Stella Vicenza Superior FDST pearl smoke / dames / 48 / 2021 - Reviews

Bekijk 4 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Stella Vicenza Superior FDST pearl smoke / dames / 48 / 2021 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Helen 08-08-2020
  • Product gekocht

Stella Vicenza superior

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Stella Vicenza Superior FDST zwart / dames / 48, 53, 57 / 2021

Algemene score

8,0
Twee mnd. geleden een stella vicenza gekocht hij bevalt prima. Inmiddels al een paar langere tochten gemaakt en met mijn artrose(knieën) was dat heel goed te doen. Accu makkelijk eraf te halen en op te laden. Tot nu toe geen nadelen ondervonden. En voor 1499 euro een prima fiets. Aanrader!

Pluspunten

  • De prijs

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs 20-08-2020
  • Product gekocht

Goede e bike ,service Stella 0.0000000°0

Geschreven voor: Stella Vicenza Superior FDST zwart / dames / 48, 53, 57 / 2021

Algemene score

8,0
Heb deze Stella Vincenzo al paar jaar en voldoet helemaal aan wat ik verwacht van een E bike. De prijs kwaliteit verhouding is goed, rijd fijn niks mis mee, er is pas iets mis als je Stella nodig hebt voor een probleem met je fiets, de service waar zij hoog van opgeven is echt slecht. Zou dat wel overwegen als je bij Stella fiets wilt kopen. Krijg je pech wat je altijd kan overkomen dan duurt het dagen weken eer zij er zijn.

Pluspunten

  • Rijd fijn
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Service
  • Service
  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Coby 16-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldig rijplezier !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Stella Vicenza Superior FDST zwart / dames / 48, 53, 57 / 2021

Algemene score

8,0
Op vlakke wegen en kleine heuveltjes is dit een perfecte fiets. Echter door voorwielmotor is de wat steilere heuveltjes moeilijker te nemen. Dan is m.i. middenmotor beter qua trekkracht. Maar ik geniet iedere fietstour van deze geweldige fiets.

Pluspunten

  • Prettige rijgedrag

Minpunten

  • Minder in heuvelachtig gebied

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helen 18-06-2020
  • Product gekocht

Eerste e bike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Stella Vicenza Superior FDST zwart / dames / 48, 53, 57 / 2021

Algemene score

8,0
Vanwege artrose een E bike gekocht. Mijn man vond het voor hemzelf niet nodig. Na een proefrit was hij om en had de fiets bijna nog eerder besteld dan ik. Snelle levering goede uitleg en service. De fiets trapt prima ( ook licht zonder ondersteuning) makkelijk in gebruik. Accu makkelijk eruit en in te schuiven. Fijne ritjes al gemaakt.

Pluspunten

  • Op display veel info te zien
  • Mandje past ook aan t stuur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**n@m**n.com 22-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nvt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Stella Vicenza Superior FDST red / dames / 48 / 2021

Algemene score

8,0
Ik beleef veel rijplezier met deze fiets. Kwaliteit is tot nog toe prima. Zie de toekomst al fietsend zonnig in.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

h**w@g**l.com 28-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stella Vicenza superior red

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Stella Vicenza Superior FDST red / dames / 48 / 2021

Algemene score

10,0
Mijn man en ik hebben beide de Stella superior Vicenza gekocht op 21 april 2021. We zijn beide zeer tevreden qua fiets.
Fietst fijn en het gebruik is zeer eenvoudig.

De vriendelijkheid van de monteurs kan 100% beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c**t@q**t.nl 31-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stella Vicenza

Geschreven voor: Stella Vicenza Superior FDST black / dames / 48 / 2021

Algemene score

3,0
Waar zal ik eens beginnen.

Deze fiets aangeschaft met het idee dat je een Nederlands product koopt en deze goed is. Maar het blijkt één en al teleurstelling te zijn.
Fiets wordt geleverd, blijkt de verkeerde framemaat te zijn. Nou mevrouw, wordt er dan gezegd, dit lossen we op, en voor ik er erg in had werd een stuk van frame afgeslepen. Hoppa en deze is op maat.
Daarna gaat de voormotor kapot--- nieuw wiel met voormotor
Dan gaat de display stuk -- nieuwe display
Zit speling in het stuur -- nieuwe onderdelen in het stuur
De lak bladdert eraf -- fiets opnieuw gespoten (wel een tijdelijke leenfiets gekregen)
Accu geeft niet voldoende actieradius -- nieuwe accu
En nu.....nu liggen de lagers van het achterwiel er uit en zit Stella zonder onderdelen en kan de fiets niet gemaakt worden.

Conclusie, het is om te huilen om zo'n fiets in bezit te hebben. Hard voor gewerkt. Ik vind een aanschaf van € 2199 toch niet niks (prijs is zonder deal van € 750 inruilactie)

En nu al ruim 4 weken in afwachting tot Stella de onderdelen heeft. Waarvan de ene telefonische zegt, die onderdelen maken we zelf en de ander zegt, deze onderdelen liggen op de boot in het welbekende kanaal. Je weet toch ook niet meer wat te geloven.

Pluspunten

  • Service aan huis

Minpunten

  • Slechte kwaliteit fiets

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nienke 18-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Stella Vicenza Superior FDST blauw, Lichtblauw / dames / 48, 53, 57 / 2021

Algemene score

10,0
Ben zo blij met mijn Stella! In de winkel uitgezocht en een week later voor de deur afgeleverd. Goede accuduur, fijn zadel en rijdt heerlijk!

Pluspunten

  • Rijdt heerlijk
  • Lange accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer