De tandenborstel komt met een mooie hardcover opbergbox. Handig voor als je reist. Normaal gaat mijn elektrische tandenborstel aan in mijn tas, doordat er iets tegen aankomt. Dat is de reden dat ik hem nooit meeneem. Maar nu kan ik hem wel meenemen op reis
Je krijgt er een fijn opzetstuk bij en de tandenborstel voelt minder zwaar aan dan mijn oude elektrische tandenborstel dus dat is wel fijn.
Ook kan je hem koppelen aan de Oral-B app en kun je precies zien welk deel van je tanden je goed gepoetst hebt en welk deel minder goed. Je kan een kleur kiezen en dan geeft je tandenborstel tijdens het poetsen de gekozen kleur. Erg leuk!
Als je te hard poetst wordt de kleur feller, dus dan weet je dat je niet te hard moet poetsen. De batterij gaat verder lang mee.
Het handigst zijn de verschillende standen. Dus je hebt een stand voor dagelijks schoon, wittere tanden etc. en je kan alles mee volgen op je smartphone. Dus hoe lang je je tong gereinigd hebt etc.
De app geeft ook tips. Ik wist bijvoorbeeld niet dat ik mijn tong van achter naar voren moest poetsen.
Ik heb deze elektrische tandenborstel gratis mogen testen en het is de beste elektrische tandenborstel die ik tot nu toe gehad heb (ik heb er 4 gehad). Mede dankzij de verschillende standen. Ik ben er dus erg blij mee!
Pluspunten
- Verschillende standen
- App
- Kleur kiezen