Pegasus Ravenna Evo 5 Belt NL silver/black matt / dames / 50 / 2022

Bekijk 23 andere uitvoeringen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Pegasus Ravenna Evo 5 Belt NL silver/black matt / dames / 50 / 2022 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

e*****@g******** 04-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit

Testdag

Wat een heerlijke fiets. Hij doet zijn uiterlijk eer aan. Stoer en makkelijk in gebruik. Heb in de sport en power stand gefietst. Echt de wind door je haren voelde je. Heb ervan genoten. Soepel met schakelen, remde goed. Echt een aanrader deze fietst. Zeker voor afstanden.

Pluspunten

• Schakelt soepel
  • Goeie accu

m******@c******** 04-05-2022
  • Product afgelopen week in bezit

Test

Start van de test was niet best. Display was aan maar er was geen ondersteuning van de motor. Na een harde reset van het display werkt de fiets en motor weer goed. Fiets oogt mooi en voelt stevig aan. Trapondersteuning is fijn, door de riem heb je minder weerstand en fiets je heel soepel. Actieradius lijkt vrij goed, verbruik neemt niet snel af als je meer ondersteuning gebruikt. Schakelt soepel. Remmen werken erg goed. Fijne fiets!

Pluspunten

• Robuuste fiets
  • Belt

Minpunten

• Plastic spatbord

h********@o********** 28-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Alles aan deze fiets klopte voor mij!

Meer... meer.... Door deze fiets ben ik méér kilometers gaan fietsen! Zo'n 400 km in een week of vier tijd. Puur voor de lol. Vanaf de eerste keer opstappen gaf deze fiets mij een veilig en comfortabel rijgevoel door een fijne rechtop zithouding, de goede vering in de voorvork en het stevige frame. Bochten nemen voelt heel natuurlijk en gaat als op rails. De schijfremmen werken absoluut top. En de houding liet zich ook fijn aanpassen met het stuur dat zonder gereedschap te verstellen is. Heel prettig allemaal. Sterk en stevig Het stoere wordt nog wat benadrukt met de lekker brede banden, de grote schijfremmen en de dikke framebuis waar de accu mooi in is weggewerkt. De ondersteuning van de Bosch middenmotor heeft mij echt verrast en blij gemaakt. Hij heeft 4 standen, waarbij ik bijna uitsluitend op de laagste stand (eco) gefietst heb. Dan trap je nog lekker zelf, maar wel alsof je altijd wind mee hebt.... Met uithoudingsvermogen En dan zie je ook een enorm bereik op je display van wel 120-140km. Maar ook op ondersteuning 2 (touring) geeft hij altijd nog wel tussen de 85 en 100km bereik aan. Afstanden die ik eigenlijk nooit fiets, ik heb tot nu toe als langste rit 50 km gereden. De fiets ik ook lekker stil: de motor maakt weinig geluid en de riemaandrijving is geluidloos. Wel moest ik even wennen aan de verzetten van de versnellingsnaaf. die heeft 5 versnellingen en daardoor zijn de stappen tussen de versnellingen vrij groot. Maar na wat kilometers bleek het toch prima te wennen. Schakelen werkt makkelijk met een draaihendel. Al met al een fiets waar voor mij eigenlijk alles wel aan klopte.

Pluspunten

• Robuust gebouwd
  • Met aandacht afgewerkt
  • Heerlijke ondersteuning
  • Veilig stuurgedrag, top remmen
  • Comfortabel

Minpunten

• Geen koopje
  • Stappen tussen versnellingen is wennen

r**********@p******** 23-03-2022
  • Product paar weken in bezit

Een TOP fiets!

Ik heb de fiets 5 weken mogen testen. Ik heb in die periode ruim 1000 km gefietst. Het is een heerlijke fiets waar je mooi rechtop zit. De bediening van de display voor trapondersteuning/licht is overzichtelijk en de fiets reageert snel op het indrukken. Door de prima zithouding kun je gemakkelijk lange afstanden fietsen, maar bij korte afstanden, in bijvoorbeeld, de stad lijkt hij nog wel beter te presteren. De 4 trapondersteuningen werken prima en de 5 versnellingen geven ook voldoende vermogen. Het schakelen tussen de versnellingen gaat heel snel en is geluidloos. De fiets heeft een stoere uitstraling door o.a. de verdikte buis voorop de fiets waar zich de accu in bevindt. De verlichting is prima. Vooral voor is er een mooie bundel licht wat de weg perfect verlicht. De fiets is iets zwaar bij optillen of wegzetten. Het opladen van de fiets gaat gemakkelijk. Er is een stevig afsluitdeksel voor het oplaadpunt. Ik heb de accu één keer leeg gereden tot 2%. De oplaadtijd tot 100% was iets meer dan 4 uur. Ik zal deze fiets zeker aan een ieder aanraden.

Pluspunten

• overzichtelijke display
  • Goede verlichting
  • prima trapondersteuning
  • Stoere uitstraling
  • Brede banden

Minpunten

• krachtverschil tussen versnellingen
  • iets zwaar bij optillen/ wegzetten
  • versnellings knoppen niet zichtbaar in het donker