schoon aan. Even wennen aan het gewone borsteltje ipv een ronde. Ik zie mijn tanden helaas niet veel witter worden. De trilling na 30 sec. vind ik wat minder, zou liever een piepje hebben

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sannekeaardbei73 01-02-2016

Fijne tandenborstel

Algemene score

8,0
Fijne tandenborstel, mijn tanden voelen lekker schoon aan. Geeft echt het gevoel flink gepoetst te hebben.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews