Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Sonicare AirFloss HX8233

6,3 Lees 12 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vintage55 19-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

slechte accu, laad niet op

Algemene score

1,0
Ik kocht het product omdat ik wel geloof in dat airflossen. Vind het ook een fijn ding, maar hij laadt niet op. Als het lukt, bof ik. Maakt niet uit welk stopcontact ik gebruik. Rijp voor de vuilnisbak. Ik heb 'm in juli vorig jaar gekocht. :(

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Antoinette 16-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slechte accu

Algemene score

4,0
Ben heel erg tevreden over de werking maar heb er al 2 in de vuilnisbak laten belanden accu werkt niet langer dan 4 maanden.........superslecht!!!!Dacht dat ik de enige was niet dus....

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Marian 30-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Slechte kwaliteit

Algemene score

2,0
Het apparaat maakt redelijk schoon, maar is van zeer slechte kwaliteit. Het eerste exemplaar ging binnen 1,5 jaar stuk en ik kreeg vlot een nieuw exemplaar toegestuurd. Deze ging binnen 10 maanden stuk, maar dit keer geen nieuwe, want de oude is meer dan 2 jaar geleden aangeschaft. Kon wel een nieuwe kopen met korting, maar dan alleen via Philips webshop (dus korting van de adviesprijs). Dit doen we maar niet, want een apparaat van rond de € 90,00 die maar 1 jaar werkt.....

Pluspunten

  • Maakt redelijk schoon

Minpunten

  • Slechte kwaliteit
  • Alleen

Review criteria:

Slecht

Reageer

Vintage55 08-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Nieuwe airfloss ontvangen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
M'n 1e airfloss liet het snel afweten. Met Philips contact opgenomen, waar ze heel adequaat reageerden. Kreeg eerst nieuwe oplader, maar ook daarmee laadde de airfloss niet op. Vervolgens ontving ik een nieuwe airfloss die in combinatie met de eerder toegezonden oplader wel werkt. Ben er erg blij mee. De airfloss verwijdert nog veel achtergebleven ongerechtigheden. Een heel merkbaar resultaat en minder werk voor de mondhygiëniste en voor mij dus veel prettiger! De airfloss doet z'n werk dus goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 09-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Werkte goed, maar laadt nu al niet meer op

Algemene score

5,0
De airfloss is een fijne aanvulling op het flossen en raggen (niet in plaats van !) , maar nu wil ook mijn derde exemplaar al na 2,5 jaar niet meer opladen. Dit valt net buiten de garantietermijn . Een 4e zit er niet meer in.

Minpunten

  • Opladen gaat niet meer na 2 jaar

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Catootje57 23-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden over de AirFloss, werkt makkelijk en snel. Formaat is handig, makkelijk om mee te nemen met vakantie. Goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janb12 21-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Je merkt al snel het verschil wanneer je de airfloss gebruikt.Het geeft een schoon gevoel tussen de tanden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

schoenhersteller 13-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Het apparaat geeft een goed schoon gevoel in de mond.
Een nadeel is dat wij in een paar jaar tijd 2 apparaten hebben aangekocht, die vrij snel kapot gingen,

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Henkes1963 12-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Mondstukje sluit helaas niet lekker/stevig. tijdens gebruik lekt het vloeistof welke dan precies in je nek gespoten wordt. Jammer dat men niet de moeite heeft genomen om hier een deugdelijke bajonetsluiting of iets dergelijks op te maken. Verder voelt het apparaat degelijk aan en lijkt het zijn werk uitstekend te doen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johannes68 28-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Het vullen gaat wat lastig. Het klepje lijkt niet zo sterk. Er staat dat je steeds het hele mondstuk er af moet halen om schoon te maken, maar ik denk dat de plastic bevestiging dan snel lam wordt door het afslijten.Had beter een bajonetsluiting geweest!Hij maakt wel goed schoon en de pulsonderbrekingen zijn prettig om van tand naar tand (kies) te gaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ean86 06-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Omdat ik het product nog maar een paar dagen heb, kan ik nog niet zoveel melden over de degelijkheid. Ook moet ik de resultaten nog even afwachten. Het product is zeer makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerjannnnn2 15-11-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Neet een paar dagen in bezit en hij bevalt zeer goed!
Hij is makkelijk in gebruik aangezien er maar 1 knop op zit!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer