Philips HX8438 zwart - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips HX8438 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TvG 28-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

lekkage

Geschreven voor: Philips HX8438 zwart

Algemene score

2,0
het waterklepje lekt en is zeer fragiel
plastic en zeer kwetsbaar
De zwakke plek van dit apparaat!!!

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

frosio 25-05-2021

Prduct werkt goed

Geschreven voor: Philips HX8438 zwart

Algemene score

6,0
Gemakkelijk mee te werken. Als iemand mij over dit product bevraagt, geef ik hem de raad dit product te gaan gebruiken
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Joke 23-03-2021
  • Product gekocht

Snel kapot

Geschreven voor: Philips HX8438 wit

Algemene score

7,0
Dit product bevalt op zich goed, maar al binnen enkele maande brak het vulklepje af, en na iets meer dan een jaar laadt hij niet meer op...

Minpunten

  • Snel kapot

Reageer

Aniiii 17-02-2021

Super handig

Geschreven voor: Philips HX8438 zwart

Algemene score

8,0
De ultrafloss is super handig in gebruik. Wel eerst even oefenen met een handdoek over de schouders, langs de voorkant voor/tegen het sputteren. Maar na een aantal x is dit niet meer nodig
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Happy&go 27-01-2021

Na 2x opladen werkt apparaat niet meer

Geschreven voor: Philips HX8438 zwart

Algemene score

2,0
Titel zegt genoeg. Tijdens de 2 dagen dat de Airflos het wel deed gemerkt dat het apparaat veel herrie maakt tijdens gebruik. Dat viel al erg tegen. Na 2e keer opladen gebeurde er niets meer. Accu leeg laten lopen en na week weer opgeladen, zonder enig resultaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Een van de vijf 23-01-2021

Dit product heb ik te lang gemist..

Geschreven voor: Philips HX8438 zwart

Algemene score

10,0
* aanrader voor kinderen en adults met beugel
* ideaal voor kinderen en adults met tandenbeugel en/of slotjes
* supersimpel in gebruik
* opgeladen batterij gaat heel lang mee
* ik kan/wil niet meer zonder
* zou in elke badkamer moeten staan
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

SWFrl 25-12-2020

Prima werking!

Geschreven voor: Philips HX8438 zwart

Algemene score

10,0
Het flossen was niet mijn favoriete bezigheid. Dankzij de Sonicare Airfloss Ultra is flossen een plezier geworden. Het gebit voelt schoner en frisser aan!
Een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RdeK64 16-12-2020

Top techniek, helaas iets minder ergonomisch

Geschreven voor: Philips HX8438 zwart

Algemene score

8,0
Het is een prachtig stuk techniek en werkt perfect.
Echter, de handeling is wat minder, ergonomisch laat het ding wat te wensen over.
Omdat je je hele gebit langs moet lopen, en zowel van binnenuit als van buitenuit, onder en van boven, moet je het apparaat onder de meest vreemde hoeken kunnen draaien.
Tijdens dat draaien is het vaak onmogelijk om het apparaat goed te bedienen en te positioneren tegelijk. Met als resultaat dat je te vaak, of niet vaak genoeg op de knop drukt. Iets wat af en toe resulteert in het besproeien van de omgeving of spiegel.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer