Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Oral-B Sonic Complete

Vergelijkbare producten

Oral-B Genius 8000N Silver Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Oral-B Genius 8000N Silver Elektrische Tandenborstel Powered By Braun Best Reviewed okt 2018
9,1 (21)
Bekijk alle Elektrische tandenborstels
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B Sonic Complete op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astrid05 23-09-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Een aanrader deze tandenborstel. Hij maakt niet veel geluid en trilt ook niet zoals de goedkopere randenborstels van mijn kinderen wel doen (krijgen ze jeuk van hun aan hun neus). Ik heb deze borstel al meer dan 5 jaar, kan het niet meer herinneren. Nu laadt hij niet meer op, maar daarvoor nooit een probleem gehad en nooit gaatjes. Sinds 1,5 week poets ik weer gewoon en ik heb overal pijn aan mijn tandvlees. Dus snel weer deze borstel aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal69 30-11-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Normaal doe ik dit nooit maar nadat ik zag dat ik deze electrische tandenborstel alweer 5 jaar heb vond ik toch wel dat andere mensen ook moeten weten dat ik goed te spreken ben over deze tandenborstel.
5 jaar is ook niet niks, en hij doet het nog als de dag dat ik hem kocht. kan een week met de baterij doen (hij gaat uiteindelijk wel minder snel na +/- 5 dagen) maar een nacht aan de lader en hij werkt weer als de brandweer ;-) de borsteltjes zijn niet goedkoop maar ik doe er langer mee dan de 3 mnd die er voorgeschreven zijn. En ik vind het erg prettig dat het een langwerpige borstel heeft in plaats van rond.
Ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaccokonijn 30-08-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,0
Tandenborstel poetst goed, maar de grip is niet heel degelijk. Hij glijdt makkelijk uit je handen. De borsteltjes zijn gillend duur. 7 euro per stuk.
De degelijkheid is een drama. 2 keer in het eerste halfjaar stuk, en nu na een jaar of 3 weer compleet kaduuk. Andere reviews hebben vergelijkbare ervaringen, dus is de conclusie dat dit een gammel apparaat is wel gerechtvaardigd.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

ro_ned 08-11-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

4,5
poetst heel fijn, in het begin even wennen maar daarna is het lekker om te poetsen. Maakt ook heel weinig geluid.

Toch nooit meer deze borstel. 2 zijn er stuk gegaan binnen een half jaar. Dat mag natuurlijk niet voor deze prijzen.

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Bas 35 22-08-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Op zich een fijn poetsende borstel. Maar voor de relatief hoge prijs niet degelijk genoeg! Na 1,5 jaar stuk, nieuwe body gekregen maar deze was binnen 6 maanden ook stuk. Dus garantie verlopen... zou niet moeten mogen bij deze hoge prijs. Voor mij geen Braun meer.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

Hans Vink 23-07-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Poets erg goed. Jammer dat de borstels duur zijn in vergelijking met de ronde borstels van Braun.
Na een paar maanden begonnen de kuren. Als je hem aanzette dan ging ie meteen weer uit. Die storing ging vanzelf over. Tot na een paar maanden daarna weer hetzelfde liedje. Af en aan. Heel irritant. Nu is ie definitief stuk. Of het weer een Sonic wordt?....

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Erna 20-06-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,5
Ik poets nu bijna 2 jaar met deze borstel, is ook al kapot geweest en heb een nieuwe body gekegen. Ik dacht dat hij goed poetste totdat ik bij de mondhygienist kwam. Tussen de tanden en aan de rand aan het tandvlees kan deze borstel niet goed poetsen, volgens mijn mondhygienist de slechtste borstel van Braun! Ook mijn dochter had dit zelfde verhaal van haar mondhygieniste te horen gekregen. Advies: nieuwe tandenborstel kopen met een ronde borstel, deze dus niet meer gebruiken! Op zich zijn de borstels van Braun prima behalve deze. Ik heb dit verhaal 10 dagen geleden bij OralB neergelegd en gevraagd of er misschien ronde borstels zijn die op de Sonic passen, zodat ik niet een nieuwe borstel hoef te kopen. Tot nu toe geen enkele reactie ontvangen en dus maar een nieuwe tandenborstel gekocht, want mijn gebit is mij te veel waard. Oral-B heeft hier kennelijk geen boodschap aan, verkoopt graag zijn dure borstels maar reageert niet op kritiek en mijn vraag om advies! Van mij dus een dikke onvoldoende voor deze tandenborstel en voor Oral-B

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Inaki 03-12-2006
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
Poetst fijn alleen binnen 2 jaar al 2de die problemen heeft met aanschakelen.
Als je de bostel aanschakeld gaat deze meteen weer uit. Kan dan ook niet meer
gebruikt worden. Bij beide borstels binnen een jaar zelfde probleem. Eerste
borstel heb ik zonder problemen een nieuwe voor gekregen maar de tweede heeft
het nu ook. Ik vind toch dat een borstel met zo'n prijs dat niet mag vertonen
en overweg toch een ander merk. Vorige draaiende bostel van braun was goedkoper
maar jaren mee gedaan.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

BertjeBertje 24-11-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Top apparaat! Poets zeer gemakkelijk en komt overal goed bij. Zeker als je
gevoelig tandvlees hebt is het een aanrader. Of je tanden witter worden dat zou
ik niet weten. Het voelt in ieder geval wel erg schoon! Ook de 30 seconden
timer is handig en het langzame programma om je tong te poetsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeske Vermeulen 02-10-2006
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,5
Braun Sonic Complete is nu een half jaar in ons bezit en..........aanvankelijk
voelde mijn gebit gladder..........maar ik begon meer aansalg op mijn tanden te
krijgen. Waarschijnlijk niet de juiste poetsmethode gehanteerd.

Ik heb weer een gewone Braun Oral-B aangeschaft, met de ronde borsteltjes, want
dan raak ik alle hoeken.

Mijn man is zeer tevreden over de Sonic Complete en heeft geen last van meer
aanslag.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Raymond Arets 18-09-2006
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Over het poetsresultaat ben ik tevreden maar of de tanden er nu witter van zijn
geworden? Ik denk dat dat moeilijk te beoordelen is.
Bovendien is hij nu al defect, na 1 1/2 jaar.
Hij gaat vanzelf uit (niet omdat de batterij leeg is), en ook weer aan.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

rolf damen 28-05-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Perfect apparaat! Ik kreeg een schouderklopje van m'n tandarts! Hij zei: Tanden
moet je niet verzekeren, die moet je poetsen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiga 03-01-2006
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Nu 2 maanden in bezit een heel fijn apparaat die mijn 12 jaar oude braun moest
vervangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wychert 28-11-2005
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,5
Ik snap niks van alle positieve reacties, mijn vorige Braun met roterend
borsteltje poetst echt gladder en de borsteltjes gaan net zo lang mee, minder
duur ook nog. Ik pak de oude weer regelatig.
Ook de verschillende standen op de sonic lijken mij meer voor de verkooppraat
dan voor het functioneel poetsen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert & Hermien 01-11-2005
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Apparaat net 1 dag in huis na 1 poetsbeurt al flink overtuigd, vriendin heeft
ook al 1 gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertr 26-10-2005
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Uitstekend apparaat. Je tanden worden merkbaar witter na een paar dagen en
voelen na het poetsen glad aan. Na een nacht opladen kun je met het hele gezin
weer dagen poetsen. Ook de 30-seconder timer is erg handig. Absoluut een
aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer